Wix Review 2020 – Este mai bine decât WordPress? [TESTAT]

recenzie wix


Aveți de gând să creați primul dvs. site web? Vrei să-l pornești gratuit? Apoi, Wix este o platformă excelentă de luat în considerare. Wix este un constructor de site-uri simplu, prietenos pentru începători, care vă permite să construiți un site cu ușurință, fără să vă faceți griji pentru cod.

În această revizuire Wix, vom examina diverse aspecte ale platformei, inclusiv caracteristicile sale, funcționalitățile, prețurile și multe altele, pentru a vă ajuta să decideți dacă este potrivit pentru nevoile site-ului dvs. web..

Despre Wix

Wix este un simplu constructor de site-uri care vă permite să creați orice tip de site cu ușurință. Puteți crea rapid un blog frumos, magazin de comerț electronic, site web de afaceri, portofoliu online, site de fotografie sau orice alt tip de site web folosind Wix.

Este livrat cu un constructor de drag and drop ușor de utilizat, cu ajutorul căruia puteți personaliza orice și orice pe site-ul dvs. și puteți construi designul dorit. Dacă doriți o opțiune și mai ușoară, puteți utiliza Wix Artificial Design Intelligence (ADI) care creează un site web personalizat pentru dvs. pe baza răspunsurilor la câteva întrebări simple. Pentru utilizatorii avansați, există și opțiunea Cod Wix.

Wix este o platformă complet găzduită care include servicii de hosting și domeniu pentru dvs. În plus, se va ocupa de securitatea site-ului dvs. web și vă oferă instrumente ușoare pentru optimizarea motoarelor de căutare (SEO). Cu alte cuvinte, este un serviciu complet de construire a site-urilor de pachete, care este excelent pentru începători.

Wix.com a fost fondată în 2006 cu scopul de a împuternici oricui să își creeze propriul site. Acum are peste 110 milioane de utilizatori din 190 de țări. În prezent, este unul dintre cei mai utilizați constructori de site-uri web și utilizează cea de-a doua cea mai utilizată tehnologie de web site-uri bazată pe cloud.

Noțiuni introductive cu Wix

Pentru a începe să faceți noul dvs. site web pe Wix, va trebui să accesați site-ul oficial Wix și să faceți clic pe butonul Incepe buton.

get-a început-cu-Wix

În ecranul următor, veți vedea funcția Autentificare sau Inscrie-te Opțiuni. Deoarece abia începeți, va trebui să alegeți Inscrie-te.

Apoi, va trebui să introduceți adresa de e-mail și o nouă parolă pentru contul dvs. Wix.

înscriere-Wix

După ce introduceți e-mailul și parola necesare, faceți clic pe butonul Inscrie-te buton.

Pe ecranul următor, veți fi rugat să răspundeți la câteva întrebări; cu toate acestea, puteți sări peste acest lucru.

skip-întrebări-Wix

Acum, veți vedea 2 opțiuni ușoare pentru Wix pentru construirea site-ului dvs.: Wix Artificial Design Intelligence (ADI) și Wix Drag and Drop Editor.

Wix-editor-sau-adi

Dacă alegeți Wix ADI, vi se vor cere câteva întrebări simple și, pe baza răspunsurilor dvs., Wix va crea automat un site personalizat pentru dvs. Întrucât, Wix Editor vă permite să alegeți un șablon și să-l personalizați cu constructorul de drag and drop. Când am comparat aceste 2 opțiuni, am găsit mai ușor Wix ADI; deci să vedem cum funcționează mai întâi.

Clic Începe acum sub opțiunea Wix ADI pentru a continua. Acum, veți vedea prima întrebare: Ce tip de site vrei să creezi?.

alege-site-ul de tip Wix-

Puteți introduce numele companiei sau tipul site-ului dvs. web, apoi alegeți o opțiune potrivită. După aceea, faceți clic pe Următor →.

Acum, vi se vor afișa funcțiile pe care cel mai probabil le veți utiliza pe site-ul dvs. Puteți verifica toate, unele, sau niciuna în funcție de dorința dvs..

alege-site-ul caracteristici-Wix

După ce ați făcut alegerile, faceți clic pe Următor →.

