Cum să creați un e-mail Blast pe calea corectă (non-spam)

e-mail-explozie


Vă întrebați cum puteți crea un blast prin e-mail? Un e-mail ar putea părea cel mai bun mod de a transmite mesajul dvs. la o mulțime de oameni simultan. Dar, există o modalitate corectă și greșită de a face o explozie prin e-mail.

În acest articol, vă vom arăta cum puteți să creați un e-mail în mod corect (non-spam), astfel încât să profitați la maximum de eforturile dvs. de marketing prin e-mail și să vă păstrați abonații de e-mail fericiți.

Să începem.

Ce este un email Blast?

Un mesaj de e-mail este pur și simplu un singur mesaj de e-mail care este trimis unui grup mare de destinatari simultan. Cu un mesaj de e-mail, destinatarii nu sunt vizați, de obicei, într-un mod strategic – mai degrabă, toți au trimis același mesaj curat. Din această cauză, exploziile de e-mail nu mai sunt cele mai bune practici de marketing prin e-mail și sunt adesea asociate ca un e-mail spam.

Așadar, pentru a evita „explozia” abonaților dvs. cu e-mailuri largi, irelevante și pentru a-i supăra cu mesaje spam, trebuie să faceți un e-mail altfel..

În următoarea secțiune, vom analiza unele dintre diferitele tipuri de e-mailuri pe care le puteți trimite și cum să trimiteți o explozie prin e-mail fără să fiți spammy.

Tipuri de e-mailuri

După cum am menționat, exploziile prin e-mail nu sunt cele mai bune practici de marketing prin e-mail. Dar, veți dori totuși să aveți capacitatea de a trimite eficient un mesaj important unui grup mare de abonați în același timp. Acolo intervine segmentarea de e-mailuri.

Segmentarea e-mailului este practic atunci când împărțiți abonații dvs. de e-mail în segmente mai mici pe baza unor criterii stabilite, cum ar fi locația, sexul, achizițiile anterioare, stadiul ciclului de vânzări, frecvența cumpărătorilor și multe altele. Segmentarea prin e-mail este utilizată pentru a îmbunătăți personalizarea email-ului dvs. de marketing. Vă permite să trimiteți un mesaj de e-mail mai relevant unui grup de abonați. Deoarece mesajul este mai relevant și personalizat pentru ei, acesta nu va fi considerat spam și abonații vor avea mai multe șanse să acorde atenție și să ia măsuri..

Există o serie de tipuri diferite de „explozii de e-mail” pe care le puteți trimite abonaților. Prin segmentarea listei de e-mailuri, puteți face campaniile de explozie prin e-mail mai eficiente. Haideți să aruncăm o privire la câteva exemple:

Email Exemplu 1: Vânzări

O vânzare la nivel de magazin este de obicei ceva despre care veți dori să le spuneți tuturor abonaților dvs. de e-mail. Dar, cu unele vânzări, veți dori să segmentați lista de e-mailuri.

De exemplu, dacă aveți o vânzare cu echipament de iarnă, cum ar fi jachete de iarnă, cizme de iarnă, mănuși și pălării, abonații dvs. aflați în zone mai calde nu vor fi interesați de aceasta. Așadar, segmentați lista de e-mail în funcție de locație pentru a vă asigura că abonații care se află în zone geografice mai reci vor fi cei care primesc mesajul.

Iată un alt exemplu din Fred Perry. Vor să anunțe o vânzare de magazine pop-up în New York. Pentru un abonat care locuiește în capătul opus al țării sau chiar într-o altă țară cu totul, acest mesaj nu va fi relevant pentru ei. Astfel, aceștia ar segmenta lista de e-mailuri și ar trimite acest mesaj doar abonaților de e-mail care se află în New York și în zonele înconjurătoare.

fred-perry-promoționale-mail

Segmentarea e-mailurilor dvs. de vânzări va personaliza vânzarea către abonat; atunci când o vânzare pare că a fost făcută pentru ei, va fi mai probabil să cumpere. În plus, nu veți supăra abonații de e-mail care nu sunt interesați sau care nu pot participa la vânzare.

