10 bästa webbhotellleverantörer 2020 (jämfört och granskat)

Bäst-e-hosting-leverantörer


Letar du efter de bästa webbhotellleverantörerna för ditt lilla företag?

Om du har köpt en webbhotell för att starta ditt företag online kanske du har lagt märke till att många webbhotell erbjuder ett inbyggt alternativ för att vara värd för dina e-postmeddelanden.

Det är bra för alla som just har börjat, men för många kommer det med en nackdel. Och den största av dem är dess begränsade funktioner. Det är när värdtjänster via e-post kommer in i bilden. Till skillnad från de inbyggda alternativen som erbjuds av webbhotelltjänster, med e-posthotelltjänster kan du säkerställa att varje e-post du skickar levereras till dina användare.

Dessutom kan du ha full kontroll över dina e-postmeddelanden. Och på grund av deras fantastiska stöd kan du bara koncentrera dig på din verksamhet utan att behöva oroa dig för någon konfiguration eller inställning.

Hur man hittar den bästa webbhotellleverantören

I allmänhet finns det flera faktorer att tänka på innan du väljer en bra webbhotellleverantör. Låt oss titta på några av dem:

  • Anpassad domän: Kontrollera alltid om det låter dig använda en anpassad e-postdomän eller inte.
  • Leveransgaranti: Det är troligt att dina e-postmeddelanden når mottagarens inkorg istället för skräppostmapp.
  • Filens skickkapacitet: Kontrollera om din webbhotellleverantör låter dig skicka enorm filbilaga från ditt konto. Ju större filer du kan skicka desto bättre.
  • Uptime: Det finns ingen mening med att välja en webbhotell om den inte kan garantera drifttid på 99,9%.
  • Säkerhet: Att hålla dina e-postmeddelanden fria från skräppost eller något annat skadligt hot är oerhört viktigt.

1. Bluehost: E-posthotell med gratis e-postdomän

Bluehost-e-post

Bluehost är en av de mest populära och bästa webbhotellleverantörerna som erbjuder webbhotelltjänster tillsammans med webbhotell. Med dessa tjänster kan du ha en gratis domän under ett helt år och skapa obegränsade e-postmeddelanden för ditt företag. På grund av dess robusta säkerhet via IMAP kan du vara säker på att dina e-postmeddelanden alltid är skyddade mot potentiellt sårbara hot. Det erbjuder också 3 olika webmail-lösningar för att hålla dina e-postmeddelanden säkra.

Bluehost låter dig skapa 5 e-postkonton med alla webbhotellplaner. Du behöver inte heller oroa dig för dess upptid eftersom Bluehost har en lysande rekord för att upprätthålla 99,99% upptid.

Läs vår fullständiga recension på Bluehost här.

2. SiteGround: bästa säkra webbhotellleverantör

Siteground-webbhotell

SiteGround är en annan fantastisk e-postleverantör som du kan kolla in. Det har redan markerat sig som en ledande leverantör av webbhotell för små och stora företag. Och dess webbhotelltjänster är lika bra när det gäller funktioner och säkerhetsalternativ.

Genom att välja SiteGround kan du skicka upp till 400 e-postmeddelanden per timme. Varje e-postmeddelande som du skickar kan ha upp till 40 mottagare och om ett e-postmeddelande inte levereras kommer det automatiskt att försöka skicka inom 24 timmar. Du kan också vara säker på säkerheten för dina e-postmeddelanden eftersom det aktiverar SpamExpert-funktionen för alla användare som standard.

Läs vår fullständiga recension på SiteGround här.

3. HostGator: Bästa e-posthotell med obegränsade e-postadresser

HostGator, gratis migrationstjänster

HostGator är en annan fantastisk e-posttjänstleverantör som erbjuder säkrade och kraftfulla e-posthotelltjänster till sina användare. Det låter dig vara värd för dina e-postmeddelanden på din egen server. När e-postmeddelandet har skapats kan du komma åt dem via webmail eller via din telefon genom att ställa in en webbklient som du väljer.

Det bästa är att med alla planer får du obegränsade e-postkonton. HostGator garanterar en drifttid på 99,98%.

4. G Suite: Business-e-postmeddelanden med Gmail

GSuite-e-post, webbhotell

GSuite är inte bara din genomsnittliga webbhotellleverantör. Det är ett komplett verktyg för affärshantering som gör att du har fullständig åtkomst till alla Googles organisations- och säkerhetsverktyg. Detta kan hjälpa dig att effektivisera ditt företag utan professionell hjälp.