Apoi, pe ecranul următor, vi se va cere să introduceți numele site-ului dvs. web. Alegeți numele pe care doriți să-l aveți și introduceți-l acolo.

site-name-Wix

După ce completați numele site-ului dvs., faceți clic pe Următor →. Apoi, vi se va cere să introduceți locația dvs. fizică. Dacă credeți că nu este necesar, puteți sări peste acest pas.

În continuare, veți vedea Examinați și editați informațiile pagină.

recenzie-edit-info-Wix

Puteți adăuga un nou logo pentru site-ul dvs., puteți schimba numele site-ului, adresa de e-mail, adăugați datele de contact și rețelele de socializare. Apoi apasa Următor →.

Pe ecranul următor, vi se va cere să alegeți un stil.

pick-stil-Wix

Va trebui să alegeți culorile și fonturile pe care doriți să le utilizați printr-un stil. Pentru acest exemplu, vom alege Elegant. După ce faceți selecția, faceți clic pe Continua.

Apoi, vi se va cere dacă doriți să creați o paletă de culori din logo-ul dvs. în pasul următor. Puteți face clic pe Creați paleta.

crearea unor culori paleta-Wix

Acum va crea o paletă de culori unică pentru site-ul dvs. web.

utilizarea culori paleta

Puteți face clic pe Folosiți aceste culori a inainta, a merge mai departe. Apoi, Wix ADI începe să creeze site-ul dvs. web. Acesta adaugă automat funcțiile de care aveți nevoie.

Wix-site-ul de luare

Se adaugă o secțiune de blog, secțiune de contact, funcții de chat și alte elemente utile. De asemenea, site-ul dvs. răspunde la mobil.

După finalizarea procesului automat de creare a site-urilor, vi se va cere să alegeți un design al paginii de pornire.

alege-pagina de start-tema-Wix

Puteți alege designul care vă place cel mai mult făcând clic pe acesta. În continuare, veți avea o previzualizare a aspectului site-ului dvs. web finalizat. Cu toate acestea, vi se oferă opțiuni de editare pentru fiecare secțiune sau pentru fiecare element dacă treceți cu mouse-ul pe ele. Așadar, dacă previzualizarea nu este perfectă, nu ezitați să faceți modificări înainte de publicare.

Wix-Site-adi-interfață

Dacă doriți să editați orice, cum ar fi schimbarea titlului, adăugarea unei descrieri sau modificarea imaginii antetului, puteți pur și simplu să faceți clic pe elementul pe care doriți să îl modificați. Apoi, va afișa un panou de editare în partea stângă și o previzualizare în direct la dreapta.

edit-Wix-site-ul Adi

Acum, puteți previzualiza în direct fiecare modificare pe care o faceți pe editor. Puteți edita orice doriți. Când sunteți mulțumit de design, puteți da clic pe butonul Publica buton în partea de sus.

publica-Wix-site-

În ecranul următor, veți putea alege un nume de domeniu. Are 2 opțiuni: utilizați un subdomeniu Wix gratuit sau conectați-vă domeniul personalizat.

Pentru începători, Wix oferă o opțiune gratuită de subdomeniu Wix, care vă permite să aveți un site Wix complet gratuit. Subdomeniul dvs. Wix va avea un astfel de format: https://username.wixsite.com/sitename.

De exemplu, puteți vedea în imaginea de mai jos.

alege-domeniu-Wix

Dacă doriți să utilizați un nume de domeniu personalizat, cum ar fi mystunningwebsite.com sau aiciwp.com, va trebui să vă abonați la un plan premium Wix.

După ce adăugați numele site-ului dvs., faceți clic pe Publicați și continuați.

Acum site-ul dvs. Wix gratuit va fi online.

Wix-site-ul publicat

Acum puteți vizualiza site-ul dvs. Asta e! Vă va lua doar câteva minute pentru a răspunde la întrebările lui Wix, iar Wix ADI va face restul!

Wix Editor – instrument de glisare și fixare ușor de utilizat

O altă opțiune ușoară pentru crearea unui site web gratuit în Wix este folosirea editorului Wix, constructorul drag and drop drop-friendly.

