Revizuire SendinBlue: Serviciu de e-mail de marketing pe buget

sendinblue-recenzie


Vă întrebați dacă SendinBlue este cel mai bun serviciu gratuit de e-mail marketing? Dacă tocmai începeți să construiți un site web sau un blog, doriți un serviciu de e-mail de marketing accesibil. Așadar, s-ar putea să vă întrebați dacă SendinBlue este o alegere bună pentru dvs..

În această recenzie SendinBlue, vom parcurge caracteristicile, prețurile și asistența pentru a stabili dacă SendinBlue oferă tot ceea ce trebuie pentru a crea campanii de marketing e-mail extraordinare pentru clienții și abonații dvs..

Să începem.

Despre SendinBlue

despre-sendinblue-recenzie
SendinBlue este unul dintre cele mai populare servicii de e-mail marketing disponibile. Este creat pentru întreprinderile mici și mijlocii și tot ceea ce privește caracteristicile, suportul și prețurile lor este conceput în minte. Deoarece SendinBlue este conceput pentru simplitate, chiar și începătorii de marketing prin e-mail pot utiliza acest software pentru a crea cu ușurință campanii uimitoare de marketing prin e-mail.

Așa cum am menționat, prețul lui SendinBlue este excelent pentru întreprinderile mici și proprietarii de site-uri web care abia încep și este ceea ce le diferențiază de concurența lor. Acestea oferă un plan complet gratuit, care este perfect pentru începătorii care doresc să își dezvolte afacerea și să economisească bani.

În afară de marketingul prin e-mail, SendinBlue oferă și SMS prin marketing. Creditele SMS sunt disponibile pentru a fi achiziționate separat, fără data de expirare.

Cu SendinBlue, puteți trimite campanii de e-mail create și trimise personalizate, gestionați-vă contactele, asigurați-vă că e-mailurile ajung la căsuțele de e-mail cu testul de livrare, puteți obține statistici în timp real și multe altele.

SendInBlue Review: Cele mai bune funcții

SendinBlue oferă o serie de funcții interesante pentru a vă ajuta să construiți campanii puternice de e-mail marketing. Vom trece peste câteva dintre funcțiile de top pe care le obțineți atunci când vă înscrieți cu SendinBlue.

1. Trageți și aruncați proiectantul de e-mail

Designerul de e-mailuri drag and drop de SendinBlue face foarte ușor pentru oricine, chiar și pentru începători, să creeze buletine de e-mail frumoase, fără să fie nevoie să știe ceva despre cod..

Puteți alege să vă construiți e-mailul cu editorul de drag and drop, editor de text bogat sau prin copierea și lipirea propriului cod HTML. Cu editorul drag and drop, în doar câțiva pași simpli, puteți crea un e-mail cu aspect excelent.

Designerul de e-mail SendinBlue oferă un layout de e-mail predisemnat cu care puteți începe. Pur și simplu trageți și aruncați elementele de e-mail pentru a le rearanja sau puteți șterge elemente și adăugați propriul dvs. din opțiunile din stânga. Puteți potrivi e-mailurile dvs. cu brandul dvs. ușor adăugând fotografiile, logo-ul și textul dvs. cu un singur buton.

sendinblue-mail-designer de

SendinBlue oferă, de asemenea, o serie de șabloane superbe din care să vă ajute să vă creați un e-mail uimitor și mai rapid.

e-mail-șabloane sendinblue-review-

Puteți alege șabloane concepute special pentru buletine de e-mail, concursuri, vacanțe, termene de livrare, vânzări și multe altele.

2. Automatizarea marketingului

Cu SendinBlue veți avea acces și la unele caracteristici minunate de automatizare a marketingului, chiar și cu un cont gratuit. Automatizarea de marketing vă ajută să trimiteți e-mailuri mai inteligente, cu puțin efort din partea dvs. Puteți întâmpina noi abonați cu o serie de mesaje, utilizatori retarget care deschid sau fac clic pe anumite e-mailuri și multe altele. Puteți urmări chiar și acțiuni specifice pe site-ul dvs. web. De exemplu, dacă un utilizator vizitează o anumită pagină a site-ului dvs. web, un e-mail vizat poate fi trimis automat către acesta.

