Ninja Forms alternative: WPForms vs. Ninja Forms (în comparație)

WPForms vs. Ninja Forms


Căutați pluginul formularelor perfecte pentru site-ul dvs. WordPress? Dacă ați făcut unele cercetări online, probabil ați găsit WPForms și formularele Ninja sunt recomandate de blogurile de top WordPress. Acum, probabil vă întrebați care să alegeți!

Dacă da, atunci suntem aici pentru a vă ajuta. În acest articol, vom compara WPForms cu Ninja Forms și vă vom arăta diferențele importante, astfel încât să puteți decide care plugin este soluția perfectă pentru site-ul dvs..

Vom compara cele 2 pluginuri pe baza următoarelor 5 puncte:

 1. Privire de ansamblu
 2. Ușurință în utilizare
 3. Caracteristici
 4. Prețuri
 5. A sustine

1. WPForms vs. Ninja Forms – Prezentare generală

Ce este WPForms?

wpforms-prezentare generală contact-form-plugin

WPForms este cel mai prietenos plugin pentru formularul de contact WordPress de pe piață. Vă permite să creați formulare frumoase de contact cu ușurință pe site-ul dvs. WordPress. Oferă o interfață de utilizator foarte simplă și intuitivă, astfel încât să puteți crea o mare varietate de forme WordPress numai de unul singur în câteva minute.

Pluginul WPForms vine într-o versiune gratuită Lite, precum și în mai multe versiuni premium. Are peste 1 milion de instalații active pe WordPress.org. Pluginul are 4,9 din 5 evaluări medii ale utilizatorilor din peste 3000 de voturi pe care le-a primit pe WordPress.org. Utilizatorii o iubesc!

WPForms a fost creat de aceiași oameni care conduc cel mai mare site neoficial de resurse WordPress, WPBeginner. În cazul în care nu sunteți cunoscut: WPBeginner este cel mai cunoscut pentru tutorialele lor prietenoase pentru începători pe diferite subiecte WordPress.

Consultați recenzia completă a WPForms

Care sunt formele Ninja?

ninja-forme-acasă

Ninja Forms este unul dintre cele mai populare plugin-uri de formulare WordPress disponibile astăzi. Este livrat cu un constructor de formulare de drag and drop ușor de utilizat pentru a vă permite să creați formulare de contact în WordPress. Puteți utiliza setul extins de câmpuri de formular incluse pentru a crea forme nelimitate cu acest plugin.

Ca și WPForms, Ninja Forms vine și în versiuni gratuite și premium. De asemenea, are peste 1 milion de instalații active pe WordPress.org. Ninja Forms are 4,4 din 5 evaluări medii ale utilizatorilor din peste 900 de voturi primite pe WordPress.org. Dacă comparați cele două pluginuri pe baza recenziilor lor obișnuite, WPForms se află în fața Ninja Forms.

Ninja Forms a fost creat de o echipă de profesioniști WordPress numită WP Ninjas.

Consultați revizuirea completă a Ninja Forms

2. Ușor de utilizat

Crearea unui formular cu WPForms

Scopul principal al creării WPForms urma să creeze formulare WordPress cât mai ușor și simplu. Prin urmare, WPForms iese în evidență de mulțime când vine vorba de simplitate și ușurință în utilizare.

Pentru a crea un formular nou cu WPForms, accesați WPForms »Adaugă nou din tabloul de bord WordPress. Acolo, veți vedea o serie de șabloane pre-făcute din care să alegeți.

wpforms formează șabloane

Puteți alege un șablon pentru a începe rapid. Dacă doriți să adăugați mai multe câmpuri la formularul făcut anterior, le puteți trage din panoul câmpurilor din partea stângă către editorul de formulare din partea dreaptă.

wpforms vs surveymonkey ușurință de utilizare

Puteți personaliza fiecare câmp făcând clic pe butonul Opțiuni de câmp.

câmp de opțiuni wpforms

Puteți personaliza numele formularului, reCAPTCHA, potul anti-spam, notificări și e-mailuri de confirmare din Setări. Puteți conecta formularul dvs. cu platforme de marketing prin email precum Constant Contact, care este o alternativă excelentă la MailChimp etc. Marketing opțiune. Și puteți configura PayPal și Stripe pentru a accepta plăți din plăţile opțiune.

Legate de: Cele mai bune alternative la MailChimp

setări wpforms

Este atât de ușor. După ce terminați adăugarea câmpurilor în formularul dvs. și examinați toate setările, puteți face clic pe butonul Salvați butonul din partea de sus a ecranului.

Salvați-form-wpforms

Lângă butonul Salvare, veți vedea un Încorporare opțiune. Dacă faceți clic pe asta, veți primi un cod scurt pentru noul formular, pe care îl puteți insera oriunde pe site-ul dvs. pentru a adăuga formularul.

