Gramaticly vs. Hemingway vs. Jetpack (cele mai bune verificări ortografice comparate)

cei mai buni verificatori de ortografie


Căutați cel mai bun software de verificare gramaticală? Indiferent dacă scrieți postări pe blog sau scrieți o copie pentru site-ul dvs. de afaceri mici, este important să aveți o gramatică și o punctuație perfectă. Gramatica și punctuația slabe vor face ca site-ul dvs. să arate neprofesional. Nu toată lumea este un vrăjitor puternic, dar este în regulă. Chiar și cei mai experimentați scriitori fac greșeli. Din fericire, există o serie de instrumente gratuite de verificare ortografică care vă pot ajuta.

În acest articol, vom trece de avantajele și dezavantajele unora dintre cele mai bune programe de verificare gramaticală și vom vedea ce instrument iese în vigoare în bătălia dintre Grammarly și Hemingway vs. Jetpack.

Să începem.

Grammarly

grammarly-best-gramatica-Checker-software

Gramaticly este cel mai popular instrument de verificare ortografică și verificator de gramatică disponibil online. Asistentul de scriere alimentat de Grammarly găsește greșeli de scriere pe măsură ce tastați și sugerează modalități de remediere a acestora.

Acest instrument de verificare gramaticală subliniază în mod clar greșelile dvs. în roșu. Puteți trece apoi peste cuvânt pentru a obține sugestii pentru a remedia eroarea dvs. și cu 1 clic pe instrument va rezolva greșeala dvs..

De asemenea, puteți corecta greșelile din documentul dvs. folosind asistentul lor. Acest lucru vă permite să obțineți un rezumat detaliat al tuturor erorilor de ortografie și gramatică din scrierea dvs. și oferă explicații și soluții mai detaliate pentru greșelile dvs..

grammarly-asistent

După ce vă înscrieți cu Grammarly, puteți personaliza instrumentul pentru nevoile dvs. exacte. Puteți alege care este cea mai mare parte a scrierii dvs., indiferent dacă este pentru muncă, școală sau alte proiecte. Puteți selecta, de asemenea, nivelul de abilitate de scriere din începător, intermediar sau avansat.

grammarly-personalizare

Această personalizare vă asigură că veți primi ajutorul de scriere exact de care aveți nevoie.

Caracteristici

Nu numai că reparați gramatic erorile de ortografie și gramatică în timp ce scrieți, găsind și corectând instantaneu peste 150 de tipuri de greșeli gramaticale, dar oferă și o serie de alte funcții interesante în versiunea lor standard și în versiunea avansată, inclusiv:

Specificații standard:

 • Acces la documentele dvs. pe mai multe dispozitive
 • Prinde greșeli de ortografie și gramaticală contextuale
 • A se vedea explicațiile regulilor gramaticale
 • Adăugați cuvinte în dicționarul personal
 • Consultați definițiile și sinonimele făcând dublu clic
 • Obțineți statistici de performanță prin e-mail

Caracteristici avansate:

 • Peste 100 de verificări avansate suplimentare pentru punctuație, gramatică, context și structura propoziției
 • Verificări specifice stilului de scriere pentru gen
 • Sugestii de îmbunătățire a vocabularului
 • Detector de plagiat care verifică peste 16 miliarde de site-uri web

integrările

Una dintre cele mai mari avantaje ale utilizării Grammarly este abilitatea de a o integra cu aproape orice aplicație sau platformă pe care ți le poți imagina. Aceasta înseamnă că, indiferent de locul în care scrii online, software-ul de verificare gramaticală al Grammarly va fi acolo pentru a găsi greșelile de scriere pentru tine.

grammarly-integrari

Gramatic se integrează perfect cu aplicații și platforme precum:

 • Gmail
 • perspectivă
 • Facebook Messenger
 • Yahoo
 • lenevi
 • Microsoft Word
 • documente Google
 • Platforme de social media precum LinkedIn și Twitter
 • WordPress
 • Si multe altele

Dacă aveți un blog sau un site web pe WordPress, integrarea Grammarly cu WordPress este excelentă. Pe măsură ce creați o postare pe blog în editorul de poștă WordPress sau o copie de scriere pentru paginile site-ului dvs. web, Grammarly vă va prinde erorile de ortografie și de gramatică. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la publicarea unei postări pe blog cu greșeli de scriere din nou.

