De ce să folosiți WordPress? 9 motive pentru care este cel mai bun constructor de site-uri

De ce ar trebui să folosiți WordPress


Știți că WordPress este popular, dar poate nu poate fi la curent cu exactitatea sa, nu-i așa? Ce ar putea oferi WordPress pe care lipsesc alți constructori de site-uri web? Este într-adevăr ATAT grozav? De fapt: este!

În acest articol, vom împărtăși 9 motive fantastice pentru care ar trebui să utilizați WordPress pentru a crea site-ul dvs. web. Vei fi fericit că ai făcut-o.

Ce este WordPress și cum funcționează??

WordPress este cel mai important sistem de gestionare a conținutului (CMS) și creatorul de site-uri pe internet. Este folosit cu peste 32% din toate site-urile web, ceea ce înseamnă că fiecare al treilea site web actualmente pe internet a fost construit pe WordPress. Multe dintre cele mai mari mărci din lume folosesc WordPress în mod activ pentru site-urile lor web.

Consultați acest articol despre cota de piață populară CMS.

Veți găsi două tipuri de site-uri WordPress: WordPress.com și WordPress.org, care pot crea confuzie între noii WordPress. Diferența primordială este că WordPress.com este cea mai bună soluție de găzduire de bloguri, în timp ce WordPress.org este o platformă găzduită de sine. Pur și simplu consultați comparația noastră între WordPress.com și WordPress.org pentru toate detaliile. În acest articol, vom vorbi exclusiv despre versiunea WordPress.org de sine stătătoare a WordPress.

WordPress este ușor de instalat și este prietenos pentru începători. Poate fi folosit pentru a crea un site web, a porni un blog sau a crea un magazin online. Pentru a rezuma: puteți utiliza WordPress pentru a crea ORICE tip de site web. Vom discuta asta mai mult în articolul de mai jos.

Acum că aveți o idee de bază despre ce este WordPress, să ne aruncăm în detalii complete și să vedem de ce ar trebui să folosiți WordPress pentru a vă construi site-ul.

1. WordPress este gratuit și popular

WordPress este un software open-source. Este gratuit pentru toți și îl puteți descărca cu ușurință din WordPress.org site-ul web. Pentru detalii mai precise, ar trebui să citiți articolul nostru despre motivul pentru care WordPress este gratuit și care este captura.

Odată descărcat, puteți utiliza WordPress pentru a vă crea site-ul. Cu toate acestea, va trebui să achiziționați un nume de domeniu și o găzduire web.

Care este un nume de domeniu?

Ei bine, un nume de domeniu funcționează ca identitate pentru site-ul dvs. WordPress. Va fi ceva de genul aiciwp.com sau google.com. Utilizatorii dvs. pot utiliza numele de domeniu (URL) pentru a naviga pe site-ul dvs. web. Dacă doriți să aflați mai multe, citiți articolul nostru despre ce este un nume de domeniu și cum funcționează.

De asemenea, am creat o listă selectată de experți pentru registrele de nume de domeniu recomandate. Puteți utiliza oricare dintre ele pentru a cumpăra numele de domeniu pentru site-ul dvs. WordPress.

Ce este găzduirea web?

Fără găzduire web, nu puteți rula un site web. Dacă un nume de domeniu (URL) este adresa dvs., găzduirea web este casa dvs. Este spațiul care vi s-a alocat pe internet unde sunt stocate informațiile site-ului dvs. web. Este locul în care veți încărca fișierele WordPress și conținutul dvs. media (imagini și videoclipuri).

Există multe companii de găzduire WordPress din care să aleagă. Personal, vă recomandăm Bluehost deoarece este cel mai popular furnizor de hosting și este, de asemenea, un partener oficial de hosting WordPress.

Pentru utilizatorii de IsItWP, aceștia oferă un nume de domeniu gratuit și o reducere masivă la găzduire web. Această ofertă vă va reduce costul de pornire până la 2,75 USD / lună.

Când vine vorba de popularitate, WordPress este cel mai utilizat constructor de site-uri din lume și este în continuă creștere cu fiecare zi care trece. Mergând mai departe, vom vorbi mai mult despre cât de ușor puteți construi un site web cu WordPress.

