10 bästa 24/7 WordPress-supporttjänster för att hantera din webbplats

Bästa WordPress Support Services


Letar du efter de bästa 24/7 WordPress-supporttjänsterna?

WordPress support- och underhållstjänster hjälper dig att hantera dina webbplatser, såsom övervakning och uppdatering av WordPress-kärna, teman och plugins, säkerhetskopior, prestandaoptimering, etc..

I den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa 24/7 WordPress-supporttjänsterna som du kan använda för att hantera din webbplats.

Varför behöver du WordPress Support Services?

Att upprätthålla en WordPress-webbplats kan vara en skrämmande uppgift, särskilt om du inte är en teknisk kunnig person. Även om du har rätt teknisk skicklighet kanske du inte vill avsätta en timme varje dag för att hantera din WordPress-webbplats. Istället för att upprätthålla WordPress kan du fokusera på att producera bra innehåll och växa din online-verksamhet.

Här är några saker som en WordPress-supporttjänst kan hjälpa dig med.

 • säkerhet: Skydda dina webbplatser från hackare och skadlig programvara.
 • Uptimeövervakning: Håll din WordPress-webbplats igång hela tiden.
 • Prestanda: Optimera din webbplats för snabbhet och prestanda.
 • Analytics: Övervaka din webbplatstrafik och samla användbara insikter.
 • Uppdatering: Uppdatera dina WordPress-kärnteman och plugins utan att bryta din webbplats.

Varje WordPress-supporttjänst är unik. Innan du anställer en professionell utvecklare eller en WordPress-supporttjänst ska du dubbelkontrollera om de tillhandahåller rätt tjänster för dina behov.

Låt oss titta på några av de bästa tillgängliga WordPress-supporttjänsterna som finns tillgängliga.

1. WP Buffs

WP Buffs

WP Buffs är en populär 24/7 WordPress service- och underhållssupportstjänst. Det har ett fjärrlag som arbetar dygnet runt för att hjälpa dig ta itu med någon av dina webbplatsfrågor. Deras tjänst ger dig tillgång till iThemes Security Pro, den bästa WordPress-säkerhetsplugin.

Denna tjänst rekommenderar också att du använder WP Rocket för hastighetsoptimering.

2. FixRunner

FixRunner

FixRunner är en prisvärd hjälp- och supporttjänst för WordPress. Förutom övervakning och underhåll kan du lita på FixRunner även om det är en snabbfix eller en utvecklingsuppgift. De hanterar också dina WordPress-uppdateringar för teman och plugins.

Deras webbplatsövervakningsteam ser till att din webbplats är igång dygnet runt, så att du kan ha sinnesfrid. De ger dig också en molnskyddstjänst för att lagra säkerhetskopior och återställa din webbplats inom några minuter.

3. WP-webbplatsvård

WP Site Care

WP Site Care är en WordPress support- och underhållstjänst. Deras team ser till att din webbplats kör snabbt och säkert. Den övervakar din webbplats dygnet runt för att ge dig trygghet, så att du kan fokusera på att växa ditt företag istället för att spendera din tid på serveradministrationsuppgifter.

Med automatiserade säkerhetskopior lagras din webbplats databas, filer och bilder offsite i molnet. WP Site Care optimerar också prestandan på din webbplats.

4. WP Tech Support

WP Tech Support

WP Tech Support är en WordPress hjälp- och supporttjänst. Om din webbplats står inför något problem kan du skicka en begäran och deras supportteam hjälper dig att lösa den.

Du kan använda deras kundtjänstportal online för att komma åt dina rapporter och ansluta till supportteamet. Den täcker alla nödvändiga tjänster som övervakning av webbplatser, säkerhetskopior, uppdateringar och optimering av prestanda.

5. WP SitePlan

WP SitePlan

WP SitePlan erbjuder underhållstjänster och supportplaner för WordPress. Det ger säkerhetslösningar för att skydda din webbplats från hackare och skadlig kod. Andra tjänster inkluderar felsökning och övervakning av din webbplats. Det optimerar databasen så att din webbplats körs utan fel.

Du kan lita på WP SitePlan för drifttidsövervakning, spårning av analyser och installation av uppdateringar smidigt. De ger också stöd för WooCommerce-butiker.

6. WP-kurva

WP-kurva

WP Curve är en premium WordPress-supporttjänst. Deras team med WordPress-experter och utvecklare arbetar dygnet runt för att lösa dina webbplatsproblem. Några av deras anmärkningsvärda tjänster inkluderar webbplatssäkerhet, hastighetsoptimering, körning av trafik och minskning av din avvisningsgrad.

Du kan skicka in alla uppdrag som felsökning, webbplatsutveckling, uppdateringar etc. och de kommer att slutföra uppgiften inom en viss tid. De erbjuder också en livechattfunktion för att få kontakt med deras team.

7. Underhåll

Maintainn

Maintainn är en WordPress support- och underhållstjänst. Det tillhandahåller design, utveckling och underhållslösningar för WordPress-webbplatser. Det är integrerat med Sucuri för att ge säkerhet i världsklass och övervakning av din webbplats dygnet runt.

Andra viktiga funktioner inkluderar uppdateringar för WordPress-kärna, teman och plugins. Med Maintainn kan du skapa säkerhetskopior på plats och återställa snabbt utan att förlora data.

8. WordXpress

WordXpress

WordXpress är utmärkt support-, underhålls- och marknadsföringslösning för WordPress. Det inkluderar regelbundna uppdateringar, säkerhetskopior på molnet och skanning av skadlig programvara. Det ger också obegränsade redigeringar, korrigeringar och ändringar för din WordPress-webbplats. Du kan använda den här tjänsten för övervakning av sidhastighet, skräppostskydd och mer.

Med WordXpress får du en modern sidbyggare, åtkomst till SendGrid-e-postverktyget och Google Analytics-support.

9. WP-underhållare

WP-underhållare

WP Maintainer är en WordPress-uppdatering, säkerhetskopiering och underhållssupportlösning. Det fungerar med Sucuri för att skapa ett säkerhetslager och skydda din webbplats från hackare, skadligt innehåll och skadlig kod.

Det erbjuder smidiga uppdateringar för senaste WordPress-version, tema och plugins på din webbplats. Du kan också schemalägga säkerhetskopieringar på webbplatsen, skicka dem via e-post eller ladda ner på din dator.

10. Fixmysite.com

Fixmysite

Fixmysite kan hjälpa dig att fixa din WordPress-webbplats direkt. Det fungerar i tre enkla steg: kontakta, granska och fixa. De erbjuder temaanpassning, migrering, hastighetsoptimering och borttagning av skadlig kod från din WordPress-webbplats.

Du kan ansluta med dem för en webbplatsrevision och även för en WordPress-installation. De erbjuder också företagstelefontjänst för snabbare kommunikation.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa 24/7 stödtjänsterna för WordPress för att hantera din webbplats. Du kanske också vill kolla in vår guide om de bästa WordPress-helpdesk-plugins för kundsupport.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map