Weebly Review 2020 – Este cea mai bună alegere pentru tine?

recenzie îngrozitoare


Căutați o platformă simplă pentru a începe noul site web? Dacă da, atunci Weebly poate fi platforma pe care o căutați. Este un simplu constructor de site-uri care vă permite să creați un site cu ușurință, fără să vă faceți griji pentru nicio configurație tehnică sau codare.

Cu toate acestea, există mai multe lucruri care necesită o atenție atentă atunci când alegeți o platformă de site. În această revizuire Weebly, vom analiza cele mai importante caracteristici, funcționalități, prețuri și multe altele pentru a vă ajuta să luați decizia corectă.

Despre Weebly

Weebly este unul dintre cei mai populari construitori de site-uri disponibile pe piață. Vă permite să creați cu ușurință un site web pentru afaceri, comerț electronic, portofoliu, blog sau pentru o varietate de alte scopuri.

Weebly este o platformă complet găzduită care vă oferă atât spațiu de găzduire, cât și un nume de domeniu pentru a începe site-ul. Prin urmare, nu va trebui să căutați un furnizor de hosting și un registrator de domenii pentru a începe site-ul. Cu toate acestea, există câteva compromisuri, cum ar fi opțiuni de personalizare limitate, control limitat asupra datelor dvs. etc..

Acesta include o mulțime de instrumente ușoare de utilizat pentru crearea de site-uri care vă permit să construiți site-uri profesionale, optimizate pentru mobil, fără să atingeți o singură linie de cod. În plus, are și instrumente utile pentru marketing, analitică și optimizare a motoarelor de căutare (SEO) pentru a-ți dezvolta mai repede afacerea..

Începând din 2007, Weebly alimentează în prezent peste 50 de milioane de site-uri online. În mai 2018, a fost achiziționată de Square, o companie de plată online. Din această cauză, acum vine cu funcții de comerț electronic mai puternice și mai multe opțiuni de procesare a plăților.

Noțiuni de bază cu Weebly

Pentru a începe un nou site web pe Weebly, accesați site-ul oficial Weebly și faceți clic pe Creați un magazin online sau construiți un site web profesionist. Pentru acest exemplu, vom alege a doua opțiune.

build-site-ul cu-Weebly

După aceea, puteți alege o temă pentru site-ul dvs. web.

selectați-temă-Weebly

Există mai multe teme enumerate în diferite categorii, cum ar fi business, portofoliu, personal, eveniment, blog și altele. Puteți previzualiza o temă făcând clic pe ea; și, dacă vă place designul, îl puteți alege făcând clic pe butonul Începeți editarea buton.

start-editare-Weebly

Dacă doriți să verificați celelalte teme ale acestora, puteți da clic Închide și previzualizați celelalte teme folosind metoda de mai sus.

După ce ai selectat tema făcând clic pe butonul Începeți editarea buton, veți vedea o fereastră nouă în care puteți selecta numele dvs. de domeniu. Puteți căuta un nume de domeniu pentru site-ul dvs. web tastând un cuvânt cheie în caseta de căutare.

alege-profesional-domeniu-nume-Weebly

Acolo, veți vedea numele de domeniu disponibile care se potrivesc cu cuvântul cheie introdus în caseta de căutare. În rezultate, veți vedea unele nume de domeniu profesionist și un subdomeniu Weebly gratuit. Dacă vă place orice nume din domeniile profesionale disponibile, puteți face clic pe butonul Alege opțiune de a continua.

În continuare, veți vedea pagina cu prețuri Weebly. Va trebui să alegeți unul dintre planurile premium disponibile pentru a utiliza domeniul selectat. Dacă cumpărați un plan Weebly de un an, puteți utiliza gratuit numele de domeniu timp de 1 an.

Weebly-prețuri-pentru-site

Clic Selectați a inainta, a merge mai departe. Apoi, alegeți un abonament Weebly pentru 1 lună, 1 an sau 2 ani. Există oferte de reducere pentru abonamente pe termen lung.

Weebly plan pe termen

Alegeți un plan de abonament adecvat, apoi faceți clic pe Verifică.

În continuare, va trebui să introduceți detaliile de plată și informațiile de facturare.

plata-detalii-Weebly

După ce ați introdus informațiile necesare, puteți da clic pe butonul Salvați buton. Apoi, veți fi transportat la interfața de editare Weebly.

Dar, dacă nu sunteți 100% sigur cu privire la pornirea unui site web profesionist și doriți mai întâi să testați platforma Weebly, puteți alege subdomeniul gratuit Weebly.

alege-free-subdomeniu-Weebly

După cum se arată în imaginea de mai sus, subdomeniul gratuit Weebly include cuvântul cheie pe care l-ai căutat și .weebly.com atașat la final. Iată un exemplu de subdomeniu Weebly: https://yourbusinesswebsite.weebly.com.