Adăugarea WPForms la postările și paginile dvs. WordPress este ușoară cu widgetul WPForms disponibil în meniul editorilor de postări. Pentru a adăuga un formular de contact la o postare sau pagină, va trebui să deschideți postarea sau pagina și să faceți clic pe pictograma widget WPForms.

add-forme widget-post-redactor-wpforms

Apoi, selectați formularul pe care doriți să îl adăugați.

selectați-form-wpforms

Si asta e! Acum puteți publica sau actualiza pagina respectivă pentru a vizualiza cum arată formularul dvs. pe site-ul dvs. Mai jos este o captură de ecran cu aspectul unui formular de contact simplu:

de contact-form-exemplu-wpform

Dacă doriți să afișați formularul în barele laterale sau în orice zonă pregătită pentru widget, puteți găsi widgetul WPForms în Aspect »Widegts.

wpforms-widget

Puteți trage widgetul în orice zonă pregătită pentru widget pe care doriți să o afișați.

Crearea unui formular cu forme Ninja

Ninja Forms și-a actualizat interfața de mai multe ori pentru a o face mai ușor de utilizat. Acum, de asemenea, are o interfață destul de similară care creează o formă similară cu cea a WPForms.

Pentru a crea un formular nou cu Ninja Forms, va trebui să vizitați Ninja Forms »Adaugă nou din tabloul de bord. Acolo, veți vedea o serie de șabloane de formular pentru a începe, inclusiv un formular gol.

ninja-formulare-șabloane

Puteți alege un șablon și puteți începe rapid; cu toate acestea, este posibil să nu puteți folosi toate cele prezentate decât dacă ați achiziționat cel mai scump plan. Ninja Forms arată toate șabloanele de formular disponibile, inclusiv cele la care nu aveți acces, ceea ce îl face un pic confuz și înghesuit.

Pe de altă parte, WPForms arată doar șabloanele pe care le puteți utiliza efectiv conform planului instalat. Menține WPForms frumos și ordonat.

După ce ai selectat un șablon, vei vedea interfața de formare a formularului prezentată mai jos. Pentru a adăuga câmpuri noi în formularul dvs., faceți clic pe butonul Adăuga icoană.

creați-form-ninjaforms

Apoi, veți vedea că toate câmpurile apar pe partea dreaptă. Acum puteți să le trageți în editorul de formular din partea stângă și să vă construiți formularul.

edita-form-ninjaforms

Puteți configura notificări, mesaje de confirmare și e-mailuri de succes din E-mailuri & acţiuni opțiune. Puteți configura setările de afișare, restricțiile și calculele din Avansat opțiune.

ninja-forme-settings

După ce creați și personalizați formularul, puteți da clic Publica.

Pentru a utiliza formularul în postările și paginile dvs. WordPress, puteți utiliza widgetul Ninja Forms în editorul de pagini / postări. Are o interfață similară cu WPForms.

Pentru a adăuga un formular de contact la o postare sau o pagină, va trebui să deschideți postarea sau pagina și să faceți clic pe pictograma widget Forme Ninja.

add-forme widget-post-redactor-ninjaforms

Selectați formularul pe care doriți să îl adăugați și actualizați pagina respectivă.

selectați-form-ninjaforms

Apoi, puteți vedea cum arată formularul dvs. Iată cum va arăta formularul dvs. de bază.

contact-form-exmple-ninjaforms

Ca și WPForms, are și un widget pe care îl puteți folosi în barele laterale și în alte zone gata pentru widget-uri de pe site-ul dvs. Puteți găsi widgetul în Aspect »Widegts.

ninja-forme widget

Câştigător: WPForms. Pentru interfața sa curată care prezintă doar șabloanele la care aveți acces. În plus, este Încorporare opțiune cu un cod scurt pentru a vă permite să adăugați formularul cu ușurință oriunde pe site-ul dvs..

3. Caracteristici

Puterea de WPForms este capacitatea sa de a crea formulare simple de contact, precum și formulare avansate, cum ar fi formularele de plată, formularele de înregistrare a utilizatorilor, sondaje și sondaje, formularele de abonare la newsletter etc..

Iată doar câteva dintre caracteristicile principale ale WPForms:

 • Protecție împotriva spam-ului cu miere anti-spam și reCAPTCHA
 • Logică condiționată inteligentă
 • Integrare prin e-mail marketing cu AWeber, MailChimp, Drip și alte servicii populare
 • Sondaje și sondaje suplimentare
 • O mai bună gestionare a intrării la tabloul de bord pentru a vizualiza toate intrările la un loc
 • Acceptați plățile și donațiile cu PayPal și Stripe

Toate aceste caracteristici combinate fac din WPForms instrumentul complet pentru formularele WordPress.

Ninja Forms, pe de altă parte, are, de asemenea, caracteristici puternice, adaptate pentru tine. Cu toate acestea, majoritatea caracteristicilor sale sunt disponibile doar sub formă de extensii. Va trebui să cumpărați fiecare extensie separat sau să le obțineți printr-un plan premium.

