Cum să creezi un e-mail de afaceri gratuit în mai puțin de 5 minute

configurați o adresă de e-mail de afaceri gratuită


Cauti sa creezi o adresa de e-mail gratuita pentru afaceri?

O adresă de e-mail de afaceri conferă afacerii tale un sentiment de credibilitate și îi face pe clienții tăi să simtă că ești aici pentru a rămâne serios și în legătură cu afacerea ta.

În acest articol, vă vom arăta cum puteți crea un e-mail de afaceri gratuit în mai puțin de 5 minute.

Contents

Ce este o adresă de e-mail de afaceri?

O adresă de e-mail de afaceri folosește numele dvs. de domeniu (exemplu.com) pentru e-mail, în loc de domeniul furnizorului de servicii de e-mail, cum ar fi gmail.com sau yahoo.com.

De exemplu, [email protected] este un e-mail de afaceri bun, în timp ce [email protected] este unul generic, neprofesional.

Indiferent dacă executați un site web de afaceri sau doar un blog hobby, va trebui să configurați o adresă de e-mail de afaceri.

La fel cum un site web oferă o identitate unică pentru compania dvs., o adresă de e-mail personalizată vă permite să prezentați marca dvs. în căsuța poștală a persoanelor în mod unic.

În plus, o adresă de e-mail de afaceri împreună cu un telefon de afaceri oferă o atmosferă mai profesională și ajută la crearea încrederii în comparație cu un e-mail personal.

Există multe modalități de a configura o adresă de e-mail de afaceri cu aspect bun pentru afacerea dvs. În acest articol, vă vom arăta cum puteți crea un e-mail de afaceri gratuit cu furnizorul dvs. de găzduire și de ce vă recomandăm Bluehost.

Email de afaceri gratuit: GSuite vs. Conturi de e-mail gratuite Bluehost

Există două modalități populare de a configura un cont de e-mail de afaceri pentru site-ul dvs. web, prin intermediul

 1. Serviciu de e-mail profesional, precum GSuite sau Office 365 Mailbox
 2. Configurare prin e-mail prin intermediul furnizorului de hosting, cum ar fi Bluehost.

GSuite este un serviciu de e-mail premium de la Gmail, care vă permite să configurați un cont de e-mail profesional de afaceri. GSuite este dotat cu toate funcțiile de bază de Gmail și vă permite, de asemenea, să accesați alte aplicații Google, cum ar fi Google Drive, Calendar, etc. pentru afacerea dvs..

Office 365 Mailbox este un serviciu similar Microsoft.

Să aruncăm o privire la câteva diferențe între GSuite și configurarea e-mailului prin intermediul furnizorului de găzduire, cum ar fi Bluehost.

Cost: GSuite este un produs premium, începând de la 6 USD / lună / utilizator care vă oferă o mulțime de funcții de afaceri, cum ar fi accesul la aplicații Google pentru afaceri. Cu toate acestea, cu Bluehost, puteți configura conturi de e-mail de afaceri GRATUITE.

folosire: Cu GSuite, puteți gestiona e-mailul dvs. de afaceri conectându-vă la Gmail. În schimb, dacă configurați un e-mail de afaceri gratuit de la furnizorul de hosting, va trebui să vă gestionați e-mailurile prin intermediul contului dvs. de găzduire.

Legate de: Cele mai bune servicii de e-mail tranzacțional SMTP.

Oferă într-adevăr Bluehost Conturi de e-mail de afaceri gratuite?

Răspunsul scurt este DA.

Dar … Bluehost nu menționează conturile lor de e-mail gratuite în planurile de prețuri. Motivul ar putea fi acela că doreau să își dezvolte planurile scumpe, precum Plus sau planul superior, acolo unde le oferă 1 cont Office 365 Mailbox gratuit timp de 30 de zile.

La fel ca GSuite, Office 365 Mailbox nu este complet gratuit. După proba gratuită, va trebui să plătiți o taxă lunară pentru a putea continua să utilizați Office 365 Mailbox.

Dar dacă sunteți după un cont gratuit de e-mail profesional și nu aveți nevoie de funcțiile GSuite cu funcție completă sau funcțiile Office 356 Mailbox (de exemplu, OnDrive, Word, Excel), atunci luați în considerare configurarea unui cont de e-mail gratuit cu Bluehost.

