Cum să începeți un Vlog în 2020 (și să fiți un SUPERSTAR YouTube)

how-to-start-a-vlog


Știți ce au în comun starul pop Justin Bieber, actorul cu muzicianul Donald Glover și actorul Dylan O´Brien?

Alertă spoiler!

Au fost YouTubers / vloggers înainte de a deveni stele mainstream.

Toți au avut un canal YouTube de succes cu câteva milioane de abonați, iar ulterior acele vlog-uri s-au transformat în imperii media.

Doriți să începeți un vlog, dar nu știți cum să începeți?

Atunci ești la locul potrivit …

Evident, a începe un vlog de succes nu este ușor. Dar, cu muncă asiduă și perseverență, este complet posibil să construim un vlog de succes și câștigă-te din ea în doar 6 luni de acum încolo. În acest articol, vă vom arăta cum să construiți un vlog pe YouTube, pas cu pas.

Acest articol este împărțit în câteva secțiuni diferite.

Contents

1. Ce este un Vlog?

dude perfect începe un exemplu vlog

Vlog sau blogging video este o modalitate de partajare a conținutului cu utilizatorii sub formă de videoclipuri. De obicei, vloggerii își creează și publică videoclipurile lor pe YouTube. Cu toate acestea, există și unii vlogger care publică conținut pe alte canale, precum Facebook.

Avantajul vlogging-ului YouTube este că este mai ușor să vă monetizați videoclipurile pe YouTube. Spre deosebire de alte canale, YouTube împărtășește un procent fix din veniturile publicitare cu vloggerii.

2. Cum să alegeți o temă pentru Vlogul dvs.

vlogging subiecte

Ca vlogger, poți vlog despre orice. S-ar putea să fie dificil să te gândești la un subiect atunci când abia începi. Pentru inspirație, puteți afla ce acoperă alte vlogger-uri pe vlog-urile lor.

Veți găsi mai multe subiecte care vă pot inspira să începeți. Amintiți-vă însă că este dificil să creeze conținut proaspăt pe același subiect în mod repetat. Iată câteva sfaturi care să vă ajute să găsiți cel mai bun subiect pentru vlog.

 • În loc să alegeți la întâmplare un subiect, este important să selectați un subiect care vă place și să vă entuziasmați. Acest lucru vă va menține pe termen lung.
 • Faceți niște cercetări despre ceea ce doresc spectatorii potențiali. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să vă dați seama mai întâi de publicul țintă și apoi să aflați ce caută.
 • Imaginează-ți direcția în care vrei să meargă canalul tău. Vrei să fie educativ, distractiv sau promoțional? Acest lucru vă va oferi o idee mai bună despre ce tip de conținut doriți să creați.
 • Fii tu însuți și fii real. Telespectatorii doresc să vă urmărească conținutul, așa că nu este necesar să fie superficiali sau să-i imită pe ceilalți doar pentru că au succes.

3. Este prea târziu pentru a începe un Vlog?

Aceasta este o întrebare comună pe care o adresează majoritatea aspiranților. Cu atât de mulți profesioniști profesioniști care creează conținut uimitor în fiecare zi, îngrijorarea pare autentică. Dar veștile bune sunt că mai există loc pentru conținut nou și canal YouTube.

YouTube are peste 2 miliarde de utilizatori astăzi. În ciuda concurenței dure, spectatorii caută în permanență conținut unic și captivant.

4. Lucruri de care aveți nevoie pentru a începe un Vlog

echipamente de vlogging

Să trecem acum pentru a verifica lista de lucruri de care aveți nevoie pentru a începe un vlog.

 1. Canalul dvs. YouTube (poate fi creat gratuit)
 2. O cameră foto de bună calitate
 3. Un microfon
 4. Editarea software-ului (unele bune sunt disponibile gratuit)

Pasul 1: Crearea canalului YouTube

Pentru a crea un vlog, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să creați un canal YouTube. O puteți face gratuit și durează doar câteva minute. Pentru asta, îndreptați-vă către YouTube și faceți clic pe butonul conectare butonul din colțul din dreapta sus al ecranului.