Email Exemplu 2: Produse noi

Anunțarea unui nou produs este captivantă. Veți fi tentat să aruncați pe toți abonații dvs. de e-mail pentru a-i anunța veștile interesante. Amintiți-vă însă că nu toți abonații dvs. nu vor fi neapărat interesați de noul produs.

De exemplu, dacă cel mai nou produs este o nouă linie de încălțăminte pentru bărbați, abonatele tale de sex feminin nu vor fi interesate de anunț. Puteți segmenta lista dvs. de e-mail pentru a anunța noul produs doar abonaților de e-mail care vor fi cel mai probabil să cumpere.

În altă situație, un dealer auto va trimite un e-mail pe lista de e-mailuri prin care anunță cel mai recent model. Dar dacă trimit acest e-mail către consumatorii care tocmai au cumpărat o mașină nouă recent, s-ar putea să fie enervat de mesaj.

auto-mail

În schimb, își pot segmenta lista de e-mailuri pentru a trimite mesajul doar persoanelor care ar putea intra pe piață pentru o mașină nouă în curând.

Email Exemplu 3: Memento-uri de Ultima Șansă

Cu o ofertă de timp limitată, veți dori să le reamintiți tuturor abonaților să facă o achiziție înainte de a fi prea târziu, trimițând un e-mail de „ultimă șansă”. Acest puternic instrument de marketing îi va face pe abonații dvs. să sară cu șansa de a obține o afacere înainte de a pierde. Dar, trebuie să segmentați lista de e-mailuri pentru ca oamenii potriviți să primească mesajul.

Ca și în exemplul de mai jos, Font Shop le spune abonaților lor de e-mail că este ultima lor zi pentru a beneficia de o reducere semnificativă.

font-shop-mail

Dar nu doriți să aruncați acest e-mail către toți abonații, mai ales nu abonaților care au achiziționat deja produsul, ci îi vor enerva doar.

În schimb, segmentează-ți lista de e-mailuri și trimite mesajul doar abonaților care nu au făcut încă o achiziție.

Segmentarea e-mailurilor dvs. în loc să trimiteți explozii de e-mail largi vă va oferi rezultate mai bune. Consumatorii nu vor deschide, nu vor face clic sau nu vor interacționa cu e-mailurile dvs. dacă nu sunt personalizați în funcție de nevoile și interesele lor.

Deci, cum vă segmentați cu ușurință lista de e-mailuri și trimiteți o explozie prin e-mail? Aveți nevoie de un software de explozie prin e-mail.

Alegeți un software de e-mail Blast

În continuare, trebuie să alegeți un software de email care vă permite să segmentați lista de e-mailuri.

Dacă tocmai începeți prin e-mail marketing, veți dori să alegeți un serviciu de e-mail ușor de utilizat. Serviciul de e-mail pe care îl alegeți ar trebui să vă permită să creați cu ușurință e-mailuri și să segmentați lista de e-mailuri în doar câteva clicuri. De asemenea, ar trebui să aibă funcții de automatizare care să automatizeze campaniile de marketing prin e-mail și, desigur, prețul ar trebui să se încadreze în bugetul dvs..

Să trecem peste cele mai bune opțiuni pentru cel mai bun serviciu de e-mail.

Contact constant

best-mail-automatizare-unelte constantă contact-

Constant Contact este unul dintre cele mai populare servicii de e-mail de pe piață. Este perfect pentru începători și întreprinderi mici, deoarece face ușor marketingul prin e-mail.

Acestea oferă peste 100 de șabloane de e-mail ușor de personalizat pentru a vă ajuta să creați rapid e-mailuri uimitoare pentru abonații dvs..

De asemenea, Constant Contact vine la pachet cu funcții de automatizare prin e-mail, cum ar fi:

 • Salutați automat abonații noi cu un e-mail de bun venit
 • Seria de e-mail de declanșare în funcție de locul în care face clic un utilizator
 • Redirecționați automat e-mailuri la non-deschizători
 • Segmentează contactele pentru a trimite mesajele potrivite persoanelor potrivite de fiecare dată
 • Formular de buletin de e-mail frumos
 • Și altele

Constant Contact oferă, de asemenea, un management de segment excelent. Puteți salva segmente pentru campanii ulterioare, liste de actualizare pentru a vă asigura că trimiteți doar la contacte care îndeplinesc în continuare criteriile și puteți edita și actualiza cu ușurință criteriile oricând.