Puteți configura cu ușurință o automatizare puternică de marketing cu fluxurile de lucru ale SendinBlue. Puteți alege o automatizare prematură, cum ar fi data aniversării sau achiziția produsului, sau puteți crea propriul flux de lucru personalizat în funcție de nevoile dvs..

sendinblue-revizuire-fluxuri de lucru

Nici crearea unui flux de lucru pentru automatizarea de marketing nu este dificilă. Interfața de utilizator a SendinBlue o face super ușoară cu procesul lor pas cu pas.

sendinblue-fluxuri de lucru de revizuire

Aceste funcții de automatizare a marketingului de la SendinBlue vă pot economisi o tonă de timp, vă pot ajuta să creați mesaje mai personalizate de care se vor bucura abonații dvs. și să vă crească conversiile..

3. Caracteristici de e-mail tranzacționale

O altă caracteristică interesantă pe care o oferă SendinBlue este caracteristicile lor de e-mail tranzacționale. Cu SendinBlue, puteți crea cu ușurință o serie de tipuri diferite de e-mailuri tranzacționale pentru site-ul dvs. web. De exemplu, de fiecare dată când cineva cumpără un produs, poate primi imediat un e-mail de confirmare a comenzii. Și atunci când comanda lor este expediată, pot primi un e-mail informându-le și despre asta.

sendinblue-tranzacționale

Posibilitatea de a trimite automat e-mailuri tranzacționale vă va permite să oferiți clienților dvs. exact ceea ce au nevoie la momentul potrivit, ceea ce face un drum lung pentru crearea încrederii cu site-ul dvs. web. În plus, e-mailurile tranzacționale au o rată de deschidere mult mai mare decât orice alt tip de e-mail, ceea ce le face e-mailuri cheie în campania dvs. de marketing prin e-mail..

Acestea sunt doar 3 dintre caracteristicile de top pe care le obțineți de la SendinBlue. De asemenea, au funcții excelente de gestionare a contactelor, segmentare de contacte, testare A / B, rapoarte deschise și click-through și multe altele. Funcțiile la care aveți acces într-un plan gratuit sunt stivuite în comparație cu alte servicii gratuite de e-mail marketing.

Prețuri pentru SendinBlue

SendinBlue oferă 5 planuri de prețuri diferite. Puteți alege dintre următoarele planuri: Free, Lite, Essential, Premium și Enterprise. Acestea variază în preț de la 0 USD / lună – 66 USD / lună, prețul pentru planul Enterprise este personalizat și nu este specificat.

sendinblue-review-de stabilire a prețurilor

Așa cum am menționat anterior, versiunea gratuită a SendinBlue este destul de stivă cu funcții și puteți stoca un număr nelimitat de contacte. Nici nu trebuie să furnizați informațiile cardului dvs. de credit pentru a vă înscrie la un cont gratuit, spre deosebire de multe alte servicii de marketing prin e-mail. Cu siguranță este un plan adecvat pentru întreprinderile și proprietarii de site-uri care încep să creeze un site web.

Cu toate acestea, sunteți limitat să trimiteți doar 300 de e-mailuri pe zi. Dar este destul de mult pentru utilizatorii nou-veniți în e-mail marketing. În plus, dacă nu doriți nicio limită de trimitere zilnică, trebuie doar să faceți upgrade la planul Lite. Pe măsură ce nevoile dvs. de marketing prin e-mail cresc, vă puteți actualiza cu ușurință contul în funcție de numărul de e-mailuri pe care doriți să le puteți trimite.

Prin planul Free și Lite, e-mailurile dvs. vor include și brandul SendinBlue. Dacă doriți să eliminați brandul SendinBlue, trebuie să faceți upgrade la planul Bronze.

Dacă doriți să obțineți acces la cele mai puternice funcții SendinBlue, cum ar fi optimizarea timpului de trimitere, creatorul de pagini de destinație și fluxurile de lucru automatizate nelimitate, trebuie să optați pentru unul dintre planurile mai scumpe precum Premium sau Enterprise.

