Cum să începeți o afacere de gazduire web în 2020 (pas cu pas)


Ești un dezvoltator web care dorește să-ți extindă afacerea oferind servicii de găzduire clienților tăi?

Oferirea de servicii de găzduire web clienților este o situație câștigătoare atât pentru dvs. cât și pentru clientul dvs..

Ca dezvoltator, puteți face venituri recurente vânzând spațiu de găzduire web clienților dumneavoastră. Clienții dvs. nu trebuie să creeze cont propriu de găzduire web. Acest lucru este deosebit de util pentru clienții dvs. non-tech.

Cel mai bun lucru este că, pentru a vinde spațiu de găzduire web clienților dvs., nu trebuie să începeți o companie de milioane de dolari precum Bluehost sau Hostgator.

Mai degrabă, te-ai putea înscrie la un serviciu de găzduire a revânzătorilor, care este de obicei un VPS sau un server dedicat și să începi să închiriezi spațiu de găzduire clienților tăi.

În acest articol, vă vom arăta cum să începeți propria afacere de găzduire web cu găzduire de către distribuitori. Vom compara, de asemenea, unele dintre cele mai bune companii de găzduire web care oferă servicii de găzduire pentru distribuitori și vă vor ajuta să decideți care este cea mai potrivită pentru nevoile dvs..

Dar înainte de a începe, să aruncăm o privire rapidă despre ce este exact gazduirea revânzătorilor.

Ce este gazduirea revânzătorilor?

Gazduirea revânzătorului vă permite să vindeți servicii de găzduire cu etichete albe clienților dvs. sub numele dvs. de marcă. Este cea mai bună opțiune pentru cei care doresc să intre în afacerea de hosting fără să investească în resurse costisitoare pentru a gestiona serverele și infrastructurile de găzduire.

Cu găzduirea revânzătorilor, puteți subînchide spațiul dvs. de găzduire clienților. Vânzătorii cumpără un serviciu de găzduire, de regulă un VPS (Virtual Private Server) de la un furnizor de servicii de gazdă pentru o rată de vânzare cu ridicata și subînchiriere către alții prin configurarea și împărțirea spațiului de găzduire în funcție de nevoile fiecărui client.

Lucruri de luat în considerare înainte de a începe afacerea dvs. de găzduire

Există mai multe lucruri de luat în considerare atunci când începeți afacerea dvs. de hosting.

 1. Nu orice serviciu de găzduire a revânzătorilor este creat egal. Asigurați-vă că alegeți furnizorul de hosting de distribuitori potrivit care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.
 2. Alegeți un furnizor care să permită planuri de distribuitori cu etichete albe, ceea ce înseamnă că clienții dvs. nu ar realiza niciodată că se află într-un serviciu de găzduire pentru distribuitori.
 3. Asigurați-vă că compania de găzduire web oferă asistență tehnică continuă pentru clienții dvs. Acest lucru este extrem de important dacă nu doriți să aveți propria echipă de asistență și servicii pentru clienți.
 4. Decideți cât doriți să percepeți pentru planurile dvs..

Aruncăm o privire la câțiva furnizori de hosting de distribuitori și vedem care este cel mai potrivit pentru nevoile dvs..

1. HostGator

HostGator Reseller Gazduire

HostGator este un furnizor puternic de servicii de găzduire web care oferă planuri excelente de găzduire pentru revânzători. Prețurile sunt clasificate în 3 planuri diferite.

 • Aluminiu
 • Cupru
 • Argint

În funcție de prețuri, acestea oferă până la 140 GB spațiu pe disc, nume de domeniu nelimitate, SSL gratuit și până la 1400 GB lățime de bandă. De asemenea, oferă o garanție de 99% uptime, server de nume privat bazat pe domeniile dvs., software gratuit de gestionare a clienților / facturare WHMCS cu fiecare plan, panou de control WHM, cPanel, asistență premium și multe altele.

2. Siteground

găzduire revânzător site-uri site

SiteGround oferă planul GoGeek, care este singurul plan pentru găzduirea revânzătorilor. Oferă spațiu web de 30 GB, trafic neschimbat, un număr nelimitat de site-uri și suport pentru distribuitori 24/7.

Spre deosebire de HostGator, SiteGround vă taxează pe baza numărului de credite de hosting pe care doriți să le achiziționați, mai degrabă decât a găzduirii resurselor alocate contului. Cu cât faceți mai multe comenzi în vrac, cu atât mai ieftin devine planul de găzduire a revânzătorilor.

Puteți începe prin a cumpăra 5 credite pentru revânzători pentru 49 USD / credit pe an. Dacă cumpărați 11+ credite, atunci trebuie să plătiți doar 42 USD / credit pe an.

Deoarece creditele revânzătorului nu expiră niciodată, le puteți utiliza oricând pentru a lansa sau reînnoi contul.