De ce să folosiți Bluehost pentru e-mailuri de afaceri gratuite

Mulți furnizori de găzduire web vă permit să configurați și să gestionați conturi de e-mail de afaceri gratuite. Cu toate acestea, credem că Bluehost se distinge de restul din câteva motive:

 • Domeniu gratuit de e-mail: Un nume de domeniu gratuit este oferit cu fiecare plan de găzduire web, cum ar fi www.example.com
 • Adrese de e-mail de afaceri gratuite: Cu orice plan de găzduire web, puteți crea 5 adrese de e-mail de afaceri, cum ar fi [email protected], [email protected], etc..
 • Găzduire gratuită prin e-mail: Desigur, nu trebuie să plătiți în plus pentru găzduire sau administrarea conturilor de e-mail.
 • Găzduire de încredere: Bluehost este unul dintre furnizorii de găzduire web recomandat oficial de către WordPress.org.

Bluehost-get-a început-acum

Bluehost este una dintre cele mai bune companii de găzduire WordPress pentru construirea de site-uri web în WordPress. Oferă planuri de găzduire WordPress sigure și sigure la un preț accesibil. Printre avantajele folosirii Bluehost, e-mailuri de afaceri gratuite este una dintre multe caracteristici de remarcat.

Bluehost-tarifare-plan de bază

E-mailuri de afaceri gratuite: Care plan Bluehost este corect?

De bază planul la prețul de 2,75 USD pe lună oferă 1 domeniu gratuit și 5 conturi de e-mail gratuite în timp ce toate celelalte planuri vă permit să creați conturi de e-mail de afaceri gratuite nelimitate. Capacitatea de stocare a e-mailului este de 100 MB pentru utilizatorii planului „de bază”, în timp ce este nelimitată pentru alte planuri.

Serviciul de e-mail al Bluehost vine cu o protecție avansată împotriva spam-ului cu Spam Hammer și Spam Assassin. În plus, are un serviciu premium de filtrare a spamului, numit „postini” pentru protecția avansată împotriva spamului.

În plus, Bluehost oferă o configurare și configurare ușoară a e-mailului. Puteți crea conturi de e-mail profesionale, gestiona, configura setări de transmitere prin e-mail și multe altele cu ușurință.

Creați conturi de e-mail gratuit cu Bluehost »

1. Crearea unui cont de e-mail de afaceri gratuit cu Bluehost

Pentru a crea un cont de e-mail de afaceri, trebuie să deschideți mai întâi tabloul de bord Bluehost.

Notă: Dacă nu aveți un site web, accesați Bluehost, selectați un plan adecvat și înregistrați-vă mai întâi.

Apoi, accesați meniul „Email” din stânga.

Acum, veți vedea pagina „Conturi de e-mail” pe ecran. Puteți adăuga și gestiona toate conturile dvs. de e-mail pentru toate domeniile dvs. din această interfață.

add-business-mail-cont

Pentru a crea un cont de e-mail nou, introduceți un nume de cont și o parolă. Creați o parolă puternică folosind caractere, cifre și simboluri cu majuscule sau minuscule sau faceți clic pe „Generați” pentru o parolă complexă generată de mașină.

Apoi, specificați cote ale căsuței poștale și faceți clic pe „Creare cont”. Bifează caseta „Trimiteți un e-mail de bun venit cu instrucțiuni de configurare a clientului de e-mail” înainte de a face clic pe „Creare cont” dacă doriți un e-mail automat cu instrucțiuni de configurare a e-mailului.

De asemenea, asigurați-vă că domeniul corect este selectat dacă gestionați mai multe domenii.

Este nevoie doar pentru a crea un cont de e-mail nou! Da, durează mai puțin de 5 minute!

Acum, puteți adăuga conturi de e-mail pentru membrii echipei dvs. unul câte unul prin același proces.

2. Vizualizarea tuturor conturilor de e-mail

Pentru a vizualiza toate conturile de e-mail, faceți clic pe fila „Conturi de e-mail” de lângă „Adăugarea contului de e-mail”, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

toate-mail-conturi

Puteți vedea sau gestiona toate conturile dvs. de e-mail în această filă.

