Cum să obțineți mai multe like-uri pe Facebook

Ieri am avut un prieten întrebat cum să obțin mai multe like-uri pe Facebook. Ea și partenerul ei de afaceri lucrează la afaceri de aproximativ un an, dar Facebook-ul lor nu se mișcă în direcția corectă și îl folosește ca principală sursă de marketing. După ce am împărtășit câteva idei cu ea, m-am gândit că va fi și un articol minunat.


În această postare, voi împărtăși cu voi câteva dintre lucrurile care funcționează în acest moment cum să obții mai multe like-uri pe Facebook.

Completați secțiunea Despre

Introduceți toate informațiile detaliate despre afacerea dvs. în secțiunea Despre. Folosiți cuvinte cheie pe care oamenii le folosesc pentru a găsi produsele sau serviciile pe care le oferiți. Dacă faceți această parte corect, pagina dvs. de Facebook poate fi destul de mare în rezultatele motoarelor de căutare locale, iar oamenii vor găsi ceea ce au nevoie cu afacerea dvs..

Scrie mai multe postări de angajare

Opriți toate mesajele de vânzări.

M-am uitat pe pagina mea de Facebook a prietenilor și tot ceea ce fac este să împărtășească cele mai noi vânzări sau cele mai noi articole pentru cumpărare. Este bine să vă comercializați afacerea, dar trebuie să mențineți aceste tipuri de posturi la minimum.

Oamenii sunt vândute la tot mai mulți astăzi, așa că ignoră doar aceste mesaje și defilează chiar pe lângă un articol de vânzare. Și nici nu vor dori, nu comentează sau împărtășesc postările respective.

În schimb, interacționează cu fanii tăi punând o întrebare. Postările cu întrebări primesc 100% mai multe comentarii decât postările care nu sunt.

Adăugați imagini relevante

Un alt mod de a crește implicarea este să adăugați o postare cu o fotografie. Postările imaginate obțin mult mai mult angajament decât doar link-uri sau doar o actualizare a stării textului. Mulți oameni adoră citatul de inspirație pe o imagine, așa că încercați asta pentru publicul dvs..

Crearea de imagini cu text pe ele nu este deloc dificilă. Sunt câteva programe de editare a imaginilor online care vă permit să utilizați gratuit sau să plătiți pentru imagini sau să încărcați propriul dvs. și vă oferă o modalitate ușoară de a adăuga textul sau diferite fundaluri.

Unul dintre cele mai ușoare programe de creare foto acolo este acum Canva.

Software-ul vă face ușor să creați o imagine postare Facebook rapid și fără durere. Au chiar dimensiunile implicite ale imaginii pentru Facebook, astfel încât să puteți crea în câteva minute și să le împărtășiți fanilor dvs. Facebook.

Utilizați un apel la acțiune

Invită fanii să le placă, să participe sau să comenteze. Au mai multe șanse să facă ceea ce ai cerut, mai ales dacă se simt implicați cu conținutul tău.

Fii activ pe pagina ta. Când cineva comentează sau îi place o postare, răspunde-i cu gândurile tale sau pur și simplu îi mulțumește pentru partajare. Facebook este un site foarte social și interactiv cu fanii tăi merge mult până la creșterea fanbase-ului tău.

Fii consistent

Coerența este un factor important în creșterea plăcerilor pe Facebook. În calitate de proprietar al paginii, aveți mai multe informații pentru pagina dvs. Dacă pagina dvs. are cel puțin 50 de like-uri, atunci veți vedea când fanii dvs. au mai multe șanse să fie online, raportul dintre vârstă și sex, astfel încât să puteți începe să vă orientați postările către nevoile lor.

fani online

Pentru a vă ajuta cu consecvență, vă puteți programa în mare parte postările pentru săptămâna viitoare. Lot mai multe împreună simultan, mai degrabă decât să vă amintiți să o faceți zilnic vă va ajuta să rămâneți consecvent. Când le programați, asigurați-vă că sunteți postarea de 1-2 ori pe zi și doar de 1-4 ori pe săptămână, care îți oferă o mai bună implicare decât postarea mai des.

Testează totul

Testează-ți frecvența postării, tipul de postări, durata postării tale etc. Doar pentru că rezultatele au fost mai bune pentru alte pagini de Facebook, vei dori să vezi cum interacționează fanii tăi cu brandul tău. Trebuie să fii dispus să încerci diferite lucruri și să vezi ce fel de rezultate obții.

Utilizați Facebook Ads

Spune că ești salon nou și creezi magazin într-o comunitate locală, ia în considerare utilizarea noului Facebook Anunț local de conștientizare. Anunțul va viza persoanele care se află în apropierea afacerii dvs..

Promovează Crucea

Nu ești singurul care încearcă să-ți crească pagina de Facebook. Căutați alte pagini de Facebook care să vă poată completa. Accesați administratorul paginii și oferiți o strigă pentru a striga acordul. Conceptul este că veți trimite o postare strigată pe pagina dvs. pe cealaltă pagină de Facebook și ei fac același lucru și pentru dvs..

Acest lucru funcționează cel mai bine dacă vizați paginile de Facebook care au aproximativ aceleași like-uri ca tine. Cineva cu 30.000 de fani s-ar putea să nu creadă că un strigat din pagina dvs. cu 1.000 de like-uri va merita pentru ei.

Nu uitați să faceți toate lucrurile „obișnuite”

 • Adăugați link-ul dvs. Facebook la tot materialul dvs. tipărit.
 • Adăugați un link la pagina dvs. de Facebook în semnătura dvs. de e-mail.
 • Din profilul dvs. de Facebook, adăugați pagina de Facebook la secțiunea dvs. despre
 • Invită-ți toți prietenii și contactele de e-mail să-ți placă pagina.
 • Faceți ușor legătura cu dvs. creând un Url vanity Facebook

Parcurgeți această listă și începeți să implementați sarcinile și urmăriți creșterea like-urilor dvs. pe Facebook.

Dacă ți-a plăcut acest articol, Alătură-te ThemeLab pe Facebook

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map