11 bästa Divi-layouter och stödda teman för Divi Builder

Bästa Divi-layouter


Letar du efter de bästa Divi-layouterna och teman? Divi är en populär dra-och-släpp-byggare för WordPress. Det finns många layouter och teman byggda specifikt för Divi Builder för att skapa funktionsrika webbplatser. Med sin nybörjarvänliga installation sparar det dig tid och kräver mindre-till-ingen kunskap om kod. Du kan använda de färdiga Divi-mallarna och göra enkla ändringar för att göra din webbplats.

I den här artikeln delar vi de bästa Divi-layouterna och Divi-teman du kan använda.

Divi Layouts vs. Divi Child Teman

Innan vi dyker in i jämförelsen är det viktigt att förstå att det finns två olika smaker av Divi tillgängliga på marknaden: Divi Theme och Divi Builder (plugin).

Alla teman som släppts av eleganta teman, inklusive Divi Theme levereras med dra och släpp Divi Builder som låter dig enkelt bygga och anpassa din webbplats.

Om du vill ha ett mycket anpassningsbart WordPress-tema kan du använda Divi Theme. Alternativt, om du vill använda ett annat tema men behöver en dra och släpp-byggare, kan du använda Divi-byggaren.

Nu när du känner till två olika smaker av Divi på marknaden, låt oss ta en titt på skillnaderna mellan Divi-layouter och barntema.

Divi Layouts är enkla mallar som du kan använda med Divi Builder för att designa din webbplats. Dessa layouter kan anpassas med hjälp av drag-and-drop-sidan.

Du kan också använda Divi Builder för att skapa dina egna Divi-layouter. Det låter dig importera och exportera temainformationerna mellan WordPress-webbplatser.

Å andra sidan är ett Divi-barntema ett tema som ärver alla funktionaliteter och styling av Divi Theme. Att använda ett Divi-barntema rekommenderas starkt om du vill anpassa funktion, stilar och design för ditt Divi-tema.

Fördelen med att använda ett Divi-barntema för din webbplats är att alla teman anpassningar kommer att bevaras även efter att du har uppdaterat ditt kärnliga Divi-tema.

1. Divi Builder

Divi

Divi Builder har 800 förhandgjorda webbplatslayouter för att enkelt anpassa din webbplats. Innan du hoppar in i att välja Divi-layouter från webben är det värt att ta en stund för att ta reda på om byggmästaren har rätt layout för dina behov.

Välj bara din favoritlayout så går du bra. Den har redigering online, dragbara bredder, lyhörd redigering och ett element för alla funktioner du behöver. Med Divi Builder kan du klicka på skärmen och börja skriva. Du kan arbeta med rader och kolumner för att designa din webbplats exakt hur du föreställde den.

Divi Builder’s realtidsdesignfunktioner gör att du kan göra liveändringar på din webbplats, vilket eliminerar behovet av att växla mellan vyer. Du kan använda frontend-redigeraren för att snabbt ställa in din hemsida och andra webbsidor.

2. OceanWP

OceanWP

OceanWP är ett kraftfullt mångsidig WordPress-tema som stöder Divi-byggaren. Det kan användas för att skapa alla typer av webbplatser. Det kommer med flera inbyggda layouter för att starta din webbplats från början. Detta tema är supersnabbt i prestanda och fullt responsivt för att visas vackert på alla skärmstorlekar eller enheter.

Det stöder WooCommerce för att skapa din egen butik. OceanWP är översättningsklar och kan användas för att skapa RTL-webbplatser. Det är optimerat för SEO för att öka din webbplatstrafik.

3. Astra

Astra

Astra är ett lätt men ändå snyggt WordPress-tema som kan fungera som en Divi-layout för Divi Builder. Det låter dig inaktivera sidtitel och sidfält för att skapa sidor i hela bredden med dra och släpp-byggaren. Det levereras med färdiga layouter för att underlätta webbutvecklingsprocessen.

Det har anpassade layoutinställningar för rubrik, blogg, arkiv, enstaka sidor, inlägg och mer. Detta tema har vackra färger och alternativ för typografi.

4. Småföretag

Litet företag

Som namnet antyder är Small Business en professionell Divi-layout för webbplatser för små företag. Det har en enkel, minimal design men behåller alla nödvändiga funktioner för att starta en blogg. Du kan använda deras plugin för att importera en demosida som hjälper till att göra din fulla webbplats redo och du behöver inte göra så mycket. Det använder Divi Builder för att dra och släppa innehåll på dina sidor.

Layouten täcker alla de mest nödvändiga sidorna som om, kontakt osv. Den har suddiga på hemsidan för att visa dina tjänster med ett utdrag. Du kan också lägga till ett kontaktformulär i sidfoten på din webbplats.

