11 bästa QuickBooks-alternativ för småföretag (2020)

bästa alternativ till snabbböcker jämfört


Letar du efter de bästa QuickBooks-alternativen?

Medan QuickBooks är den smartaste leverantören av affärsverktyg för din inkomst- och fakturahantering, kan det sakna några funktioner som kan hjälpa dig att organisera dina konton korrekt.

I den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa QuickBooks-alternativen som du kan använda för att hantera dina böcker och konton.

1. FreshBooks

Freshbooks

FreshBooks är en av de mest populära programvarorna för fakturering och fakturering. Det hjälper dig att skapa professionella och anpassade fakturor med din logotyp, bakgrund osv. Det låter dig acceptera kreditkortsbetalningar på dina fakturor och stödja flera betalningsintegrationer.

Det kommer med många andra tjänster som tidspårning, kostnadsspårning, projekthantering och uppskattningar / förslag. Du kan generera kraftfull insikt och rapporter om hur ditt företag fungerar.

Andra framstående funktioner inkluderar automatisk skattberäkning, fakturadatum, betalningsmeddelanden och mer. Du kan välja önskad valuta och ge rabatter till dina användare. FreshBooks är ett perfekt alternativ till QuickBooks.

Pris: Startplanen kostar $ 15 / månad. Denna plan är perfekt för 5 fakturerbara kunder. Om du vill prova deras tjänst innan du köper kan du också registrera dig för den kostnadsfria prövningen.

2. Zoho Books

Zoho Books

Zoho Books är en enkel och säker online-redovisningslösning för ditt företag. Det ansluter till ditt bankkonto för att hantera flödet av dina betalningar, spåra betalningar och kategorisera transaktionerna smart. De ger dig en portal för att acceptera bulkbetalningar, dela senaste försäljningen, samla in feedback från kunder och mer.

Det hanterar och spårar ditt lager och kan integreras med flera tjänster för betalningar, analys, rapportering och kundrelationshanteringsprogram.

Pris: Det kostar $ 9 / månad per organisation. Du kan registrera dig för deras 14-dagars kostnadsfria testperiod för att kontrollera tjänsten innan du köper den.

3. Xero

Xero

Xero är en utmärkt affärs- och redovisningsprogramvara för småföretag. Det ger en realtidsvy av ditt kassaflöde på alla enheter. Den har en mobilapp som är praktiskt att skicka fakturor, skapa kostnadskrav och mer.

Det kategoriserar dina transaktioner och genererar uttalanden snabbt. Xero stöder flera valutor, integrerar med över 700 appar och skapar inköpsorder medan du är på språng.

Pris: Det erbjuder en 30-dagars kostnadsfri testversion för att testa sin tjänst riskfri. Startpaketet kostar $ 20 per månad för upp till 5 fakturor och offert.

4. Sage 50Cloud

Sage 50Cloud

Sage 50Cloud är ett annat alternativ till QuickBooks. Du kan ansluta Sage 50Cloud till ditt bankkonto för att hantera transaktioner, registrera försäljning och generera kvitton i realtid. Det här kundrelationshanteringsverktyget har en anpassad panel för att skapa, redigera och skicka fakturor till dina kunder direkt från programvaran. Du kan också skicka offert till dina kunder i en professionell stil.

Denna programvara hjälper till att hantera dina lager och lager. Det tar hand om skattberäkning och arkiverar automatiskt returer online med HMRC-tjänst. Sage 50Cloud har många automatiseringsprocesser för redovisning som gör den robust och unik.

Pris: Det kostar £ 20 per månad. Om du vill testa tjänsten kan du registrera dig för deras 30-dagars gratisversion.

5. Zipböcker

ZipBooks

ZipBooks är en kostnadsfri programvara för bokföring och fakturering. Liksom andra populära lösningar låter det dig skicka professionella fakturor till kunder och få betalt direkt. Det accepterar alla kreditkort, PayPal och andra betalningsmetoder. Du kan också schemalägga betalningar och automatisera faktureringsprocessen.

Den kategoriserar automatiskt betalningarna med färgkodning för att göra det enklare och mer tillgängligt. Med smarta insikter och rapporter kan du behålla dina högt betalande kunder och öka intäkterna.

