10 bästa SSL-värdeleverantörer 2020 (jämfört)


Letar du efter en gratis SSL-värdleverantör för din webbplats?

Ett SSL-certifikat håller all känslig information krypterad på din webbplats. Den visar också ett säkerhetshänglås bredvid adressfältet för dina användares webbläsare när de besöker din webbplats.

Vi rekommenderar starkt att du väljer en webbhotell som erbjuder gratis SSL-certifikat till din webbplats.

Vad är SSL och hur det fungerar

SSL är en branschstandard säkerhetsåtgärd som skapar en krypterad länk mellan varje besökares webbläsare och din webbplats.

Om du säljer produkter måste du ha ett SSL-certifikat för att se till att informationen du samlar in från dina kunder är skyddad. Eftersom den visar en hänglåsikon bredvid adressfältet, har ett SSl-certifikat att främja förtroende bland din publik.

Å andra sidan är en webbplats utan SSL markerad som osäker bredvid adressfältet. För att inte nämna, är det viktigt att ha ett SSL-certifikat för din webbplats.

Låt oss ta en titt på några gratis SSL-värdföretag.

Läs mer om hur du lägger till SSL till din webbplats här.

1. Bluehost

Bluehost

Bluehost är en av de mest populära webbhotelltjänsterna som erbjuder fantastiska SSL-värdstjänster till sina användare. Du kan ha ett gratis domännamn för första året och ett gratis SSL-certifikat för din webbplats.

De erbjuder också en 30-dagars återbetalningsgaranti, så att du kan få en full återbetalning när du avbokar ditt webbhotellabonnemang.

2. SiteGround

SiteGround webbhotell, gratis ssl

SiteGround är en annan fantastisk SSL-värdtjänstleverantör som också erbjuder gratis SSL med alla sina värdplaner. Om din webbplats är värd hos ett annat värdföretag kan du migrera din webbplats till SiteGround GRATIS.

Det erbjuder också robust säkerhet, förstklassig teknisk support och helt hanterade webbhotell efter dina behov. Du kan också ha gratis dagliga säkerhetskopior, obegränsade e-postkonton och mycket mer.

3. InMotion Hosting

InMotion Hosting, gratis SSL

InMotion-värd är en populär leverantör av SSL-webbhotell som låter dig skydda din webbplats med en gratis SSL. Bortsett från det erbjuder det fantastiska funktioner som hjälper dig att växa ditt företag. Med en InMotion Hosting-plan får du ett gratis domännamn, obegränsad bandbredd, SSD-lagring och mycket mer.

Till skillnad från andra SSL-värd som listas här, erbjuder InMotion automatiserad säkerhetskopiering, så att du snabbt kan få din webbplats säkerhetskopia när du vill. Deras vänliga supportteam finns dygnet runt.

Läs vår fullständiga recension om InMontion-värd här.

4. Hostinger

Hostinger, gratis ssl

Hostinger är ännu en fantastisk SSL-webbhotell som erbjuder gratis SSL med sina värdplaner. Om du väljer en högre plan erbjuder det också ett gratis domännamn för ditt företag.

Hostinger erbjuder obegränsade webbhotellfunktioner för att växa ditt företag. Du kan också ha en gratis webbplatsbyggare, högkvalitativ delad hosting, WordPress-optimerad hosting och mer med dem. Deras support dygnet runt är ett av de bästa supportalternativen i webbhotellbranschen.

5. GreenGeeks

GreenGeeks, gratis ssl

GreenGeeks är en annan fantastisk SSL-leverantör som du kan prova. De erbjuder snabb, säker och miljövänlig WordPress-värdstjänst med ett gratis SSL-certifikat för att säkra din webbplats.

De erbjuder också gratis migrationstjänst, så om du är värd någon annanstans kan du migrera din webbplats till GreenGeeks gratis. De är också en utvecklarvänlig leverantör av SSL-värd och påstår sig vara den gröna webbhotellleverantören.

6. iPage

iPage webbhotell, gratis SSL

iPage är nästa alternativ som förtjänar din uppmärksamhet. Med iPage kan du ha en gratis SSL, gratis dra och släpp webbplatsbyggare, e-postadresser, domänöverföring och mycket mer.

När installationen är klar kan du få hundratals mallar för webbplatsbyggaren. Du får också gratis annonskrediter värda $ 200.

7. HostGator

HostGator-värd, gratis ssl

HostGator är ett annat fantastiskt alternativ för att få gratis SSL för din webbplats. Beroende på din värdplan kan du ha upp till obegränsade domännamn för din webbplats. Detta inkluderar också en gratis domän, obegränsad bandbredd och WordPress-installation med ett klick.

Med HostGator kan du ha robust säkerhet för din webbplats. Det betyder att du inte behöver kompromissa med din säkerhet längre. Läs vår recension på HostGator för att veta mer.

8. WP-motor

WP-motor. gratis SSL

WP Engine erbjuder komplett hanterad WordPress-värd som är snabb, säker och pålitlig. Värdet erbjuder premiumteman och genesisram utan extra kostnad. Beroende på vilken plan du väljer kan du ha obegränsad besökare, upp till 1 TB lokal lagring och 400 GB + bandbredd bland andra funktioner.

Du får också gratis SSL, 35+ StudioPress-teman, 24 * 7-support och mer. Med WPEngine kan du ha din webbplats igång med total säkerhet på nolltid alls.

Läs mer om WPEngine här.

9. DreamHost

DreamHost, gratis ssl

DreamHost erbjuder den mest pålitliga SSL-värdstjänsten för din online-verksamhet. Med DreamHost får du en gratis SSL, snabb SSD-lagring, WordPress förinstallerat och mycket mer. För att ge dig ett dubbelt lager av säkerhet säkerhetskopierar du din webbplats automatiskt varje dag. Du kan också enkelt kontakta supportteamet för teknisk hjälp.

För att veta mer om DreamHost, läs vår fullständiga recension av deras hostingtjänster.

10. HostPapa

HostPapa Hosting Review, gratis ssl, ssl

HostPapa är ett annat lysande alternativ för att få gratis SSL för din webbplats. HostPapa erbjuder allt du behöver för ditt företag online.

Till skillnad från andra värdplattformar låter HostPapa dig vara värd för 2 domännamn med dess startplan. Det erbjuder också en webbplatsbyggare och låter dig också skapa en onlinebutik.

Det är allt! Vi hoppas att du tycker att den här artikeln är till hjälp.

Om du vill lägga till ett dubbelt skyddsskikt på din webbplats kan du lägga till ett säkerhetsplugin. Här är en lista över några av de bästa säkerhetsplugins som du kan installera.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map