Dacă alegeți Wix Editor, va trebui mai întâi să alegeți un șablon pentru a începe site-ul. Puteți previzualiza șabloanele disponibile și alegeți cel care vă place cel mai mult făcând clic Editați | ×.

alege-edit-Wix-șablon

În continuare, veți vedea că este deschisă interfața Editor Wix drag and drop.

Wix-editor

Acum, puteți schimba cu ușurință orice, pur și simplu făcând clic direct pe orice element pe care doriți să îl editați. Apoi, va deschide opțiunile de editare chiar acolo.

edita text-Wix-editor

De asemenea, puteți trage și arunca orice element / bloc oriunde în șablonul dvs. Este foarte ușor să personalizați întregul design al site-ului cu Wix Editor.

După ce personalizați tot ce doriți, faceți clic pe butonul Publica buton pentru a face site-ul dvs. Wix live.

Cod Wix pentru funcții avansate de cod

În plus față de Wix ADI și Wix Editor, Wix are încă o opțiune pentru crearea unui site web gratuit: Wix Code. Această opțiune a fost concepută special pentru dezvoltatorii web profesioniști care au abilități bune de codare.

Folosind codul Wix, puteți personaliza întregul design al site-ului Wix și puteți adăuga funcționalități mai puternice acestuia. Pentru a începe, va trebui să activați Instrumente de dezvoltare primul.

Wix-cod

Șabloane Wix

Wix dispune de peste 500 de șabloane de site-uri web profesionale create de designeri, gata de utilizare. Puteți găsi o selecție largă de șabloane pentru diferite categorii. Unele dintre categorii sunt:

 • Afaceri
 • Magazin online
 • Calatorie si turism
 • Bloguri și forumuri
 • Pagini de destinație
 • Moda și frumusețe
 • Evenimente

Cu temele cu aspect profesional de la Wix, este ușor și rapid să creezi un site web uimitor.

Instrumente de marketing Wix

După ce ați creat un site web în Wix, va trebui să promovați pentru a genera mai mult trafic către acesta. Din fericire, Wix are instrumente puternice de marketing construite doar pentru tine.

Wix-marketing-unelte

Există un Wiz SEO Wiz ușor de utilizat pentru a vă ajuta să îmbunătățiți rangul site-ului dvs. web în rezultatele căutării Google. Este un plan pas cu pas care vă ghidează pentru a îmbunătăți vizibilitatea site-ului dvs. online.

În plus, veți găsi instrumente puternice pentru marketing prin e-mail, postări sociale, integrări de marketing și creator de logo pentru brandingul afacerii dvs..

Aplicații Wix pentru a vă crește site-ul

Pentru a vă ajuta să adăugați mai multe funcționalități pe site-ul dvs. Wix, puteți utiliza aplicații Wix. Există peste 200 de aplicații Wix gratuite și premium Wix puternice, pe care să le folosești.

Wix-apps

Aceste aplicații sunt utile pentru o varietate de scopuri, inclusiv analize, chat, formulare, evenimente, rezervări, fotografie, video, muzică etc..

Prețuri și suport Wix

Wix are atât planuri gratuite, cât și premium pentru realizarea site-ului dvs. web. Vă permite să construiți un site web complet gratuit dacă sunteți bine cu un subdomeniu Wix ca acesta: https://username.wixsite.com/sitename. Dar, dacă doriți să utilizați un nume de domeniu personalizat profesional, va trebui să vă abonați la unul dintre planurile lor premium.

Există 5 planuri de prețuri pentru utilizatorii premium:

Wix-stabilire a prețurilor

1. Conectați Domeniul: Se numește planul cel mai de bază Conectați Domeniul care costă 4,50 USD pe lună. Cu acest plan, puteți conecta un domeniu personalizat; cu toate acestea, va trebui să înregistrați un domeniu pe cont propriu și mai târziu să-l conectați la site-ul dvs. Wix. Ar trebui, de asemenea, să aruncați o privire la articolul nostru despre cei mai buni registratori de nume de domeniu pentru a cumpăra un domeniu.

2. Combo: Costă 8,50 USD pe lună. Cu acest plan și toate planurile de mai sus, veți obține un domeniu gratuit de la Wix. Cu toate acestea, dacă aveți un domeniu deja înregistrat, veți avea opțiunea de a vă conecta la acesta.

