Revizuirea WordPress (2020): TREBUIE să citiți înainte de lansarea unui site

wordpress-recenzie


Vă întrebați dacă ar trebui să vă faceți site-ul cu WordPress? Poate ai auzit multe despre WordPress; este până la urmă cel mai popular sistem de gestionare a conținutului. Însă, vă veți întreba în continuare dacă este cea mai bună alegere pentru dvs. de a face un site web.

În această recenzie WordPress, vom trece peste ceea ce este WordPress, vom împărtăși avantajele și contra contra utilizării WordPress pentru a construi un site web, costurile WordPress și multe altele.

Să începem.

Ce este WordPress?

wordpress-recenzie

WordPress este un sistem de gestionare a conținutului (CMS) care vă permite să creați și să gestionați cu ușurință funcții importante ale site-ului dvs. web, fără a fi nevoie să știți nimic despre codificare sau programare. În termeni mai simpli, WordPress este un constructor de site-uri care ușurează lansarea unui site pentru începători.

WordPress este un software gratuit și open-source, ceea ce înseamnă că este gratuit pentru oricine să le descarce și puteți utiliza software-ul pentru orice scop doriți. Aceasta înseamnă că este complet gratuit să creezi un site web cu WordPress? Ei bine, nu exact, pentru a face un site WordPress, trebuie să înregistrați în continuare un nume de domeniu și o găzduire web. Dar, vom ajunge la asta mai târziu.

De asemenea, este important să știm că există o diferență între WordPress.org și WordPress.com. În timp ce WordPress.org este un software găzduit de sine stătător, WordPress.com este un serviciu de găzduire a site-urilor Freemium. Cu WordPress.org aveți control complet și proprietatea site-ului dvs. În plus, veți avea acces la toate funcțiile WordPress chiar din cutie. Dar cu WordPress.com, există o mulțime de limitări și restricții.

Pentru mai multe detalii, consultați articolul nostru de pe WordPress.com vs. WordPress.org – este unul cu adevărat mai bun decât celălalt?

În acest articol, vom examina WordPress.org, pe care vă recomandăm să alegeți peste WordPress.com pentru a construi un site web. Deci, de fiecare dată când amintim că WordPress merge mai departe, ne referim la WordPress.org.

Acum că știți ce este WordPress, să aruncăm o privire asupra cât de popular este.

Cât de popular este WordPress?

WordPress este cel mai popular CMS din lume. De fapt, alimentează 34% din întregul internet. Acest procent este în pas cu limite înaintea altor sisteme de gestionare a conținutului, precum Joomla, Drupal, Shopify și Squarespace.

wordpress-popularitate

Singura această statistică este suficientă pentru a vă arăta câtă lume folosește și au încredere în WordPress pentru a-și construi site-urile.

Nu sunteți convins de popularitatea WordPress? Vedeți aceste alte statistici WordPress interesante:

 • 14,7% din primele 100 de site-uri web sunt alimentate de WordPress.
 • Ponderea WordPress pe piața globală de gestionare a conținutului este de 60,2%.
 • Peste 60 de milioane de oameni aleg WordPress pentru a-și alimenta site-ul sau blogul.
 • Începând cu 2014, zeci de mii de site-uri noi WordPress.com sunt create în fiecare zi.

De obicei, există siguranță în număr. Dacă atât de mulți utilizează WordPress, este un pariu sigur că WordPress este o alegere bună și pentru tine.

Ce tipuri de site-uri poți crea cu WordPress?

WordPress a început ca o simplă platformă de blogging în 2003. Dar, deși WordPress poate fi cel mai cunoscut pentru bloguri, de atunci a evoluat. Tipurile de site-uri web pe care le puteți crea cu WordPress sunt interminabile.

WordPress oferă mii de teme și pluginuri gratuite și plătite care vă permit să personalizați complet site-ul dvs. pentru nevoile dvs. exacte. Acest lucru permite o gamă largă de tipuri de afaceri pentru a utiliza WordPress pentru a-și construi site-urile web. De exemplu, grupul popular de restaurante Momofuku folosește WordPress pentru site-ul lor web.