Puteți încerca Constant Contact gratuit timp de 60 de zile; aceasta este o perioadă de încercare gratuită mult mai lungă decât oferă alte servicii de e-mail marketing. După încheierea procesului gratuit, un abonament Constant Contact începe de la 20 USD / lună pentru până la 500 de abonați.

Începeți cu Constant Contact astăzi.

SendinBlue

sendinblue-best-mail-automatizare-unelte

Un alt top pentru cele mai bune servicii de e-mail este SendinBlue. SendinBlue este proiectat cu simplitate în minte. Puteți proiecta cu ușurință e-mailuri cu aspect nemaipomenit, fără abilități tehnice, folosind blocurile de proiectare drag and drop și șabloanele lor responsive gratuite.

De asemenea, oferă funcții dinamice de personalizare, astfel încât să puteți introduce cu ușurință informații din baza de date de contact în mesajele tale, cum ar fi numele, preferința de gen, data nașterii și multe altele.

În plus, segmentarea este ușoară cu SendinBlue. Motorul de segmentare al SendinBlue, puteți separa și împărți cu ușurință persoanele de contact, apoi regrupați-le în liste noi, astfel încât să puteți trimite mai multe e-mailuri relevante. Puteți segmenta pe baza unor date demografice, cum ar fi locul de reședință sau de angajare sau după criterii comportamentale, cum ar fi paginile vizitate pe site-ul dvs., achizițiile anterioare și multe altele.

Puteți începe cu SendinBlue gratuit, până la 300 de e-mailuri pe zi și contacte nelimitate. Planurile plătite de la SendinBlue încep de la 25 USD / lună fără limită de trimitere zilnică.

Începeți cu SendinBlue astăzi.

După ce ai ales un serviciu de e-mail, este timpul să creezi o listă de e-mailuri, să segmentezi lista de e-mailuri și să trimiteți campania de marketing prin e-mail..

Pasul 1: Construiți o listă de e-mailuri

Dacă tocmai începeți, este posibil să nu aveți o listă de expunere prin e-mail pentru a trimite mesaje. Deci, trebuie să construiți o listă de explozii prin e-mail. Puteți construi cu ușurință o listă de e-mail folosind un instrument precum OptinMonster.

OptinMonster este un instrument popular de generare de plumb care vă permite să creați oferte vizual uimitoare pentru a încuraja vizitatorii site-ului dvs. să se alăture listei dvs. de e-mail.

Puteți crea o serie de tipuri de campanii diferite, inclusiv ferestrele de tip lightbox, covorașele de bun venit pe ecran complet, caseta de derulare glisantă, bare plutitoare și multe altele. Crearea ofertei dvs. este ușoară folosind șabloanele pre-construite ale OptinMonster și constructorul drag and drop.

Consultați lista noastră cu cele mai bune pluginuri WordPress.

optinmonster-build-mail-blast-list

OptinMonster are, de asemenea, o serie de declanșatoare de campanie, astfel încât să puteți afișa opțiunea dvs. de e-mail la momentul potrivit. Declanșările campaniei includ declanșarea defilării, controlul afișat cronologic, senzorul de inactivitate, intenția de ieșire și multe altele.

Tehnologia lor de intenție de ieșire este deosebit de eficientă, deoarece este în măsură să urmărească momentul în care un utilizator este pe cale să părăsească site-ul dvs. și să afișeze un mesaj vizat exact la momentul potrivit. Deci, în loc să le pierdeți pentru totdeauna, le puteți transforma într-un abonat de e-mail.

Nu uitați să oferiți vizitatorilor site-ului dvs. ceva minunat în schimbul adresei de e-mail.

optinmonster-lightbox;-pop-up

Oamenii adoră să obțină un cadou gratuit. Când oferiți o reducere sau o actualizare de conținut, nu vor ezita să se înscrie pentru lista de e-mailuri.

Începeți cu OptinMonster astăzi.