Conectare Youtube

Acum adăugați adresa de e-mail și parola pentru a crea un cont. Acum vei fi în contul tău YouTube. Faceți clic pe opțiunea cont din colțul din dreapta sus al ecranului. Veți vedea mai multe opțiuni aici, dintre care una este Creați un canal.

creați canal

Acum veți fi direcționat către o pagină nouă. Aici faceți clic pe butonul Incepe opțiune.

cum să pornească un vlog

În pasul următor, vi se va cere ce nume doriți să utilizați, numele contului sau un nume personalizat. Pentru acest tutorial, vom selecta un nume personalizat.

Numele personalizat al canalului YouTube

Acum puteți adăuga un nume canalului dvs. De asemenea, trebuie să selectați caseta de selectare care declară că creați contul cu setările Google. Odată terminat, apăsați pe Crea buton.

Numele canalului YouTube

Si asta e. Canalul dvs. a fost creat. Acum puteți încărca o poză de profil și adăugați o descriere a canalului.

Profilul canalului YouTube

Parcurgând mai jos ecranul, veți vedea opțiuni pentru a adăuga legături sociale, etc, la canalul dvs. Odată terminat, faceți clic pe butonul Salveaza si continua buton.

Si asta e. Canalul dvs. este acum gata și puteți începe să încărcați videoclipurile dvs..

Demo Channel - YouTube

Următorul pas este să filmați și să editați conținutul. După ce este gata, puteți utiliza Încărcați videoclip butonul pentru a încărca videoclipurile.

Pasul 2: Film și editarea conținutului

Conţinut

Înainte de a intra și a filma un videoclip YouTube, asigurați-vă că aveți un script cu care să începeți. Aceasta nu înseamnă neapărat că aveți nevoie de un scenariu formatat. Este suficient să scrieți ideile și ceea ce veți vorbi. Acest lucru vă ajută să vă mențineți munca pe traseu atunci când începeți să fotografiați, ceea ce vă poate economisi timp.

De asemenea, poate doriți să citiți scriptul și să practicați o dată înainte de a începe înregistrarea.

Lumini

Următorul pas este să setați lumini pentru fotografierea dvs. Dacă efectuați o fotografie interioară, încercați să priviți pe fereastră. Nu uitați să nu aveți o fereastră în fundal. Acest lucru va face dificilă obținerea unei expuneri echilibrate. De asemenea, aveți grijă la temperaturile de culoare mixte. Majoritatea becurilor expun o altă culoare a luminii decât cea a soarelui. Acest lucru poate duce la faptul că umbrele sunt prea albastre sau evidențiază prea portocaliu, etc.

În mod similar, dacă filmați în aer liber, încercați să evitați lumina directă a soarelui. În schimb, găsește o zonă umbroasă.

Sunet

Unul dintre cele mai importante instrumente pentru înregistrările dvs. este un microfon de bună calitate. Asigurați-vă că nu utilizați un microfon omnidirecțional. Astfel de microfoane înregistrează sunete provenite din orice direcție. Acest lucru înseamnă că va înregistra, de asemenea, o mulțime de sunete inutile în fundal care, în schimb, vă vor degrada calitatea înregistrării.

Iată câteva opțiuni bune pentru microfon pentru care puteți verifica.

 • Microfon Rode VideoMic GO cu greutate ușoară pe cameră: este un microfon compact și ușor care înregistrează audio de calitate. Dacă doriți o calitate clară și clară a sunetului pentru vlog-ul dvs., acest microfon ar putea fi o alegere excelentă pentru dvs..
 • Rode SmartLav + Microfon omnidirecțional Lavalier pentru iPhone și smartphone-uri: acesta este excelent pentru oricine caută o opțiune compactă. Rode SmartLav + Omnidirecțional Lavalier este un microfon purtabil care poate fi conectat la telefon sau laptop și este gata să înregistreze audio. Este atât de ușor de utilizat.

aparat foto

Nu trebuie să aveți cu adevărat o cameră scumpă și plină de lux pentru a începe. În schimb, rămâneți la o cameră de bază cu care sunteți familiarizați.

