Cum să creați un upgrade de conținut de conversie mare (mod simplu)

modul de a crea upgrade de conținut


Vrei să creezi un upgrade de conținut pentru site-ul tău WordPress? Este o idee fantastică! Actualizările de conținut sunt modalitatea perfectă de a transforma o postare sau o pagină obișnuită într-un magnet puternic de plumb. Câștigați mai mulți abonați, creșteți descărcările sau transformați cititorii în clienți!

În această postare, vă vom arăta cum puteți crea o actualizare de conținut, pas cu pas, cu imagini.

Care este o actualizare a conținutului?

O actualizare a conținutului este un magnet de plumb, cunoscut și sub numele de mită optin, pe care îl oferiți în cadrul articolului dvs. pentru a vă încuraja vizitatorii să se aboneze la lista dvs. Oferta de actualizare a conținutului este de obicei text evidențiat în zona de conținut a blogului tău.

Iată cum arată o actualizare a conținutului … Consultați ecranul.

upgrade de conținut

Când un utilizator face clic pe link, va fi declanșat un pop-up, solicitând utilizatorului să se aboneze la lista de e-mailuri.

Știați că, comparativ cu o campanie obișnuită de generare de plumb, actualizarea conținutului poate creșteți conversiile cu 865%?

Există 3 motive pentru care o actualizare a conținutului depășește alte forme de generare de plumb.

Motivul nr. 1: resursă vizată

Spre deosebire de tipul de plumb tipic pe care îl promovați pe bara laterală a blogului, o ofertă de actualizare a conținutului este oferită în special pentru cititorii acelei postări sau pagini. Întrucât oferă o resursă vizată, utilizatorii au mai multe șanse să se aboneze la acea ofertă.

De exemplu, dacă rulați un blog despre câini, freebie-ul dvs. „generic” pe care îl oferiți pe bara laterală, ar putea fi un eBook cu cele mai bune 10 produse alimentare pentru câini pentru orice rasă. Cu toate acestea, dacă scrieți o postare specifică despre antrenamentul pentru un potențial cățel, puteți include un freebie / optin de actualizare a conținutului pentru o listă de verificare a celor 5 pași pentru a îmblânzi Tinkle. Are sens? Nu orice cititor nu va fi interesat să antreneze un cățel; Cu toate acestea, cei care citesc acea postare de blog anume vor să-și dorească actualizarea conținutului specific specifică.

Motivul nr. 2: Atenție ușoară

Vizitatorii tind să ignore opțiunile afișate pe postările de pe blog din cauza orbirii bannerului. Întrucât ofertele de actualizare a conținutului sunt plasate de obicei într-un articol, este mai probabil să atragă atenția vizitatorilor dvs..

Motivul nr. 3: Efectul Zeigarnik

Conform unui principiu psihologic, efectul Zeigarnik, persoanele care inițiază un proces au mai multe șanse să îl termine.

În acest caz, actualizarea conținutului dvs. are forma unui link. Odată ce cititorul face clic pe linkul acesta, apare un pop-up optin pentru newsletter-ul tău / eBook gratuit / altă ofertă. Deoarece cititorul a inițiat deja procesul făcând clic pe link, este mai probabil să vă ascultați apelul la acțiune și să facă orice le spune pop-ul optin.

Vestea bună este că este foarte ușor să creezi un upgrade de conținut pentru site-ul tău WordPress! Să sărim.

Pasul 1: Creați o campanie pop-up

Întrucât actualizările de conținut se referă la ferestre de tip pop-up uimitoare, veți avea nevoie de instrumentul potrivit pentru a începe. Vă recomandăm să vă înscrieți la OptinMonster.

OptinMonster

OptinMonster este cel mai bun instrument de generare de plumb din lume pentru site-urile WordPress. Veți putea crea campanii pop-up frumoase și atrăgătoare cu mesaje de apel la acțiune irezistibile. Lista dvs. de abonați este sigură că va începe!

Mai bine, cititorii IsItWP primesc 10% reducere atunci când folosesc codul cupon SAVE10 la verificare.

După ce ai OptinMonster, urmează tutorialul nostru pas cu pas ușor despre cum să creezi un formular pop-up.

Acum este timpul să transformăm acea campanie într-un upgrade de conținut. Să trecem la pasul 2 pentru a afla exact cum să facem asta.

Pasul 2: Obțineți un MonsterLink

Începeți făcând clic pe butonul Reguli de afișare fila din partea de sus a ecranului.

Reguli de afișare

De acolo, faceți clic pe meniul derulant și selectați Vizitatorul a dat clic pe MonsterLink.

A făcut clic pe MonsterLink

Salvați campania făcând clic pe ecolog Salvați butonul din colțul din dreapta sus.

Salvați campania

Acum, du-te la Publica tab. Odată ajuns acolo, treceți campania la Trăi poziţie.

Publica

Clic Salvați. Mențineți această pagină deschisă în browser (pentru a finaliza pasul 3) și deschideți o nouă filă pentru a vă îndrepta spre site-ul dvs. WordPress timp de un minut.

În tabloul de bord WordPress, derulați în jos la OptinMonster fila și faceți clic pe ea. Veți vedea campania dvs. listată. Dacă nu, apăsați pe Reîmprospăta buton până apare.

Campanii de actualizare

Odată ce apare, faceți clic pe butonul Du-te si traieste pentru a activa campania dvs. pe site-ul dvs..

Du-te si traieste

Ați terminat! Ceea ce tocmai ați făcut va activa funcția pop-up a actualizării conținutului. Acum, va trebui să plasați linkul pe site-ul dvs. pentru a finaliza procesul în doi pași pentru cititorii dvs..

Pasul 3: Adăugați MonsterLink pe site-ul dvs.

Întoarce-te înapoi la Publica pagina pe OptinMonster că ai păstrat deschis în browser.

Derulați în jos spre platforme și alege MonsterLink accesibil.

obțineți un monsterlink partajabil

De acolo, puteți copia fie URL-ul, fie HTML-ul pentru a lipi pe postare sau pe pagina dvs..

Personal, ne place să folosim linkul HTML, deoarece considerăm că este mai ușor de personalizat în funcție de nevoile noastre. Amintiți-vă doar să-l lipiți folosind editorul de text, mai degrabă decât editorul vizual.

De exemplu, puteți modifica cu ușurință implicit „Abonați-vă acum!” text la propriile tale cuvinte.

Odată ce ai totul în căutarea modului în care vrei, publică sau actualizează postarea sau pagina.

Asta e! Acum aveți o actualizare de conținut pe site-ul dvs. web.

Sperăm că acest tutorial te-a ajutat să înveți cum să creezi cu ușurință un upgrade de conținut pentru site-ul tău WordPress.

Dacă ați găsit această postare utilă, s-ar putea să vă bucurați și de lista noastră cu serviciile de marketing prin e-mail. Până la urmă, nu poți avea o listă de abonați dacă nu au ce să se aboneze!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map