Gazduire WordPress partajată vs. administrată (în comparație)

partajat vs gestionat


Vă întrebați dacă alegeți hostingul WordPress partajat sau administrat pentru site-ul dvs. web? Un cont de găzduire web este indispensabil dacă doriți să creați un site web. Un cont de găzduire web este locul în care site-ul dvs. web va trăi pe internet și este ceea ce face posibil pentru utilizatori să vă viziteze site-ul. Deci, este important să alegeți un serviciu de găzduire web care să se potrivească nevoilor dvs..

În acest articol, vom compara gazduirea WordPress partajată și administrată pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai bună alegere pentru dvs..

Să începem.

Ce este Web Gazduire?

Dacă vă tot întrebați, „ce este gazduirea web?”, Să ne explicăm puțin mai departe.

Cele mai importante două lucruri de care aveți nevoie pentru a construi un site web sunt un cont de găzduire web și un nume de domeniu.

Așa cum am menționat anterior, găzduirea web este locul în care site-ul dvs. web va „trăi” pe internet. În principiu, aceasta înseamnă că găzduirea web este un spațiu de pe internet unde site-ul dvs. este stocat, astfel încât utilizatorii să poată accesa. Un cont de găzduire web și un nume de domeniu permite utilizatorilor să introducă URL-ul site-ului dvs. în bara de adrese a browserului lor și să vă vadă site-ul.

Însă, există o serie de servicii diferite de găzduire web pe piață. Ca începător, poate fi dificil să îți dai seama care dintre ele este cea mai bună alegere pentru site-ul tău.

Deci, aruncăm o privire la diferența dintre găzduirea partajată și găzduirea WordPress gestionată.

Ce este Hosting-ul în comun?

shared-hosting

Gazduirea partajată este atunci când partajați un singur server (spațiu pe internet) și resursele asociate acestuia cu o serie de site-uri web diferite. Deci, site-ul dvs. web este stocat în aceeași locație ca multe alte site-uri web și trebuie să partajați memorie, spațiu pe disc, date și timp de procesare (procesare).

Găzduirea în comun este o alegere populară, în principal, deoarece este una dintre cele mai accesibile opțiuni, unele servicii de găzduire partajate costând până la 2,75 USD pe lună..

Dar, deoarece partajați resursele serverului cu alte site-uri web, alte site-uri pot uneori încetini propriul site dacă utilizează o mulțime de resurse. Totuși, de cele mai multe ori, nu veți observa acest tip de problemă. Mai ales dacă aveți un site cu trafic redus, site personal, blog sau site pentru afaceri mici.

Cu găzduirea partajată, de asemenea, sunteți de obicei responsabil pentru întreținerea site-ului dvs. web. Aceasta poate include securitate, backup-uri, performanțe și așa mai departe.

Ce este gestionat WordPress Gazduire?

shared-hosting

Găzduirea WordPress administrată este ca și cum ai avea un portier pentru site-ul tău. Cu găzduirea WordPress administrată, obțineți servicii suplimentare și cele mai bine gestionate companii de găzduire WordPress vă mențin practic site-ul dvs. pentru dvs. Ei vor avea grijă de găzduirea problemelor legate de securitate, backup-uri, actualizarea WordPress, etc., astfel încât să vă puteți concentra asupra altor domenii ale afacerii dvs..

Serviciile de găzduire WordPress gestionate tind, de asemenea, să ofere asistență clienților premium pentru a vă rezolva problemele cât mai rapid și cât mai ușor posibil.

Datorită acestor servicii suplimentare, găzduirea WordPress administrată este mult mai scumpă decât hostingul partajat.

Acum, că cunoașteți elementele de bază ale găzduirii WordPress partajate sau administrate, aruncăm o privire asupra avantajelor și contra contra fiecăruia.

Pro și contra de gazduire partajată

Ca în orice serviciu, există argumente pro și contra pentru găzduirea partajată. Să ne uităm la ele.

Beneficiile găzduirii partajate

 • Accesibil – Serviciile de găzduire partajate sunt cele mai accesibile de pe piață. Este ușor să vă reduceți costurile atunci când alegeți găzduire partajată, unele de gazduire web partajate costă până la 2,75 USD / lună.
 • Configurare ușoară – Multe servicii de găzduire partajate oferă instalarea WordPress cu 1 clic, astfel încât să puteți începe să vă construiți site-ul cu ușurință.
 • cPanel – Cu o găzduire partajată, veți avea acces la un cPanel care vă ușurează gestionarea site-ului.
 • Conturi de e-mail – Multe servicii de găzduire partajate oferă conturi de e-mail gratuite. Astfel, puteți obține un e-mail profesional de afaceri, cum ar fi numele [email protected], fără a cheltui bani în plus.