Pasul 2: Segmentați lista dvs. de e-mailuri

După ce creați o listă de explozii prin e-mail, este timpul să începeți segmentarea. Există multe moduri diferite de a vă segmenta lista de e-mailuri. Modul în care segmentați lista dvs. depinde de tipul de e-mail pe care îl trimiteți și care este obiectivul trimiterii e-mailului.

Să trecem pe câteva dintre diferitele moduri în care îți poți segmenta lista de emailuri.

1. Abonați noi:

Când un utilizator se înscrie la lista dvs. de e-mail, doriți să-i întâmpinați în club cu un e-mail de bun venit. Evident, dacă ați trimis un e-mail de bun venit într-un e-mail, persoanele care v-au fost abonate de mult timp vor primi un mesaj de bun venit, ceea ce nu doriți. Prin urmare, segmentează-ți lista de e-mail în abonații care s-au înscris recent. E-mailul dvs. de bun venit vă poate introduce noi abonați pentru dvs. sau compania dvs. și să îi anunțați la ce se așteaptă să înainteze.

2. Interese:

Nu toți abonații dvs. de e-mail nu vor fi interesați de același lucru. Mai ales dacă site-ul dvs. web acoperă o varietate de subiecte sau vinde o varietate de produse, de exemplu. Așadar, puteți segmenta lista de e-mailuri în funcție de interesul acestora. Cu serviciul dvs. de e-mail, puteți segmenta utilizatorii în funcție de comportamentul și activitatea lor pe site-ul dvs. web. Dacă anumiți utilizatori sunt interesați doar de un lucru pe care trebuie să îl oferiți, puteți să le trimiteți e-mailuri pentru doar acel lucru în care se află. Acest lucru vă va permite să primiți informațiile către persoanele care vor fi cel mai probabil să ia măsuri.

De asemenea, verificați: Cele mai bune soluții WordPress Analytics pentru a urmări comportamentul utilizatorilor.

3. Locație:

Segmentați-vă abonații în funcție de locația lor. Așa cum am menționat anterior, doriți să trimiteți e-mail-uri abonaților care sunt relevanți pentru aceștia. Puteți segmenta lista de e-mailuri pentru a face utilizatorii la curent cu evenimentele viitoare din zona lor. Dacă nu vă așteptați ca oamenii să călătorească în toată țara pentru evenimentul dvs., nu aruncați abonații prin e-mail pentru evenimente bazate pe locație la care nu pot participa.

4. Deschide

Cu analiza serviciilor dvs. de e-mail marketing, puteți vedea exact cine a deschis emailurile dvs. și cine nu. Aceasta vă permite să trimiteți e-mailuri către utilizatorii care nu v-au deschis-o pe cea anterioară. În acest fel, dacă au ratat-o, aveți o altă oportunitate de a le converti – fără a enerva utilizatorii care v-au deschis deja și v-au citit e-mailul.

5. Comportament de cumpărare

Segmentarea listei dvs. de e-mail pe baza comportamentului de cumpărare este o modalitate excelentă de a vă stimula vânzările. De exemplu, puteți utiliza segmentarea de e-mail pentru a vinde sau vinde clienți. Dacă un client a achiziționat un articol de la dvs. în trecut, le puteți trimite prin e-mail cu produse conexe relevante de care este probabil să fie interesat.

Pasul 3: Trimiteți e-mailul dvs.

După segmentarea listei dvs. de e-mail, ultimul pas este să trimiteți blast-ul dvs. de e-mail. Cu toate acestea, înainte de a trimite e-mailul, nu uitați să includeți un apel clar la acțiune. Un apel la acțiune le spune utilizatorilor ce trebuie să facă după ce vă citesc e-mailul. Fie că completați un sondaj, lăsați o recenzie, consultați cea mai nouă postare pe blog sau efectuați o achiziție. Când adăugați un apel clar la acțiune în mesajul dvs. de e-mail, abonații dvs. de e-mail vor avea mai multe șanse să ia măsuri.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți ce este un blast de e-mail și cum să creezi un e-mail în mod corect. Dacă v-a plăcut acest articol, consultați celelalte postări ale noastre: Cum să creați un buletin de e-mail și 23 de sfaturi eficiente pentru a obține mai mulți abonați prin e-mail.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map