Puteți începe cu camera dvs. de telefon, un GoPro sau o cameră DSLR entry-level.

Iată câteva opțiuni bune pentru tine.

 • Canon PowerShot G7 X Mark III: Canon PowerShot G7 Mark III este livrat cu o priză pentru microfon, ceea ce face mai ușor să înregistrați videoclipuri excelente cu un sunet de calitate.
 • Sony A6400: Sony A6400 este o cameră populară printre vloggers. Oferă un HDR 4K (HLG) pentru redare instantaneu și veți avea, de asemenea, o opțiune de a transfera videoclipurile cu ușurință pe smartphone.

Înregistrați și editați

După ce ați terminat, este timpul să vă editați videoclipurile și să le faceți prezentabile. Căutați un software bun care să ușureze lucrurile. Iată câteva dintre instrumentele de editare video pe care le puteți încerca.

1. Filmora9

filmora9

Filmora este unul dintre cele mai bune instrumente de editare video pentru începători. Puteți utiliza funcțiile sale încorporate, cum ar fi efecte, filtre, titluri, efecte sonore, muzică etc., pentru a vă face videoclipurile mai interesante.

2. KineMaster

KineMaster, editor video

Cu KineMaster, editarea videoclipurilor dvs. este ușoară și rapidă. Vă permite să editați mai multe straturi, să adăugați scriere de mână și adnotări de text, să adăugați piese audio și multe altele.

Înainte de a vă concentra pe creștere și creșterea vizionărilor, va trebui să filmați și să postați câteva videoclipuri pe canalul dvs..

Pasul 3: Optimizarea Vlog-ului dvs. pentru creștere

După ce ați filmat, editat și lansat câteva videoclipuri, următorul pas este să vă concentrați pe extinderea obiectivului și îmbunătățirea vizionărilor. La fel ca și optimizarea tradițională a motorului de căutare, există câteva bune practici YouTube pe care trebuie să le urmați.

Iată câteva sfaturi pentru a obține mai multe clicuri pe videoclipurile dvs. YouTube.

 1. Folosiți etichete relevante.
 2. Scrieți o descriere puternică pentru videoclipul dvs. Puteți face acest lucru notând despre ce este vorba videoclipul. Acest lucru ajută roboții pe crawler YouTube să înțeleagă mai bine conținutul dvs..
 3. Utilizați cuvinte cheie la începutul titlului.
 4. Proiectați miniaturi atractive.
 5. Scrie titluri atrăgătoare.

De asemenea, vă puteți analiza titlurile aici.

Verifică cele mai bune practici SEO pentru a vă optimiza vlogul, pentru mai multe detalii.

Pasul 4: Integrează Vlogul dvs. într-un site Web

Fără îndoială, dacă vlogging-ul nu este doar un hobby pentru tine, este în interesul tău să creezi un site web, să-i integrezi videoclipurile în el și să promovezi site-ul tău din videoclipuri..

Dacă vă întrebați, iată câteva motive pentru care trebuie să vă integrați vlogul într-un site web.

1. Control deplin asupra conținutului și a audienței dvs.:

Conform politicilor YouTube, YouTube poate elimina un videoclip sau întregul canal fără acordul editorilor.

Chiar și în cel mai rău caz pentru a-ți suspenda sau a înceta canalul, poți totuși să obții o atenție a publicului tău dacă vei administra un site web și îl vei promova din vlog-ul tău din ziua 1.

2. Maximizați-vă eforturile de monetizare

vinde marfa vlog

O mulțime de vloggeri realizează un venit pasiv cu normă întreagă vânzând mărfuri de pe site-urile lor web. Astfel pot păstra 100% din veniturile pe care le realizează din vânzarea mărfii, spre deosebire de vânzarea pe o piață terță parte.

