10 bästa kanadensiska webbhotelltjänster – Jämfört (2020)

bästa kanadensiska webbhotellföretag


Undrar du vad den bästa kanadensiska webbhotell är? Om du vill skapa en webbplats i Kanada är det viktigt att du väljer en webbhotell som ger din webbplats den hastighet, prestanda och säkerhet den behöver, men utan att bryta banken. Det finns dock massor av webbhotelltjänster på marknaden, så det kan vara svårt att ta reda på vilken som är det bästa valet för dig.

I den här artikeln kommer vi att dela med dig våra bästa val för de bästa kanadensiska webbhotelltjänsterna. Vi kommer att gå över amerikanska baserade webbhotelltjänster som är bra för kanadensiska webbplatser och kanadensiska webbhotellleverantörer.

Låt oss börja.

Kanadensisk webbhotellgranskning: Vår process

Innan vi delar med oss ​​av våra val för bästa kanadensiska webbhotell, låt oss gå igenom vår granskningsprocess för IsitWP webbhotell.

Eftersom vi vill ge dig en så exakt granskning som möjligt har vi testat många av dessa webbhotellleverantörer själva. Vi gjorde detta inte bara för att ge en mer detaljerad recension, utan också för att hjälpa dig att välja den bästa kanadensiska värden enklare. Det är inte praktiskt för dig att registrera dig för dussintals webbhotelltjänster och prova dem, så vi gjorde följande steg för dig:

 1. Registrerade dig med de bästa kanadensiska webbhotellleverantörerna på marknaden.
 2. Skapade en test WordPress-webbplats med ett WordPress-tema, dummyinnehåll och bilder för att spegla en levande webbplatsmiljö.
 3. Genomförde några olika hastighetstester för att se hur webbplatsen skulle fungera.
 4. Spelade in testdata för att dela med dig.

Nu när du vet hur vi fick några av dessa webbhotellstatistik och -data, låt oss hoppa in i vårt nummer 1 för bästa kanadensiska värd.

1. Bluehost

Bluehost-canada-web-värd

 • Laddningstid: 689 ms
 • Uptime: 99,99%
 • Stöd: 9/10
 • Hemsida: Bluehost.com

Kom igång med Bluehost »

Bluehost rekommenderas officiellt av WordPress.org och det är den populäraste webbhotellleverantören på marknaden och driver över 2 miljoner webbplatser över hela världen.

Om du är ny på att starta en blogg eller webbplats är Bluehost det bästa valet för dig på grund av deras överkomliga priser, skalbarhet och deras användbara onboarding-upplevelse.

Bluehost-planerna kommer med ett gratis domännamn för 1: a året, gratis SSL-certifikat, 1-klick på WordPress-installation, obegränsad bandbredd och 24/7-stöd. Du kan också prova Bluehost utan risk med deras 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Servrar i Kanada: Nej, Utah, USA.

Prissättning: Ordinarie prissättning börjar på 10,46 USD / månad.

Specialerbjudande: IsItWP-användare betalar endast CA $ 3,60 / månad (Över 60% rabatt + gratis domännamn, SSL).

Läs vår Bluehost-recension »

2. SiteGround

Siteground-canada-web-värd

 • Laddningstid: 649 ms
 • Uptime: 99,98%
 • Stöd: 10/10
 • Hemsida: SiteGround.com

Kom igång med SiteGround »

SiteGround är en av de bästa kanadensiska webbhotellleverantörerna, som för närvarande är värd för cirka 2 miljoner domäner. Det är också en av de officiellt rekommenderade webbhotellleverantörerna av WordPress.org.

Med SiteGround kan du enkelt bygga en webbplats, även utan tidigare erfarenhet. De ger dig till och med ditt val av webbplatsbyggare, antingen WordPress eller Weebly.

Dessa webbhotelltjänster har ultrasnabba webbplatser, högsta säkerhet, enkel webbplatshantering, pålitlig kundsupport och mer.

Servrar i Kanada: Nej, Chicago och Iowa, USA.

Prissättning: Vanlig prissättning börjar på $ 11,95 per månad.

Specialerbjudande: Våra användare får ett specialerbjudande på $ 3,95 per månad.