Pur și simplu faceți clic pe butonul Alege buton pentru a continua. Apoi, veți vedea o Configurare finalizată observați într-o fereastră nouă.

subdomeniu-configurare-complet-Weebly

Puteți face clic pe butonul Terminat buton pentru a începe editarea site-ului dvs. web.

După aceea, veți vedea interfața de editare Weebly.

Weebly-editare-interfață

Veți vedea elemente de glisare și fixare în panoul din partea stângă și o previzualizare în direct în zona principală. Dacă doriți să adăugați orice elemente, puteți să le trageți pur și simplu din panoul lateral stâng și să le aruncați în zona pe care doriți să le adăugați.

Editarea oricărui element sau conținut existent este foarte ușoară. Puteți face clic direct pe orice, fie că este o imagine de fundal sau un text, pentru editare. Când faceți clic pe orice element, opțiunile de editare vor apărea pe ecran.

De exemplu, iată cum arată editorul de text:

de editare a textului-Weebly

Puteți edita fiecare element pe tema dvs. existentă, adăuga elemente noi și personaliza complet site-ul. După ce ați terminat, puteți da clic pe butonul Publica buton pentru a face live noul dvs. site Weebly.

publicați-Weebly-site-ul

Apoi, va apărea o nouă fereastră în care veți vedea un anunț publicat pe site.

Weebly-site-a publicat

Puteți face clic pe link pentru a vizita site-ul dvs. web.

Asta e! Este foarte ușor și rapid să porniți un nou site web cu Weebly.

Weebly pentru crearea de magazine de comerț electronic

Weebly oferă o platformă la fel de simplă pentru crearea unui magazin de comerț electronic. Pentru a începe, există mai multe teme de comerț electronic. După ce ați început un nou magazin online, există o mulțime de funcții și funcționalități pre-construite pentru a vă permite să proiectați și să rulați magazinul online cu eficiență maximă..

Weebly-store-opțiuni

Puteți adăuga informații despre magazin, adăuga produse, puteți configura opțiuni de plată, opțiuni de transport, taxe, cupoane etc., ușor, dintr-un singur loc.

Adăugarea de produse în magazin este foarte simplă. Puteți adăuga produse, setați prețuri, adăugați o fotografie a produsului, definiți tipul său ca bun fizic, produs sau serviciu digital, puteți adăuga informații de expediere etc. dintr-un singur loc.

add-nou-produs-Weebly

Posibilități de proiectare pe Weebly

Opțiunile de proiectare din Weebly se bazează în principal pe teme și elemente. Puteți alege o temă dintre temele disponibile și personaliza. Puteți adăuga, de asemenea, elemente noi sau puteți edita și personaliza elementele existente pentru a vă proiecta site-ul Weebly.

Există peste 100 de teme cu aspect profesional pentru site-uri web multifuncționale. Are un număr bun de teme concepute special pentru afaceri, portofoliu, site-ul personal, blog, eveniment și magazin online.

Când începeți un site web nou în Weebly, va trebui să selectați o temă; cu toate acestea, veți avea opțiunea de a o schimba mai târziu dacă nu vă mai place.

schimbare temă-Weebly

Posibilitățile de proiectare din Weebly sunt mari; cu toate acestea, sunt limitate. Nu aveți acces facil la teme ale terților.

Aplicații Weebly pentru adăugarea funcționalităților pe site-ul dvs. Weebly

Există peste 300 de aplicații Weebly pe care le puteți adăuga pe site-ul dvs. Weebly pentru a adăuga noi funcționalități. Utilizând aplicațiile, puteți spori traficul, conectați conturile de social media și puteți îmbunătăți vânzările.

Weebly-apps

Unele dintre aceste aplicații au fost create de Weebly, în timp ce altele au fost create de companii terțe pentru a conecta serviciile lor cu Weebly.

Prețuri și asistență pentru Weebly

Weebly este o platformă gratuită și premium de constructor de site-uri web. Acestea oferă o platformă de site web gratuită pentru utilizatorii care sunt în regulă cu un subdomeniu Weebly, cum ar fi https://yourbusinesswebsite.weebly.com.

Dacă doriți să începeți site-ul dvs. web cu un nume de domeniu profesional, va trebui să vă abonați la unul dintre planurile lor premium. Există 2 opțiuni de prețuri diferite pentru site-urile de afaceri și site-urile de comerț electronic din Weebly. Planurile de prețuri pentru magazinele online sunt puțin mai mari decât planurile de preț pe site-ul lor.