2. WordPress este simplu și ușor de utilizat

Cititorii ne întreabă întotdeauna: „Cât de greu este să folosim WordPress?” Răspuns: Nu este deloc greu. De fapt, este super ușor! Da. Chiar și pentru începători absoluti.

De la instalare la utilizare, WordPress este extrem de simplu de învățat. Poate fi gestionat fără cunoștințe de codificare sau de programare. Dacă tocmai începeți, acesta este principalul motiv pentru care ar trebui să utilizați WordPress pentru prezența dvs. online. Puteți consulta ghidul nostru despre cum să instalați WordPress pentru a începe imediat.

Odată instalat, puteți adăuga paginile și postările de pe site-ul dvs. WordPress. De asemenea, vă permite să adăugați și să gestionați imagini cu conținutul dvs. Toate acestea sunt disponibile printr-un simplu tablou de bord de administrare.

WordPress are actualizări periodice pentru software-ul principal și lansează noua versiune la fiecare câteva luni. Folosind secțiunea actualizări WordPress din tabloul de bord, puteți gestiona cu ușurință aceste actualizări în doar câteva clicuri.

Pentru a evita orice pierdere de date, vă recomandăm să utilizați un plugin de backup WordPress și să salvați copii de rezervă regulate ale site-ului dvs. pe computer sau pe internet.

3. WordPress are resurse infinite (Teme și plugin-uri)

Ceea ce face ca WordPress-ul să fie și mai simplu și mai ușor de construit este numărul uimitor de teme și plugin-uri încorporate.

Să începem cu teme!

Teme WordPress

Șabloanele WordPress sau teme sunt piei de design pentru site-ul dvs. web. Temele pre-construite vă fac munca ușoară pentru a configura un site web. Puteți instala tema pe WordPress și puteți face modificările necesare pentru a vă pregăti site-ul. Nu aveți nevoie de cunoștințe de codificare sau abilități de proiectare pentru a utiliza teme WordPress.

Există teme disponibile pentru fiecare tip de site web. Depozitul WordPress are sute de șabloane gratuite pentru fiecare categorie și nișă. Pentru a vă ușura căutarea, am enumerat mai jos câteva sugestii:

 1. Cele mai bune teme gratuite pentru WordPress.
 2. Cele mai bune teme WordPress pentru site-urile de membru.
 3. Cele mai bune teme WordPress multifuncționale.
 4. Cele mai bune teme WordPress care răspund pentru a crea un site gata pentru mobil.
 5. Cele mai bune teme fotografice pentru WordPress.
 6. Cele mai bune teme imobiliare WordPress.
 7. Cele mai bune teme de educație pentru WordPress.
 8. Cele mai bune teme de blog de călătorii WordPress.

Puteți personaliza culorile, fundalul, antetul, subsolul, barele laterale și alte componente ale temei dvs. Toate temele WordPress au diferite opțiuni pentru a adăuga un logo, galerii de imagini și alte funcții.

Plugin-uri WordPress

Pluginurile WordPress au mii în număr și oferă funcții suplimentare excelente pentru site-uri web. Dacă doriți să adăugați orice funcționalitate pe care vă puteți imagina site-ului dvs. web, puteți găsi cu ușurință un plugin WordPress pentru a face acest lucru.

Fie că doriți să creați un formular de contact, să faceți o galerie de imagini sau un glisor de imagine, să utilizați Google Analytics sau să adăugați orice altă caracteristică în WordPress, puteți instala un plugin pentru a finaliza lucrarea.

Puteți utiliza, de asemenea, pluginuri WordPress pentru a schimba contextul site-ului dvs. web. De exemplu, puteți utiliza un plugin de membru pentru a crea un site web de apartenență sau puteți utiliza un plugin de comerț electronic pentru a crea un magazin online cu WordPress.

De asemenea, consultați articolul nostru despre cele mai bune cărți WordPress pentru mai multe resurse.

4. WordPress este prietenos cu motorul de căutare

WordPress este prietenos cu SEO

Este important ca fiecare site să fie prietenos cu motorul de căutare; altfel, nu vei primi niciodată atenția publicului tău ideal. WordPress este proiectat și construit cu cele mai bune tehnici de codare, ceea ce îl face extrem de optimizat pentru SEO.

Dacă aveți un site web cu WordPress, va avea prioritate cu privire la rezultatele căutării. Google și alte motoare de căutare populare adoră site-urile web bazate pe WordPress. Pentru a optimiza în continuare site-ul și conținutul dvs., puteți utiliza cele mai bune instrumente SEO.