5. Gården

Gården

The Farm är en 1-sidig Divi-layout med smidiga animeringseffekter och platt design. Den har anpassade hemsidaikoner för att visa dina tjänster, produkter, målsidor och annat innehåll. Du kan lägga till en bildbanner i full bredd i rubriken, innehåll med bilder och text med ikoner.

För att ställa in layouten måste du köpa Divi Builder separat. När du installerar byggaren kan du använda den här layouten för att dra och släppa ditt innehåll effektivt.

6. Lyckligtvis

Lyckligt

Happily är en gratis Divi-layout för bröllopsplanerare, brudar och brudgummar. Den har anpassade bröllopsikoner, vackra färger och en berättelsebaserad layoutstil. Hemsidan har moduler och snygga avsnitt för att lägga till de funktioner du behöver. Det kommer med ett bildgalleri, anpassade ikoner och en widget för kontaktformulär.

Kontrollera också: Hur man lägger till kontaktformulär i WordPress.

Den här layouten har inte Divi-överordnade temat som standard. Du måste installera den på din WordPress-webbplats för att använda lyckligt bröllop och engagemangstema.

7. Logistik

logistik

Logistic är en modern Divi-layout för transport- och logistikwebbplatser. Det kommer med alla moduler och element som du behöver för att designa din logistiska webbplats snabbt. Den platta designen gör det lättare för dig att lägga till funktioner och innehåll på din hemsida. Logistic har ett inbyggt galleri för att lägga till bilder, anpassade mönster, uppmaning till action-bilder, suddiga sektioner, hemsidaikoner, få en offertform och en skjutreglage i full bredd.

Dessutom erbjuder det ett vittnesmål avsnitt, statistiska räknare med ikoner och fler funktioner att lägga till på hemsidan på din webbplats. Du behöver Divi-överordnade temat för att använda den logistiska layouten. Det inkluderar inte Divi Builder, så du måste köpa det separat.

8. Ashe

Ashe

Ashe är en gratis Divi-layout för webbplatser för yoga, fitness, hälsa, resor, bageri, mat och matlagning. Den har flera navigeringsmenyer, bakgrundsbild på rubriken, reglaget för sektion och mer. Temat har en minimal design och elegant layout.

Det stöder ett kontaktformulär och andra avsnitt på hemsidan. Layouten har flera färgscheman, en design i full bredd och mer fantastiska funktioner.

9. Futurio

Futurio

Futurio är en gratis Divi-layout byggd specifikt för fotografbyråer, fotografer, personliga bloggare och affärswebbplatser. Den har en bakgrundsbild i full bredd för att visa en fet bild, text och en CTA. Den har tre suddiga bilder för visningstjänster med animationseffekter.

Förutom alla funktioner stöder den fullt ut WPML och WooCommerce. Detta tema är optimerat för SEO.

10. Äventyr

Äventyr

Äventyr är ett elegant Divi-tema för resebloggare, äventyrare, resebyråer och alla andra reseföretag. Det kan också användas för att skapa personliga bloggar eller webbplatser för fotografiportfölj. Det har ett bildgalleri på full skärm med ikoner. Du kan anpassa galleriets kolumner och rader för att lägga till foton. Det har också en handlingsfunktion för galleribilder för att lägga till beskrivningar.

Om du har ett fotograferingsteam eller en grupp resenärer, kan du visa dem i gruppavsnittet med tre kolumner. Du kan också publicera sina reseupplevelser med ett profilfoto eller annan information i ett författaravsnitt under varje inlägg. Det låter dig lägga till flera bilder med textrutor på hemsidan. Som med andra Divi-layouter behöver du Divi-överordnade temat för att lansera Adventure-temat.

11. Anpassa

Customify

Customify är en gratis och helt anpassningsbar Divi-layout för alla typer av webbplatser. Den har en vacker design och färgkombinationer för att locka dina besökare. Temat är kompatibelt med alla populära och måste ha WordPress-plugins.

Det är enkelt att konfigurera och stödja WooCommerce. Sidhuvud och sidfot kan anpassas med live WordPress-anpassare.

11. Zelle

Zelle

Zelle är en glad Divi-layout som fungerar perfekt för onlinebutiker, småföretag och alla andra med ett tydligt uppdrag som vill presentera sig på ett professionellt och vänligt sätt. Den har vackra färger, rörliga sektioner, parallaxeffekter och anpassade innehållsblock. Det kommer med en bakgrundsbild på full bredd.

Andra funktioner inkluderar uppmaningsknappar, portföljavsnitt, anpassade ikoner, text med bilder och ett iögonfallande vittnesmål. Få Divi Builder att starta din Zelle-layout snabbt.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa Divi-layouterna och Divi-teman. Du kanske också vill kolla in vår lista över de bästa webbplatsbyggarna för nybörjare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map