10 bästa WordPress-böcker som du vill läsa 2020

Bästa WordPress-böcker att läsa i år


Letar du efter de bästa WordPress-böckerna att läsa i år?

Böcker är alltid användbara för självhastigt lärande och snabbt förvärvar värdefull kunskap från experter. När det gäller WordPress finns det hundratals, till och med tusentals, böcker på marknaden. Med så mycket läsningsmaterial att välja mellan kan det vara svårt att veta var man ska börja.

Det är därför vi träffade travarna, gjorde läsningen och minskade ditt urval till de 10 absolut bästa WordPress-böckerna för 2020.

I den här artikeln kommer vi att dela de WordPress-böcker som vi känner för oss mest till bordet. Dessa böcker kommer säkert att öka din kompetensnivå. Du kommer att vilja läsa dessa; lita på oss.

1. WordPress allt-i-ett för dummies

WordPress allt-i-ett-för dummies

WordPress All-in-One For Dummies är en mycket populär WordPress-bok i år, och med goda skäl. Det innehåller ett paket med 8 miniböcker som erbjuder lättförståelig information om grundläggande WordPress-ämnen. Den här boken hanterar flera ämnen inklusive SEO, sociala medier, WordPress-pluginutveckling och nätverk med flera platser.

Det ger en enkel översikt över WordPress och är bra för nybörjare som vill ha en verkligt “allt-i-ett” -resurs till hands. Det är också en bra läsning för mellanliggande till avancerade användare som behöver förstärka sina färdigheter inom några viktiga områden.

“Dummies” -franchisen är känd för att hantera olika utbildningsämnen på ett lätthjärtat sätt. Den tillfälliga spridningen av humor i hela boken håller till och med de mest tekniska aspekterna från att verka för täta eller svåra. Du lär dig praktiska tips, tekniker och råd om hur du använder WordPress på rätt sätt på ett språk du kan förstå.

Författare: Ursprungligen skriven av Lisa Sabin Wilson med bidrag av Michael Torbert, Andrea Rennick, Cory Miller och Kevin Palmer.

2. Professionell WordPress: Design och utveckling

Professionell WordPress design och utveckling

Om du letar efter en bok om processer för lärandeutveckling kan du kolla Professional WordPress. Den här boken täcker de flesta av de senaste utvecklings- och kodningsteknikerna, och de har inkluderat uppdaterade skärmdumpar (tills WordPress 4.1-versionen). Den talar om nyckelbegrepp och använder verkliga webbplatsexempel som aktivt använder WordPress.

Det talar också om att migrera din webbplats till WordPress. Boken diskuterar de senaste verktygen och teknikerna som du kan använda för att skapa en webbplats med WordPress.

Författare: Brad Williams, Hal Stern och David Damstra

3. WordPress To Go

WordPress för att gå

Som namnet antyder är WordPress To Go en bok om att bygga din webbplats eller blogg med WordPress när du är på språng. Det täcker de grundläggande stegen: från att köpa ett domännamn, att få ett WordPress-värdkonto till att installera WordPress. Den delar också hur man skapar en e-handel butik.

Dessutom hjälper det dig att börja lägga till innehåll på din webbplats och använda bilder på ett professionellt sätt. Den här boken delar också författarens måste-ha WordPress-plugins, teman och andra användbara verktyg.

Författare: Sarah McHarry

4. WordPress: den saknade manualen

WordPress de saknade manualerna

WordPress: The Missing Manual är en utmärkt bok med instruktioner för att skapa alla typer av webbplatser, bloggar och e-handel butiker. Den diskuterar användningen av korrekta widgetar för varje typ av webbplats, lägger till nödvändiga funktioner och utformar din webbplats så att den ser professionell ut.

Den här boken delar användbara tips om SEO-optimering och hur du gör din webbplats lyhörd. Du kan också lära dig om hur du skapar bildgallerier, bildspel, videoklipp och mer.