3. nelimitat: Acest plan oferă o lățime de bandă nelimitată, un domeniu gratuit sau un domeniu de conectare, eliminarea anunțurilor Wix, favicon personalizat etc. Costă 12,50 USD pe lună.

4. comerț electronic: Acest plan a fost conceput în special pentru site-urile de comerț electronic. Are toate caracteristicile din Plan nelimitat plus funcții suplimentare ale magazinului online. Costă 16,50 USD pe lună.

5. VIP: Este cel mai avansat plan premium Wix. Costă 24 de dolari pe lună. Are toate caracteristicile din eCommerce planificați o opțiune suplimentară de campanii de e-mail și asistență prioritară.

Wix are o colecție masivă de articole în centrul de ajutor pentru aproape orice întrebare pe care o puteți avea. Puteți naviga în articole și puteți rezolva problemele dvs. în cel mai scurt timp.

Wix = -ajutor-centru

Cu toate acestea, Wix nu are opțiuni de asistență instantanee pentru utilizatorii de bază. Acestea oferă asistență prioritară numai utilizatorilor planului VIP.

Wix vs. WordPress – Ce platformă de site web ar trebui să folosești

Deși Wix vă oferă un mod ușor de a porni un site web, va trebui să vă compromiteți cu o serie de posibilități pe care le poate oferi un sistem de gestionare a conținutului precum WordPress. Iată doar câteva avantaje ale utilizării WordPress:

1. Controlul complet al site-ului și datelor dvs.

WordPress vă permite să găzduiți site-ul dvs. web pe propriile dvs. servere; prin urmare, aveți un control deplin asupra site-ului dvs. În timp ce, cu Wix, veți avea un control limitat asupra site-ului dvs., deoarece Wix însuși găzduiește site-ul dvs. Cel mai rău, Wix își poate întrerupe serviciul sau poate suspenda site-ul dvs. din orice motiv în orice moment.

2. Posibilități de proiectare fără margini

WordPress vă oferă posibilități nelimitate de design cu mii de teme gratuite și premium WordPress. Există mii de teme gratuite în depozitul oficial de teme WordPress.org și alte câteva mii de teme premium pe piețele tematice și pe site-urile terțe ale companiilor cu temă. Pe de altă parte, Wix are în jur de 500 de șabloane.

3. Opțiuni bune de preț

Pentru a porni un site Wix cu un nume de domeniu personalizat, va trebui să le cumpărați combo planificați (cel puțin) sau obțineți un domeniu nou și conectați-vă cu ei Conectați Domeniul plan care costă 8,50 USD, respectiv 4,50 USD pe lună. Întrucât puteți începe un site WordPress cu doar 2,75 USD pe lună cu Bluehost.

Pentru a afla mai multe, citiți comparația noastră completă Wix vs. WordPress.

Verdictul nostru privind utilizarea Wix pentru crearea unui site web gratuit

Wix este unul dintre cei mai populari constructori de site-uri de pe piață, cu funcții ușor de utilizat, care vă permit să construiți un site simplu. Permite oricui să construiască un site web sau un blog simplu care să prezinte conținutul; cu toate acestea, din cauza unui număr limitat de șabloane și instrumente, este posibil să nu găsiți exact ceea ce aveți nevoie pentru a reuși pe termen lung.

Acesta oferă un plan web gratuit pentru începători, ceea ce este bine pentru studenți să-și înceapă propriul blog gratuit. Puteți utiliza întotdeauna planul gratuit dacă sunteți bine cu un domeniu urât, cu numele dvs. de utilizator anexat la wixsite.com/yoursitename. Dar, dacă trebuie să actualizați site-ul dvs. sau aveți nevoie de un domeniu personalizat, opțiunile de stabilire a prețurilor nu sunt ieftine pentru utilizatorii cu buget redus.

De asemenea, poate doriți să consultați aceste alternative Wix și cele mai bune programe de web design.

În concluzie, considerăm că Wix este o platformă decentă de creare de site-uri pentru crearea primului dvs. site web. Dar dacă doriți să vă stabiliți propriul brand sau să vă dezvoltați afacerea, o platformă mai puternică și mai flexibilă ca WordPress este opțiunea mai bună. Dăm Wix 4.5 din 5 stele. Iată defalcarea scorurilor de recenzie:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map