Pris: Den har en gratisversion med alla funktioner du behöver för att konkurrera med QuickBooks. ZipBooks erbjuder också premiumlösningar från $ 15 / månad.

6. FreeAgent

Freeagent

FreeAgent är ett lättanvänt bokföringsprogram för småföretag och ett av de bästa QuickBooks-alternativen. Det är byggt för frilansare, enskilda webbplatsägare och små byråer. Det har imponerande funktioner som återkommande fakturor, automatiska betalningspåminnelser, aviseringar och mer.

Den levereras med en funktion för att fästa kvitton och spara dem i din telefon. FreeAgent ansluter till din bank för att spåra transaktionerna och ger dig en realtidsvy av ditt kassaflöde.

Pris: Det börjar på $ 10 per månad i 6 månader. Senare kostar det $ 20 per månad. Du kan registrera dig för deras 30-dagars gratisversion för att kontrollera alla funktioner innan du köper den här lösningen.

7. Våg

Vinka

Wave är en gratis ekonomisk programvara för webbplatser för små företag. Det hjälper dig att hantera konton, fakturering och fakturor online. Med Wave kan du skapa vackra fakturor och skicka dem till kunder med en betalningslänk för snabba betalningar.

Den har en mobilapp för att hantera alla transaktioner, spara snaps av kvitton osv. Den har en robust kunskapsbas som hjälper dig att vägleda dig genom att ställa in bokföringsprogramvaran.

Pris: Det är helt gratis. Du kan registrera dig på deras webbplats för att komma igång.

8. Bänk

Bänk

Bänk är en utmärkt bokföringstjänst för webbplatser för små företag. Det integreras med populära appar som Shopify, WordPress, BigCommerce, Stripe, etc. Det ger dig full kontroll över dina inkomster med månatliga kontoutdrag, kostnadsöversikter och insikter om dina transaktioner.

Det erbjuder ett årligt ekonomiskt paket och gör det enkelt för dig att registrera skatter manuellt. Bänken är ett av de bästa alternativen till QuickBooks.

Pris: Startpriset är $ 119 per månad när det betalas årligen. Du kan registrera dig för deras kostnadsfria testversion för att testa tjänsten.

9. Pandel

Pandle

Pandle är en annan kostnadsfri redovisningsprogramvara för småföretag. Det presenterar dina inkomster och kassaflöde i grafiskt format. I likhet med alla premiumbokföringsprogramvara, låter Pandle dig lägga till betalningslänken till din faktura och få betalt snabbt. Det hanterar smart din ekonomi genom att kategorisera transaktionerna.

Med deras mobilapp kan du skicka offert, fakturor och mer. Pandle-appen förbättrar bokföringsupplevelsen och hjälper dig att växa ditt företag.

Pris: Den har en gratis plan med fantastiska funktioner. För fler alternativ kan du köpa deras premiumversion till $ 7 per månad.

10. Kashoo

Kashoo

Kashoo är enkel redovisningsprogramvara för småföretagare. Den har en lättanvänd instrumentpanel för att visa dina transaktioner i realtid. Det förenar uppgifterna från över 5000 bankflöden, vilket gör det lättare för dig att hantera kassaflödet.

Det är enkelt att konfigurera och använda. Kashoo låter dig skicka professionella fakturor till klienter och är kompatibel med flera betalningsportar, inklusive kreditkort, PayPal osv.

Pris: Det kostar $ 19,95 per månad om det faktureras årligen. Kashoo har en 14-dagars gratis testversion för att testa tjänsten.

11. Gusto

Välbehag

Gusto är en onlinelönstjänst för att hantera dina anställdas konton professionellt. Det kanske inte är en direkt konkurrent till QuickBooks, men du kan använda den för att driva ditt företag smidigt och lösa betalningar när du är på språng.

Det hjälper dig att samarbeta med företag som erbjuder fördelar för anställda. Du kan använda den här tjänsten för att automatisera interna transaktioner enkelt.

Pris: Det kostar $ 12 / månad per person. Gusto har en 30-dagars gratis provperiod.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig ta reda på de bästa QuickBooks-alternativen för att hantera dina konton. Du kanske också vill kolla in vår guide om hur du skapar e-postkonton för ditt företags namn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map