Författare: Matthew MacDonald

5. WordPress i enkla steg

WordPress i enkla steg

WordPress i enkla steg är en komplett bok om installation av din WordPress-webbplats. Det täcker viktiga startämnen inklusive hantering av din WordPress-instrumentpanelen, lägga till nytt innehåll, ändra utseendet på din webbplats, plugins, kommentarer och mer. Den här boken diskuterar också användning av inställningar och verktyg i WordPress.

Det är skrivet för bloggare, utvecklare eller alla som använder WordPress. Boken delar trick och tips för att förbättra din webbplats. Det är en bra läsning för det här året, särskilt om du bara är igång.

Författare: Darryl Bartlett

6. WordPress för nybörjare: En visuell guide för att bygga din WordPress-webbplats

WordPress för nybörjare

WordPress för nybörjare är den senaste boken om att skapa professionella och lyhörda WordPress-webbplatser. Det tar ett visuellt tillvägagångssätt för att förklara stegen i webbutveckling med WordPress. De viktiga ämnena som diskuteras i denna bok inkluderar hur man skapar en gratis webbplats, hur man registrerar ett domännamn, hur man får webbhotell och hur man installerar WordPress.

Bortsett från det delar det flera användbara verktyg för att upptäcka resurserna som används på andra WordPress-webbplatser. Den här boken talar också om hur du skapar en säkerhetskopia och återställer din webbplats i WordPress.

Författare: Nathan George

7. Bygga webbappar med WordPress

Bygga webbappar med WordPress

Att bygga webbappar med WordPress tar ett nytt tillvägagångssätt genom att jämföra WordPress-kärnan med populära ramar för apputveckling. Det är en avancerad WordPress-bok som delar kunskap om att använda teman för utseende och plugins för backendfunktionen i dina appar.

Det förklarar, i enkla termer, hur man skapar kraftfulla och skalbara webbappar, mobilapplikationer, webbtjänster och WordPress multisite-nätverk. Boken är skriven för avancerade användare och utvecklare.

Författare: Brian Messenlehner och Jason Coleman

8. WordPress: Pushing the Limits

WordPress Push the Limits

Denna bok diskuterar unika metoder för att skapa en WordPress-webbplats som är professionell och vacker. WordPress: Pushing the Limits täcker ämnen som temautveckling, webbhotell och beredskapsplanering.

Den här boken delar insikt i programmeringsspråk som HTML, PHP, JavaScript, etc. Den är full av erfarenheter från veteran WordPress-utvecklare, och förklarar hur du kan lyckas med dina projekt.

Författare: Rachel McCollin

9. Head First WordPress

Head First WordPress

Head First WordPress är en enastående bok som fokuserar på att anpassa din webbplats eller blogg. Den delar tips och tekniker för att designa din blogg för användarengagemang och uppmärksamhet. Det föreslår framstående WordPress-teman för att snabbt välja din webbplats mall.

De anmärkningsvärda ämnena som behandlas i boken är hur man konverterar en anpassad HTML / CSS-design till ett professionellt WordPress-tema, hur man utökar funktionaliteten för ett plugin och hur man ställer in databaser. Boken talar också om grundläggande ämnen som skillnaden mellan taggar och kategorier.

Författare: Jeff Siarto

10. WordPress webbplatser för företag

WordPress webbplatser för företag

WordPress Websites for Business är en nyskapande bok som erbjuder checklistor för att bygga en webbplats. Boken innehåller tips och tricks om enkla WordPress-inställningar som kan göra en stor skillnad i din webbplats prestanda. Det hjälper dig att välja de perfekta WordPress-teman och plugins för dina behov.

Du kommer också att upptäcka många hacks för innehållsskapande i den här boken. Det förklarar de bästa metoderna för att skapa barntema i WordPress. Boken är för alla typer av WordPress-användare, från nybörjare till avancerade utvecklare. Det är också en bra läsning för företag eller varumärken som använder WordPress.

Författare: Michael Cordova

Det är allt.

Vi hoppas att den här artikeln har hjälpt dig att hitta de bästa WordPress-böckerna att läsa i år. Du kanske också vill kolla in expertpekterna på de bästa telefontjänsterna och systemen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map