Contra de gazduire partajată

 • întreținere – Alegerea găzduirii web partajate înseamnă că sunteți responsabil pentru întreținerea site-ului dvs. web, precum securitate, actualizări WordPress, copii de rezervă și multe altele.
 • Timp lent de răspuns și timp de întrerupere – Împărțirea serverului și a resurselor cu alte site-uri web înseamnă că site-ul dvs. este mai probabil să experimenteze timp de încărcare mai lent și perioade de oprire frecvente.
 • Numai pentru site-uri cu trafic redus – Gazduirea web partajată este cea mai potrivită pentru site-urile web care nu obțin trafic ridicat, cum ar fi site-uri web pentru afaceri mici, site-uri personale, bloguri etc..

Pro și contra de gazduire WordPress gestionat

Acum, să aruncăm o privire asupra avantajelor și contra contra hostingului WordPress gestionat.

Beneficiile găzduirii WordPress administrate

 • Viteze mai mari – Serviciile de găzduire WordPress administrate sunt capabile să ofere viteze rapide în flăcări, deoarece hardware-ul și software-ul lor sunt optimizate pentru WordPress.
 • Securitate și copii de rezervă – Securitatea și copiile de rezervă sunt gestionate pentru dvs. de către compania de găzduire WordPress administrată, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că site-ul dvs. nu este securizat.
 • Actualizari automate – Multe servicii de găzduire WordPress vor gestiona actualizările principale ale WordPress pentru dvs. și chiar vor actualiza automat temele și pluginurile WordPress, ceea ce vă ajută să vă păstrați site-ul în siguranță.
 • Suport prioritar – Cu găzduirea WordPress administrată veți primi cel mai bun suport pentru clienți, iar problemele dvs. vor fi rezolvate rapid de către experții WordPress.

Contra de găzduire WordPress gestionat

 • Scump – Datorită serviciilor suplimentare administrate de companiile de găzduire WordPress, veți plăti mult mai mulți bani în fiecare lună în comparație cu găzduirea partajată.
 • Restricții de pluginuri – Deoarece serviciile de găzduire WordPress gestionate doresc să asigure performanțe maxime, nu vă vor permite să utilizați anumite pluginuri care vă pot încetini site-ul..
 • Limite Stricte – Unele gazdele WordPress administrate impun limite stricte ale site-urilor și / sau limită pentru vizitatori.
 • Doar pentru site-uri WordPress – Cu găzduirea WordPress administrată, puteți găzdui doar site-uri WordPress.

Ce să căutați în Gazduire WordPress partajată sau administrată?

Atunci când încercați să alegeți cea mai bună distribuire sau administrare de găzduire WordPress pentru site-ul dvs. web, este important să analizați o serie de factori înainte de a lua decizia. Nu doriți să alegeți rapid o gazdă web, să vă creați site-ul și apoi, mai târziu, aflați că ați ales o alegere greșită.

Așadar, iată ce trebuie să priviți atunci când priviți hostingul WordPress distribuit și gestionat:

 • Cost– Alegeți o gazdă web care vă este accesibilă și vă va oferi ceea ce căutați la un preț rezonabil.
 • Uptime – Este important să alegeți o gazdă web care să ofere o garanție bună de funcționare, astfel încât site-ul dvs. web să fie disponibil pentru utilizatori în orice moment..
 • Caracteristici – Asigurați-vă că alegeți o gazdă web care oferă toate funcțiile de care aveți nevoie pentru site-ul dvs. web. De exemplu, faceți clic pe instalarea WordPress, conturi de e-mail, nume de domeniu gratuit, etc..
 • Securitate și viteză – Alegeți o gazdă web sigură și optimizată pentru viteză, astfel încât site-ul dvs. web să fie sigur și să funcționeze bine pentru vizitatorii site-ului.
 • Relații Clienți – Serviciul de găzduire web pe care îl alegeți ar trebui să ofere suport 24 de ore din 24, astfel încât să puteți rezolva cât mai curând probleme cu site-ul dvs. web.

În continuare, vom împărtăși cu opțiunile noastre de top pentru cele mai bune companii de găzduire partajate, precum și cele mai bine administrate companii de găzduire WordPress.