Există principalele 2 dezavantaje în alegerea formularelor Ninja peste WPForms în ceea ce privește caracteristicile:

1. Dacă cumpărați extensiile separat, va trebui să investiți mai mulți bani. Cele mai multe extensii au un preț de 49 de dolari fiecare, astfel încât acesta este costisitor în grabă.

2. Adonamentele WPForms sunt la doar un clic distanță, în timp ce suplimentele Ninja Forms necesită să urmați întregul proces de instalare a pluginului WordPress pentru a instala fiecare completare. Asta înseamnă că trebuie să descarci fișierul cu extensii, să îl încarci pe tabloul de bord, să îl instalezi și apoi să îl activezi.

În afară de caracteristicile existente, Ninja Forms este extrem de flexibil și extensibil. Este construit cu sute de funcții, cârlige de acțiune și filtre pe care dezvoltatorii le pot utiliza pentru a construi funcționalități personalizate.

Câştigător: Este o cravata. Cu toate acestea, WPForms face ca majoritatea funcțiilor să fie mai ușor de utilizat în general, iar suplimentele la doar 1 clic distanță.

4. Prețul

Atât WPForms, cât și Ninja Forms oferă versiuni gratuite și premium. Puteți instala versiunile lite direct pe tabloul de bord al site-ului dvs. din directorul pluginurilor WordPress.org și puteți să le utilizați gratuit. Pentru funcții și suplimente avansate, va trebui să faceți upgrade la planurile lor premium.

WPForms are 4 planuri de prețuri principale. Pentru întreprinderile care încep, acesta are De bază plan care costă 39,50 USD. Dar, pentru a utiliza TOATE caracteristicile și suplimentele WPForms, va trebui să cumpărați cel mai scump plan, Elită, care costă 299 USD.

wpforms-stabilire a prețurilor

Ninja Forms are 3 planuri principale de stabilire a prețurilor pentru a vă permite să utilizați funcțiile și extensiile sale sau puteți cumpăra extensii individuale și să le utilizați cu planul lor gratuit.

ninja-forme de tarifare

Cel mai de bază planul Ninja Forms, Personal, costă 99 USD; și cel mai scump plan, Agenţie, costă 499 dolari. Gama de prețuri este mult mai mare decât cea a WPForms.

Aveți multe funcții pe care le veți obține pentru bani mai puțini cu WPForms. De exemplu, puteți crea forme cu mai multe coloane cu orice plan WPForms, inclusiv versiunea Lite; dar va trebui să cumpărați Aspect și stiluri addon sau Personal intenționează să folosești aceeași caracteristică cu Ninja Forms.

În mod similar, puteți obține Contact constant integrare gratuită cu toate versiunile WPForms, dar va trebui să achiziționați o extensie separată sau să cumpărați Personal intenționați să deblocați această funcție pentru Ninja Forms.

Câştigător: WPForms. Oferă funcții puternice la un preț foarte rezonabil.

5. Suport

WPForms are sute de tutoriale prietenoase pentru începători cu privire la modul de utilizare a pluginului cu ușurință. Puteți găsi răspunsul la aproape toate întrebările dvs. în documentația lor.

Utilizatorii versiunii Lite își pot posta întrebările pe WordPress.org. Echipa lor de asistență este foarte receptivă, după cum arată aprecierile utilizatorilor. Utilizatorii versiunii Premium pot deschide bilete de asistență și pot primi asistență personalizată prin e-mail.

Ninja Forms are, de asemenea, documentație detaliată pentru a vă ajuta cu cele mai frecvente probleme. Puteți obține tutoriale simple pentru a utiliza pluginul. Dacă aveți nevoie de asistență tehnică, le puteți contacta prin pagina de contact deschizând un bilet de asistență.

Câştigător: Este o cravata.

Concluzie

WPForms este un plugin excelent pentru crearea de forme pentru WordPress. Oferă o interfață foarte simplă, ușor de utilizat pentru formularele de construire. Are un set complet de caracteristici pe care le puteți utiliza cu ușurință. Pluginul este, de asemenea, foarte accesibil pentru întreprinderile mici.

Ninja Forms este, de asemenea, un puternic plugin pentru creatorul de forme WordPress. Interfața sa este ușor de utilizat; cu toate acestea, nu se poate compara cu interfața curată a WPForms. Pluginul Ninja Forms aduce funcții avansate în tabelul pe care îl puteți găsi la îndemână, dar este destul de costisitor să le obțineți pe toate.

prin urmare, WPForms este câștigătorul clar din punctul de vedere al utilizatorilor. Cu toate acestea, dezvoltatorii avansați pot găsi Ninja Forms mai utile datorită opțiunilor sale prietenoase pentru dezvoltatori.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să decideți între WPForms sau Ninja Forms pentru site-ul dvs..

De asemenea, poate doriți să citiți comparația noastră în profunzime între,

 • WPForms vs TypeForm
 • WPForms vs FormStack
 • Forme WPForms vs Gravity
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me