Review Shopify: cea mai bună opțiune pentru crearea unui magazin online?

recenzie magazin


Vă întrebați dacă Shopify este cea mai bună platformă de comerț electronic pentru dvs.? Dacă sunteți interesat în crearea unui magazin online, este important să alegeți platforma potrivită de comerț electronic. O platformă excelentă de comerț electronic vă va permite să proiectați cu ușurință un site web profesional de comerț electronic, să gestionați magazinul online și să vindeți produse online.

În această recenzie Shopify, vom trece peste toate avantajele și contra Shopify, astfel încât să puteți decide dacă este cea mai bună opțiune de utilizat pentru crearea magazinului dvs. online.

Să începem!

Ce este Shopify?

Shopify-conectare-site

Shopify este o platformă de comerț electronic pentru magazinele online. Practic, ceea ce face Shopify este să ofere utilizatorilor un mod ușor de a face un magazin online.

Cu gama largă de șabloane, puteți oferi magazinului online un aspect profesionist într-o clipă, adăugați produsele și începeți să vindeți. Nu este nevoie să știți nimic despre design web, HTML sau codare; este un mod perfect pentru începători să înceapă cu vânzarea online.

Cu Shopify puteți crea orice tip de magazin online doriți. Așadar, puteți vinde orice tip de produs doriți, fie că este îmbrăcăminte, articole de bucătărie, electronice, jucării etc. De asemenea, puteți vinde produse digitale pe un site web Shopify, cum ar fi cărți electronice, fișiere descărcabile, software, plugin-uri WordPress și multe altele.

În plus, Shopify este o soluție găzduită, deci înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cumpărarea de găzduire web sau descărcarea vreunui software. De asemenea, nu trebuie să gestionați securitatea sau performanța magazinului dvs. online, Shopify se ocupă de toate acestea pentru dvs. Practic, Shopify oferă aproape tot ce ai nevoie pentru a crea un magazin online chiar din cutie.

Cum funcționează Shopify?

Shopify este o soluție de comerț electronic bazată pe cloud, SaaS (software ca serviciu). Aceasta înseamnă că nu există niciun software complicat de instalat. Tot ce trebuie să faceți este să deschideți browserul, să vă îndreptați către pagina de autentificare Shopify și să vă conectați pentru a vă construi și gestiona magazinul online. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că puteți gestiona și dezvolta magazinul Shopify de oriunde are conexiune la internet.

Înainte de a începe desigur, trebuie să vă înscrieți la Shopify. La fel ca multe soluții SaaS, plătiți o taxă lunară pentru a utiliza platforma. Dar vom obține mai multe în prețurile Shopify mai târziu în acest articol.

După cum am menționat anterior, Shopify este o soluție găzduită. Astfel, puteți obține un nume de domeniu de la Shopify și puteți începe imediat să vă construiți magazinul online.

Aveți deja un site WordPress dar doriți să începeți să vindeți produse? Nu vă faceți griji, puteți integra ușor Shopify cu WordPress, astfel încât să puteți transforma site-ul dvs. curent într-un magazin online.

Consultați ghidul nostru pentru instrucțiunile noastre pas cu pas despre cum puteți configura Shopify cu WordPress.

Cât de popular este Shopify?

Shopify este una dintre cele mai populare platforme de comerț electronic de pe piață. Aruncați o privire la aceste statistici Shopify care dovedesc:

 • Există peste 999.000 de site-uri web în prezent care folosesc Shopify
 • Întreprinderile Shopify din întreaga lume au înregistrat vânzări de peste 100 de miliarde de dolari
 • Shopify este a 4-a cea mai populară platformă de gestionare a conținutului, cu 2,8% din cota de piață

Cine folosește Shopify? Multe magazine online de mare succes au fost create cu Shopify, inclusiv:

Herschel
Herschel-Cine-uz-Shopify

KKW Beauty
KKW-priveliștilor care, de uz-Shopify

Penguin Books (Marea Britanie)
pinguin-carti-Cine-uz-Shopify

Pipcorn
pipcorn-Cine-uz-Shopify

Deci, de ce contează toate astea? Ei bine, există siguranță în număr. Dacă această mulțime de oameni au încredere în Shopify să creeze și să ruleze un magazin online, este sigur să spui și tu.

Acum că știți ce este Shopify și cât de popular este, să trecem în avantajele și contra de utilizare a Shopify.

Beneficiile utilizării Shopify

Atunci când alegeți o platformă de comerț electronic, trebuie să cântăriți cu atenție pro și contra. Așadar, mai întâi, aruncăm o privire asupra avantajelor utilizării Shopify pentru a crea și gestiona propriul dvs. magazin online.

1. Ușor de utilizat

Shopify este conceput cu ușurință în utilizare. Această platformă de comerț electronic face ușor pentru oricine, chiar și pentru începători completi, crearea unui magazin online. De fapt, Shopify susține că oferă toate caracteristicile de care ai nevoie, fără niciun fel de probleme, ceea ce este destul de adevărat.

