10 bästa webbhotell Australien (2020), snabbtestresultat

bästa australiska webbhotellföretag


Letar du efter bästa australiska webbhotell? När du bygger en webbplats är det viktigt att välja den bästa webbhotelltjänsten för att få den hastighet, prestanda, säkerhet och support du behöver. Att välja fel webbhotell kan göra din webbplats opålitlig, vilket kan påverka din webbplatstrafik, SEO och till och med omvandlingar negativt..

I den här artikeln kommer vi att dela med dig våra val för de 10 bästa australiska webbhotelltjänsterna. Inte alla webbhotellleverantörer på den här listan är baserade i Australien, men alla kan leverera den kvalitetstjänst du letar efter.

Låt oss börja.

Webbhotell Australia Review: Vår process

Innan vi går in i våra 10 bästa val för bästa webbhotell i Australien, vill vi dela vår IsItWP webbhotellgranskningsprocess.

Vi har testat många webbhotell på den här listan själv så att vi kan ge dig en detaljerad granskning. Vi hoppas att detta underlättar processen att välja den bästa australiska webbhotelltjänsten för dig. Det finns inget behov av att slösa bort din tid på att testa ett gäng olika australiska webbhotell eftersom vi har gjort det åt dig.

Vi testade dessa webbhotell genom att utföra följande steg:

 1. Registrerade dig med de bästa australiska webbhotelltjänsterna.
 2. Byggde en test WordPress-webbplats.
 3. Lade till ett WordPress-tema, bilder och dummyinnehåll för att spegla en levande webbplatsmiljö.
 4. Utförde hastighetstester för att se hur webbplatsen skulle fungera och registrerade testdata.

Som ni ser har vi testat dessa webbhotell, varför vi är övertygade om den här listan över de bästa australiska webbhotelltjänsterna.

Låt oss börja!

1. SiteGround

Siteground-australien

 • Laddningstid: 649 ms
 • Uptime: 99,98%
 • Stöd: 10/10
 • Hemsida: SiteGround.com

Kom igång med SiteGround »

SiteGround är en av de bästa australiska webbhotelltjänsterna och de är den betrodda webbhotellen med över 2 miljoner domäner.

Det är enkelt att bygga din webbplats med SiteGround. Du kan välja mellan gratis WordPress-installation (det mest populära innehållshanteringssystemet i världen) eller Weebly webbplatsbyggare. Båda alternativen låter dig skapa en webbplats på nolltid.

SiteGround erbjuder förstklassig kundsupport som är tillgänglig dygnet runt via telefon, livechatt och biljetter. Så oavsett frågan du har kan du räkna med snabb, pålitlig upphämtning och upplösning.

Plus, SiteGround erbjuder några av de snabbaste webbhotell på marknaden. De har ett datacenter i Singapore, som fungerar bäst för Australien, Nya Zeeland, Asien och södra Stilla havet och det överträffar många lokala australiska värdar.

Servrar i / närmare Australien: Singapore.

Prissättning: Vanlig prissättning börjar på AU $ 14,95 / månad.

Specialerbjudande: Våra användare får ett specialerbjudande på $ 4,95 per månad.

Läs vår recension av SiteGround »

wpengine granskning2. WP-motor

 • Laddningstid: 582 ms
 • Uptime: 99,99%
 • Stöd: 9/10
 • Hemsida: WPEngine.com

Kom igång med WP Engine »

WP Engine är den mest populära WordPress-hosting i Australien. Hanterad WordPress-värd innebär att WP Engine hanterar allt underhåll för din webbplats; allt du behöver göra är att ställa in din webbplats och de kommer att göra resten.

Vilken WP Engine-plan du får globalt CDN (innehållsleveransnätverk) som gör din webbplats blixt snabb.

De erbjuder också 36 premiumteman som innehåller inbyggd SEO och säkerhet så att du kan skapa en professionell webbplats på några minuter. WP Engine erbjuder också 24-timmars livechatsupport.

Servrar i / närmare Australien: Sydney, Australien.

Prissättning: Vanlig prissättning börjar på $ 35 / månad (USD).

Specialerbjudande: Våra användare betalar $ 28 / månad (USD).

Kom igång med WP Engine idag »

3. A2 Hosting

A2-värd-Australien

 • Laddningstid: 1,28 s
 • Uptime: 99,90%
 • Stöd: 9/10
 • Hemsida: A2hosting.com

Kom igång med A2 Hosting »

A2 Hosting är en av de snabbaste webbhotellleverantörerna för australiska webbplatser, och erbjuder datacenter i Singapore och turboservrar som är upp till 20 gånger snabbare.

A2 Hosting är lättanvänd, optimerad för WordPress, Drupal och Joomla, ger gratis och enkel webbplatsmigrering samt kundsupport dygnet runt via telefon-, chat- och supportbiljetter.