Cele mai bune companii de găzduire partajate

Dacă doriți să alegeți un serviciu de găzduire partajat, aici sunt cele mai bune alegeri pentru cele mai bune servicii de găzduire web partajate.

1. Bluehost

Bluehost-site

Bluehost este cel mai popular serviciu de găzduire web de pe piață. Este recomandat oficial de WordPress.org și are peste 2 milioane de site-uri web din întreaga lume.

Bluehost oferă instalare WordPress cu 1 clic, lățime de bandă neschimbată, suport 24/7, copii de rezervă automate zilnice și multe altele. De asemenea, oferă protecție a resurselor. Această tehnologie identifică alte site-uri web care utilizează prea multe resurse și le mută temporar în sisteme izolate. Acest lucru vă asigură că performanța site-ului dvs. web nu este afectată, ceea ce este o caracteristică excelentă pentru găzduirea partajată.

Pentru mai multe detalii, consultați recenzia noastră Bluehost.

În plus, utilizatorii IsItWP obțin o afacere minunată în ceea ce privește găzduirea partajată cu WordPress. Puteți obține 60% reducere la găzduire web împreună cu un nume de domeniu gratuit și un certificat SSL. Asta înseamnă că puteți obține găzduire web partajată cu doar 2,75 USD / lună!

Începeți cu Bluehost azi.

2. SiteGround

site-ul gazduire ieftin

SiteGround este un alt dintre cele mai bune servicii de găzduire web partajate, care sunt de încredere de către proprietarii a 2 milioane de domenii. Ca și Bluehost, este recomandat și de WordPress.org.

Pentru mai multe detalii, consultați recenzia noastră SiteGround.

Unele dintre caracteristicile excepționale ale SiteGround includ SSL și HTTPS gratuite, conturi de e-mail gratuite, copii de rezervă zilnice, trafic neschimbat, suport 24/7 și multe altele. Acestea oferă chiar și CloudFlare CDN gratuit (rețea de livrare de conținut) în toate planurile lor pentru a vă asigura că site-ul dvs. este rapid și sigur.

Puteți începe cu SiteGround pentru doar 3,95 USD / lună și oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Începeți cu SiteGround astăzi.

3. HostGator

Hostgator-web-hosting

HostGator face ca hostingul web partajat să fie ușor și accesibil. HostGator oferă opțiunea de a crea un site web cu propriul constructor de site-uri, care vine cu peste 100 de șabloane și o bibliotecă de imagini. Sau puteți crea un site WordPress folosind instalarea lor WordPress cu 1 clic.

De asemenea, consultați recenzia HostGator pentru mai multe detalii.

De asemenea, oferă funcții, cum ar fi un panou de control flexibil și ușor de utilizat pentru a vă ajuta să gestionați site-ul dvs. web, lățime de bandă nemodificată, certificare SSL, garanție de uptime de 99,9%, transfer gratuit de site-uri, asistență 24/7/365 prin telefon și chat live, și altele.

HostGator oferă, de asemenea, cele mai bune planuri de găzduire pentru revânzători.

Prețurile pentru HostGator încep de la doar 2,75 USD / lună și oferă o garanție de returnare de 45 de zile.

Începeți cu HostGator astăzi.

4. iPage

recenzie de gazduire ipage

iPage este unul dintre cele mai accesibile servicii de găzduire web partajate pe piață. iPage este, de asemenea, o companie ecologică de găzduire web; centrele lor de date și serverele web sunt alimentate de energie eoliană.

Unele dintre caracteristicile care vin cu planurile lor de găzduire web includ un constructor de site-uri gratuit, adrese de e-mail gratuite, credite publicitare gratuite pentru Google și Bing, analize de site-uri și multe altele.

Pentru mai multe detalii, consultați recenzia noastră de iPage.

Puteți începe cu iPage cu doar 1,99 USD / lună, care include un nume de domeniu gratuit și un certificat SSL. De asemenea, oferă o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât serviciile lor de găzduire web să fie fără riscuri.

Începeți cu iPage azi.

Cele mai bine gestionate companii de găzduire WordPress

Acum, aruncăm o privire la recomandările noastre pentru cele mai bine administrate companii de găzduire WordPress de pe piață.

1. Motor WP

wp motor review

WP Engine este una dintre cele mai bine administrate companii de găzduire WordPress de pe piață care alimentează 500.000 de site-uri web pe internet. WP Engine este creat având în vedere viteza, performanța și securitatea.