WordPress-restaurant-site

După cum vedeți, WordPress nu este doar pentru a crea bloguri simple. De fapt, consultați toate tipurile de site-uri web pe care le puteți crea cu WordPress:

 • Blog sau site personal
 • Site web de afaceri
 • site de comerț electronic
 • Site web nonprofit
 • Comunități online
 • Site-uri de portofoliu
 • Consiliul de muncă
 • Și mult mai mult

Prin urmare, WordPress este suficient de puternic pentru a crea orice tip de site-ul dorit.

Care sunt avantajele și contra de WordPress?

La fel ca în cazul oricărui constructor de site-uri web, există argumente pro și contra, care ar trebui să vă uitați atent pentru a determina dacă este potrivit pentru dvs..

Deci, să aruncăm o privire asupra avantajelor și contra contra utilizării WordPress pentru a face un site web.

Beneficiile utilizării WordPress:

 • Liber – Software-ul WordPress este gratuit pentru a descărca și utiliza. Tot ce trebuie să plătiți este un nume de domeniu și găzduire web.
 • Libertate și proprietate – CU WordPress, aveți 100% proprietate asupra site-ului dvs. web. În plus, puteți alege propriul dvs. web hosting și muta site-ul dvs. oricând doriți.
 • Personalizare completă – WordPress oferă mii de teme WordPress gratuite, frumos proiectate. Aceasta înseamnă că puteți personaliza aspectul site-ului dvs. web în funcție de nevoile și preferințele dvs..
 • Pluginuri nelimitate – WordPress oferă, de asemenea, mii de plugin-uri, suplimente și extensii pentru a adăuga un plus de putere și funcții site-ului dvs. web.
 • Integrare ușoară – Deoarece WordPress este atât de popular, puteți continua să utilizați instrumentele preferate cu site-ul dvs. WordPress. Majoritatea instrumentelor și aplicațiilor se integrează ușor cu WordPress, cum ar fi instrumentele de marketing prin email, software-ul de gestionare a relațiilor cu clienții, gateway-urile de plată precum PayPal și multe altele.
 • Comunitate – Un alt beneficiu al popularității WordPress, este comunitatea. Comunitatea WordPress este atât de mare încât există o mulțime de forumuri, tutoriale și site-uri web online (cum ar fi IsItWP) unde puteți afla tot ce aveți nevoie despre software.

Contra folosirii WordPress:

 • Fără suport direct – Deși există multe resurse online care vă vor ajuta să vă rezolvați problemele WordPress, acestea nu oferă niciun suport direct, precum e-mail, telefon sau asistență pentru chat-uri live..
 • Curba ușoară de învățare – WordPress este destul de ușor de utilizat în general. Dar, există o ușoară curbă de învățare pentru a deveni familiar și confortabil folosind software-ul din cauza lipsei unui constructor de drag and drop. Din fericire, puteți utiliza glisarea și plasarea constructorilor de pagini WordPress pentru a vă ușura.
 • Întreținere și securitate – Când utilizați WordPress, sunteți responsabil pentru întreținerea și securitatea site-ului dvs. web, în ​​timp ce alți constructori de site-uri gestionează acest lucru pentru dvs. Aceasta înseamnă că trebuie să actualizați WordPress în mod regulat și să utilizați pluginuri de securitate WordPress pentru a vă păstra site-ul în siguranță.

Cum să folosiți WordPress pentru a crea un site web

Acum că știți ceva mai multe despre ce este WordPress, să aruncăm o privire mai atentă la unele caracteristici WordPress care vă permit să faceți cu ușurință un site web.

Există 3 elemente principale ale WordPress:

 • Proiecta
 • Conţinut
 • Plugin-uri

WordPress este proiectat astfel încât să puteți crea, gestiona și edita fiecare element separat, fără a afecta restul site-ului. Deci, de exemplu, dacă schimbați designul site-ului dvs. web, tot conținutul dvs. va rămâne același, iar pluginurile dvs. vor funcționa în continuare..

Să verificăm fiecare dintre aceste elemente pentru construirea unui site web WordPress.

1. Personalizarea aspectului site-ului dvs. cu WordPress

Când creați un site web cu WordPress, veți avea acces la mii de teme WordPress gratuite, care sunt în măsură să ofere site-ului dvs. web un aspect profesionist într-o clipă. Pur și simplu răsfoiți temele WordPress pentru a găsi unul care se potrivește cu marca dvs. și cu un clic pe site-ul dvs. este transformat.