3. Gestionarea tuturor conturilor de e-mail

Din fila „Conturi de e-mail”, puteți configura șase tipuri de acțiuni pentru fiecare cont de e-mail.

e-mail-cont-acțiuni

i. Accesați Webmail – Verificați adresa dvs. de e-mail

Pentru a vedea căsuța de e-mail, faceți clic pe „Acces Webmail”. Apoi, vă va redirecționa către o pagină de e-mail, precum cea prezentată mai jos, unde puteți alege o aplicație de e-mail pentru a vă deschide e-mailul. Puteți seta, de asemenea, o aplicație ca implicită.

alege-Webmail-aplicație

Selectați orice aplicație și veți vedea adresa de e-mail.

hoardă-mail-inbox

ii. Disc și date

Dacă doriți să schimbați spațiul pe disc pentru conturile dvs. de e-mail sau să gestionați utilizarea discului, puteți accesa acțiunea „Disc și date”.

disc și date

iii. Gestionați suspendarea

Această opțiune are setări de suspendare pentru conturile dvs. de e-mail. Puteți permite sau suspenda pentru trei acțiuni: conectați-vă, primiți și trimiteți.

suspendare-acțiune

iv. Parolă și autentificare

Puteți modifica parolele pentru conturile dvs. de e-mail din această opțiune.

parole

v. Conectați dispozitive

Această opțiune permite două acțiuni: 1) Configurați clientul de e-mail 2) Configurați calendare și contacte.

Dacă doriți să vă accesați contul de e-mail printr-o aplicație de e-mail precum Microsoft Outlook 2010 pe dispozitivul dvs., trebuie să rulați scripturi de configurare furnizate de poștă. Puteți obține scripturile când deschideți opțiunea „Configurați clientul de poștă”.

vi. Șterge

Vă puteți șterge cu ușurință conturile de e-mail din această opțiune.

4. Transmiterea e-mailurilor

Din meniul „Email” din tabloul de bord Bluehost, puteți vedea un submeniu numit „Expeditori”. Acest submeniu vă permite să trimiteți e-mailul către un alt cont de e-mail.

e-mail-forwarder

Pentru a trimite mai departe e-mailuri, faceți clic pe Adăugați Forwarder. O nouă pagină va apărea astfel:

add-expeditor

Introduceți adresa de e-mail pentru a trimite mai departe e-mailuri. Apoi, selectați-vă domeniul. Apoi, introduceți adresa de e-mail către care trebuie trimise e-mailurile și faceți clic pe „Adăugați expeditor”. Acum, e-mailurile dvs. vor fi redirecționate în funcție de setările dvs..

Acest lucru este util atunci când trebuie să partajați un mesaj primit de un cont cu multe persoane din echipă. Este util și când aveți mai multe emailuri de gestionat.

În continuare, există o opțiune „Forwarder Domain” care vă permite să trimiteți toate e-mailurile de la un domeniu la altul.

domeniu de la e-mail-frowarder

Mai întâi, selectați un domeniu de la care să trimiteți e-mailuri și apoi introduceți domeniul pentru a le trimite. Apoi, faceți clic pe „Adăugați expeditorul domeniului”.

5. Mai multe opțiuni ale managerului de e-mail Bluehost

Pe lângă crearea și gestionarea conturilor de e-mail, există și alte funcții și opțiuni utile în managerul de poștă Bluehost.

Răspunsuri automate: Răspunsurile automate vă permit să setați mesaje de răspuns automat care sunt trimise automat atunci când cineva trimite un e-mail la adresa dvs. Acest lucru este util atunci când sunteți indisponibil sau într-o vacanță lungă și nu puteți răspunde la e-mailuri.

Filtre de e-mail: Puteți filtra e-mailurile pentru fiecare cont din domeniul dvs. și vă puteți păstra inbox-ul curat și în siguranță.

Pentru a crea filtre, trebuie să adăugați mai multe reguli pentru a potrivi subiectele de e-mail, adresele și alte părți ale unui mesaj de e-mail. Apoi, trebuie să specificați acțiunile de filtrare pentru regulile adăugate.

e-mail-filtrare

6. Cum să conectați e-mailul Bluehost cu Gmail

Gmail este, fără îndoială, liderul furnizorilor de servicii de e-mail de astăzi. Dacă utilizați Gmail de cele mai multe ori, puteți conecta e-mailul dvs. Bluehost cu Gmail și accesați inbox-ul dvs. în Gmail.

Pentru a conecta e-mailul dvs. Bluehost cu Gmail, mai întâi, conectați-vă la contul dvs. Gmail.

