10 bästa logotyptillverkare och logogegeneratorer jämfört

Bästa logotyptillverkare


Letar du efter den bästa logotyptillverkaren för din företagslogotyp?

Om du är webbplatsägare, startup eller ett litet företag med en begränsad budget kanske du inte vill spendera en rejäl summa pengar på din logotyp.

Lyckligtvis finns det flera online-logotyptillverkare som låter dig skapa en professionell logotyp för ditt företag.

I den här artikeln kommer vi att dela vår handplockade lista över de bästa logotyptillverkarna som låter dig enkelt utforma professionella affärslogotyper.

Hur man väljer den bästa Logo Maker-appen

När du väl har bestämt dig för att skapa din logotyp på egen hand är nästa steg att välja den bästa logotyptillverkaren som uppfyller dina behov. Eftersom du kan hitta dussintals online-logotillverkare kan det vara skrämmande att välja rätt.

Här är vad du behöver leta efter i en programvara för logotyptillverkare.

 • Textlogotyp: Möjlighet att skapa en unik textbaserad logotyp. Logotyptillverkaren måste ge dig ett brett utbud av textdesign, stilar och teckensnitt.
 • Inbyggda mallar: Om du inte är en designer, kanske du inte vill börja bygga din logotyp från början. Se till att din logotypdesign-app kommer med flera inbyggda mallar.
 • Högupplöst nedladdning: Logotyptillverkarens programvara bör låta dig ladda ner en högupplöst logotyp i alla format (jpg, png, etc.) Detta är praktiskt för att använda logotypen i ditt marknadsföringsmaterial.

Låt oss titta på de bästa logotyptillverkarna du kan använda.

1. Konstant kontakt LogoMaker: Gratis Logo Maker-app

Konstant kontakt LogoMaker

Constant Contact LogoMaker är en gratis programvara för skapande av logotyper som levereras med A.I. drivs webbplats byggare.

Det låter dig anpassa alla aspekter av en logotyp som innehåller färg, teckensnitt, storlek och ikon. LogoMaker är en flexibel tjänst och fungerar som en charm för nybörjare som inte vill investera i att anställa en professionell logotypdesigner.

Även om tjänsten LogoMaker erbjuds som en del av deras webbplatsbyggare, låter de dig ladda ner logotypen i hög upplösning för att använda var som helst, till exempel din webbplats, marknadsföringsmaterial, T-shirts, tryckmaterial etc. Constant Contact LogoMaker stöder flera filer typer, vilket innebär att du får ditt önskade bildformat för logotypen.

2. Hatchful

Hatchful

Hatchful är ännu en gratis logotyptillverkare byggd av Shopify. Det låter dig skapa professionella och fantastiska affärslogotyper utan tidigare erfarenhet av grafisk design.

Det kommer också med 100-tal inbyggda logotypmallar som du kan anpassa för text, teckensnitt, ikon, färger och storlek med hjälp av deras designstudio. Med Hatchful kan du också ladda ner logotypen i olika storlekar för sociala medier, visitkort, varor.

3. Canvas Pro Logo Maker: Bästa online-logo Maker

Canva Logo Maker

Canvas Pro Logo Maker är ett premiumprogram för skapande av logotyper för affärs- och e-handelssajter. Det kommer med 1000-tal professionella logotypmallar, obegränsade ikoner, illustrationer och mer.

Med Canvas Logo Maker kan du generera eleganta anpassade logotyper som du kan redigera och ladda ner i högupplöst. Canva låter dig också dela logotypen med ditt team för att se och redigera var som helst i världen.

4. Skräddarsydda märken: Bästa logotyptillverkare för småföretag

Skräddarsydda märken Logo Maker

Tailor Brands är en professionell logotillverkningstjänst för varumärken och företag. Det låter dig skapa en anpassad och högupplöst logotyp för din webbplats eller sociala medier.

Dessutom erbjuder de också annonsdesigntjänster som låter dig skapa övertygande annonser för att marknadsföra ditt arbete.

5. Looka Logo Design

Looka Logo Design

Looka är en annan A.I. drivs online logotyp design mjukvara för att bygga din varumärkesidentitet. Det levereras med en frontend-logoredigerare där du kan välja en logotypmall och ändra färger, teckensnitt och text.

Det låter dig ladda ner hela uppsättningen logotyper för sociala medier, visitkort osv. Looka erbjuder också olika tillägg för att förbättra din varumärkesupplevelse.

6. Designhill: Pålitlig logotyptillverkningstjänst

Designhill

Designhill är en populär logotillverkare för att designa din anpassade logotyp med några få klick. Det är pålitligt av 1M + -kunder och har 98,78% kundnöjdhetsgrad, vilket gör dem till ett tillförlitligt alternativ att designa en logotyp.

Du kan börja med att ange ditt företagsnamn och välja logotypstilar, färger och ikoner. Därefter låter du bläddra i 100-tal mallar att välja mellan, göra ändringar och förhandsgranska den slutliga logotypen.

7. Ucraft Logo Maker: Logo Design App med gratis royaltyikoner

Ucraft

Ucraft är en kraftfull online-logotypskapare för att designa din företagslogotyp. Det är gratis att använda och kommer med 2M + royaltyfria ikoner för att skapa en unik logotyp med några klick.

Det är mycket flexibelt och gör att du enkelt kan anpassa former, text, ikoner och färger. Du kan ladda ner dess högkvalitativa logotyp i SVG- och PNG-format.

8. LogotypeMaker

LogoTypeMaker

Logotypemaker är en online-logotillverkare och logogenerator för småföretagare och företagare. Med Logotypemaker behöver du inte anställa en professionell designer och låter dig skapa din unika logotyp direkt.

Det kommer med en mängd olika logotypmallar och en A.I. baserad logotypredaktör. Med Logotypemaker kan du anpassa skuggeffekter, teckensnitt, clipart och också ladda upp dina anpassade bilder.

9. Logogenie: Logo Design Software med bästa kundvård

Logogenie

Logogenie är ett premiumlogotypdesignprogram som levereras med flera logotypdesignverktyg och 1000+ professionella logotypmallar. Det ger omedelbar kundsupport med livechatt och e-post.

Det låter dig skapa en helt unik logotyp i tre enkla steg. Ange ditt varumärke, välj ikonen och anpassa din logotyp för färger och stylingeffekter.

10. GraphicSprings Logo Creator: Premium Logo Creator

GraphicSprings Logo Creator

GraphicSprings är en annan premiumlogotypskapare för småföretag, nystartade företag och onlinebutiker. Det låter dig designa en professionell logotyp även för nybörjare som inte har erfarenhet av grafisk design.

Du kan generera logotypen gratis, men du måste betala $ 19.99 för att ladda ner en högupplöst version. Den betalda logotypen är perfekt för dina visitkort, sociala nätverk och webbplats.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa logotyptillverkarna som hjälper dig att designa din företagslogotyp. Du kanske också vill kolla in vår guide för bästa webbdesignprogramvara.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map