Divi vs. Avada: Care temă este cea mai bună pentru tine? (Comparativ)

divi vs avada


Căutați cea mai bună temă WordPress pentru site-ul dvs. web? Dacă citiți acest lucru, probabil că ați efectuat deja cea mai mare parte a lucrării. Ați redus căutarea la 2 opțiuni: Divi sau Avada. Dar care este cu adevărat cel mai bun?

În exterior, aceste 2 teme populare pot părea similare din punct de vedere al caracteristicilor și flexibilității. De aceea, pentru acest comparație în profunzime, vom săpa adânc! Vom inspecta ușurința de utilizare a fiecărei teme, funcțiile, documentația disponibilă și prețurile pentru a determina ce temă câștigă bătălia: Divi vs. Avada.

Hai Stanca!

Prezentare generală: Divi vs. Avada

Divi

Divi

Divi este o temă WordPress foarte flexibilă și puternică. A fost construit de Temele Elegante, o piață de teme WordPress extrem de populară. Puteți să o utilizați ca temă părinte pentru numeroase teme WordPress, inclusiv toate temele construite de Teme Elegante. Divi este vândut la un membru al clubului Elegant Themes.

Această temă este binecunoscută pentru avansat și glisat Divi Builder, care funcționează excelent cu multe teme populare WordPress. Divi Builder vă ajută să creați pagini instantaneu, fără a scrie o singură linie de cod. Puteți muta pur și simplu elementele pe constructor folosind mouse-ul pentru a vă proiecta paginile.

Divi este ușor de utilizat și este extrem de popular pentru începătorii care caută să creeze un blog sau un site web.

Avada

Avada

Avada a fost o temă WordPress cu cele mai vândute constant timp de câțiva ani în acest moment. Poate fi folosit pentru a crea orice tip de site web, blog, pagină de destinație sau magazin online. Se livrează cu tone de plugin-uri WordPress utile pe care le puteți utiliza pentru a face site-ul dvs. să iasă în evidență de mulțime.

Este ușor de configurat în WordPress. Puteți utiliza pluginuri pentru constructorul de pagini populare pentru a proiecta pagini cu Avada. De asemenea, vine cu mai multe modele pre-construite pe care le puteți personaliza, astfel încât să puteți avea site-ul dorit, fără a fi necesar să-l proiectați complet de la zero. Este plin de culori și stiluri nelimitate.

Avada este de încredere de mii de utilizatori și este cea mai vândută temă de pe multe piețe.

Caracteristici: Divi vs. Avada

Divi

Fiind una dintre cele mai populare teme WordPress existente, nu este de mirare că Divi are multe funcții uimitoare. Totul începe cu exclusivul lor Divi Builder, un constructor puternic de drag and drop pentru a muta elemente pe pagina dvs. de temă. Divi Builder simplifică crearea de pagini proprii. Puteți desena coloane și rânduri la care puteți adăuga module prin drag și drop.

Constructor Divi

Alte caracteristici notabile includ mai multe machete Divi pregătite și modele incluse cu tema Divi. Aceste machete oferă instantaneu site-ului dvs. web un aspect profesionist. Tema Divi are un layout pentru aproape orice fel de site-uri web imaginabile. Puteți selecta pur și simplu un aspect și puteți face câteva modificări pentru a-l personaliza pentru marca dvs. Aceste machete pre-construite vă vor economisi cantități mari de timp, deoarece nu va trebui să editați manual de la zero tema.

De asemenea, consultați aceste teme pentru copii Divi extrem de personalizate.

În plus, tema Divi are mai multe tipuri și module de conținut. Aceste module de conținut vă permit să introduceți diferite tipuri de conținut și media pe site-ul dvs. web. Puteți utiliza Divi Builder pentru a regla aceste module în orice secțiune. Cu personalizatorul WordPress live, puteți previzualiza și rezultatele finale înainte de publicare.