Apoi, accesați „Setări” și faceți clic pe „Conturi și meniu Import”. Derulați în jos „Verificați e-mailurile din alte conturi: adăugați un cont de poștă” și faceți clic pe „Adăugați un cont de e-mail”.

gmail-conturi-import-settings

Apoi, introduceți adresa dvs. de e-mail Bluehost de la care doriți să primiți e-mailuri în Gmail.

add-mail-cont

În continuare, necesită să introduceți e-mailul și parola Bluehost. În cele din urmă, un cod de verificare este trimis la e-mailul Bluehost pentru confirmare. Și, după ce introduceți codul în fereastra „Adăugare cont” din Gmail, e-mailul dvs. Bluehost va fi conectat. Apoi, puteți accesa e-mailul dvs. Bluehost în Gmail.

Asta e! Sperăm că acest articol v-a ajutat să configurați conturi de e-mail profesionale gratuite pentru afaceri.

Întrebări frecvente pentru e-mailuri de afaceri gratuite

Următoarele sunt câteva dintre întrebările frecvente când vine vorba de crearea unui e-mail de afaceri gratuit.

Cum pot primi o adresă de e-mail gratuit pentru afaceri?

Puteți obține cu ușurință o adresă de e-mail de afaceri gratuită folosind Bluehost. Oferă 5 conturi de e-mail cu planul lor de bază și e-mailuri personalizate nelimitate cu celelalte planuri.

Pot primi un e-mail de afaceri fără un site web?

Da, puteți obține un e-mail de afaceri fără a crea un site web întreg. Dar vi se va solicita să obțineți un nume de domeniu pentru crearea unui e-mail de afaceri. Bluehost oferă un nume de domeniu gratuit și un serviciu de e-mail destul de solid, gratuit.

Pot crea o adresă de e-mail de afaceri gratuită fără un domeniu?

Nu, nu este posibilă generarea unui e-mail de afaceri fără un nume de domeniu. Deși puteți crea un cont de e-mail folosind un serviciu de e-mail precum Gmail, Protonmail, etc. Dar vi se va solicita să obțineți un nume de domeniu pentru a genera un e-mail de afaceri..

Puteți începe pe Bluehost cu un nume de domeniu gratuit și până la 5 conturi de e-mail cu pachetul lor de pornire.

Cum pot găsi un nume de domeniu disponibil?

Obținerea unui nume de domeniu este primul și mai important pas pentru obținerea unui e-mail de afaceri. Puteți căuta un nume de domeniu cu orice registratori populari sau puteți obține gratuit cu Bluehost.

Ceea ce este mai bine de utilizat: Office 365 sau Gsuite?

Microsoft 365 și G Suite sunt populare pentru serviciile de e-mail de top. G Suite este modern și potrivit pentru cei care preferă platforme prietenoase pentru utilizator. Întrucât Office 365 oferă o integrare solidă cu MS Excel și este potrivit pentru cei care sunt mai înclinați să folosească produse Office, cum ar fi MS Word, MS Excel, etc..

Utilizați mai multe e-mailuri profesionale de afaceri cu G Suite

Bluehost oferă o mulțime de funcții de e-mail de afaceri. Cu toate acestea, îi lipsesc funcțiile avansate și mai profesionale. Dacă doriți să vă gestionați e-mailurile de afaceri mai profesional și mai eficient, trebuie să utilizați un serviciu premium precum G Suite.

g-suite

G Suite este un serviciu Gmail plătit, cunoscut și sub denumirea de „Gmail pentru afaceri”. Pe lângă crearea de e-mailuri profesionale de afaceri, G Suite oferă o serie de platforme de partajare, stocare, conectare și construire de echipe, care vă vor ajuta să vă dezvoltați companiile exponențial.

Are diferite planuri de prețuri din care puteți alege. Planul de bază costă 6 USD pe utilizator pe lună și vine cu o capacitate de stocare de 30 GB.

gsuite

Mai presus de toate, G Suite oferă asistență tehnică complet dedicată 24/7 și vă păstrează de fiecare dată conturile de e-mail de afaceri. Dacă aveți un buget pentru marcarea e-mailurilor, G Suite este cea mai bună alegere pentru dvs..

Pentru a configura un e-mail cu GSuite, puteți citi tutorialele noastre complete despre cum să configurați un e-mail de afaceri profesional cu G Suite și să creați un e-mail care să explodeze modul non-spam.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map