10 bästa VoIP-telefontjänster för småföretag (2020)

bästa affärstelefontjänster


Vill du ha den bästa telefontjänsten för din WordPress-webbplats? Många småföretag integrerar ett onlinetelefonsystem på sina webbplatser för att omedelbart få kontakt med sina användare. Det är en extra tjänst för livechatt, e-poststöd och andra lösningar på marknaden. Med en telefontjänst för småföretag kan du engagera dina användare på nolltid. Den här guiden täcker några av de bästa telefonlinjerna för företag som börjar gratis till $ 30 per månad.

Lista över de bästa telefontjänsterna för småföretag

Business Phone ServiceCostKänd för
1. Nextiva$ 19,95 / mo.Enklaste telefontjänster för företag
2. RingCentral$ 19,99 / mo.Bästa allt-i-ett-företagstelefonleverantör
3. Phone.com $ 9,99 / mo.Billigaste VoIP-telefontjänst
4. Gräshoppa$ 29,99 / mo.Bästa virtuella telefontjänsten
5. 8 × 824,99 $ / mo.Bästa värdtjänst för telefontjänster
6. Vonage $ 19,99 / mo.Bästa avancerade telefontjänsten
7. Skype 8,25 $ / mo.Mest populära onlinetelefontjänster
8. GoogleVoice FriGratis telefontjänst för företag
9. Voicehot $ 12 / mo.Bästa telefonsystemet för bilförmedlare
10. RingHippo $ 8 / mo.Bästa freemium virtuell telefontjänst

Hur man väljer de bästa telefontjänsterna för företag – vanliga frågor

Innan vi dyker in och börjar jämföra olika företagstelefonleverantörer, är det värt att ta en stund för att undersöka om det är det bästa alternativet för dina behov att ha en telefontjänst.

Efter att ha hjälpt hundratals användare att inrätta en telefontjänst för företag vet vi vad det betyder att ha ett telefonsystem för småföretag. Så låt oss börja med 5 frågor som vi brukade få frågan från våra användare.

Om du hellre skulle klippa rakt till jaget och hoppa över till jämförelsen, kolla in det här.

# 1. Vad är en VoIP-telefontjänst för företag?

VoIP står för Voice over Internet Protocol (VoIP), även känt som internettelefoni. VoIP låter användare ringa telefonsamtal över internet.

Till skillnad från traditionella telefontjänster kommer VoIP-telefontjänster med ett brett utbud av extrafunktioner för vilka du inte behöver betala extra, som vidarekoppling, samtal väntar, röstbrevlåda, uppringande-ID och mer. Dessutom kan du skicka dokument medan du samtalar med dina användare.

# 2. Behöver du en VoIP / Business Phone Service?

En VoIP / telefontjänst skiljer sig helt från ett traditionellt telefonsystem.

Om du är ett litet företag kanske du vill överväga att köpa en företagstelefontjänst av följande skäl:

 • Du kan dela ett nummer mellan flera användare samtidigt.
 • Du kan använda en skrivbordstelefon, mobil eller en dator för att ta emot och ringa samtal.
 • För förbättrad produktivitet kan du spåra samtalslängd, hålltider, väntetider och total användning.
 • Till skillnad från det traditionella telefonsystemet är initiala och löpande kostnader relativt låga.

# 3. Hur mycket kostar en fast telefon varje månad?

AT&T-telefonplan som kommer med en komplett funktionsuppsättning som nummerpresentation, samtal väntar eller röstbrevlåda, då kostar planen cirka $ 35. Å andra sidan är en VoIP-telefontjänst inte bara billigare (börjar på $ 19.99 / månad) utan kommer också med alltför många funktioner.

# 4. Hur mycket kostar en företagstelefontjänst?

Det beror på. Vanligtvis kan en företagstelefontjänst kosta allt från $ 20 per månad till $ 30. Det finns några faktorer som du måste titta på för att se hur mycket en företagstelefontjänst skulle kosta.

 • Antal användare: Beror på hur många användare du vill ge åtkomst till telefonsystemet.
 • Telefonfunktioner: konferenser, mobilitet, integration med dussintals CRM-verktyg osv.
 • Typ av telefonsystem: VoIP, fast telefon, virtuellt telefonsystem

# 5. Fördelar & Nackdelar – VoIP-telefonservice mot fast telefon

Undrar du vilken som är det bästa valet för dina affärsbehov – en fast telefon eller en telefontjänst för företag? Låt oss ta en titt på de viktigaste skillnaderna mellan dem.

 • överkomliga: Som nämnts ovan verkar en affärstelefontjänst, beroende på affärsfunktioner, vara billigare än en fast anslutning.
 • Funktionsuppsättning: För att inte tala, en företagstelefontjänst erbjuder för många funktioner ur lådan som är mycket användbara för småföretag.
 • Enkel åtkomst: Med en telefontjänst för företag kan du ta emot samtalet var som helst när som helst med den enhet du väljer, medan du måste vara på ditt kontor för att komma åt din fasttelefon eller hyra en receptionist i receptionen för att delta i den
 • En pålitlig internetanslutning: En företagstelefontjänst kräver en pålitlig internetanslutning medan en fast telefon inte gör det. Under internetavbrott går dina telefonsamtal direkt till röstbrevlåda.