Tema Divi are integrări puternice și practice. Funcționează perfect cu WooCommerce pentru a crea un magazin online. Ca și alte module pe temă, puteți utiliza Divi Builder pentru a vă proiecta magazinul de comerț electronic. Divi acceptă WPML și mai multe limbi RTL pentru a crea un site web multilingv.

Avada

Avada are o gamă largă de caracteristici utile. Este cu adevărat o temă WordPress multifuncțională și poate fi folosită pentru a crea orice fel de site-ul web. Acestea au inclus modele nelimitate și șabloane care vă ajută să construiți un site web furnizat la nișa dvs. de afaceri specifică, în termen de timp. Toate aceste modele sunt complet personalizabile, astfel încât să puteți schimba rapid culorile și stilurile. Puteți edita șabloanele folosind panoul de opțiuni cu temă simplă.

Proiecte și machete Avada

Se livrează cu un plugin Fusion Core conceput special pentru tema Avada. Pluginul adaugă constructorul de pagini Fusion pentru o personalizare mai ușoară. Puteți utiliza constructorul de pagini pentru a crea paginile de destinație cu toate celelalte caracteristici ale temei Avada. În plus față de creatorul de pagini, veți obține, de asemenea, un glisor de imagine, un meniu mega și un generator de coduri scurte.

Când vine vorba de integrări, tema Avada poate fi combinată perfect cu pluginul WooCommerce WordPress pentru a transforma site-ul dvs. într-un magazin de comerț electronic. Poți să aliniezi alte caracteristici ale temei Avada cu magazinul tău online, pentru a fi atractiv și elegant. Avada acceptă de asemenea forumurile bbPress pentru a lansa un forum pe site-ul dvs. web. Alte integrări includ icoane Font Awesome pentru a adăuga icoane frumoase în meniurile dvs. de navigare, în meniurile de social media, etc.

Avada vine la pachet cu mai multe plugin-uri WordPress, inclusiv Revolution Slider, Layer Slider, Elastic Slider și multe altele. Tema este foarte receptivă și funcționează excelent pe toate dimensiunile și dispozitivele ecranului.

Ușor de utilizat: Divi vs. Avada

Divi

Divi este ușor de configurat și prietenos începător, de la procesul de instalare până la lansarea site-ului. Are modele și machete profesionale pe care să le folosești ca punct de săritură. Trebuie doar să adăugați în propriul dvs. conținut și site-ul dvs. web va fi gata de difuzare.

Caracteristicile temei Divi fac foarte ușor chiar și pentru începătorii absoluti să proiecteze un site web cu aspect profesionist. Cu opțiuni simple de personalizare, puteți adăuga sau elimina orice modul de pe site-ul dvs. Are un panou de control ușor de înțeles pentru a gestiona caracteristicile site-ului dvs. web.

Avada

Avada are atât de multe caracteristici, încât mulți presupun că ai nevoie de abilități de dezvoltare profesională pentru a utiliza tema. Cu toate acestea, este conceput în așa fel încât chiar și un utilizator cu cunoștințe de codificare puțin-fără să poată instala Avada și să-și profite beneficiile..

Caracteristici Avada

Pentru a părea site-urile demo, va trebui să adăugați conținutul dvs. în temă. Avada este flexibil pentru a crea pagini de destinație, glisoare de imagine, portofolii, prezentări de diapozitive, etc. Creatorul de pagini Fusion vă oferă un control deplin asupra designului și aspectului site-ului. Vă permite, de asemenea, să vă creați propriul design de site utilizând funcționalitatea sa simplă de drag and drop.

Avada are un program de instalare demo care vă ajută foarte mult atunci când începeți. Va afișa un site web similar cu demo-ul ales și puteți înlocui rapid conținutul manechinului pentru a adăuga propriul dvs..

Asistență și documentare: Divi vs. Avada

Divi

Tema Divi vine cu apartenența la clubul Theme Elegant care, la rândul său, vă oferă acces complet la documentația lor extinsă, forumurile de asistență și echipa lor de asistență pentru clienți..

