Revizuirea constructorului de site-uri Gator: Ar trebui să-l utilizați pentru site-ul dvs.?


Te gândești să-ți creezi site-ul cu constructorul de site-uri HostGator? Alegerea constructorului de site-uri web adecvat este importantă, mai ales dacă sunteți un începător care nu a creat niciodată un site web înainte.

Creatorul de site-uri pe care îl alegeți ar trebui să fie ușor de utilizat și să vă permită să creați un site web profesional în cel mai scurt timp. Dar, cu atât de mulți constructori de site-uri diferite pe piață, poate fi dificil să știți care să folosiți.

În această recenzie a Gator Website Builder, vom trece peste funcții, ușurință de utilizare, prețuri și multe altele pentru a vă ajuta să decideți dacă constructorul de site-uri web HostGator este potrivit pentru dvs..

Despre Gator Website Builder

despre-gator-site-builder-recenzie

Gator Website Builder este un constructor de site-uri relativ nou de HostGator. Dacă nu sunteți cunoscut, HostGator este unul dintre cele mai bune servicii de găzduire web pentru site-urile web pentru afaceri mici. Gator Website Builder este proiectat să fie ușor, pur și simplu glisați și plasați pentru a crea propriul site web într-o clipă.

Acest constructor de site-uri oferă, de asemenea, tot ceea ce aveți nevoie pentru a începe site-ul dvs., inclusiv găzduire gratuită și un nume de domeniu gratuit în timpul primului mandat. De asemenea, oferă un plan de comerț electronic care vă permite să creați un magazin online cu funcționalitate încorporată pentru coșul de cumpărături.

În plus, Gator este dezvoltat intern pentru a oferi vizitatorilor o experiență web super rapidă.

Gator Website Builder: Prezentare generală a funcțiilor

Gator Website Builder vine la pachet cu funcții chiar din cutie. De fapt, Gator oferă cele mai multe funcții cu constructorul lor de site-uri decât orice altă companie de găzduire web.

Deci, să aruncăm o privire rapidă asupra funcțiilor, care sunt:

 • Editorul glisați și aruncați – Creați un site web în câteva minute prin glisare, picurare și publicare.
 • Șabloane mobile-friendly – Oferiți-vă site-ului dvs. web un aspect profesionist instantaneu cu șabloane pentru orice tip de site web, inclusiv comerț electronic, blog, portofoliu și multe altele.
 • Instrumente de socializare – Adăugați fluxuri live de pe Twitter, Instagram și Facebook.
 • Instrumente de productivitate – Adăugați instrumente de productivitate G Suite la domeniul dvs., cum ar fi Gmail, Documente, diapozitive și multe altele.
 • Caracteristici de comerț electronic – Creați un magazin online cu gestionarea stocurilor, calculator de transport și impozite, cupoane și multe altele.
 • Analiza site-ului web – Urmăriți statistici importante ale site-ului, cum ar fi numărul de vizitatori pe site-ul dvs..
 • Nume de domeniu gratuit – Obțineți un nume de domeniu gratuit cu planul dvs., care vă economisește bani prin faptul că nu trebuie să îl cumpărați în altă parte.
 • Certificat SSL gratuit – Asigurați-vă site-ul mai sigur pentru vizitatorii site-ului.
 • Depozitare nelimitată și lățime de bandă – Nu există limite privind cantitatea de conținut pe care o puteți adăuga pe site-ul dvs. sau cantitatea de vizitatori pe care site-ul dvs. o puteți obține.

După cum puteți vedea, Gator vine cu o mulțime de funcții minunate de constructor de site-uri. Acum, să aruncăm o privire cum să construiți un site web cu Gator Website Builder.

Noțiuni introductive cu Gator Website Builder

Crearea unui site web cu Gator Website Builder este incredibil de ușoară.

După crearea contului dvs. cu HostGator, puteți începe rapid să construiți un site web alegând unul dintre numeroasele lor șabloane uimitoare. Gator Website Builder oferă o gamă largă de șabloane concepute special pentru orice tip de site web pe care doriți să îl creați, cum ar fi comerț electronic, blog, afaceri, portofoliu, tehnologie și multe altele.

Mai jos este un exemplu al unor șabloane de afaceri ale Gator.

builder-șabloane Gator-site-

Toate șabloanele sunt, de asemenea, complet personalizabile. Gator oferă o mulțime de elemente pe care le puteți adăuga șablonului dvs. prin simpla glisare și fixare. Elementele includ butoane, formulare de contact, imagini, hărți, fluxuri live, muzică, videoclipuri și multe altele.

Hostgator-drag-and-drop-editor

După ce faceți clic pe un element web existent, aveți și posibilitatea de a-l personaliza. De exemplu, puteți modifica fonturi, culori și chiar adăuga noi elemente de design.

Crearea postărilor pe blog este simplă și cu Gator. Doar faceți clic pe butonul „Adăugați nou” și apoi începeți să scrieți conținutul.

Gator-site-builder-add-blog

Puteți adăuga cu ușurință o imagine de copertă, adăuga diferite elemente la postarea dvs., setați data, adăugați etichete și puteți seta opțiuni avansate, cum ar fi adresa URL a unei pagini prietenoase.