10 leverantörer av VoIP-telefoner (jämfört & Recenserad)

 1. Nextiva – Bästa / enklaste telefontjänsten för företag
 2. Ringcentral – Bästa allt-i-ett-företagstelefonleverantör
 3. Phone.com – Billigaste VoIP-telefontjänst
 4. gräshoppa – Bästa virtuella telefontjänsten
 5. 8 × 8 – Bästa värdtjänst för telefontjänster
 6. Vonage – Bästa avancerade telefontjänsten
 7. Skype – Mest populära onlinetelefontjänster
 8. #Google röst – Gratis telefontjänst för företag
 9. Voiceshot – Bästa telefonsystemet för automatisk skötsel
 10. CallHippo – Bästa freemium virtuell telefontjänst

1. Nextiva: Bästa / enklaste telefontjänsten för företag

Nextiva

Nextiva är en av de mest populära tjänsterna för telefonsamtal och vidarekoppling för småföretag. Det är lätt att använda och erbjuder fantastiska funktioner. Nextiva är en prisvärd tjänst, vilket innebär att webbplatser för små företag lätt kan dra nytta av den. Den har en webbaserad panel för att hantera dina samtal, röstmeddelanden och fax.

Nextiva har en VOIP-tjänst som gör att du kan göra gratis inrikessamtal, samtal dirigering, överföra röstmeddelanden till e-post och mer. Deras VOIP-tjänst är avancerad men ändå nybörjarvänlig och lätt att använda. Utöver detta är den främsta förmånen för att använda Nextiva att det kommer att ge dig ett registrerat avgiftsfritt nummer vilket innebär att dina användare kan ansluta med dig gratis. Det erbjuder också andra tjänster som livechatt, samtalsanalys, CRM osv.

Pris: Från $ 19,95 per månad utan några installationsavgifter. Se vår Nextiva-kupong för att få bästa pris!

2. RingCentral: Bästa allt-i-ett-företagstelefonleverantör

Ringcentral

RingCentral är en problemfri affärstelefontjänst som enkelt kan användas av små och stora företag. Som alla andra bästa telefontjänster kommer RingCentral med ett alternativ för att vänta samtal, överföringar av samtal, ett telefonsystem med flera linjer, vidarekoppling, konferenssamtal, videokonferenser och mer.

Det gör att du kan dela skärmar, ringa gratis samtal med deras avgiftsfria alternativ och fungerar utmärkt med tredjeparts tjänster som Microsoft, Gusto, Dropbox, etc. RingCentral har en enkel portal för att starta företagstelefontjänster och hantera samtal från användare.

Pris: Från $ 19.99 / månad. RingCentral erbjuder också andra anpassade planer för att tillgodose dina behov. Se vår RingCentral-kupongsida för de senaste erbjudanden och rabatter.

3. Phone.com: Billigaste VoIP-telefontjänst

Phone.com

Phone.com är den bästa telefontjänsten för små företag. Det levereras med en samtalsruttningstjänst, vidarekoppling, fax, uppringande-ID, flera linjer (konferens) samtal och mer. Phone.com har både appbaserade och webbaserade paneler för att hantera samtal online.

De har en billig telefonlinje för många europeiska länder och Kanada som låter deras användare utöka sina företag till dessa länder. Phone.com erbjuder integration med många CRM-programvaror på marknaden inklusive Zoho och Salesforce.

Pris: Det kommer med betal-per-minut och obegränsade prisplaner. Från $ 9.99 / månad om det betalas årligen.

4. GrassHopper: Bästa virtuella telefontjänsten

Gräshoppa

GrassHopper är det bästa virtuella telefonsystemet för småföretagare. Den levereras med alla standardfunktioner för VOIP-tjänster som vidarekoppling, röstbrevlåda, uppringande-ID etc. Det gör att du kan ringa samtal med ett vanligt telefonnummer. Deras tillägg kan användas för att ringa konferenssamtal, vilket är bra för inkommande teammöten.

Den webb- och appbaserade portalen är enkel att använda. Det levereras med avgiftsfria nummer för USA, Storbritannien och Kanada. GrassHopper har flera tillägg för telefonnummer, avgiftsfria nummer och fåfänensnummer för att ringa online.

Pris: Från $ 29.99 / månad (1 nummer och upp till 3 tillägg)

5. 8 × 8: Bästa värdtjänst för telefontjänster

8 × 8 är en populär telefonitjänst på marknaden. Det passar perfekt för nybörjare som börjar lägga till ett internetföretags telefonsystem på sina webbplatser. 8 × 8 har färre funktioner än en genomsnittlig onlinetelefonlösning, men den är användbar för småföretagare.

