Cum să creați un e-mail de afaceri profesionist cu G Suite

configurați adresa de e-mail de afaceri


Doriți să creați un e-mail de afaceri profesionist cu G Suite?

Configurarea unei adrese de e-mail profesionale pentru afaceri este unul dintre primele lucruri pe care trebuie să le faceți după construirea unui site web. O adresă profesională de e-mail oferă afacerii tale un sentiment de credibilitate și îi face pe clienți să simtă că sunteți aici pentru a rămâne serioși în legătură cu afacerea dvs..

G Suite, cunoscut și sub numele de Gmail pentru afaceri, este un produs de Google pentru crearea de e-mailuri profesionale pentru afaceri. Cunoscută anterior drept „Aplicații Google pentru lucru”, G Suite oferă o serie de funcții și opțiuni pentru a marca site-ul dvs. web prin configurarea e-mailurilor de afaceri..

În acest articol, vă vom arăta cum să creați e-mailuri profesionale de afaceri cu G Suite în 3 pași ușor de urmărit.

Ce este un e-mail de afaceri profesionist?

Un e-mail de afaceri profesionist afișează numele de domeniu al companiei dvs. după „@” în loc de gmail.com, yahoo.com sau numele de domeniu al altor furnizori de servicii de e-mail. De exemplu, [email protected] este un e-mail profesional, în timp ce [email protected] este unul generic, neprofesional.

Mai jos sunt câteva motive pentru care trebuie să configurați un e-mail profesional de afaceri:

1. Reprezintă marca dvs.:

Un e-mail de afaceri reprezintă marca dvs. prin afișarea numelui dvs. de domeniu pe adresa de e-mail.

2. Creează încredere printre clienții tăi:

Oamenii tind să aibă încredere în adresele de e-mail profesionale atunci când vine vorba de e-mailuri de afaceri. E-mailurile profesionale pot oferi vibrații profesionale în timp ce e-mailurile personale nu sunt.

Oferă un sentiment de credibilitate și încredere în afacerea dvs..

3. Ușurința de gestionare a e-mailului:

Un alt beneficiu este că puteți configura și gestiona cu ușurință adresele de e-mail ale membrilor echipei. Când un membru al echipei demisionează, atunci puteți să vă retrageți adresa de e-mail și să o trimiteți către o altă adresă de e-mail.

Utilizarea e-mailurilor de afaceri – Furnizorul dvs. de găzduire vs. G Suite

Dacă ați creat deja un site web, este posibil ca compania dvs. de găzduire să vă fi oferit e-mailuri profesionale nelimitate. Da, majoritatea companiilor de găzduire includ conturi de e-mail de afaceri, dar nu sunt fiabile.

Puteți chiar să configurați e-mailuri de afaceri gratuite cu contul dvs. de găzduire web.

Cu toate acestea, serverele de e-mail de găzduire web nu au caracteristicile necesare unui furnizor de servicii de e-mail dedicat, cum ar fi livrarea de mesaje sigure și instantanee, stocarea, asistența tehnică oricând, filtrele de spam, e-mailuri fără anunțuri etc. De aceea, trebuie să utilizați G Suite pentru afaceri profesionale. e-mailuri.

G Suite, cu alte cuvinte, este un serviciu de e-mail plătit de la Google sau Gmail premium, astfel că nu există nicio îndoială cu privire la fiabilitatea acestuia. Include toate funcțiile de bază de Gmail și alte aplicații Google suplimentare create în scopuri de afaceri.

Beneficiile utilizării G Suite pentru e-mailuri de afaceri

G Suite are o serie de avantaje care sunt menționate mai jos în puncte:

 • Creați e-mailuri profesionale de marcă cu numele companiei / numele de domeniu
 • Accesați e-mailul dvs. oricând, oriunde și pe orice dispozitiv fără conexiune la internet. Citiți și redactați mesaje fără a utiliza internetul.
 • Conectați-vă o dată și utilizați toate aplicațiile Google de pe un dispozitiv.
 • Utilizați o serie de aplicații de afaceri gratuite și premium, inclusiv Drive, Calendar comun, Hangouts Chat și Meet, Documente etc. – conectați-vă, creați și partajați fișiere și informații cu ușurință în cadrul echipei
 • Gestionați toate conturile de e-mail utilizate de toată lumea din companie – asigurați-vă resursele companiei și informațiile private chiar și după ce un membru al echipei părăsește compania.
 • Funcționează cu liniște sufletească, deoarece Google gestionează securitatea – 99,9% uptime garantat, backup-uri automate, filtre spam etc..
 • Capacitate de stocare adecvată – spațiu de stocare de 30 GB cu un plan minim „de bază”
 • Serviciu de e-mail gratuit publicitar
 • Funcționează bine cu Outlook și alte servicii de e-mail – G Suite Sync pentru Microsoft Outlook și instrumente de migrare pentru importul de e-mailuri
 • Beneficiați de asistență tehnică 24/7 prin telefon, e-mail sau online

De asemenea, doriți să consultați articolul nostru despre cele mai bune servicii și sisteme de telefonie de afaceri.