Vad som gör att A2 Hosting sticker ut från andra webbhotell är deras “när som helst” pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte är nöjd med deras tjänst inom 30 dagar får du en full återbetalning. Dessutom kommer du efter de första 30 dagarna att vara berättigad till ett förhållandevis återbetalning för oanvända tjänster.

Servrar i / närmare Australien: Singapore.

Prissättning: Vanlig prissättning börjar på $ 7,99 / månad (USD).

Specialerbjudande: Prissättning för specialerbjudanden börjar endast på $ 2,96 / månad (USD).

Läs vår A2 Hosting-recension »

4. Bluehost

Bluehost-australien

 • Laddningstid: 689 ms
 • Uptime: 99,99%
 • Stöd: 9/10
 • Hemsida: Bluehost.com

Kom igång med Bluehost »

Bluehost är en av de populäraste WordPress-värdstjänsterna på marknaden och driver över 2 miljoner webbplatser över hela världen.

Bluehost är en av de bästa webbhotlarna för nybörjare som skapar en Aussie-webbplats. Med varje plan får du ett gratis domännamn, SSL-certifikat, 1-klick på WordPress-installation och support dygnet runt. Så du kan få din webbplats igång snabbt och enkelt med Bluehost.

Du får också obegränsad bandbredd, även med den billigaste värdplanen och en 30-dagars återbetalningsgaranti.

Servrar i / närmare Australien: Utah, USA.

Prissättning: Vanlig prissättning börjar på AU,11,41 USD / månad.

Specialerbjudande: IsItWP-användare betalar endast AU $ 3,93 / månad.

Läs vår Bluehost-recension »

5. HostGator

hostgator-australien

 • Laddningstid: 691 ms
 • Uptime: 99,96%
 • Stöd: 10/10
 • Hemsida: HostGator.com

Kom igång med HostGator »

HostGator är en annan fantastisk webbhotellleverantör för nybörjare. De erbjuder en gratis dra och släpp webbplatsbyggare och 4500 webbplatsmallar, gratis kundvagnsprogramvara för att skapa en onlinebutik, 24/7/365 teknisk support och mer.

Med varje plan får du också obegränsat hårddiskutrymme och bandbredd, obegränsad e-postadresser, en lättanvänd kontrollpanel och en 45-dagars återbetalningsgaranti.

Oavsett om du vill bygga en personlig blogg eller en webbplats för små företag, gör HostGator det enkelt för dem som just har börjat.

Servrar i / närmare Australien: Houston och Utah, USA.

Prissättning: Vanligt pris börjar på $ 6,95 / månad.

Specialerbjudande: Våra användare betalar endast $ 2,78 / månad (USD).

Läs vår HostGator-recension »

6. GreenGeeks

grön-nördar och Australien

 • Laddningstid: 697 ms
 • Uptime: 99,92%
 • Stöd: 9/10
 • Hemsida: GreenGeeks.com

Kom igång med GreenGeeks »

GreekGeeks är en annan webbhotellleverantör som är ett bra alternativ för webbplatser i Australien. Även om de inte har datacenter i Australien, erbjuder de snabbt SSD-baserat delat värd, återförsäljarhotell, VPS och WordPress-värd.

Några av deras funktioner inkluderar en gratis dra och släpp webbplatsbyggare, obegränsat webbutrymme, gratis e-postkonton, 24/7 support och mer.

Dessutom är GreenGeeks en miljövänlig webbhotell. De lägger tillbaka tre gånger den kraft de förbrukar i nätet i form av förnybar energi.

Servrar i / närmare Australien: Amsterdam, Nederländerna.

Prissättning: Vanlig prissättning börjar på $ 9,95 / månad (USD).

Specialerbjudande: Våra användare betalar endast $ 2,95 per månad (USD).

Läs vår GreenGeeks-recension »

7. WP Hosting

wp-värd-Australien

WP Hosting är 100% australsk WordPress-värd. De har varit verksamma sedan 2008 och är betrodda av stora australiska webbplatser som University of Melbourne, Melbourne Convention Exhibition Center, Mortgage Choice, Australian Unity och mer.

WP Hosting erbjuder dagliga säkerhetskopior, gratis webbplatsmigrering, “alltid på” DDoS-skydd, obegränsad dataöverföring och mer.

De erbjuder också ett australiskt baserat supportteam som är tillgängligt dygnet runt via e-post- och biljettstöd och de erbjuder telefonsupport för kontorstid.

Servrar i / närmare Australien: Sydney, Australien.

Prissättning: Vanlig prissättning börjar på AU $ 19 / månad.

8. Kinsta

Kinsta-Australien-best-web-hosting

Kinsta är en annan helt hanterad WordPress-webbhotell som hanterar allt ditt webbplatsunderhåll åt dig. Några av deras största kunder inkluderar TripAdvisor, buffert, Ubisoft, Intuit och FreshBooks, för att bara nämna några.

De inkluderar ett gratis SSL-certifikat och CDN med varje plan. Andra funktioner inkluderar möjligheten att välja ditt datacenter, dagliga säkerhetskopieringar och uppetidskontroller, blixt-snabba hastigheter, iscensättningsområden för utveckling och mer.