Deras tjänster inkluderar röstbrevlåda, automatisk svar på samtal, text, nummerdelning med mera. De erbjuder flera planer för sina användare att ge enkelhet och pålitlighet.

Pris: Från $ 24,99 per månad för varje användare (även 250 utgående minuter till USA och Kanada)

6. Vonage: Bästa avancerade telefontjänster

Vonage

Vonage är en annan telefontjänst för små företag som kan användas för online-samtal. Den levereras med alla vanliga VOIP-tjänster, plus Amazon Chime, videosamtal och mer. Deras premiumtjänster har fler funktioner och ytterligare avancerad teknik för sina användare.

Deras webbaserade administrationspanel hjälper till att reglera samtal, skapa användare och hantera onlinekommunikation på ett smart sätt.

Pris: Med början från $ 19.99 / månad.

7. Skype: Populäraste onlinetelefontjänsten

Skype

Skype är det mest populära telefonsystemet för att ringa röstsamtal och genomföra videokonferenser i världen. Det erbjuder obegränsade gratis samtal till andra Skype-användare via en internetanslutning. Men när du vill ringa internationella eller lokala nummer behöver du deras premiumkrediter.

Den drivs av Microsoft, vilket innebär att tjänsten har en solid grund. Du kan också få ett lokalt nummer som användare kan ringa för att få kontakt med dig på Skype.

Pris: Grundversionen är gratis att ladda ner. Företagsplan från och med 8,25 USD / månad.

8. Google Voice: Gratis företagstelefontjänst

Google röst

Google Voice är en flexibel telefonitjänst. Men det har färre alternativ jämfört med ett helt virtuellt telefonsystem. Det är praktiskt för smarta telefonanvändare och företagare som använder enheter som stöder Googles produkter.

Den har ett gratis USA-baserat nummer, röstbrevlängtjänst, samtalinspelning och mer. Google Voice hjälper till att skapa bättre kommunikation mellan företagare och konsumenter.

Pris: Ett gratisnummer för samtal, texter och röstmeddelanden.

9. Voicehot: Bästa telefonsystemet för bilbesökare

Voiceshot

Voiceshot är en utmärkt telefontjänst för små webbplatser. Det kommer med ett autosvar som svarar på samtal när som helst vilket innebär att du är aktiv även efter öppettider. Med Voicehot kan du skicka utgående meddelanden till dina användare. Du kan också skapa anpassade, interaktiva utgående texter.

Det hjälper till med samtalsplanering och skickar varningar / påminnelser till dig och dina användare om samtalet. Andra funktioner inkluderar larm för nödsamtal, integrationer och mer.

Pris: Med början från $ 12 / månad.

10. CallHippo: Bästa Freemium Virtual Phone Service

CallHippo

CallHippo är ett av de mest populära virtuella telefonsystemen i världen. Det har vanliga VOIP-funktioner som ett telefonnummer, nummerpresentation, vidarekoppling osv. Du behöver inte en skrivbordstelefon för att ringa samtal med CallHippo eftersom allt hanteras från deras onlineportal.

Den har en enkel webbaserad portal för att skapa användare, hantera samtal och mer. Du kan också skapa avdelningar och överföra samtal till specifika experter. Det är bland några av de billiga telefonitjänsterna för små företag.

Pris: Grundläggande konfigurering är gratis för upp till 2 användare. Premium planer startform $ 8 / månad.

Vad är den bästa VoIP-tjänsten för småföretag?

Här är en kort sammanfattning av de bästa företagstelefonleverantörerna för småföretag.

Business Phone ServiceKostaKänd för
1. Nextiva$ 19,95 / mo.Enklaste telefontjänster för företag
2. RingCentral$ 19,99 / mo.Bästa allt-i-ett-företagstelefonleverantör
3. Phone.com $ 9,99 / mo.Billigaste VoIP-telefontjänst
4. Gräshoppa$ 29,99 / mo.Bästa virtuella telefontjänsten
5. 8 × 824,99 $ / mo.Bästa värdtjänst för telefontjänster
6. Vonage $ 19,99 / mo.Bästa avancerade telefontjänsten
7. Skype 8,25 $ / mo.Mest populära onlinetelefontjänster
8. GoogleVoice FriGratis telefontjänst för företag
9. Voicehot $ 12 / mo.Bästa telefonsystemet för bilförmedlare
10. RingHippo $ 8 / mo.Bästa freemium virtuell telefontjänst

Det finns många alternativ, men vi tror att Nextiva sticker ut från resten på grund av dess prisvärda planer och uteslutna funktioner.

RingCentral är ett bra alternativ till Nextiva. Om du letar efter en billigare lösning kan Phone.com vara det bästa valet.

Vi hoppas att den här guiden hjälpte dig att upptäcka de bästa telefontjänsterna för företag. Om du gillade den här artikeln, bör du också kolla in vår guide om de 9 bästa WordPress-helpdesk-plugins för kundsupport.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map