Cum să obțineți 35+ teme Premium StudioPress gratuit

Teme premium studiopress gratuit


Știați că puteți obține gratuit toate cele 35 de teme premium StudioPress?

StudioPress este unul dintre cele mai populare hub-uri tematice atunci când vine vorba de a găsi teme frumoase și responsive pentru site-ul dvs. web. Începând cu 2010, StudioPress vinde teme care excelează atât din punct de vedere al designului, cât și al funcțiilor.

În acest articol, vă vom arăta cum puteți obține gratuit temele StudioPress premium. Dar înainte să aruncăm o privire rapidă de ce ar trebui să obțineți gratuit o temă StudioPress.

De ce să folosiți StudioPress?

StudioPress

StudioPress este unul dintre cele mai populare hub-uri tematice premium WordPress pentru găsirea temelor WordPress de top. Modelul său esențial Genesis Framework este cel mai bun cadru tematic care vă permite să construiți rapid un site WordPress.

Genesis acționează ca o platformă sau o temă părinte pe care poate fi creat site-ul dvs. WordPress. Vezi mai multe detalii pe care este de fapt un cadru WordPress.

Cadrul Genezei

Alături de cadrul Genesis, StudioPress oferă și aproximativ 35 de teme pentru copii premium, care sunt atât elegante, cât și rezonează bine cu orice nișă.

Dacă achiziționați teme individual, va trebui să plătiți între 99,95 și 129,95 USD. Asta înseamnă că toate temele vor costa în jur de 2000 $. StudioPress vă permite, de asemenea, să obțineți toate temele pentru o plată unică de 499,95 USD.

Să aruncăm o privire rapidă la funcțiile temelor StudioPress.

Caracteristici de temă StudioPress

Fiecare temă StudioPress este proiectată cu Genesis Framework ca temă părinte. Acest lucru face foarte ușor să schimbați designul site-ului dvs. web.

Puteți pur și simplu să treceți la o temă diferită pentru copii, iar designul dvs. se va schimba automat, păstrând intact fundația. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să copiați manual modificările pe care le-ați făcut pe tema principală pe măsură ce schimbați tema copil pentru un aspect diferit.

Înainte să vă spunem cum să redim prețul temelor premium, să aruncăm o privire rapidă la unele dintre funcțiile pe care le oferă temele StudioPress.

 • Viteza de încărcare rapidă de ardere
 • Securitate de top
 • Coduri curate
 • Complet răspuns la dispozitivele mobile
 • Accesul la motorul de căutare optimizat Genesis Framework
 • Pachetul cadru Genesis
 • Antet personalizabil
 • Personalizator de temă
 • Opțiunea de comerț electronic
 • Traducere gata

și altele.

Cum să obțineți teme Premium StudioPress gratuit

În 2018, WPEngine, un renumit furnizor de servicii de găzduire WordPress, a achiziționat StudioPress.

Motor WP

De atunci, Genesis Framework și toate cele 35+ teme premium sunt oferite gratuit tuturor celor care se înscriu pentru un cont WP Engine.

Această opțiune este disponibilă și pentru toți membrii existenți ai WP Engine. Oferta a fost făcută în încercarea de a spori capacitatea clientului de a proiecta site-uri web frumoase și puternice pentru afacerea sa.

Obțineți toate cele 35+ teme gratuite cu motorul WP »

Despre motorul WP – De ce să alegi motorul WP pentru afacerea ta?

Așa cum am menționat mai sus, WP Engine este o soluție de găzduire WordPress administrată, care oferă, de asemenea, experiență rapidă și strălucitoare a site-urilor și tehnologii de ultimă generație WordPress. Cu WP Engine, rularea unui site WordPress nu este o problemă.

Întrucât este un furnizor de hosting de WordPress gestionat, echipa lor de experți se va ocupa de toate, inclusiv securitate, memorie în cache, backup și multe altele. Acest lucru înseamnă că, cu WP Engine ca soluție de găzduire, vă puteți concentra exclusiv pe publicarea și promovarea conținutului.

În plus, cu WP Engine, puteți avea toate funcțiile chiar în tabloul de bord WordPress.

Acestea asigură, de asemenea, viteza rapidă a site-ului, fără a fi necesar să instalați niciun plugin.

Iată câteva caracteristici suplimentare pe care le oferă WP Engine:

 • Găzduire WordPress gestionată
 • 1 clic pe mediul de înscenare
 • Cachement robust, CND și optimizarea performanței în timp real
 • Copie de siguranță completă și securitate
 • Informații acționabile
 • Integrare ușoară a platformelor de marketing
 • Ușurință în utilizare
 • Performanță fantastică și viteză mare
 • Suport de top

Pentru a afla mai multe despre WP Engine, citiți recenzia noastră completă WP Engine aici.

În general, WP Engine este o opțiune excelentă pentru cei care doresc asistență profesională în gestionarea site-urilor lor web, astfel încât să se poată concentra pe dezvoltarea activității lor.

Obțineți toate cele 35+ teme gratuite cu motorul WP »

Deci asta este. Acum știți cum să primiți gratuit temele premium StudioPress. De asemenea, poate doriți să consultați cele mai bune plugin-uri WordPress pentru site-ul dvs. web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map