Acest lucru poate crea probleme dacă scrieți un articol lung, deoarece ar trebui să derulați până la partea de sus pentru a utiliza instrumentele din bara de instrumente.

Prețuri

Puteți instala gratuit extensia browserului Grammarly pentru Google Chrome, Firefox și Microsoft Edge, care includ toate caracteristicile din planul Standard.

Dacă doriți acces la funcțiile lor avansate, vă puteți înscrie pentru contul lor Premium. Puteți alege frecvența de plată pentru un cont Premium.

grammarly-best-gramatica-Checker-software

Puteți plăti lunar pentru 29,95 USD / lună, trimestrial pentru 59,95 USD / trimestru (19,98 USD / lună) sau Anual pentru 139,95 USD / an (11,66 USD / lună).

Începeți cu Gramaticly Today »

Hemingway

-best-Hemingway gramatical-Checker-unealtă

Hemingway este un alt instrument de verificare ortografică online bine cunoscut. Totuși, acest instrument de verificare gramaticală este bazat pe web, deci nu îl puteți folosi în WordPress sau în orice altă aplicație. Așadar, din păcate, dacă doriți să porniți un blog, nu puteți citi și să modificați postările dvs. din tabloul de bord WordPress cu acest instrument de verificare ortografică.

Pentru a utiliza Hemingway, pur și simplu copiați și inserați textul în aplicația lor și instrumentul va verifica scrierea dvs. pentru erori de ortografie și gramatică.

Interfața fără distragere a instrumentului vă permite să găsiți rapid erori, astfel încât să puteți publica conținutul dvs. polițat cât mai rapid.

Caracteristici

Hemingway nu numai că verifică scrierea dvs. pentru erori de ortografie și gramatică, dar este și un verificator de stil. Acest instrument folosește un sistem captivant, codat de culori, pentru a evidenția propoziții cuvinte, cuvinte complexe, voce pasivă și adverbe.

De exemplu, Hemingway vă sugerează să eliminați adverbe pentru a vă scrie scrisul mai puternic și vor evidenția adverbe în albastru.

cel mai bine-gramatica-Checker-software-Hemingway

Hemingway vă va ajuta, de asemenea, să îmbunătățiți lizibilitatea scrisului dvs., oferindu-vă un scor de lizibilitate și vă va oferi sugestii de îmbunătățire.

Este important ca conținutul dvs. să fie ușor de citit, în caz contrar, nimeni nu va dori să îl citească. Prin urmare, acest instrument de verificare a gramaticii este excelent pentru a vă ajuta să scrieți conținut pentru blogul sau site-ul dvs., care este ușor de înțeles pentru cititorii dvs..

Prețuri

Puteți utiliza aplicația Hemingway bazată pe web pentru a verifica erorile în scris gratuit – nu vă va costa nimic să utilizați software-ul online de verificare gramaticală.

Dar, puteți achiziționa și o versiune desktop pentru Windows și Mac pentru doar 19,99 USD.

Tarifarea-Hemingway

Achiziționând versiunea desktop a Hemingway vă va permite să postați direct pe WordPress, să folosiți instrumentul fără conexiune la internet și să importați și exportați ușor din alte programe precum Microsoft Word.

Începeți cu Hemingway Today »

jetpack

Jetpack-best-gramatica-Checker-software

Jetpack este unul dintre cele mai populare pluginuri WordPress din toate timpurile. Este un plugin all-in-one pentru design, marketing și securitate. Dar știai că este și unul dintre cele mai bune programe de verificare gramaticală?

Jetpack apelează software-ul lor de verificare gramaticală După data limită și este disponibil chiar în pluginul Jetpack.

Pur și simplu descărcați pluginul gratuit Jetpack. După ce este instalat și activat, mergeți la Setări. În Scris secțiune, porniți tasta Verificați ortografia, stilul și gramatica buton. După ce îl porniți, puteți alege, de asemenea, opțiuni suplimentare pentru ceea ce doriți ca instrumentul să verifice.