Deoarece Shopify este o soluție găzduită, gestionează aproape totul pentru tine. Shopify se asigură că magazinul dvs. online este sigur, mobil și compatibil cu toate browserele. Shopify se ocupă de asemenea de viteza și performanța site-ului, de backup-uri și multe altele.

Toate acestea vă ajută să vă dezvoltați afacerea, vă oferă o experiență de cumpărare mai bună pentru clienții dvs. și vă păstrează datele în siguranță. Acest lucru vă permite să vă concentrați pe realizarea vânzărilor.

În plus, Shopify oferă un constructor de drag and drop care facilitează personalizarea magazinului și adăugarea de produse în magazin este simplu.

-produse adăugarea-Shopify

De asemenea, puteți îndeplini comenzi în 1 clic, adăugați taxe automate în funcție de locația dvs. și multe altele.

Shopify este conceput pentru a facilita procesul de pornire și rulare a unui magazin online.

2. Personalizare ușoară cu teme Shopify

Magazinul dvs. online trebuie să arate grozav dacă doriți ca oamenii să cumpere de la dvs. Din fericire, puteți oferi magazinului dvs. online un makeover instantaneu cu teme Shopify.

Shopify oferă peste 70 de teme profesionale, unele create de designeri de renume mondial. În plus, multe dintre ele sunt gratuite!

Shopify-teme

În magazinul cu temă Shopify, puteți găsi șabloane concepute special pentru nevoile dvs. De exemplu, acestea oferă teme bazate pe industrii precum mâncare și băutură, modă, artă și fotografie, mobilier, electronice și multe altele. Au chiar teme concepute special pentru inventare mari sau mici.

Toate temele sunt ușor de personalizat, astfel încât să puteți alege o temă și să o potriviți mărcii dvs. exact adăugând propriul logo, culori, imagini, font, etc..

3. Putere adăugată cu aplicații Shopify

Un alt lucru minunat despre Shopify este Shopify Apps. Magazinul de aplicații Shopify este similar cu Google Play pentru telefoanele Android. Puteți alege dintre o serie de aplicații gratuite și plătite pentru a adăuga putere suplimentară și funcții magazinului dvs. online.

Există sute de mii de aplicații dintre care puteți alege comentarii despre produse, marketing prin email, chat live, recomandări de actualizare și multe altele.

Puteți adăuga, de asemenea, aplicații care vă permit să vă vindeți produsele pe mai multe platforme, inclusiv Facebook, Messenger, Instagram și chiar un „Buton Cumpărați” care vă permite să vindeți produse pe orice site web sau blog sau să partajați linkuri de checkout..

Shopify-apps

De asemenea, puteți utiliza cheia API a oricărui addon pentru a o integra cu Shopify. De exemplu, dacă utilizați un instrument de generare de plumb, cum ar fi OptinMonster pentru a vă crește lista de e-mailuri și pentru a reduce abandonarea coșului, puteți utiliza OptinMonster și pe site-ul dvs. Shopify.

În afară de aplicații, Shopify are, de asemenea, instrumente de marketing încorporate pentru a vă ajuta să vă vindeți produsele, cum ar fi un blog, instrumente SEO, rapoarte de bord de marketing și multe altele.

4. Scalabilitate

Creșterea magazinului online este ușor cu Shopify. Deoarece este atât de ușor să pornești un magazin online cu Shopify și nu trebuie să îți administrezi site-ul tău singur, te poți concentra pe creșterea afacerii tale și pe creșterea mai multor vânzări..

Când va veni momentul în care afacerea dvs. crește și aveți nevoie de mai multe funcții, puteți pur și simplu să actualizați planul Shopify.

Pe măsură ce traficul dvs. crește, Shopify vă va gestiona timpul de funcționare, optimizarea vitezei, performanța și multe altele. Deci, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la angajarea unei echipe de dezvoltatori care să vă administreze site-ul pentru dvs..

Contra folosirii Shopify

La fel ca în orice platformă excelentă de comerț electronic, există întotdeauna câteva contrare pe care trebuie să le iei în considerare. Haideți să aruncăm o privire asupra contra de utilizare a Shopify pentru a face un magazin online.

1. Cumpărarea prețurilor

Shopify oferă 3 planuri principale de stabilire a prețurilor. Shopify de bază care costă 29 USD / lună, Planul Shopify pentru 79 USD / lună și Advanced Shopify care costă 299 USD / lună. Toate planurile vin cu un nume de domeniu, certificat SSL și găzduire web pentru site-ul dvs. de comerț electronic.

Shopify-stabilire a prețurilor

De asemenea, oferă un plan Shopify Lite pentru 9,99 USD / lună, care vă permite să vindeți pe Facebook și să discutați cu clienții dvs. pe Messenger, să adăugați un buton Cumpărați pe orice site web sau blog și să acceptați plățile cu cardul de credit. Această soluție este destinată doar vânzătorilor de butoane Cumpărați și nu utilizatorilor care doresc să creeze un site complet de comerț electronic.

Când ați început cu planul Shopify de bază, primiți 2 conturi de utilizator, posibilitatea de a adăuga produse nelimitate, suport 24/7 și multe altele. Puteți vedea detaliile complete ale funcțiilor care vin cu fiecare plan pe site-ul Shopify.