Läs vår fullständiga recension av SiteGround »

3. HostGator

bäst kanadensiska hosting-hostgator

 • Laddningstid: 691 ms
 • Uptime: 99,96%
 • Stöd: 10/10
 • Hemsida: HostGator.com

Kom igång med HostGator »

HostGator är en lättanvänd och prisvärd webbhotellleverantör för kanadensiska webbplatser. Du kan snabbt bygga en webbplats med deras dra och släpp webbplatsbyggare som också kommer med ett antal teman och förbyggda avsnitt.

Alla deras planer kommer med 1-klicksinstallationer för appar som WordPress, obegränsad bandbredd, ett gratis SSL-certifikat och mer.

De erbjuder en 45-dagars återbetalningsgaranti samt alltid tillgänglig teknisk support via telefon, e-post och livechatt.

Servrar i Kanada: Nej, Houston och Utah, USA.

Prissättning: Vanligt pris börjar på $ 6,95 / månad.

Specialerbjudande: Våra användare betalar bara $ 2,78 / månad.

Läs vår HostGator-recension >>

4. WP-motor

wpengine-hosting-tjänster och Kanada

WP Engine är en hanterad leverantör av WordPress-värd och det är plattformen för val för över 2 miljoner användare, inklusive stora namn som Yelp, National Geographic, Asana och mer.

När du registrerar dig med WP Engine ger de dig tillgång till 36 premiumtema som inkluderar inbyggd SEO och säkerhet. Dessutom ger de bra 24/7/365 kundsupport för att hjälpa dig med allt du behöver.

Även om du är varnad är WP Engine den dyraste och den största hanterade webbhotell på denna lista.

Servrar i Kanada: Ja, Montreal, Kanada.

Prissättning: Vanlig prissättning börjar på $ 35 / månad.

Specialerbjudande: Våra användare betalar $ 28 / månad.

Kom igång med WP Engine idag >>

5. GreenGeeks

bäst kanadensiska web-hosting-GreenGeeks

 • Laddningstid: 697 ms
 • Uptime: 99,92%
 • Stöd: 9/10
 • Hemsida: GreenGeeks.com

Kom igång med GreenGeeks »

GreenGeeks är en av de mest kända miljövänliga webbhotellleverantörerna. Så om miljövänlig webbhotell är viktigt för dig, vet att GreenGeeks sätter tillbaka 3x den kraft de förbrukar i nätet i form av grön energi.

De ger några av de snabbaste, säkrare och skalbara hastigheterna med datacenter i Toronto, Montreal, Chicago, Phoenix och Amsterdam. Du kan också lita på att de levererar fantastisk 24/7/365 kundsupport.

Värdplaner med GreenGeeks erbjuder obegränsat webbutrymme, obegränsad dataöverföring, gratis domän för första året, 1-klick WordPress-installationer och mycket mer.

Servrar i Kanada: Ja, Montreal, Kanada.

Prissättning: Vanlig prissättning börjar på $ 9,95 per månad.

Specialerbjudande: Våra användare betalar endast $ 2,95 per månad.

Läs vår GreenGeeks-recension >>

6. iPage

ipage-web-värd-kanada

 • Laddningstid: 2,60 s
 • Uptime: 99,98%
 • Stöd: 8/10
 • Hemsida: iPage.com

Kom igång med iPage »

iPage är en annan miljövänlig webbhotellleverantör och de är också en av de mest prisvärda. iPage-värd ger dig gratis domänregistrering, en drag-and-site-byggare, 1000-tal gratis mallar, ett gratis SSL-certifikat, gratis e-postadress och mer.

Alla deras planer inkluderar även tillägg som gratis säkerhetsverktyg och gratis krediter på 100 $ för både Google Adwords och Bing-annonser.

iPage erbjuder också kundsupport dygnet runt och en 30-dagars återbetalningsgaranti.

Servrar i Kanada: Nej, USA.

Prissättning: Regelbunden prissättning börjar på $ 10,95 per månad.

Specialerbjudande: Våra användare betalar endast $ 2,50 per månad.