Jetpack-best-gramatica-Checker-software

După ce ați activat setarea verificatorului ortografic și ați configurat preferințele, veți vedea apoi un buton de marcare de verificare adăugat în bara de instrumente editor WordPress. Pur și simplu faceți clic pe buton pentru a verifica erorile de ortografie și de gramatică în postarea sau pagina de blog.

Jetpack-best-gramatica-Checker-software

Puteți apoi să faceți clic pe fiecare eroare subliniată codată de culoare, pe care instrumentul o găsește pentru a vedea sugestii pentru a remedia greșeala ortografică sau gramaticală.

jetpack-sugestii

Singurul dezavantaj al software-ului de verificare gramaticală al Jetpack este că în prezent nu funcționează cu noul editor WordPress Gutenberg. Cu editorul Gutenberg, nu există niciun simbol de marcaj ortografic pe ecran, ca în editorul clasic, iar pluginul Jetpack nu mai ridică erori în timp ce tastați.

Așadar, dacă doriți să folosiți Jetpack pentru a găsi erori în blogurile și pe site-ul dvs. WordPress, va trebui să dezactivați Gutenberg și să reveniți la editorul clasic din WordPress.

Pentru instrucțiuni pas cu pas pentru a face acest lucru, consultați acest ghid cum să dezactivezi Gutenberg și să păstrezi editorul clasic în WordPress.

Inrudite cu: Jetpack alternative

Caracteristici

Software-ul de verificare gramaticală al Jetpack este destul de elementar în setul său de caracteristici, în principal datorită faptului că software-ul de verificare gramaticală nu este principalul obiectiv al acestui plugin.

Dar, deși setul de caracteristici este de bază, pluginul mai are o serie de funcții care vor face mai ușor verificarea postărilor de pe blog pentru erori, inclusiv:

 • Codarea culorilor pentru a recunoaște cu ușurință erorile de ortografie, cuvintele greșite, gramatica și stilul.
 • Opțiune de a rula corectorul automat înainte de publicarea sau actualizarea unei postări.
 • Posibilitatea de a ignora erorile de 1 ori sau întotdeauna.
 • Disponibil în engleză, franceză, germană, portugheză și spaniolă.
 • Opțiuni avansate de verificare gramaticală, cum ar fi limbajul prejudecăți, clicuri, duble negative, voce pasivă, fraze de evitat și multe altele.

Prețuri

Jetpack este un plugin gratuit pentru WordPress. Așadar, îl puteți folosi pentru a vă verifica gramatica și ortografia fără niciun cost pentru dvs..

Cu toate acestea, oferă o serie de planuri plătite care vă oferă acces la o serie de funcții avansate. Aceste planuri includ Personal pentru 3,50 USD / lună, Premium pentru 9 USD / lună și Profesional pentru 29 $ / lună.

Jetpack-stabilire a prețurilor

Actualizarea la un plan plătit cu Jetpack nu vă va oferi însă funcții avansate de verificare gramaticală. Planurile plătite sunt pentru creșterea performanței, securitatea, traficul și veniturile, activitatea site-ului și funcțiile de asistență.

Pentru o privire mai detaliată la acest plugin, consultați recenzia noastră completă Jetpack.

Începeți cu Jetpack astăzi »

Gramaticly vs. Hemingway vs. Jetpack: care este cel mai bun software de verificare gramaticală?

După comparația noastră, considerăm că Grammarly este cel mai bun software de verificare gramaticală în general.

Deși Hemingway și Jetpack sunt ambele programe de verificare gramaticală, acestea au anumite limitări pe care Gramaticly nu le are.

Posibilitatea de a integra cu ușurință Grammarly cu atât de multe platforme și aplicații diferite este unul dintre avantajele clare care pune acest instrument de verificare gramaticală deasupra restului. Indiferent dacă scrii o postare pe blog în WordPress sau îți actualizezi profilul LinkedIn, Grammarly va fi acolo pentru a surprinde orice greșeală de scriere.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să alegeți cel mai bun software de verificare gramaticală pentru nevoile dvs. Acum, să scrii pentru site-ul tău și să scrii postări pe blog va fi o briză. Dacă v-a plăcut această postare, consultați celălalt articol al nostru despre cele mai bune instrumente și pluginuri de marketing pentru conținut pentru WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map