În comparație cu alte soluții populare de eCommerce eCommerce, Shopify este ceva mai costisitor. Mai ales dacă doriți să obțineți acces la toate funcțiile lor și să reduceți taxele de tranzacție Shopify. De exemplu, dacă alegeți să folosiți WooCommerce și WordPress, pluginul WooCommerce în sine este gratuit și tot ce trebuie să plătiți este găzduirea de comerț electronic care începe de la doar 6,95 USD cu Bluehost.

Din fericire, puteți începe să vă configurați magazinul online și să utilizați Shopify timp de 14 zile, fără a furniza informațiile despre cardul dvs. de credit. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a încerca Shopify și de a vedea dacă vă place, înainte de a plăti.

2. Taxe de tranzacție

Atunci când alegeți o platformă de comerț electronic, nu trebuie doar să vă gândiți la prețul lunar pentru utilizarea serviciului. De asemenea, trebuie să luați în considerare comisioanele de tranzacție ale platformei și taxele cu cardul de credit.

Shopify are o opțiune de plată implicită numită Shopify Payments, care este alimentată de Stripe. Puteți utiliza Payify Payments pentru a accepta plățile de la clienții dvs. și vă permite să integrați cu ușurință alte soluții de plată.

Cu Payify Payments, nu există taxe de tranzacție. Deși trebuie să plătiți o taxă de bază de card de credit de 2,9% + 30 cenți la fiecare tranzacție. Această taxă poate fi redusă atunci când treceți la un plan mai scump.

Shopify-plăți-tranzacții

Dar dacă nu doriți să utilizați Shopify Payments și doriți să utilizați, în schimb, o poartă de plată terță parte, cum ar fi PayPay, Shopify vă va percepe o taxă de tranzacție suplimentară de 2,0% pentru fiecare tranzacție. Această taxă este suplimentară cu costul care va fi deja dedus de serviciul terț pe care îl utilizați pe site-ul dvs..

Deci, dacă nu utilizați plăți Shopify cu site-ul dvs. Shopify, v-ar putea costa foarte mulți bani. Asigurați-vă că comparați taxele de tranzacție cu platforma și taxele de card de credit ale tuturor soluțiilor de comerț electronic înainte de a lua decizia finală.

3. Mutarea magazinului online este dificilă

Alegerea platformei de comerț electronic adecvat este atât de importantă. Deoarece dacă vă construiți magazinul online pe o anumită platformă și apoi decideți să vă mutați, cele mai multe platforme de comerț electronic, inclusiv Shopify, nu o vor face mai ușoară.

După ce ați petrecut atât de mult timp creând site-ul dvs. perfect de comerț electronic, dacă decideți să părăsiți Shopify, nu îl puteți lua cu dvs. – a dispărut pentru totdeauna. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să exportați toate informațiile despre produs.

După cum am menționat, acesta este cazul majorității platformelor de comerț electronic. Așadar, acordați-vă timp cercetării și alegând cea mai bună opțiune pentru dvs., astfel încât să nu regretați decizia dvs..

Review Shopify: Este cea mai bună platformă de comerț electronic pentru dvs.?

Sperăm că acum vă familiarizați cu avantajele și contra contra utilizării Shopify. Dar, să recapitulăm rapid punctele cheie:

Beneficiile utilizării Shopify:

 1. Shopify este incredibil de ușor de utilizat. Puteți avea magazinul online în funcțiune în cel mai scurt timp fără a avea experiență anterioară.
 2. Cu Shopify aproape fiecare aspect al magazinului dvs. online este gestionat pentru dvs., inclusiv găzduire web, certificat SSL, securitate, viteză și performanță, copii de rezervă și multe altele.
 3. Shopify oferă, de asemenea, personalizare interminabilă cu o gamă largă de teme, aplicații și integrări.
 4. Extinderea magazinului online este simplă și cu Shopify. Pur și simplu actualizați-vă planul pentru a duce site-ul dvs. de comerț electronic la nivelul următor.

Contra folosirii Shopify:

 1. Shopify este puțin mai scump decât unele alte soluții populare de comerț electronic. În plus, oricând doriți să obțineți mai multe funcții, trebuie să vă actualizați planul.
 2. Va trebui să plătiți taxe de tranzacție atunci când utilizați Shopify, ceea ce vă poate reduce profitul.
 3. Nu aveți controlul complet asupra magazinului dvs. online, iar Shopify nu vă ușurează mutarea magazinului online pe o nouă platformă dacă decideți să faceți un comutator.

Shopify este o opțiune excelentă dacă doriți să creați rapid un magazin online scalabil, care nu are nevoie de management la final.

Începeți cu Shopify Today!

Cu toate acestea, dacă doriți un control complet asupra site-ului dvs. de comerț electronic și doriți să îl porniți cu un cost mai mic, puteți găsi că o soluție diferită de comerț electronic este mai bună pentru dvs..

Sperăm că v-a plăcut această recenzie Shopify! Dacă vă întrebați cum se stabilizează Shopify față de alte platforme de comerț electronic, consultați articolul nostru despre Shopify vs. WooCommerce.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map