Teme elegante are un personal bine pregătit de profesioniști, care sunt disponibili pentru a vă ajuta cu întrebările pe teme. Calitatea de membru vă oferă acces de asistență pentru un an, după care vă puteți reînnoi abonamentul dacă aveți nevoie de asistență suplimentară.

Această licență de asistență vă permite, de asemenea, să instalați Divi pe câte site-uri doriți. Puteți utiliza chiar și pentru a construi site-uri client. Licența dvs. vă dă dreptul, de asemenea, la actualizări gratuite de temă.

Avada

Tema Avada se laudă cu echipa sa de asistență de pe site-ul lor web și cu motive întemeiate. Echipa lor oferă sprijin real din partea oamenilor care au creat tema.

Avada este foarte bine documentată. Fiecare caracteristică a temei este explicată în detaliu și are instrucțiuni pas cu pas incluse în documentația temei. Documentația este disponibilă și pentru pluginurile suplimentare care sunt livrate cu Avada.

Prețuri: Divi vs. Avada

Divi

Pentru a obține tema Divi, va trebui să vă înscrieți la un membru al Temelor Elegante. Are 2 planuri: Acces anual și Acces pe viață.

Divi preț

Planul anual de acces include toate temele și plugin-urile disponibile de la Elegant Themes, inclusiv Divi. Are o utilizare nelimitată a site-ului web și o reînnoire anuală pentru 89 USD / an. Acest plan include actualizări tematice și asistență premium pentru clienți din partea echipei profesionale din spatele Temelor Elegante.

Cu toate acestea, planul de acces pe viață costă 249 USD. Oferă tot ceea ce este inclus în planul anual de acces cu o singură taxă. Odată plătit, veți avea acces la temele și pluginurile din Teme Elegante pe toată durata companiei. Acest plan include, de asemenea, actualizări pe teme de viață și asistență profesională pentru clienți.

Aveți flexibilitatea de a vă anula calitatea de membru sau de a actualiza / downgrade la orice plan în orice moment.

Avada

Tema Avada are o licență obișnuită care costă 60 USD / an. Acesta include 6 luni de asistență pentru clienți, actualizări tematice și toate funcțiile Avada. Puteți extinde asistența pentru clienți la 1 an plătind 18 USD suplimentar cu licența obișnuită.

Prețul este foarte rezonabil în comparație cu alte teme WordPress cu caracteristici similare cu cele ale Avada.

Verdictul nostru: Divi vs. Avada – Care temă ar trebui să alegeți?

Fără îndoială, Divi este una dintre cele mai populare teme WordPress de pe piață. Cu constructorul drag and drop, puteți construi un site web așa cum doriți. Indiferent dacă sunteți un începător absolut sau un dezvoltator experimentat, Divi va fi cea mai bună alegere pentru nevoile dvs..

Un începător poate crea cu ușurință un site web fără a angaja un profesionist. Un dezvoltator poate construi cu ușurință sute de site-uri web pentru clienții săi, datorită pachetelor complete de site-uri web. Vezi această recenzie a temei Divi.

Dacă urmeazăți o temă integrală, care este livrată cu tone de plugin-uri utile și funcții încorporate, atunci puteți lua în considerare cumpărarea Avada. Principalul beneficiu este că nu sunteți limitat la un singur site; puteți utiliza Avada pentru a crea câte site-uri doriți. Avada are toate caracteristicile pe care le-ați aștepta de la ceea ce a considerat cea mai puternică și de încredere temă WordPress din lume.

Sperăm că v-a plăcut acest articol comparând Divi și Avada și că acum aveți o idee mai bună care este cea mai bună temă pentru site-ul dvs. web. Dacă ți-a plăcut acest articol, s-ar putea să-ți placă și postarea noastră pe cele mai bune teme GRATUITE ale blogului WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map