Läs vår iPage-recension >>

7. A2 Hosting

A2-värd-Kanada

 • Laddningstid: 1,28 s
 • Uptime: 99,90%
 • Stöd: 9/10
 • Hemsida: A2hosting.com

Kom igång med A2 Hosting »

A2 Hosting är byggt för snabbhet och erbjuder upp till 20 gånger snabbare webbhotell. Deras webbhotellplan har obegränsat utrymme och bandbredd, gratis SSL-certifikat, hastighetsoptimerad WordPress, 24/7 kundsupport och mer.

A2 Hosting är ett utvecklarvänligt alternativ som låter dig installera webbplatsskript med ett klick. Detta inkluderar WordPress, Joomla, Drupal, Magento och mer.

A2 Hosting erbjuder också en återbetalningsgaranti när som helst. Detta innebär att om du inte är nöjd med deras tjänst inom 30 dagar får du en full återbetalning. Efter de första 30 dagarna kommer du att vara berättigad till ett förhållandevis återbetalning för oanvända tjänster.

Servrar i Kanada: Nej, Michigan och Arizona, USA.

Prissättning: Vanlig prissättning börjar på 10,43 USD / månad.

Specialerbjudande: Prissättning för specialerbjudanden börjar endast med $ 3,68 / månad.

Läs vår A2 Hosting-recension >>

8. HostPapa

Hostpapa-bäst-canadian-värd

HostPapa är Kanadas # 1 webbhotell med över 500 000 webbhotell. Deras webbhotell ger dig ett gratis domännamn, pålitlig lagring, obegränsad bandbredd, över 400 appar inklusive WordPress med 1-klick installation och mer.

HostPapa erbjuder också sin egen webbplatsbyggare med ett dra och släpp-gränssnitt, hundratals professionella mallar, och du kan till och med skapa en onlinebutik med deras Enterprise-plan.

De erbjuder också prisbelönt 24/7 e-postsupport med stöd av HostPapas interna experter samt telefon- och livechatsupport på flera språk. Du kan prova HostPapa riskfritt med deras 30-dagars återbetalningsgaranti för delade webbhotelltjänster och återförsäljare webbhotelltjänster.

Servrar i Kanada: Ja, Toronto, Kanada.

Prissättning: Regelbundna priser börjar på $ 8,99 per månad.

Specialerbjudande: Vid skrivandet av denna artikel kan du komma igång för endast $ 3,95 per månad.

Kom igång med HostPapa idag >>

9. HostUpon.ca

hostupon-best-canadian-web-hosting

HostUpon är ett annat bra kanadensiskt webbhotellföretag. HostUpon är också ett “grönt” webbhotellföretag, hela infrastrukturen byggdes med miljövänlig hårdvara och de gör sitt för att hjälpa miljön på flera andra sätt.

Med många av deras webbhotellplaner får du obegränsat diskutrymme och bandbredd, gratis webbplatsbyggare med mallar, 1-klickinstallationer av WordPress och Joomla, obegränsad e-postadresser och mycket mer.

De erbjuder också kanadensisk kundsupport 24/7 dygnet runt; de lägger inte ut några av sina supportmöjligheter. Så du kan kontakta en medlem av deras direkta team för att få expertstöd när du behöver det. Du kan också prova dem utan risk med deras 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Servrar i Kanada: Ja, Toronto, Kanada.

Prissättning: Vanliga priser börjar på $ 7,95 USD / månad.

Specialerbjudande: Vid skrivandet av denna artikel kan du komma igång så lite som $ 3,95 per månad.

10. Webbhotell Kanada

web-värd-kanada

Webbhotell Kanada är baserat i Montreal, Quebec och är betrodd av över 30 000 småföretag. Denna kanadensiska webbhotellleverantör är en av få som erbjuder servrar på både öst- och västkusten. Så oavsett var i Kanada dina användare är belägna kan du lita på att de levererar snabba hastigheter.

Förutom webbhotelltjänster, erbjuder webbhotell Kanada även domännamn, en Weebly-webbplatsbyggare, e-post- och marknadsföringstjänster online, säkerhets- och SSL-certifikat och mer.

De ger också dygnet runt, tvåspråkig, expertsupport via telefon, chat och e-post.

Servrar i Kanada: Ja, Toronto och Vancouver, Kanada.

Prissättning: Vanlig prissättning börjar på $ 5,99 / månad.

Specialerbjudande: Du kan komma igång för endast $ 3,89 / månad.