Cu toate aceste avantaje asigurate, G Suite este o platformă excelentă pentru a crea e-mailuri profesionale de afaceri. Acum, să vedem cum puteți configura o adresă de e-mail profesională pentru compania dvs..

Cum să porniți un e-mail profesional cu G Suite în 3 pași

În primul rând, accesați site-ul web al G Suite pentru a începe procesul de configurare.

g-suite

În continuare, puteți pur și simplu să faceți clic pe butonul „Începeți” pentru a începe procesul, dar să discutăm mai întâi despre prețuri.

Puteți face clic pe meniul „Prețuri” pentru a afla despre planurile de tarifare G Suite. Are trei ediții denumite „De bază”, „Afaceri” și „Întreprindere” cu un nivel diferit de caracteristici care vizează diferite tipuri de utilizatori.

gsuite

Cel mai ieftin și de bază plan, „Basic”, costă 6 USD pe utilizator pe lună. Oferă spațiu de stocare de 30 GB per utilizator, care este dublu față de un cont Gmail gratuit. Mai mult, permite conferințe video și vocale, mesagerie sigură în echipă, calendare partajate și opțiuni pentru a crea documente, foi de calcul și prezentări. Cel mai de remarcat, beneficiați de asistență tehnică 24/7, securitate și controale administrative.

Pentru mai multe detalii despre planurile de prețuri, accesați site-ul web al G Suite.

Acum, după ce ați examinat opțiunile de preț, puteți face clic pe butonul „Începeți” și începe primul pas.

Procesul de configurare al G Suite are trei etape principale. Haideți să le aruncăm o privire una câte una mai jos.

Pasul 1: Configurați un cont de e-mail profesional

În primul rând, trebuie să configurați un cont de afaceri. Acest cont vă permite să creați și să gestionați conturi de e-mail profesionale pentru întreaga echipă.

G Suite oferă probă gratuită de 14 zile pentru a testa testul serviciului. Ai la dispoziție 14 zile pentru a te familiariza cu platforma și pentru a testa caracteristicile acesteia înainte de a cheltui banii câștigați cu greu.

Incepe

După ce faceți clic pe butonul „Începeți”, aceasta este prima pagină care apare. Vezi imaginea de mai jos.

semnarea-up-g-suite

Completați numele companiei, alegeți numărul de angajați și selectați țara în care vă aflați. Apoi, faceți clic pe „Următorul”.

Acum, vi se va cere să completați informațiile de contact în acest pas următor. Completați numele, prenumele și adresa de e-mail curentă și faceți clic pe „Următorul”.

Acum, va apărea o pagină precum cea prezentată mai jos.

în vârstă de domeniu sau de-buy-nou

Aici, trebuie să alegeți „Da, am unul pe care îl pot folosi” dacă dețineți deja un nume de domeniu. Dacă nu aveți unul, puteți selecta „Nu, am nevoie de unul” și acest lucru vă va duce la o interfață de cumpărare a unui domeniu. Am ales prima opțiune pentru acest tutorial.

Introduceți numele dvs. de domeniu de afaceri

Acum, veți vedea o pagină în care vi se cere să introduceți numele de domeniu al afacerii dvs..

intra-business-domain-name

Completați cu atenție acest formular cu numele de domeniu, deoarece acesta va fi utilizat în e-mailul de afaceri. În numele acestui exemplu, am folosit numele de domeniu drept „numele dumneavoastră”. Acum, e-mailurile vor arăta ca „[email protected]”. După ce introduceți numele de domeniu, faceți clic pe Următor →.

Apoi, vi se va cere să confirmați numele dvs. de domeniu. Verificați-l și faceți clic ‘Următor →’.

De asemenea, vi se va cere dacă doriți e-mailuri ocazionale cu sfaturi, oferte etc. de la Google. Puteți alege „OK” sau „Nu, mulțumesc”.

Configurați detaliile de conectare la G Suite

În continuare, puteți vedea pagina finală de conectare pe fereastră, așa cum se arată mai jos.

cum-te-conectare

Puteți vedea cum vă veți conecta. Numele dvs. de domeniu personalizat este acum pregătit pentru domeniul de e-mail. Introdu numele de utilizator, creează o parolă, verifică reCAPTCHA și dă clic pe „De acord și creează cont”.

Acum, veți vedea pe ecran un mesaj „Contul dvs. G Suite a fost creat”. Click pe Accesați Configurare pentru următorul pas.