Iată planurile de prețuri pentru magazinele de comerț electronic:

Weebly-tarifare-on-magazin

Planul de bază Weebly pentru site-urile de comerț electronic este Pro. Costă 12 dolari pe lună atunci când este plătit anual.

Planul cu preț mediu este Afaceri care costă 25 de dolari pe lună atunci când facturați anual. Și cel mai scump plan pentru vânzătorii de energie electrică este numit Performanţă care costă 38 dolari pe lună.

Weebly are o bogată bază de cunoștințe cu sute de articole prietenoase în el. Puteți găsi răspunsuri la majoritatea întrebărilor dvs. simple în baza de cunoștințe. Pentru mai multe întrebări tehnice, puteți contacta asistența prin forumul comunității lor, chat, e-mail sau telefonic.

Weebly vs. WordPress – Ce platformă ar trebui să alegi

WordPress este cea mai populară platformă de web folosită astăzi și are puteri de peste 28% din toate site-urile de pe internet. Este o alternativă uimitoare la Weebly pentru crearea de site-uri web.

WordPress vine în 2 arome cunoscute sub numele de WordPress.com și WordPress.org. WordPress.com este o platformă găzduită complet ca Weebly, în timp ce WordPress.org este o platformă găzduită de sine stătătoare. Pentru a porni un nou site web pe platforma WordPress.org, va trebui să cumpărați un nume de domeniu și să găzduiți și să instalați singur WordPress. Pentru mai multe detalii, consultați articolul nostru pe WordPress.com vs. WordPress.org.

Cu toate acestea, utilizarea WordPress-ului găzduit este mulțumitor în multe privințe. În primul rând, vă oferă posibilitatea de a controla datele site-ului dvs. complet. Deoarece găzduiești site-ul tău pe propriul cont de găzduire, vei avea control deplin asupra resurselor și datelor site-ului tău. Nu este cazul atunci când vă găzduiți site-ul dvs. pe constructorii de site-uri bazate pe cloud precum Weebly.

În al doilea rând, aveți opțiuni limitate de design și personalizare cu Weebly în comparație cu WordPress. Cu WordPress, veți avea acces ușor la mii de teme gratuite și premium în directorul oficial WordPress.org, pe piețele cu teme și în companii cu tema terță parte. În timp ce, cu Weebly, te-ai limitat la aproximativ 100 de teme oficiale create de Weebly.

În plus, există mii de plugin-uri gratuite și premium pentru extinderea funcționalității site-ului dvs. WordPress. Există zeci de pluginuri care fac o treabă similară și, din cauza concurenței, există produse cu adevărat uimitoare. Pe de altă parte, Weebly are aplicații limitate.

În ceea ce privește prețurile, planul de bază pentru un site web Weebly costă 5 dolari pe lună, în timp ce puteți porni un site WordPress pentru doar 2,75 USD pe lună cu Bluehost.

start-un-site-bluehost

Dacă sunteți gata să investiți timp și efort, WordPress este o platformă mult mai bună decât Weebly. Puteți utiliza Weebly pentru site-uri web simple și bloguri personale, dar dacă aveți în minte planuri mai mari, atunci nu este platforma pentru dvs..

Deși pare un pic dificil să porniți un site WordPress, nu este atât de complex. Dacă sunteți interesat, puteți urmări tutorialul nostru pas cu pas despre cum să faceți un site WordPress și să puteți obține site-ul dvs. cu ușurință online în câteva minute.

De asemenea, consultați acest ghid despre cum să vă mutați site-ul dvs. de la Weebly la WordPress.

Verdictul nostru privind utilizarea Weebly pentru construirea site-ului dvs. web

Weebly este un constructor de site-uri cu adevărat simplu, care vă permite să creați un site cu efort minim. Constructorul ușor de utilizat de drag and drop oferă o experiență de creare a site-urilor fără probleme.

Există sute de teme Weebly pentru a personaliza designul site-ului dvs. și peste 300 de aplicații pentru a oferi funcții și funcționalități suplimentare. Opțiunile sale de design și personalizare sunt suficiente pentru utilizatorii obișnuiți; cu toate acestea, poate fi dificil să creezi un design unic dacă ai planuri mai îndrăznețe pentru afacerea ta.

În concluzie, credem că Weebly este o platformă minunată pentru începători să-și înceapă prezența online. Oferă o platformă foarte simplă, ușor de utilizat pentru construirea unui site web. Îi dăm 4 din 5 stele. Iată defalcarea scorurilor de recenzie:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map