Det erbjuder 25MB e-postfixeringsalternativ och låter dig skapa ett obegränsat antal gruppmeddelanden också. Bortsett från Gmail för företag ger det dig tillgång till alla Google-appar, inklusive Google Drive, Dokument, Röst osv.
Lär dig hur du skapar en professionell e-post med G Suite här.

5. A2-värd: e-posthotell med pro-betygsgaranti

A @ hosting, gratis migrering

A2 Hosting erbjuder säkrade och pålitliga webbhotelltjänster som säkerställer att dina e-postmeddelanden skickas och tas emot utan problem. Som webbhotell erbjuder de också obegränsade e-postadresser med alternativ för vidarebefordran och autosvar. Du kan också ha obegränsad lagringskapacitet där vart och ett av dina meddelanden lagras tills du tar bort dem själv.

A2 Hosting säkerhetskopierar automatiskt alla dina meddelanden så att allt är säkert och säkert. Deras användarvänliga cPanel gör konfigurationer och inställningar enkla. Det bästa med A2 Hosting är att de erbjuder när som helst pro-rankad återbetalningsgaranti för oanvänd tjänst.

Här är mer om A2 Hosting.

6. Liquid Web: Email Hosting With Managed Hosting

Liquid Web, email hosting

Liquid Web är ännu en pålitlig webbhotell som erbjuder fantastiska funktioner. Standardplanen erbjuder 25 GB lagringsutrymme och stöder 50 MB bilagor. Det låter dig också enkelt importera dina e-postmeddelanden från andra plattformar som Gmail och Outlook.

Du kan ha flexibilitet att ställa in e-postfilter och regler vid behov. Bortsett från det erbjuder det POP, SMTP, IMAP-åtkomst och kvalitetsskydd mot skräppost. Det erbjuder flera planer med olika funktioner. Ju högre din plan är, desto fler funktioner kan du ha.

Läs vår recension på Liquid Web här.

7. iPage: Billigaste webbhotellleverantör

iPage

iPage är ännu en e-posthostingstjänst med vilken du kan skapa obegränsade e-postadresser för ditt företag. Detta är ett utmärkt alternativ för småföretagare som behöver skapa e-postadresser för sina anställda.

Det erbjuder också e-post vidarebefordran och auto-responder-funktion som gör det lättare för dig att hålla kontakten med dina kunder även i din frånvaro. För att säkerställa att ditt e-postkonto är säkert mot hot erbjuder det IMAP-stöd.

Läs mer om iPage här.

8. InMotion Hosting: ännu en plattform för webbhotell via e-post

InMotion Hosting är en fantastisk e-posthotellplattform med webbhotell för dig som söker e-post och webbhotell i företagsklass. Du kan ha nästan alla funktioner som du kanske behöver för att hantera dina affärsmeddelanden. Från e-postfiltrering till auto-responder till svartlista skräppostmeddelanden, det erbjuder fantastiska funktioner för sina användare.

Du kan arbeta med dina e-postinställningar direkt från dess användarvänliga cPanel.

Här är mer om InMotion Hosting.

9. GoDaddy: Nybörjarvänlig e-posthosting

GoDaddy-e-postmeddelanden

GoDaddy har alltid varit go-to-alternativet för nybörjare att ställa in e-postmeddelanden, domäner och webbhotell.

GoDaddy erbjuder upp till 50 GB lagringskapacitet och garanterar 99,99% drifttid. Det låter dig också skicka fakturor, hantera möten, spåra körsträcka med bokningar, Outlook, kundhantering och MileIQ-appar.

Läs mer om GoDaddy här.

10. Office 365: Business-e-postmeddelanden med Outlook

Kontor 365

Office 365 är en av de bästa leverantörerna av e-posthotell som låter dig ha e-värd i affärsklass för små och stora företag. Det låter dig anpassa och lagra varje e-postmeddelande som du får. Du kan använda deras tjänster för att samarbeta mellan olika avdelningar och platser. Du får också hantera olika uppgifter och delta i teamarbete med Microsoft Planner. Sådana funktioner hjälper dig att driva, hantera och effektivisera ditt företag enkelt.

Det här är några av de e-posthotelltjänster som du kan välja. Vi hoppas att den här artikeln hjälper dig att välja de bästa webbhotelltjänsterna för din e-post. Du kanske också vill kolla in de bästa leverantörerna av e-postmarknadsföringstjänster på marknaden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me