De ce ai nevoie să creezi o listă de e-mail acum (și cum să o faci)

de ce construiți o listă de e-mail din prima zi


Vrei să creezi o listă de e-mail? Majoritatea începătorilor care tocmai au început site-urile lor nu consideră construirea listelor la fel de importantă cum este ea de fapt. Înainte de mult, își dau seama de valoarea unei liste de e-mailuri și cum le poate ajuta să obțină vizitatori mai autentici pe site-ul sau pe blogul lor. Și deși nu este niciodată „prea târziu” să începi să creezi o listă cu persoanele pe care crezi că sunt importante pentru afacerea ta, de ce să nu te apuci de început?

În acest articol, vă vom arăta de ce trebuie să construiți o listă de e-mailuri (imediat) și cum puteți să vă construiți propria listă de e-mailuri.

Introducere în liste de e-mail

Când vorbim despre liste de e-mailuri, ceea ce vrem de fapt să știm este procesul de colectare a datelor despre potențialii dvs. clienți sau vizitatori. Aceste date includ numele lor, e-mailul, numărul de telefon etc.

Există mai multe metode pe care le puteți utiliza pentru a colecta aceste date și a vă crea propriile liste de e-mailuri. Veți găsi, de asemenea, multe dintre cele mai bune servicii de marketing prin e-mail pe internet care vă pot ajuta să stocați datele listelor dvs. de e-mail și să trimiteți e-mailuri personalizate tuturor abonaților. Aceste servicii de e-mail marketing au fost create pentru a vă promova afacerea și pentru a vă maximiza veniturile.

De exemplu, puteți obține permisiunea utilizatorilor dvs. adăugând o opțiune de verificare pe formularul de abonare pentru a le trimite actualizări periodice, conținut promoțional și felicitări către aceștia.

De asemenea, consultați selecția noastră de experți din cele mai bune pluginuri pentru newsletter-uri.

De ce ai nevoie de o listă de e-mail? (Imediat)

Multe studii de cercetare au dovedit că marketingul prin email este o oportunitate câștigătoare. Vizitatorii site-urilor web care s-au alăturat de bunăvoie listei dvs. de e-mail și vă permit să le trimiteți e-mailuri sunt pe deplin interesați de marca sau serviciul dvs. Acești abonați vă vor citi e-mailurile și vor vizita site-ul dvs. web.

De asemenea, puteți converti abonații dvs. în clienți datorită încrederii pe care o construiți cu aceștia. Marketingul prin e-mail este mai personal și mai benefic decât oricare alte metode de promovare, cum ar fi marketingul social media.

Consultați ghidul nostru complet despre modul de a crea un e-mail prin care nu este spam.

Mai jos, vom enumera câteva dintre punctele cheie despre importanța unei liste de e-mailuri:

E-mailuri personalizate: Folosind un serviciu de e-mail marketing, puteți crea e-mailuri interactive, personalizate pentru abonații dvs. Aceste e-mailuri vă ajută să obțineți mai multă atracție și trafic către paginile dvs. de destinație. De asemenea, puteți profita de e-mailuri personalizate atunci când derulați o campanie promoțională.

Nu ratați acest ghid pas cu pas despre crearea unui buletin de e-mail.

Utilizatori vizați: E simplu. Vinde celor care vor să cumpere de la tine. Vizitatorii site-ului care s-au alăturat listei de abonați din interesul propriu sunt audiența dvs. cea mai autentică și aveți nevoie de ei pentru afacerea dvs. Îți este ușor să creezi o afacere atractivă și să o împărtășești cu abonații tăi. Un câștig, din nou.

Conținut personalizat: E-mailurile sunt personale și directe. Software-ul de marketing pe care îl alegeți face magia pentru dvs. prin trimiterea de e-mailuri către abonații dvs. care menționează numele lor în subiectul e-mailului. Creează un impact puternic atunci când își văd numele în pop-ul dvs. Acești abonați vor avea mai multe șanse să citească e-mailul dvs. personalizat decât orice conținut promoțional generic de pe un canal social.

E-mailul este mai eficient: Atunci când promovezi ceva pe platformele de socializare, cum ar fi Facebook, Twitter, Instagram etc., poate atrage atenția, dar nu este același lucru cu rezultatele pe care le vei vedea cu un e-mail.
De fapt, potrivit DreamGrow, e-mailul este un canal de vânzări și comunicații mai eficient decât site-urile de rețele sociale.

social-media-vs-mail

Acum că știți de ce este important să aveți o listă de e-mail, următorul lucru pe care va trebui să îl învățați este cum să construiți unul.

Cum se creează o listă de e-mail (pas cu pas)

Înainte de a începe, ar trebui să știți că crearea unei liste de e-mail poate dura. Este un proces continuu și va trebui să aveți răbdare. De asemenea, veți avea nevoie de câteva instrumente pentru a vă construi propria listă de e-mail, precum un site web sau un blog personal, un software de marketing prin e-mail, formulare de abonament, ferestre de tip optin convertibile etc..