Hur man väljer den bästa kanadensiska värden

Det finns ett antal faktorer som du bör tänka på när du väljer kanadensisk värd, inklusive:

 1. Serverplats
 2. Uptime
 3. Funktioner
 4. Kundsupport

Låt oss titta närmare på var och en av dessa faktorer så att du enkelt kan välja den bästa kanadensiska värden för dina behov.

1. Serverplats
Hastigheten på din webbplats är viktig. Långsamma laddningstider på webbsidan kan påverka din SEO, användarupplevelsen och till och med konverteringar negativt. Så om du vill tillhandahålla en snabb webbplats till användare måste du titta på serverns placering. Det är därför vi har inkluderat serverplatser för varje webbhotellleverantör i den här artikeln.
Platsen för en server påverkar faktiskt laddningstiden för din webbplats. Ju närmare en webbplats eller en användare är ett datacenter, desto snabbare kommer de att kunna komma åt din webbplats.

Om du skapar en kanadensisk webbplats och förväntar dig att de flesta av dina användare ska vara belägna i Kanada, kanske du vill välja en webbhotellleverantör som har servrar i Kanada. Men så länge servern är i närheten (till exempel i USA) och det är en anständig server, borde du fortfarande kunna få blixt snabbt.

2. Uptime
Det är viktigt att din webbplats alltid är tillgänglig för användare. Om din webbplats ofta är nere, kan du förlora på mycket trafik, leads och försäljning. Så det är viktigt att leta efter kanadensisk webbhotell som erbjuder en stor drifttidsgaranti.

Uptime är helt enkelt det tidsmått som en server fungerar och är tillgänglig. Det är ganska omöjligt att garantera en 100% drifttid, men allt under 99,9% är ganska opålitligt.

3. Funktioner
Att skapa en webbplats bör inte vara svårt. Särskilt som nybörjare vill du välja en webbhotell som erbjuder allt du behöver för att komma igång.

Funktioner att leta efter inkluderar:

 • Domän namn
 • SSL-certifikat
 • 1-Klicka på WordPress-installation
 • Webbplatsbyggare
 • E-postkonton
 • Lagringsutrymme
 • Säkerhetskopior

4. Kundsupport
Om något går fel med din webbplats är det viktigt att du kan få vänlig, kunnig och snabb support. Leta efter den bästa blogghosting / webbhotell som erbjuder 24/7 support så att du inte behöver vänta timmar eller dagar på svar.

Vår bedömning: Vad är den bästa kanadensiska webbhotell?

Vi rekommenderar Bluehost som vårt nummer 1 för bästa kanadensiska värd. Även om de inte har några serverplatser i Kanada kan du lita på detta mest populära webbhotellföretag för att ge dig snabb och pålitlig service.

Bluehost ger dig allt du behöver för att få din webbplats igång på nolltid inklusive ett gratis domännamn, SSL-certifikat, 1-klick på WordPress-installation och alla andra funktioner du någonsin kan begära. Dessutom är de prisvärda så att du kan komma igång med din webbplats utan att bränna ett hål i fickan.

Kanadensisk webbhotellKostnadMoney BackLoad TimeUptimeSupportCanadian Server
BluehostCA $ 3.60 / month30 dagar689 ms99,99%10/10Nej
Siteground$ 3,95 / månad30 dagar649 ms99,98%10/10Nej
Hostgator$ 2.78 / month45 dagar691 ms99,96%10/10Nej
WP-motor$ 28 / month60 dagarN / AN / A9/10Ja
GreenGeeks$ 2.95 / month30 dagar697 ms99,92%9/10Ja
iPageCA $ 2.50 / month30 dagar2600 ms99,98%8/10Nej
A2 HostingCA $ 3.68 / month30 dagar1280 ms99,90%9/10Nej
HostpapaCA $ 3,95 / månad30 dagarN / AN / A10/10Ja
HostUponCA $ 3,95 / månad30 dagarN / AN / A10/10Ja
Webbhotell KanadaCA $ 3.89 / monthN / AN / AN / A9/10Ja

Vi hoppas att du gillade den här artikeln om bästa kanadensiska värd. Om du gillade den här artikeln, kolla in vårt andra inlägg om Vad är webbhotell? (Delad mot VPS kontra dedikerad).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map