Asistență pentru SendinBlue

Când vă înscrieți cu SendinBlue, primiți multă asistență. În primul rând, oferă asistență prin e-mail cu toate planurile. Obțineți asistență de telefon și chat cu planul Free și Lite pentru primele 60 de zile, cu celelalte 3 planuri de asistență pentru telefon și chat este nelimitat.

De asemenea, oferă o pagină Resurse încărcate cu informații care să vă ajute în probleme precum campanii de e-mail, campanii SMS, e-mailuri tranzacționale și multe altele. Alături de pagina Resurse, au și un blog util și o secțiune de tutoriale unde puteți găsi o mulțime de sfaturi și trucuri utile..

sendinblue-suport

SendinBlue are, de asemenea, o funcție de chatbot convenabilă, care vă va ajuta să vă ghidați în realizarea primelor campanii de e-mail.

sendinblue-suport de chat

În plus, dacă încheiați înscrierea pentru cel mai scump plan, Enterprise, veți primi un manager de cont dedicat care vă poate ajuta în crearea campaniilor, în analizarea valorilor campaniei și multe altele.

Creșteți-vă lista de e-mail cu SendinBlue + OptinMonster

SendinBlue oferă, de asemenea, posibilitatea de a crea formulare pentru a vă crește lista de e-mailuri și pentru a vă crește oportunitățile.

SendinBlue are un creator de forme pop-up de bază. Puteți personaliza textul, adăuga propria fotografie, precum și alte elemente.

sendinblue-forme

Dar dacă doriți într-adevăr să reduceți conversiile, vă recomandăm să utilizați SendinBlue cu OptinMonster.

optinmonster-popup-uri

OptinMonster este un instrument puternic și ușor de utilizat pentru generarea de plumb pentru site-ul dvs. web, care oferă o serie de funcții pop-up eficiente pe care SendinBlue nu le oferă. În primul rând, cu OptinMonster puteți alege dintre mai multe șabloane diferite, în funcție de nevoile dvs. Au șabloane special concepute pentru abandonarea plăților, cupoanelor, studii de caz, vacanțe și multe altele.

optinmonster-pop-up-șabloane

În plus, cu OptinMonster, aveți o serie de opțiuni pentru modul în care pop-ul dvs. va apărea pe site-ul dvs., inclusiv intenția de ieșire. Știați că peste 70% dintre vizitatorii site-ului care pleacă nu se vor mai întoarce niciodată? Popup-urile cu intenție de ieșire pot opri acei utilizatori în piesele lor și să-i facă să se convertească înainte de a-i pierde în bine. Popup-urile cu intenție de ieșire urmează când un utilizator este pe cale să părăsească site-ul dvs. și să le trimită un pop-up țintit exact la momentul potrivit.

optinmonster-display-reguli

Puteți alege, de asemenea, dintr-o serie de alte reguli de afișare, cum ar fi perioada de timp pe o pagină sau un site, distanța defilată, timpul inactiv al vizitatorului și multe altele. Folosind SendinBlue împreună cu OptinMonster vă va permite să obțineți cât mai mult din eforturile dvs. de generare de plumb.

Consultați cealaltă postare pentru instrucțiuni detaliate despre crearea unui formular pop-up în WordPress.

Verdictul nostru privind utilizarea SendInBlue pentru email marketing

SendinBlue este un serviciu excelent de marketing prin e-mail pentru începători. Un plan SendinBlue gratuit vă va permite să începeți cu e-mail marketingul și vă va oferi suficiente funcții pentru a vă continua până când afacerea dvs. va începe să crească. În plus, când sunteți gata, vă puteți actualiza cu ușurință contul pentru a avea acces la funcții mai avansate.

Vei fi profesionist la e-mail marketing în cel mai scurt timp folosind SendinBlue și nu trebuie să spargi banca pentru a o face.

Sperăm că acest articol a fost util și că acum știți dacă SendinBlue este opțiunea potrivită pentru dvs. Dacă v-ați bucurat de această postare sau doriți totuși să aruncați o privire la alte servicii de e-mail marketing, considerați să consultați articolul nostru despre concurenții MailChimp – 7 alternative populare Mailchimp.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map