10 bästa CDN-tjänster för att påskynda din webbplats (2020)

bästa cdn-tjänster


Letar du efter de bästa WordPress CDN-tjänsterna?

Content Delivery Network (CDN) cache innehållet från din webbplats på flera servrar på olika geografiska platser. Det levererar innehållet till din besökare via en server som är närmast dem.

I den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa CDN-tjänsterna för WordPress som kan hjälpa dig att påskynda din webbplats.

1. StackPath CDN

StackPath

StackPath är en av de bästa CDN-tjänsterna för WordPress-webbplatser. StackPath är tidigare känt som MaxCDN. Det har ett intelligent cachesystem, instant-purge-mekanism och anpassade cache-regler för att öka din webbplatsprestanda. StackPath CDN äger ett stort nätverk av servrar på alla kontinenter.

Det kommer med realtidsanalys, anpassade EdgeRules, alternativ för segmenterade nedladdningar och serverfri skriptfunktion. Den grundläggande planen kan ha upp till 1 TB månadsbandbredd.

Pris: Kostnaden börjar från $ 20 per månad. Tjänsten för första månaden är kostnadsfri.

2. KeyCDN

KeyCDN

KeyCDN är ett av de mest kraftfulla nätverken för leverans av innehåll som kommer med 34 datacenter över hela världen. Du kan installera deras WordPress-plugin som heter CDN Enabler för att enkelt integrera KeyCDN på din WordPress-webbplats.

Det bästa är att pluginprogrammet låter dig rensa din CDN Zones cache direkt från din WordPress-admin. Det betyder att du inte behöver logga in på KeyCDN-instrumentpanelen för att rensa cachen.

Pris: Den har en betalningsvillkor och avgifter för användningen. KeyCDN erbjuder en 30-dagars gratis provperiod.

3. Sucuri

Sucuri

Sucuri är den bästa webbplatsens säkerhets-, övervaknings- och skyddstjänst. Förutom säkerhet erbjuder de också en CDN-lösning för prestanda och hastighetsoptimering av din WordPress-webbplats. Den har flera cachemöjligheter för alla typer av webbplatser.

Deras CDN körs på Anycast-nätverket med global distribution av servrar. Konfigurationen för Sucuri CDN har anpassade alternativ för att maximera webbplatsens hastighet.

Du kanske också vill kolla in Sucuri-recensionen för mer information om deras tjänster.

Pris: Grundplanen kostar 199,99 dollar per år.

4. Cloudflare

CloudFlare

Cloudflare är en utmärkt webbprestanda och säkerhetstjänst. Den har den största molnätverksplattformen med 180 datacenter runt om i världen och har säkrat över 16 miljoner domäner. Du kan använda den för att påskynda dina webbsidor, mobilapplikationer och API: er.

Det erbjuder ett gratis plugin och förbättrar drastiskt prestandan för WordPress-webbplatser med minimal konfiguration. Den försvarar också din webbplats från DDoS-attacker och skadligt innehåll.

Pris: Pro-planen börjar från $ 20 per månad. De erbjuder också ett gratis konto med grundläggande funktioner.

5. Amazon CloudFront

Amazon CloudFront

Amazon CloudFront är en AWS-integrerad CDN-tjänst som levererar ditt webbplatsinnehåll till dina besökare direkt. AWS-nätverket ökar CDN med sina andra tjänster och erbjuder hög överföringshastighet över hela världen. Det är en avancerad tjänst för utvecklare och programmerare.

Med det sagt måste du ta itu med en lätt inlärningskurva för att ställa in Amazon CloudFront.

Pris: Den har en pay-as-you-go-modell och debiterar endast för tjänsten du använder. Med AWS får du också gratis försök under en kort period.

6. CacheFly

CacheFly

CacheFly är ett av de äldsta nätverken för leverans av innehåll på marknaden. Baserat på Anycast-nätverk hjälper de dig att förbättra din webbplatshastighet och levererar innehållet snabbt. Den här CDN-tjänsten strömmar videor och poddsändningar med snabb hastighet.

När du behöver hjälp kan du kontakta deras utmärkta supportteam som kan svara på dina relevanta frågor angående CDN.

Pris: Startkostnaden för småföretagsplaner är $ 245 per månad som betalas årligen. På förskottsbetalning får du också två månaders gratis tjänst.

7. Rackspace

Rackspace

Rackspace är en premium molntjänstjänst som använder Akamais nätverk och strömmar innehållet upp till 200 platser runt om i världen.

Det stöder e-handel butiker, WordPress webbplatser, webbapplikationer, mobilapplikationer och mer. Det är lite teknisk kunnig tjänst och behöver avancerad kunskap för att kunna konfigurera.

Pris: Det är en betala-som-du-gå-tjänst så att du bara kan betala för den bandbredd du konsumerar. Tjänsten är fullt skalbar för att hantera all trafikbelastning.

8. Google Cloud CDN

Google Cloud CDN

Google Cloud CDN är en nätverkstjänst med låg kostnad för leverans av innehåll. Med 90 servrar världen över har den den snabbaste innehållsleveransen till dina användare på vilken plats som helst. Det kommer med snabba sidbelastningar och ökar användarnas engagemang på din webbplats. Google Cloud CDN tillhandahåller en enda IP-adress till alla dina användare och behöver ingen regional DNS.

Den är fullpakad med gratis SSL för att göra din webbplats säker. Den är integrerad med Google Cloud Platform och du kan aktivera CDN med en enda kryssruta.

Pris: Du måste registrera dig för Google Cloud Platform för att få tillgång till CDN. Kostnaden för Google Cloud Platform är baserad på din användning.

9. Microsoft Azure CDN

Microsoft Azure CDN

Om du letar efter ett säkert och pålitligt nätverk för leverans av innehåll är Microsoft Azure CDN ett perfekt val. Det har global täckning och massiv skalbarhet för innehållsleverans. Den integreras med alla Azure-tjänster som gör CDN-lösningen mer användbar.

Azure CDN minskar sidans inläsningstid, sparar bandbredd och påskyndar webbsidorna. Det fungerar bra med webbplatser, appar och spelprogramvara.

Pris: Det fungerar enligt pay-as-you-go-modellen.

10. Imperva

Imperva

Imperva är en av de bästa CDN-tjänsterna som använder intelligenta cachnings-, höghastighetslagrings- och optimeringsverktyg. Den levereras med avancerad maskininlärningsteknologi för dynamisk caching. Du kan direkt rensa cache och har anpassade cache-kontrollalternativ.

Datacentrerna är strategiskt placerade i alla regioner runt om i världen för att betjäna innehållet från en server som är närmare användarna. Imperva optimerar innehållet, automatiserar komprimering och gör mycket mer som premium en CDN-tjänst.

Pris: Du måste begära en offert.

Det är allt.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa CDN-tjänsterna för din WordPress-webbplats. Och se till att göra ett hastighetstest på webbplatsen efter att du har installerat den valda tjänsten. Du kanske också vill kolla in vår steg-för-steg-guide för hur du skapar en webbplats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map