WordPress-teme-WordPress-recenzie

Majoritatea temelor WordPress sunt de asemenea personalizabile. Desigur, puteți edita textul tematic și adăugați propriile imagini și logo. Dar, multe teme vă permit, de asemenea, să schimbați culorile temei, machete, fonturi și multe altele.

personaliza-wordpress-teme

Există, de asemenea, numeroase teme WordPress premium pentru terți, disponibile pe piață. Deci, dacă doriți o temă de calitate superioară pe care nu toată lumea este capabilă să o obțină, aveți și această opțiune.

În mod alternativ, puteți utiliza un constructor de pagini drag și drop, cum ar fi Beaver Builder, pentru a crea o temă personalizată care vă aparține.

2. Adăugarea de conținut pe site-ul dvs. WordPress

În continuare, puteți adăuga cu ușurință conținut pe site-ul dvs. WordPress, cum ar fi pagini web și postări de blog, folosind editorul de posturi WordPress.

editor wordpress gutenberg

Indiferent dacă creați o pagină sau o postare, editorul WordPress arată exact la fel. Puteți utiliza editorul de pagini și pagini WordPress, ca în imaginea de mai jos, care este cunoscută și sub numele de Redactor Gutenberg sau Editor de blocuri. Aici, adăugați blocuri de elemente de conținut pentru a crea un aspect de conținut.

Așa arată noul editor de blocuri:

crearea de conținut-Gutenberg-WordPress

De exemplu, puteți adăuga blocuri pentru titluri, paragrafe, imagini, liste, coloane, butoane și multe altele.

add-blocuri

În mod implicit, Gutenberg vă începe cu un titlu și un bloc de paragrafe. Dar pentru a adăuga un bloc nou, trebuie doar să faceți clic pe butonul Adăugare bloc nou. Adăugarea butoanelor de bloc noi apare în colțul din stânga sus al editorului, în partea stângă a unui bloc sau sub un bloc existent.

adăugarea de conținut-blocuri-Gutenberg-WordPress

Fiecare bloc are de asemenea propria sa bara de instrumente și setări pentru formatare. De exemplu, cu un bloc de paragrafe aveți opțiuni, cum ar fi alinierea, cursiva, alinierea textului și multe altele.

Gutenberg block-toolbar

Dacă doriți să utilizați editorul clasic WordPress în locul lui Gutenberg, consultați acest tutorial pe cum să dezactivezi Gutenberg și să păstrezi editorul clasic în WordPress.

Editorul clasic moștenitor vine cu 2 ecrane de editare diferite: editor vizual sau editor de text, care vă permite să formatați postările dvs. adăugând HTML.

WordPress-a crea conținut

Deci, WordPress are un constructor de drag and drop? După cum am menționat anterior, WordPress nu are un constructor de drag and drop. Dar adăugarea de imagini, videoclipuri, liste cu puncte și alte elemente este la fel de ușor ca 1 clic al unui buton.

Dacă totuși preferați să folosiți un constructor de drag and drop pentru a crea conținut, puteți instala un plugin pentru build and drop-drop, cum ar fi Beaver Builder, Divi sau Elementor.

3. Utilizarea de pluginuri WordPress

În cele din urmă, cu plugin-uri WordPress puteți duce site-ul dvs. web la nivelul următor. WordPress oferă mii de pluginuri gratuite pe care le puteți utiliza pentru a adăuga funcții suplimentare pe site-ul dvs. web. Și cu peste 55.000 de plugin-uri la momentul scrierii acestui articol, aproape orice vă puteți gândi va fi disponibil sub forma unui plugin.

WordPress-plugins-WordPress-recenzie

În plus, pluginurile sunt foarte ușor de descărcat și de utilizat. Sunt exact ca aplicațiile pe care le adăugați la telefonul mobil. Pur și simplu descărcați pluginul și voila, veți avea ceva nou pentru site-ul dvs. web.

Există o serie de pluginuri WordPress care sunt indispensabile pentru orice tip de site web, inclusiv:

 • Yoast SEO – Sporirea prezenței online a site-ului dvs. web și obțineți mai mult trafic.
 • WPForms – Generați clienți și conectați-vă cu clienții cu un formular de contact pe site-ul dvs. web.
 • OptinMonster – Crește-ți lista de e-mailuri și generează mai multe oportunități cu ferestre de tip pop-up.
 • MonsterInsights – Urmăriți traficul site-ului și alte analize direct din tabloul de bord WordPress.
 • Contele partajate – Creșterea implicării și a share-urilor pe social media.
 • WP Rocket – Accelerați site-ul.
 • UpdraftPlus – Backup-ul site-ului dvs. web.