3. Gazduire InMotion

InMotion Reseller Gazduire

Serviciul de găzduire a revânzătorului de InMotion Hosting vine cu mai multe planuri. Și în funcție de planul dvs., puteți avea până la 8 GB RAM, 5 conturi de cPanel, până la lățime de bandă de 6 TB și până la 5 adrese IP diferite. În afară de asta, puteți avea și unități SSD gratuite, software de facturare, cPanel & Protecție WHM, DDoS și Malware și multe altele.

Dacă vă actualizați planul la planul Reseller VPS, vă puteți bucura de funcții mai uimitoare și vă puteți duce performanța la nivelul următor.

4. Gazduire A2

A2 Gazduire Gazduire Reseller

A2 Gazduire este un alt furnizor popular de servicii de găzduire pentru distribuitori care oferă 4 planuri de prețuri diferite. Vă va plăcea viteza uimitoare și sprijinul prietenos. Oferă stocare de până la 200 GB, SSL și SSD gratuite, panou de control WHM, WHMCS gratuit și multe altele.

Pentru mai multe detalii despre furnizorii de găzduire revânzători, puteți consulta ghidul nostru complet despre cei mai buni furnizori de găzduire pentru revanzatori.

Care dintre ele este cea mai bună companie de găzduire a revânzătorilor

Considerăm că HostGator este cel mai bun serviciu de găzduire a distribuitorilor din câteva motive.

 • Oferă planuri de găzduire pentru distribuitori la prețuri accesibile, astfel încât este ușor să obțineți profit din activitatea dvs. de găzduire a distribuitorilor.
 • Puteți controla alocarea resurselor în funcție de nevoile clientului.
 • Oferă software gratuit de WHM și de facturare și multe altele.

Începerea unei afaceri de găzduire web pentru distribuitori (pas cu pas)

Urmați pașii exacti dați mai jos pentru a configura o afacere de găzduire a distribuitorilor.

În acest tutorial, folosim planul de găzduire a revânzătorilor HostGator.

Pasul 1: Obțineți-vă un site web pentru afacerea dvs. de găzduire web

Dacă nu aveți încă un site web, va trebui să obțineți unul pentru afacerea dvs. de găzduire web. Puteți accesa HostGator și vă puteți înscrie pentru un cont de găzduire web.

Pentru un ghid detaliat pas cu pas, verificați cum să porniți de la zero un site web.

Pasul 2: alegeți un plan de găzduire pentru distribuitori pe HostGator

Dacă aveți deja un site web, următorul pas este să alegeți un plan de găzduire pentru distribuitori de la HostGator.

Accesați HostGator și alegeți un plan de găzduire pentru distribuitori. Pe măsură ce începeți, vă puteți înscrie la planul lor de bază numit Aluminium. Pe măsură ce îți crești afacerea, poți oricând să faci upgrade la un plan mai bun.

După ce selectați un plan de găzduire pentru revânzători din Hostgator, vi se va cere să introduceți un nume de domeniu. Dacă aveți deja un domeniu, puteți utiliza acel altfel, doar selectați un nume de domeniu tastând în câmpul de căutare. De asemenea, puteți selecta extensiile de lângă câmpul de domeniu. Puteți utiliza generatorul nostru de nume de domeniu pentru a găsi un domeniu care să se potrivească afacerii dvs..

Pasul 3: Schimbați DNS

Dacă v-ați înregistrat numele de domeniu la Hostgator în timp ce v-ați înscris pentru găzduirea revânzătorului, puteți săriți acest pas.

Pentru cei care au înregistrat numele de domeniu la un alt registrator de nume de domeniu, atunci următorul pas va fi acela schimbați-vă DNS-ul.

Acest proces va dura între 24 și 48 de ore înainte ca site-ul dvs. să înceapă rezolvarea la serverul Hostgator.

Pasul 4: Creați pachete de găzduire web

În continuare, puteți crea pachete, cunoscute și sub numele de planuri de prețuri. Practica recomandată este de a crea cel puțin 3 pachete de prețuri diferite. Asigurați-vă că alocați resurse specifice, cum ar fi cota de disc, lățimea de bandă lunară, conturile de e-mail maxim, etc. pentru fiecare pachet.

Puteți crea pachetul conectându-vă la Hostgator WHM (Web Host Manager). După ce ați terminat, sunteți gata să creați un cont nou. Puteți face acest lucru în funcțiile contului din Hostgator WHM. Completați detaliile aici și sunteți bine să mergeți.

Pasul 5: Încărcați un site web

Utilizați un client FTP sau un cPanel pentru a încărca site-ul web al clientului dvs. în contul de găzduire al revânzătorului.

Rețineți că este posibil să doriți să personalizați interfața de găzduire web înainte de a transfera acreditările contului clienților. Puteți înlocui logo-ul HostGator cu logo-ul dvs. și puteți face modificările necesare pentru etichetarea albă a companiei dvs. de găzduire web.

Asta e! Sperăm că acest ghid v-a ajutat să creați o companie de găzduire web cu ușurință. Dacă v-a plăcut acest articol, citiți recenzia noastră pe Hostgator.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map