Pasul 2: Adăugarea de conturi de e-mail pentru membrii echipei tale

În acest pas, veți adăuga conturi de e-mail pentru membrii echipei dvs. Click pe start.

add-people-to-g-Suite

Apoi, puteți vedea o pagină unde puteți crea conturi de e-mail pentru echipa dvs..

creați-user-conturi-pentru-ta-team

Introduceți numele, prenumele și numele de utilizator pentru fiecare dintre membrii echipei dvs. și adăugați-le. După ce ați adăugat e-mailuri pentru toți cei din echipă, bifați caseta pentru confirmare și faceți clic pe „Următorul”.

Și, ați terminat cu al doilea pas.

Pasul 3: verificați-vă domeniul

Acum, trebuie să vă verificați domeniul pentru a dovedi că îl dețineți. Acest lucru este important, deoarece acest lucru asigură că numai proprietarul propriu de domeniu poate crea un e-mail de afaceri profesionist cu acel nume de domeniu.
Verificarea domeniului durează 5 pași suplimentari, așa cum este explicat mai jos.

1. Adăugați eticheta Meta
Primul pas pentru verificarea domeniului este adăugarea unei meta-taguri la numele dvs. de domeniu. Trebuie să adăugați metaetica de verificare Google în secțiunea antet a paginii de pornire.

add-meta-tag

Pentru a adăuga acest lucru cu ușurință, puteți utiliza Introduceți anteturi și subsoluri conecteaza.

Conectați-vă în tabloul de bord WordPress și instalați pluginul. După activarea pluginului, accesați Setări »Inserați anteturi și subsoluri opțiune.

Acum, puteți copia meta tag-ul și lipiți-o în secțiunea antet și puteți să o salvați.

insert-headers-subsolurilor

Reveniți la pagina de configurare a G Suite și bifați caseta „Am adăugat eticheta meta pe pagina mea de pornire”.

2. Deschideți panoul de control pentru domeniul dvs.
Apoi, vi se cere să deschideți panoul de control pentru numele dvs. de domeniu.

Control deschis-panou-pentru-ta-domeniu

Așadar, conectați-vă la contul de găzduire (tabloul de bord cPanel) și bifați caseta „Am deschis panoul de control pentru domeniul meu”.

3. Ștergeți înregistrările MX existente

În continuare, veți vedea o casetă ca cea ilustrată mai jos.

șterge-MX-înregistrările existente

Accesați secțiunea de e-mailuri din cPanel și selectați pictograma de intrare MX. Apoi, alegeți numele dvs. de domeniu. Apoi, puteți vedea o listă de opțiuni, inclusiv 5 înregistrări MX. Ștergeți acele înregistrări MX una câte una.

delete-înregistrări MX

După ce le ștergeți, reveniți la pagina de configurare a G Suite și bifați caseta Am șters înregistrările MX existente.

4. Creați noi înregistrări MX

Acum, veți vedea o casetă nouă ca în imaginea de mai jos.

creați-noi-MX-înregistrările

Pentru a crea înregistrări MX noi, accesați pictograma „Intrare MX” din secțiunea de e-mail a tabloului de bord cPanel. Acum, adăugați noile înregistrări MX oferite de Google, unul câte unul.

add-nou-MX-înregistrare

După ce le-ați adăugat pe toate, reveniți la pagina dvs. G Suite și bifați caseta Am creat noile înregistrări MX.

5. Salvați înregistrările MX

După adăugarea înregistrărilor dvs. MX, asigurați-vă că le salvați. Apoi, verificați „Am salvat înregistrările MX”.

Acesta este ultimul pas al verificării. După ce ați verificat toate cele 5 etape, puteți da clic pe Verificați Domeniul și configurați e-mailul.

verifica-domeniu-set-up-mail

Acum, asistentul de configurare G Suite va începe verificarea domeniului dvs. și configurarea e-mailului. Poate dura câteva minute.

Verificarea-domainjpg

După finalizarea verificării, puteți vedea un mesaj care afirmă că verificarea domeniului și configurarea e-mailului este completă.

Apasă pe Următor → butonul pentru a deschide noul dvs. e-mail de afaceri creat cu G Suite. Este posibil să fie nevoie să confirmați din nou adresa dvs. de e-mail pentru a deschide acest nou e-mail de afaceri.

Apoi apare pagina de conectare la consola de administrare G Suite.

Sign-in-admin-consola

Consola de administrare este locul în care veți gestiona contul G Suite, adresele de e-mail, aplicațiile G Suite și multe altele.

Asta e!

Sperăm că acest articol te-a ajutat să creezi o adresă de e-mail de afaceri cu G Suite.

Puteți utiliza e-mailul profesional G Suite, pur și simplu când utilizați un cont Gmail personal gratuit. Accesați Gmail, conectați-vă și începeți să îl utilizați.

Ei bine, aveți nevoie mai întâi de un site web înainte de a crea un e-mail profesional pentru afaceri. Dacă nu ați construit încă un site web pentru afacerea dvs., iată cum puteți face un site web de afaceri. De asemenea, ar trebui să verificați cum să creați un e-mail în mod corect.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map