Ați putea, de asemenea, să citiți articolul nostru despre cum puteți face site-ul dvs. WordPress prietenos cu SEO și să vă creșteți traficul.

5. WordPress este securizat

Securitate WordPress

WordPress este renumit pentru faptul că este sigur. Există numeroase bănci din lume care folosesc WordPress pentru a-și rula site-urile. Deși internetul nu poate fi niciodată pe deplin sigur, este important să luați cât mai multe măsuri posibile pentru a vă proteja site-ul de hackeri sau atacuri rău intenționate. Din fericire, WordPress face acest lucru ușor.

Pe piață veți găsi multe plugin-uri de securitate WordPress. De asemenea, citiți ghidul suprem de securitate WordPress pentru mai multe detalii.

Vă recomandăm să folosiți Sucuri pentru nevoile dvs. de securitate a site-ului. Protejează site-ul dvs. împotriva amenințărilor și atacurilor malware. Pur și simplu instalați Sucuri și uitați-vă temerile de securitate. De asemenea, vă puteți asigura să rulați un test de securitate a site-ului web folosind scanerul nostru de vulnerabilitate.

6. WordPress acceptă toate tipurile de media

Puteți încărca imagini, videoclipuri, gif-uri și alte fișiere media pe site-ul dvs. WordPress. Spre deosebire de cel mai bun constructor de site-uri web, editorul de texte WordPress funcționează ca o adiere.

Vă permite să trageți și să fixați imagini, videoclipuri etc. pe ecranul editorului de text. Odată publicat, conținutul media va fi afișat frumos pe paginile și postările dvs..

De asemenea, WordPress vă permite să afișați și să descărcați documente, PDF-uri și alte fișiere. Dacă dimensiunea fișierului dvs. este mare, puteți crește dimensiunea maximă de încărcare a fișierelor în WordPress.

7. WordPress are aplicații de integrare

Pluginurile WordPress sunt incredibile pentru adăugarea mai multor funcții pe site-ul dvs. web. Cu toate acestea, puteți integra și aplicații pentru a maximiza funcționalitatea WordPress.

Dacă executați un magazin online cu WordPress, puteți integra aplicații de plăți, aplicații pentru coșuri de cumpărături și aplicații pentru produse pentru a vă crește veniturile. În mod similar, puteți utiliza aplicații de social media pentru a vă populariza site-ul sau blogul.

Există multe aplicații pe piață care pot fi integrate cu WordPress pentru a satisface nevoile site-ului dvs. web.

8. WordPress are cea mai mare comunitate

Comunitatea WordPress

Din cauza popularității sale, comunitatea WordPress a crescut în toată lumea. Comunitatea WordPress s-a extins la forumuri, canale sociale, forumuri de discuții și multe altele. Oamenii care lucrează cu WordPress organizează, de asemenea, întâlniri în întreaga lume pentru a vorbi despre platformă.

Dacă aveți o problemă cu WordPress, cel mai probabil veți găsi soluția pe forumul WordPress.org sau orice grup WordPress de pe rețelele de socializare. Comunitățile WordPress sunt disponibile pe Facebook, Twitter, Reddit și aproape orice altă rețea socială.

9. WordPress este pentru toți

Când spunem că WordPress este pentru toți, înseamnă că într-adevăr. WordPress poate fi folosit pentru a crea ORICE tip de site. De asemenea, puteți porni un blog de orice fel. Sau puteți utiliza WordPress pentru a crea un magazin online și a vinde produsele. Posibilitățile sunt nesfârșite.

WordPress a fost dezvoltat pentru începători și utilizatori de nivel avansat. În timp ce începătorii pot folosi constructorii drag and drop și personalizatorul live pentru a publica un site web, utilizatorii avansați pot personaliza complet codul și pot face modificările dorite în cadrul software-ului.

Consultați aceste cele mai bune programe de web design care menționează WordPress. Puteți, de asemenea, să vă îndreptați spre expertiza noastră analizată de WordPress pentru mai convingător.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți de ce ar trebui să folosești WordPress. Încă nu ești convins? Apoi s-ar putea să-ți placă ghidul nostru despre alternativele populare și concurenții WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map