WordPress are de asemenea pluginuri care vă permit să transformați un site web obișnuit într-un site web puternic. De exemplu, dacă doriți să creați un magazin online, puteți utiliza un plugin de comerț electronic precum WooCommerce, care este cea mai populară soluție de comerț electronic pentru WordPress. Sau puteți crea un site de membru, unde utilizatorii trebuie să plătească lunar pentru acces, folosind un plugin precum MemberPress.

Cerul este limita când vine vorba de plugin-uri WordPress.

Este gratuit WordPress?

După cum am menționat anterior, WordPress este gratuit pentru a descărca și utiliza. Dar, pentru a construi un site web live pe internet pentru alte persoane să le vadă, trebuie să înregistrați un nume de domeniu și să alegeți găzduire web.

Un nume de domeniu este adresa (URL) a site-ului dvs. de pe internet. De exemplu, numele nostru de domeniu este www.IsItWP.com. Este ceea ce utilizează tipurile de utilizatori în browserele lor pentru a vizita site-ul dvs. web.

Gazduirea web este locul în care site-ul dvs. locuiește pe internet. Acest spațiu de pe internet este locul în care sunt stocate fișierele și conținutul site-ului dvs. web. Când un utilizator introduce tipul adresei site-ului dvs. în browserul său, va fi dus pe site-ul dvs. web pe care l-ați configurat împreună cu furnizorul de găzduire web.

De obicei, un nume de domeniu costă în jur de 14,99 USD / an, iar găzduirea web costă aproximativ 7,99 USD / lună. Acestea pot fi puțin costisitoare pentru unii oameni, mai ales dacă abia începeți.

Acesta este motivul pentru care vă recomandăm Bluehost. Am elaborat o afacere minunată Bluehost pentru cititorii IsItWP. Puteți obține un nume de domeniu gratuit și peste 60% reducere la găzduire web. Asta înseamnă că puteți crea un site web cu prețul de până la 2,75 USD / lună!

Bluehost-site

În plus, Bluehost este una dintre cele mai bune companii de hosting WordPress. Ele alimentează peste 2 milioane de site-uri din întreaga lume și este recomandat oficial de WordPress.org. De asemenea, Bluehost oferă o instalare WordPress cu 1 clic, astfel încât este foarte ușor de instalat și să începeți să vă construiți site-ul imediat.

Faceți clic aici pentru a revendica această ofertă exclusivă Bluehost »

Folosirea WordPress și Bluehost este una dintre cele mai accesibile moduri de a construi un site web.

Recenzie WordPress: Este cel mai bun constructor de site-uri pentru tine?

WordPress este cel mai popular constructor de site-uri de pe piață dintr-un motiv. Cu WordPress aveți un control complet asupra site-ului dvs. web și îl puteți personaliza în orice mod doriți.

Luați în considerare utilizarea WordPress dacă doriți să construiți un site web cu aspect profesional, fără a cheltui mulți bani sau doriți să începeți un blog și să faceți bani online cu acesta. Dacă doriți doar să porniți un site web pentru distracție și nu să îl monetizați, puteți alege un constructor web gratuit sau o platformă de bloguri.

De asemenea, luați în considerare ușurința de utilizare înainte de a decide. Dacă puteți urmări tutoriale online pentru a afla elementele de bază, atunci mergeți cu WordPress. După ce obțineți blocajul, crearea unui site web este simplă. Dar, dacă nu vă interesează să urmați tutoriale și să învățați, ar putea fi mai bine să alegeți un alt constructor de site-uri.

Legate de: Cum se migrează de la mediu la WordPress (fără timp de dezactivare)

Sperăm că acest review WordPress te-a ajutat să decizi dacă WordPress este cea mai bună alegere pentru tine. Deși WordPress este recomandarea noastră de top pentru crearea unui site web sau a unui blog, înțelegem că nu este potrivit pentru toată lumea. Dacă v-a plăcut acest articol, consultați cealaltă postare a noastră despre cum să instalați WordPress (pas cu pas).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map