10 bästa konferenssamtalstjänster jämfört (2020)

hur man gör konferenssamtal online


Letar du efter den bästa programvaran för konferenssamtal?

Med den fjärrarbetande trenden ökar har efterfrågan på programvara för konferenssamtal online upplevt en kurva uppåt.

För att inte nämna, i dessa aldrig tidigare skådade dagar är kommunikation och samarbete viktigare än någonsin.

I den här artikeln visar vi dig några av de bästa program för konferenssamtal som hjälper dig att hålla kontakten med ditt team.

1. Nextiva

Nextiva, ring konferens

Nextiva är en av de ledande och mest pålitliga telefontjänsterna för företag som låter dig ringa ett konferenssamtal med ditt team. Med Nextivas Meet-me Conferencing-funktion kan du ansluta flera anropare på olika platser till samma live-samtal för ett alternativ till möten ansikte mot ansikte.

Nextiva erbjuder utmärkt ljudkvalitet och fungerar också på alla mobila enheter. Det stöder också CRM, LiveChat och flera andra funktioner som hjälper dig att hantera ditt företag även utan att vara fysiskt närvarande på kontoret.

2. RingCentral

RingCentral, online-konferenssamtal

RingCentral är en annan fantastisk VoIP-leverantör som erbjuder en rad tjänster som konferenssamtal, allt-i-ett molntelefon, videokonferenser, teammeddelanden, kontaktcenter och mer. Du kan använda det för att lägga till ett samtal väntar-alternativ, överföringar av samtal, ett telefonsystem med flera linjer och vidarekoppling av samtal.

Du kan också ringa gratis samtal, moln telefonsamtal, teammeddelanden och till och med dela skärmar medan du gör ett videokonferenssamtal.

Ringcentral

3. Zooma

Zoom

Zoom är ett utmärkt alternativ om du letar efter verktyg för att genomföra onlinemöten och videokonferenser. Att göra ett möte är enkelt med Zoom. Du kan också bjuda in dina kollegor eller klienter att delta i mötet genom att dela en länk. Din inbjudan kan dock accepteras endast om användaren laddar ner Zoom-appen på sin enhet.

Du kan genomföra dina möten upp till 40 minuter med den kostnadsfria planen för Zoom. Men om du vill hålla ditt möte längre än så måste du uppgradera din plan.

4. BlueJeans

BlueJeans konferenssamtal

Blå jeans är en av de bästa programvarorna som erbjuder säkra videokonferensalternativ för sina användare. Detta är en underbar resurs för alla som arbetar på distans och behöver ha snabba videokonferenser med sina kunder.

Med BlueJeans är det enkelt att konvertera alla rum till ett mötesrum. Du kan också vara värd för webbseminarier, interaktiva evenemang i live stream, rådhus med mer med några musklick. För att förbättra din produktivitet erbjuder den funktioner som live-möteskontroller, analyser, automatiserade varningar och åtkomst till möten med en knapptryckning.

Användare kan också ha en knapptryckning åtkomst till möten oavsett vilken enhet de använder. För att skydda din organisation från skadliga attacker och skydda användarnas integritet erbjuder den också säkerhet i företagsklass.

5. Webex

Cisco Webex

WebEx är en annan fantastisk produkt som erbjuder enkla sätt att genomföra onlinekonferenser för att kommunicera och samarbeta med kunder över hela världen.

Du kan använda det för att hålla ett företagsomfattande möte, genomföra ett live webinar för dina följare, erbjuda online-utbildning eller klasser och göra mycket mer. När du gör det kan du använda flera andra funktioner som skärmdelning, anpassa dina möten osv.

6. Livsstorlek

lifesize

Med lifesize, Det kan vara snabbt och enkelt att hålla dina konferenssamtal. Du kan göra det var som helst du vill direkt från din mobil eller skrivbord.

Du kan också integrera Lifesize med Microsoft Team, Skype för företag, Outlook, Slack, Cisco, Polycom, etc för bättre produktivitet. Du kan också ha ditt konferensrumskontakt gratis. Med denna programvara kan du ringa dina samtal i 60 olika länder gratis.

7. Livestorm

Livestorm

Livestorm är ännu en lösning för konferenssamtal som är kompatibel med alla webbläsare och som också stöder mobilsamtal. Du kan använda den här programvaran för att genomföra dina webbseminarier, videopodcasts och intervjuer, onlinekurser och mycket mer.

Det låter dig också schemalägga möten med din klient eller anställd. Du kan prova programvaran gratis. Om du gillar det kan du uppgradera det när du vill.

8. Zoho-möten

Zoho-möten

Zoho-möten kan vara din perfekta lösning om du vill genomföra konferenser online eller organisera ett live webinar. Det har fantastiska alternativ för att låta dig spela in dina sessioner, leverera presentationer och till och med ladda ner hela poster.

Plattformen är supersäker så att du inte behöver oroa dig för att bryta dina privata uppgifter. Det låter dig lägga till personer i ditt möte och du kan också moderera din publik.

9. UberConference

UberConference

Med UberConference, Din kollega eller klient kan gå med i mötet med ett enkelt klick på webbadressen som du delar med dem. De behöver inte ens ladda ner någon app.

Programvaran är kompatibel med din bärbara dator, surfplatta och till och med din mobiltelefon. Med sin röstintelligens kan du också ha en komplett sökbar transkription av dina möten också.

10. Gå med.me

Join.me

Join.me är en annan plattform som låter dig leda eller delta i ett samtal gratis. Det ger dig en gratis provperiod på 14 dagar. Under rättegången kan du prova dets ljud- och videosamtal som kan integreras med din kalender.

Om du använder den för en videokonferens kan du också anpassa din bakgrund. Dessutom får du kraftfulla funktioner som ljudinspelning, schemaläggning och mer.

Detta är några av de bästa programvarorna för konferenssamtal online som du kan använda. Vi hoppas att du gillade den här artikeln. Du kan också kolla in vår artikel om hur du lägger till en samtalsknapp till din WordPress-webbplats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map