În plus, interfața de utilizator a lui Gator este incredibil de ușor de navigat. Din tabloul de bord puteți gestiona / crea site-ul dvs., puteți vedea statistici despre site-ul dvs., cum ar fi vizitatorii totale și vizualizările paginii și puteți adăuga noi aplicații din App Market.

Gator-tablou de bord-interfață

Fără experiență tehnică, puteți crea cu ușurință un site web profesional cu Gator.

Prețuri pentru Gator Website Builder

Există 3 planuri de prețuri diferite pentru Gator Website Builder, care sunt: ​​Starter, Premium și comerț electronic.

Gator-site-builder-tarifare

Toate planurile sunt prevăzute cu găzduire gratuită, nume de domeniu inclus, constructor de site-uri web, glisare și plasare, șabloane personalizabile, analiză de site-uri, certificat SSL gratuit și suport 24/7.

Planul Starter costă doar 3,84 USD / lună și vine cu tot ce ai nevoie pentru a construi un site web. Planul Premium începând de la 5,99 USD / lună vine cu asistență prioritară, iar planul de comerț electronic care este dotat cu funcționalitatea de comerț electronic începe de la 9,22 USD / lună.

Din păcate, Gator nu oferă în prezent un plan gratuit sau o probă gratuită a constructorului de site-uri web.

Dar, pentru cititorii IsItWP, puteți obține o ofertă specială pe Gator Website Builder. Utilizatorii noștri plătesc doar 3,46 USD / lună pentru planul Starter, 5,39 USD / lună pentru planul Premium și 8,30 USD / lună pentru planul de comerț electronic.!

Începeți cu Gator Website Builder astăzi.

Asistență pentru Gator Website Builder

Atunci când alegeți un constructor de site-uri web, este important să-l selectați pe unul care să ofere multă asistență și să vă poată ajuta să vă rezolvați rapid problemele.

Gator Website Builder oferă asistență 24/7/365 prin telefon, chat live sau e-mail pentru a vă ajuta cu orice aveți nevoie.

Dar, dacă alegeți planul Starter, va trebui să așteptați un timp pentru un răspuns din partea echipei de asistență pentru clienți. Dacă doriți să evitați acest lucru și să sariți linia de asistență pentru clienți, va trebui să alegeți unul dintre planurile lor mai scumpe, fie Premium, fie comerț electronic, pentru a avea acces la asistența prioritară.

Gator oferă, de asemenea, alte resurse utile, cum ar fi un număr de tutoriale video și un blog de companie cu tone de ghiduri pe care le puteți urmări.

Hostgator-suport-blog

Gator Website Builder: pro și contra

Ca în cazul oricărui constructor de site-uri web, există argumente pro și contra. Să aruncăm o privire rapidă asupra avantajelor și contra contra utilizării Gator Website Builder pentru site-ul dvs..

Beneficiile Gator Website Builder:

 • Preț de pornire accesibil – Puteți porni site-ul dvs. cu un preț minim de 3,84 USD / lună, ceea ce este perfect dacă sunteți un începător cu un buget restrâns.
 • Glisați și fixați, plus șabloane – Construirea unui site web este ușoară cu Gator. În plus, acestea oferă o serie de șabloane uimitoare pentru a face crearea unui site cu aspect extraordinar și mai ușor.
 • Analiza site-ului web – Analiza site-ului este inclusă cu toate planurile, astfel încât să vă puteți monitoriza activitatea site-ului.
 • Integrări în social media – Menținerea publicului tău angajat pe rețelele de socializare este ușor cu integrările social media ale lui Gator.

Cons de Gator Website Builder:

 • Fără plan gratuit – Gator nu oferă niciun plan sau proces gratuit care să vă permită să încercați constructorul lor fără riscuri.
 • Asistență cu prioritate limitată – Puteți obține asistență prioritară doar alegând cele mai scumpe 2 planuri ale lor.
 • Fără e-mail marketing – Gator nu oferă nicio caracteristică încorporată de marketing prin e-mail.
 • Funcționalitate limitată de comerț electronic – Puteți crea un magazin online doar cu planul lor de comerț electronic.

Revizuirea constructorului de site-uri Gator: Ar trebui să utilizați Builder de site-uri HostGator pentru site-ul dvs. Web?

Gator Website Builder este o alegere excelentă pentru începătorii care doresc să pornească cu ușurință un mic site web. Editorul lor drag and drop este ușor de utilizat, oferă șabloane cu aspect excelent care vă ajută să începeți și oferă o serie de funcții care vă vor ajuta să creșteți site-ul dvs., cum ar fi analitica site-urilor și integrările de social media. În plus, HostGator este o companie fiabilă de găzduire web și sunt foarte accesibile.

Începeți cu Gator Website Builder astăzi.

Dacă totuși doriți să construiți un site web mai mare și mai complex, vă recomandăm să alegeți un constructor de site-uri diferit, deoarece Gator este mai potrivit pentru site-uri mai mici și mai simple.

Sperăm că v-a plăcut această recenzie a Gator Website Builder. Dacă sunteți interesat să aflați despre alți construitori de site-uri web, consultați postarea noastră pe cei mai buni producători de site-uri pentru începători.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map