3. Construiți un portofoliu

studiu de caz vlogger

YouTubers precum Dude Perfect publică chiar și studii de caz pe site-ul lor de sponsori, dezvăluind modul în care sponsorizarea canalului lor YouTube ajută la creșterea brandului sponsorilor.

Cu toate tehnologiile disponibile astăzi, construirea unui site web nu este deloc complicată. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți la o companie de găzduire web, cum ar fi Bluehost.

Cu Bluehost, obțineți tot ce aveți nevoie pentru a vă pune în funcțiune site-ul, inclusiv un nume de domeniu gratuit, certificat SSL gratuit, un clic pe instalatorul WordPress și multe altele.

Pentru mai multe detalii, verificați cum puteți construi un site web de la zero în mai puțin de 5 minute.

Citiți, de asemenea, recenzia noastră completă Bluehost.

După ce site-ul dvs. web este gata, puteți începe să încorporați videoclipurile dvs. pe site Feeduri pentru YouTube prin pluginul Smash Ballon. Cu acest plugin, încorporarea videoclipurilor dvs. YouTube pe site-ul dvs. este o briză.

Încorporarea videoclipurilor YouTube pe site-ul dvs. cu Smash Balloon

Pentru a încorpora videoclipul pe site-ul dvs., mai întâi va trebui să instalați și să activați Feeduri pentru YouTube de Smash Balloon plugin pe site-ul dvs. web.

Odată terminat, mergeți la tabloul de bord și dați clic pe Feed-uri pentru YouTube. Veți vedea mai multe file aici. Mergi la Configurare. Aici puteți conecta canalul dvs. YouTube la site-ul dvs. WordPress. Puteți face asta făcând clic pe Conectați-vă la YouTube și conectați-vă un cont buton. Dar înainte de asta, nu uitați să adăugați cheia API. Iată cum trebuie obțineți-vă API-ul.

sparge balon

Aceasta vă va duce pe un ecran în care vă puteți conecta la canalul dvs. YouTube.

Conectați-vă la YouTube

Vă puteți selecta contul YouTube și puteți permite Smash Balloon să vă acceseze canalul. Si asta e.

Contul dvs. va fi conectat automat la site-ul dvs. WordPress. Pe Configurare tab, puteți vedea alte opțiuni folosind care vă puteți adăuga Tipul de alimentare, adăugați o perioadă specifică în care pluginul va verifica dacă există postări noi etc..

Puteți lucra la aceste setări conform cerințelor dvs. După aceea, apăsați pe Salvați buton. Chiar sub aceasta, veți avea o opțiune apelată Afișați-vă fluxul. În acest sens, veți avea un cod scurt.

Trebuie doar să copiați acest shortcode și să îl adăugați la postarea sau pagina unde doriți să afișați videoclipurile dvs. YouTube.

Shortcode de alimentare YouTube

Acum mergeți la următoarea filă, care este Personalizează tab. Aici puteți lucra pe înălțimea și lățimea fluxului dvs., adăugați o culoare de fundal etc. Puteți selecta, de asemenea, numărul de coloane pe care doriți să le afișați.

Suporturi pentru YouTube personalizate

Puteți selecta, de asemenea, informațiile care trebuie ascunse sau afișate, adăugarea și personalizarea butoanelor și altele. Efectuați modificările în funcție de cerința dvs. și atingeți tasta Salvați buton.

Urmează Afişa tab. Aici veți avea codul scurt pe care îl puteți utiliza pentru a afișa canalul dvs. YouTube.

Doar copiați acest lucru și lipiți-l în postarea sau pe pagina în care doriți să afișați videoclipurile canalului și să salvați modificările. Videoclipurile dvs. YouTube vor începe să fie afișate imediat.

Rezultatul Smash Balloon

Deci asta este. Sperăm că acest ghid te-a ajutat să creezi un vlog.

Dacă v-a plăcut acest articol, s-ar putea să doriți să aflați despre cele mai bune plugin-uri pentru galeria video WordPress YouTube pentru a vă îmbunătăți vizionările.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map