De erbjuder också expertsupport från WordPress-utvecklare och en 30-dagars moneyback-garanti.

Servrar i / närmare Australien: Sydney, Australien.

Prissättning: Vanlig prissättning börjar på $ 30 / månad (USD).

9. Cloudways

cloudways-best-australian-web-hosting

Cloudways är en hanterad molnbaserad webbhotellplattform. Men de värdar inte din webbplats på sina egna servrar, istället får du välja en VPS-leverantör av moln som Google Cloud, Linode eller Digital Ocean. Detta ger din webbplats en ökning av hastigheten och eftersom du fortfarande kan kontrollera din webbplats från Cloudways-plattformen är det enkelt att hantera och du får support 24/7.

Cloudways tillhandahåller också hanterade säkerhetskopior och säkerhet, CloudwaysBot (din helt egen smarta assistent), 1-klick gratis SSL-installation och mer.

Servrar i / närmare Australien: Sydney, Australien.

Prissättning: Vanliga priser börjar på $ 10 / månad (USD).

Kom igång med Cloudways idag »

10. VentraIP

ventraIP-best-australian-web-hosting

VentraIP är 100% australiskt ägt och drivet webbhotell som är betrodd av 150 000 kunder.

Deras webbhotellplaner inkluderar ett gratis SSL-certifikat, timliga Acronis-säkerhetskopior, obegränsad premiumbandbredd, obegränsad e-postkonton, Samsung företagsklass SAS SSD-lagring för enastående prestanda och hastighet och mer.

De erbjuder också kundsupport dygnet runt från ett Melbourne-baserat team som kan nås via telefon eller eTicket.

Servrar i / närmare Australien: Sydney och Melbourne, Australien.

Prissättning: Vanlig prissättning börjar på AU $ 8,95 / månad.

Vad man ska leta efter i den bästa australiska värden

När du väljer bästa australiska webbhotell finns det några saker du måste tänka på för att få bästa prestanda och hastighet för din webbplats. Dessa faktorer inkluderar:

 1. Serverplats
 2. Uptime-garanti
 3. Nödvändiga funktioner
 4. Teknisk support

1. Serverplats
Om din webbplats eller dina användare är baserade i Australien bör du leta efter en webbhotell som har serverplatser i Australien eller nära den. Ju längre bort webbservern är från din plats, desto troligare är det att du kommer att behöva hantera problem som långsammare belastningstider, fördröjningar, förseningar och så vidare.

2. Uptime-garanti
Uptime är den tid som en server fungerar och är tillgänglig. Du vill välja en australisk webbhotell som kan garantera en bra drifttid så att din webbplats är tillgänglig för användare hela tiden. För mycket driftstopp kan leda till förlust av trafik, leads och till och med försäljning. Även om ingen webbhotell kan garantera 100% drifttid, är det bäst att välja en webbhotell som kan garantera dig minst 99,9% uppetid.

3. Väsentliga funktioner
En bra webbhotellleverantör bör också ge dig alla funktioner du behöver för att enkelt skapa en webbplats som är perfekt för dina behov. Några av de viktigaste funktionerna du bör leta efter inkluderar:

 • Domän namn
 • SSL-certifikat
 • Webbplatsbyggare
 • E-postkonton
 • Lagringsutrymme
 • Säkerhetskopior
 • 1-Klicka på WordPress-installation

Om du kan hitta en webbhotell som tillhandahåller alla dessa väsentliga funktioner i en prisvärd plan kommer du att spara pengar och du kan bygga en professionell och säker webbplats på kort tid.

4. Teknisk support
Att bygga en webbplats kan ibland vara svårt, särskilt för nybörjare. Så välj en australisk webbhotell som ger enastående teknisk support. 24/7 expertsupport gör att du kan lösa dina problem snabbt när du stöter på ett problem.

The Best Web Hosting Australia: Vår dom

Vår rekommendation för bästa australiska webbhotell är SiteGround. SiteGround är en av de ledande webbhotelltjänsterna på marknaden och med sina servrar i närheten i Singapore kommer de att kunna leverera snabb och pålitlig tjänst till webbplatser i Australien.

Dessutom är SiteGround ett bra alternativ för nybörjare. Du kan börja bygga en webbplats enkelt med en klick på WordPress-installation, de ger utmärkt kundsupport och det är också ett prisvärt alternativ och kostar endast 4,95 dollar / månad.

Australisk webbhotellKostnadMoney BackLoad TimeUptimeSupportAustralian Server
SitegroundAU $ 4.95 / month30 dagar649 ms99,98%10/10Nej
$ 28 / month60 dagarN / AN / A9/10Ja
A2 Hosting$ 2.96 / month30 dagar1280 ms99,90%9/10Nej
BluehostAU $ 3.93 / month30 dagar689 ms99,99%10/10Nej
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector