Recenzie de constructor de site-uri GoDaddy: (cunoscut și site-uri web + marketing)

site-uri web godaddy + recenzie de marketing


Căutați un constructor de site-uri web? Ne întrebăm dacă merită GoDaddy Website Builder?

GoDaddy este un brand renumit atunci când vine vorba de înregistrarea domeniilor și găzduire web. În review-ul nostru GoDaddy, vom analiza în detaliu capacitatea de utilizare a acestuia prin crearea unui site demonstrativ, astfel încât să vă puteți da seama dacă merită exagerat.

Pasul 1: Configurarea unui cont gratuit cu site-uri web GoDaddy + Marketing

Pentru a crea un cont gratuit, trebuie să accesați site-ul oficial al site-urilor GoDaddy + Marketing și să faceți clic pe butonul Începeți gratuit buton.

Vei fi apoi direcționat către o nouă pagină în care vi se va solicita crearea unui cont nou cu GoDaddy. Introduceți detaliile aici și faceți clic pe butonul Creează cont opțiune pentru a începe.

După ce ați creat contul, veți fi pe pagina de configurare a constructorului de site-uri web, care funcționează de fapt ca constructor vizual. Puteți introduce industria și numele site-ului dvs. pe câmpurile din partea dreaptă. Veți vedea că se reflectă în spațiul din stânga dvs..

Faceți clic pe butonul Continuare pentru a trece la următorul pas în care vă puteți edita pagina în continuare.

Pasul 2: Editarea cu Site Web Builder GoDaddy

Acum ar trebui să fiți pe constructorul de pagini vizuale cu opțiunea de editare din dreapta și vizualizarea în timp real a modificărilor din stânga. Aici veți vedea 4 opțiuni diferite pentru personalizarea temei.

Să începem cu prima opțiune. Faceți clic pe butonul Temă opțiune. Veți vedea că toate temele disponibile apar pe partea stângă.

Site-urile GoDaddy + Marketing oferă mai mult de 20 de teme diferite fiecare cu un aspect unic. Acum selectați cea care vă place cel mai mult. Se va extinde automat pentru a se încadra în ecran și veți avea opțiunile de editare în dreapta.

Aici puteți lucra la schimbarea culorii temei, stilul și dimensiunile fontului. Acest lucru va fi apoi utilizat pentru titlurile, linkurile și butoanele dvs. Cu toate acestea, nu veți putea adăuga niciun font personalizat, deoarece nu au opțiunea pentru asta.

După ce ați terminat, faceți clic pe pictograma Acasă chiar sub butonul Previzualizare și Publicare. Aceasta vă va reveni la pagina principală cu 4 opțiuni de personalizare.

Acum puteți face clic pe opțiunea Conținut pentru a adăuga propriul dvs. conținut. Din nou, această filă va avea 4 opțiuni pentru dvs..

Setări de conținut constructor de site-uri godaddy

Puteți selecta opțiunea în funcție de ce secțiune doriți să adăugați conținutul dvs. Dacă este pagina principala trebuie doar să faceți clic pe opțiunea Pagina principală. Puteți începe apoi să adăugați propriul dvs. conținut în partea stângă a ecranului care afișează pagina dvs. de pornire.

Fila paginii de pornire vă va permite să lucrați la toate elementele pe care le puteți adăuga pe pagina dvs. de pornire. Puteți schimba imaginea de copertă, adăuga o culoare nouă, lucra la aliniere, schimba sigla, adăuga butoane CTA și multe altele sub această opțiune.

Pentru a schimba imaginea de copertă, puteți utiliza butonul Actualizare pe editorul dvs. în timp real. Apoi folosiți butonul Înlocuire pentru a încărca o nouă imagine. De asemenea, vă permite să navigați prin biblioteca sa de imagini stoc dacă doriți.

Puteți utiliza, de asemenea, opțiunile de editare avansate dacă aveți nevoie de modificări mai avansate. După ce ați terminat lucrul pe pagina principală, puteți face din nou clic pe fila de pornire. Acum puteți lucra pe antetul, Despre noi și pe subsol.

Cu toate acestea, în fiecare dintre aceste opțiuni, puteți adăuga doar un număr limitat de elemente. Deci, dacă doriți să aveți o flexibilitate deplină în ceea ce privește designul, s-ar putea să nu fiți mulțumit de acest constructor de site-uri.

De exemplu, în antet, puteți adăuga logo-ul dvs., un banner promoțional, butonul CTA (call-to-action) și numărul dvs. de contact. Nu există nicio modalitate de a muta containerul de conținut și nu are nicio opțiune pentru a personaliza dimensiunea, culoarea sau stilul fontului.