WP Engine oferă protecție în timpul funcționării, CDN global gestionat complet, actualizări automate de WordPress, detectare și blocare a amenințărilor, backupuri automate zilnice, memorie în cache automat și multe altele.

Alte caracteristici includ peste 35 de teme premium StudioPress, certificate SSL gratuite și asistență specializată pentru clienți.

Prețul WP Engine începe de la 35 USD / lună, dar puteți primi 4 luni gratuit cu acordul nostru special IsItWP.

Începeți cu WP Engine azi.

2. Gazduire WordPress Gestionată SiteGround

Siteground-gestionat-WordPress-hosting

SiteGround este un serviciu de găzduire partajat excelent, dar SiteGround oferă și găzduire WordPress gestionată la prețuri accesibile.

Planurile lor de găzduire gestionate includ instalarea WordPress, actualizări automate, suport expert WordPress, securitate avansată WordPress și multe altele. În plus, site-ul dvs. se va încărca super rapid cu CDN gratuit cu fiecare cont, configurarea personalizată a serverului și stocarea SSD.

Puteți începe cu găzduirea WordPress SiteGround administrată pentru doar 3,95 USD / lună, ceea ce este mult mai puțin costisitor decât multe alte servicii de găzduire WordPress gestionate.

Începeți astăzi cu SiteGround Managed WordPress Hosting.

3. Gazduire WordPress administrată de Bluehost

Bluehost-gestionat-WordPress-hosting

Cel mai popular serviciu de găzduire web partajat Bluehost oferă, de asemenea, găzduire WordPress administrată cu planul WP Pro.

Creșterea site-ului dvs. este ușoară cu Bluehost Managed WordPress hosting. Acestea oferă o gamă largă de caracteristici, inclusiv un centru de marketing all-in-one și tablou de bord, SEO, email marketing și instrumente de social media, un mediu de punere în scenă care vă permite să vă testați site-ul înainte de a fi live și multe altele.

În plus, planul WP Pro al Bluehost este optimizat pentru viteză, oferind SSD (unități de stare solidă) și o densitate mai mică a serverului (mai puțini clienți pe server).

Planul Bluehost WP Pro începe de la 19,95 USD / lună.

Începeți astăzi cu Bluehost WP Pro.

4. Web lichid

găzduirea de wordpress administrată de liquidweb

Liquid Web este unul dintre liderii găzduirii WordPress gestionate. Cu Liquid Web nu vă puteți plăti fără taxe, limite de trafic sau vizualizări de pagină contorizate, actualizări automate de pluginuri fără griji și un plugin de optimizare a imaginii este inclus.

Alte caracteristici includ acces complet la server, site-ul de înregistrare, SSL automat, backup-uri automate zilnice, asistență de 24 de ore și multe altele.
Puteți începe cu Liquid Web pentru doar 29 USD / lună pentru 1 site web.

Începeți cu Liquid Web astăzi.

Gazduire WordPress partajată și administrată: ce ar trebui să alegeți?

După ce știți diferența dintre găzduirea WordPress distribuită și administrată, este timpul să vă dați seama ce opțiune este cea mai bună alegere pentru dvs..

Dacă tocmai porniți un blog sau un site web mic, vă recomandăm să alegeți găzduire partajată. Găzduirea în comun este mult mai accesibilă și este cea mai potrivită pentru site-urile web cu trafic redus.

Serviciile de găzduire partajate, cum ar fi Bluehost și SiteGround, vă vor oferi tot ce aveți nevoie pentru a vă pune în funcțiune site-ul și nu va trebui să cheltuiți o tonă de bani.

Pe de altă parte, dacă aveți un site web cu trafic ridicat, ar fi mai bine să alegeți un furnizor de găzduire WordPress gestionat, precum WP Engine. Găzduirea WordPress gestionată vă va asigura că site-ul dvs. web este optimizat pentru viteză, performanță și securitate.

În plus, din moment ce serviciile administrate de găzduire WordPress se ocupă de întreținerea site-ului dvs. pentru dvs., vă puteți concentra pe alte domenii ale afacerii dvs..

Sperăm că v-a plăcut acest articol despre găzduirea WordPress partajată și administrată WordPress. Dacă v-a plăcut această postare, consultați ghidul nostru despre Cum să găzduiți un site web (pas cu pas).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map