Dacă aveți un site web sau blog, puteți merge mai departe și să începeți să creați un formular de abonament. Cu toate acestea, dacă tocmai începeți, consultați ghidurile noastre despre cum să faceți un site web sau cum să începeți un blog.

Pasul 1: Creați un formular de abonament

Un formular de abonament este o modalitate ușoară de a-ți crește lista de e-mailuri prin intermediul site-ului sau blogului tău. Este posibil să fi văzut o casetă de abonament când navighezi pe alte site-uri online.

Formular de abonament

Utilizatorii dvs. obișnuiți se vor abona cel mai probabil la lista dvs. de e-mail folosind un formular de abonament. Acest formular poate fi simplu, incluzând doar câmpuri de nume și e-mail.

Pentru a crea un formular de abonament pe site-ul dvs. WordPress, va trebui să instalați și să activați WPForms conecteaza. Vezi ghidul nostru despre cum se instalează un plugin WordPress.

WPForms este cel mai bun plugin pentru formularul de contact WordPress și se integrează ușor cu mai multe servicii de marketing prin email, precum MailChimp, Constant Contact, SendinBlue, AWeber și GetResponse. Vă puteți conecta cu oricare dintre aceste servicii pentru a crea lista de e-mailuri și pentru a trimite e-mailuri în masă.

Pasul 2: Conectați un serviciu de e-mail marketing la formularul dvs. de abonament

Un serviciu de e-mail marketing poate face mai multe lucruri pentru tine.

Când un utilizator completează formularul de abonament pe site-ul dvs. web, acesta stochează în mod corespunzător datele sale și gestionează informațiile utilizatorului pe baza listelor la care s-au abonat. Vă permite să trimiteți e-mailuri complet personalizate tuturor utilizatorilor de pe listă.

Marketing prin e-mail

De asemenea, puteți urmări câte e-mailuri sunt deschise și puteți crea rapoarte personalizate pentru a trimite e-mailuri mai eficiente. Unele dintre serviciile de marketing prin e-mail de top vă permit să efectuați teste A / B pentru a afla ce tip de e-mail este cel mai probabil să fie deschis de abonații dvs..

Vă recomandăm să folosiți Constant Contact, cel mai popular software de marketing prin e-mail, deoarece funcționează fără probleme cu WPForms. De asemenea, oferă o probă gratuită de 30 de zile, ceea ce înseamnă că le puteți testa serviciul timp de o lună fără să le plătiți. Dacă vă simțiți confortabil cu Constant Contact, atunci puteți începe să le plătiți după prima lună. Și, dacă nu, atunci puteți consulta întotdeauna aceste alternative la Constant Contact. Și dacă nu; Agile CRM oferă, de asemenea, o modalitate mai bună de a gestiona listele de e-mailuri și relațiile cu clienții.

Ar trebui să consultați acest ghid privind crearea unui înscrieți formularul cu Constant Contact folosind WPForms.

Pasul 3: Adăugați un popup Optin pentru a obține și mai mulți abonați

Mulți proprietari de site-uri web susțin că au creat un formular de abonament, dar încă nu sunt în măsură să crească o listă de e-mailuri. De ce?

Deoarece utilizatorii au vizitat site-ul dvs. web o singură dată și nu s-au abonat la lista dvs. de e-mail au dispărut. Este posibil să nu le mai vedeți pe site-ul dvs. web. Asta înseamnă că trebuie să acțiuni înainte de a părăsi site-ul. Aici vin popup-uri optin extrem de convertibile în salvare!

Vă recomandăm să utilizați OptinMonster, cel mai bun software de generare de plumb și de formă optin din lume. Va schimba modul în care apare formularul dvs. de abonare pentru utilizatori. OptinMonster are mai multe opțiuni care includ o fereastră pop-up, bare plutitoare, caseta de derulare glisantă, tapet de bun venit pe ecran complet și multe altele.

Tipuri de campanie OptinMonster

În plus, puteți personaliza complet aspectul modului în care afișați formularul de abonare către utilizatori. OptinMonster ajută la identificarea comportamentelor umane și arată utilizatorilor dvs. ceea ce caută.

Nu ratați acest articol cu ​​cele mai bune pluginuri popup WordPress.

Pentru asistență suplimentară, ar trebui să consultați ghidurile noastre despre cum să creați un formular optin și cum să creați un formular popup în WordPress.

Ce trebuie făcut după crearea unei liste de e-mail

Construirea unei liste de e-mail este un proces pe termen lung, iar susținerea unei liste de e-mail durează toată viața. După ce aveți o mulțime de e-mailuri, nu ezitați să le trimiteți actualizări periodice despre noile produse și servicii. În e-mail marketing, trebuie să păstrați consecvența pentru ca afacerea dvs. să înflorească.

Cu siguranță, veți dori să consultați acest articol cu ​​23 de sfaturi eficiente pentru a obține mai mulți abonați de e-mail.

Sperăm că acest ghid v-a ajutat să aflați de ce trebuie să construiți imediat o listă de e-mailuri. Dacă v-a plăcut acest articol, atunci ar trebui să consultați și selecțiile noastre de specialiști despre cele mai bune instrumente de marketing de conținut și servicii de telefonie de afaceri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map