În mod similar, în subsol, puteți adăuga doar drepturile de autor, nota de subsol și adăugați legăturile sociale. Dacă doriți să adăugați un link de afiliere sau orice altceva de acest fel, s-ar putea să-l considerați enervant de utilizat.

Pasul 3: Configurarea navigației pe site în GoDaddy Website Builder

dumnezeu, gocentral

Următoarea opțiune este Navigarea pe site. Aici puteți adăuga noi pagini pe site-ul dvs. web și adăugați un link către un site extern. Ambele elemente pot fi afișate pe subsol și pe antet.

Puteți adăuga, de asemenea, un meniu derulant dacă doriți. Să adăugăm o pagină nouă. Doar selectați opțiunea Pagina nouă și denumiți-vă pagina, așa cum se arată în imaginea de mai sus. Acum veți fi redirecționat către un ecran nou. Acum faceți clic pe butonul Adaugă secțiunea buton.

Acest lucru vă va oferi mai multe opțiuni pentru a lucra la designul paginii dvs. Comparativ cu pagina principală, veți găsi aici opțiunile puțin mai flexibile. Puteți lucra la aspectul paginii dvs., la alinierea conținutului dvs., la adăugarea de imagini și galerii, CTA-uri, calendare, link-uri sociale, mărturii și multe altele. Puteți adăuga, de asemenea, un magazin online pe pagina dvs..

De asemenea, acceptă audio și videoclipuri. Orice doriți să adăugați, asigurați-vă că utilizați aspectul potrivit care acceptă fișierul dvs..

Pasul 4: Configurarea unui magazin online cu site-uri web GoDaddy + Marketing

Pentru a configura un magazin online, trebuie doar să faceți clic pe opțiunea Magazin online, iar pagina va dura câteva secunde pentru a încărca unul pentru dvs. Vei avea apoi următoarea pagină pe ecran.

Magazinul online GoDaddy Builder

Puteți face clic pe butonul Adăugați produse buton pentru adăugarea a ceea ce doriți să vindeți. „+” Vă permite să adăugați secțiuni noi în magazin.

De asemenea, nu permite autentificări personale, adăugarea de evaluări sau articole recomandate în magazin.

În general, opțiunile pentru înființarea unui magazin online sunt foarte de bază.

Pasul 5: Verificarea opțiunilor de setare

A patra opțiune este opțiunea Setări. Puteți face clic pe butonul Setări pentru a vedea toate opțiunile disponibile. Puteți adăuga detalii de bază ale site-ului, SEO, Analytics, link-uri sociale, un favicon, etc.

Site-uri GoDaddy + prețuri de marketing

prețuri de constructor de site-uri godaddy

GoDaddy oferă 3 planuri pentru platforma lor Web + Marketing.

  • De bază: 10 USD pe lună
  • Standard: 15 USD pe lună
  • Premium: 20 USD pe lună
  • Comerț electronic: 25 USD pe lună

Toate planurile vin cu o probă gratuită de o lună. Partea cea mai bună este că nu este obligatoriu să se înscrie la cardul de credit pentru platforma lor. Cu planul de bază veți obține toate caracteristicile esențiale, cum ar fi asistența 24/7, conectați un nume de domeniu personalizat, integrarea butoanelor PayPal, acces la GoDaddy Insights și 100 de trimiteri de e-mail marketing pe lună..

Dacă doriți să integrați și un magazin de comerț electronic, alegeți planul lor de comerț electronic.

Site-urile GoDaddy + Marketingul merită achiziționat? – Verdictul nostru

De obicei, utilizatorii GoDaddy Website Builder sunt cei care preferă marca GoDaddy concurentilor. GoDaddy simplifică și ieftin înregistrarea unui nume de domeniu, astfel încât începătorii consideră că este ușor să construiască un site web cu acel nume de domeniu.

Dacă doriți să înregistrați un nume de domeniu în GoDaddy și să gestionați totul cu contul dvs. GoDaddy, atunci puteți găsi GoDaddy Website Builder, cunoscut și sub denumirea de Site-uri web + Marketing, merită în totalitate.

Cel mai bun lucru este că site-urile web + marketing vine cu tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți funcționa site-ul. Este adevărat că are multe limitări, ca orice alt constructor de site-uri.

Dacă doriți să construiți un blog profesionist la un preț mai ieftin, cu posibilități infinite de a vă construi și de a crește site-ul dvs., atunci poate doriți să luați în considerare alegerea WordPress.org.

  • Ce este WordPress? De ce este gratuit? Există o captura?
  • De ce să folosești WordPress? 9 motive pentru care este constructorul de site-uri perfecte
  • Revizuire completă a WordPress: Trebuie să citiți înainte de a lansa un site
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me