11 bästa Shopify-alternativ: Jämfört med de bästa konkurrenterna

shoppa konkurrenter


Även om Shopify är en av de mest populära e-handelslösningarna, kanske det inte är rätt plattform för alla där ute.

Till exempel är Shopify ett bra val för användare som vill ha en enkel lösning att starta en onlinebutik.

Men det är kanske inte det bästa valet för köpmän som ville vara värd för sin onlinebutik, behöver flexibiliteten för att lägga till nya funktioner, utvecklarvänlig plattform och ha full kontroll över butiken.

I den här artikeln sätter vi samman en lista över några av de bästa alternativen till Shopify.

1. WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce är den mest populära e-handelsplattformen på marknaden. Det kommer som ett plugin för WordPress vilket ger det en solid grund. Det kan användas med ytterligare WordPress-plugins för att lägga till fler funktioner i din butik.

Du kan använda de bästa WooCommerce-teman för att designa din butik. WooCommerce kommer med integrationer, betalningsmetoder, tillägg och mer. Det finns flera e-handelshotellföretag som erbjuder dedikerad WooCommerce-värd för att tillhandahålla det du behöver för en framgångsrik e-handelswebbplats.

Om du stöter på ett problem under installationen finns det en stor WooCommerce-community som är redo att hjälpa dig. WooCommerce har den största marknadsandelen inom e-handeln. Du bör också ta en titt på vår experts granskning av Shopify vs WooCommerce för att se en sida vid sida jämförelse mellan de två populära eCommerce-plattformarna.

Bäst för: Användare som vill få full kontroll över sin e-handel butik.

Prissättning: WooCommerce-programvaran är gratis. Men precis som vilken webbplats som helst, måste du betala för domän och webbhotell, som börjar på $ 3,95 / månad totalt.

2. BigCommerce

BigCommerce

BigCommerce är en utmärkt e-handelslösning för att skapa en onlinebutik. Det hjälper dig inte bara att bygga en butik, det hjälper dig också att få fler beställningar genom att lista dina produkter på Amazon, eBay, Facebook och andra populära nätverk.

Förtroende av miljoner användare är det ett smart val för små till stora skala online-företag. Med BigCommerce kan du välja en mall, anpassa din webbplats, acceptera betalningar, hantera order och mer. Det hjälper dig att få mer trafik till din onlinebutik för att förbättra din sökmotors ranking.

Från att få en beställning till betalningar till fraktföremål till dina kunder täcks du av BigCommerce. Det är en värdlösning och ger Shopify en brant konkurrens.

Bäst för: Användare som föredrar en allt-i-ett-värd e-handelsplattform med fler out-of-the-box-funktioner än Shopify.

Prissättning: $ 29.95 / month

3. Weebly

Weebly

Weebly är en annan enkel, kraftfull webbplatsbyggare. Det kan användas som en e-handelsplattform för att sälja produkter online. Till skillnad från andra lösningar kan du välja ditt tema, ändra teckensnitt, lägga till en bakgrundsbild och mer. Det fungerar med de flesta av de populära betalningsmetoderna för att ta emot pengar från kunder.

Du kan starta en kostnadsfri testversion för att bli bekant med plattformen, men deras premiumversion är vad du behöver för att skapa en komplett eCommerce-butik. Den har en dra-och-släpp-byggare som kan användas för att enkelt lägga till funktioner på din webbplats. Weebly kan vara ett effektivt alternativ till Shopify.

För mer information om plattformen bör du kolla in vår fullständiga Weebly-granskning.

Bäst för: Nybörjaranvändare som vill bygga en butik på startnivå med en webbplatsbyggare.

Prissättning: $ 12 / month

4. Magento

Magento

Magento är en av de äldsta och mest populära e-handelslösningarna i världen. Det är svårare att installera än WooCommerce eller någon annan lösning som listas i den här artikeln. Processen för att lägga till produkter och bilder kräver att man hanterar en brant inlärningskurva.

Förutom detta är Magento en säker och högt ansedd plattform för online shopping. Det har ett växande samhälle som är redo att hjälpa dig att arbeta med Magento. Det är en egen värdlösning, vilket innebär att du behöver ett domännamn och webbhotell för att skapa din onlinebutik.

Bäst för: Stora e-handelsbutiker

Prissättning: Bra erbjudanden är tillgängliga från $ 8,99 / månad

5. Fyrkant

Squarespace

Squarespace är en premium webbplatsbyggare och ett alternativ till WordPress. Det kan användas för att bygga e-handelslösningar med alla funktioner du behöver. Det inkluderar anpassade mallar, integrationer och en drag and drop-byggare för att snabbt ställa in din shoppingwebbplats.

För mer information bör du också kolla in den här artikeln om Squarespace vs WordPress. Det är en värdlösning och du kan börja med att registrera dig från deras webbplats.

Bäst för: Användare som ville ha en allt-i-ett-webbplatsbyggare för att skapa en butik.

Prissättning: $ 26 / månad för en bra e-handelsplan

6. 3d-vagn

3dcart

3dcart är en helt värd e-handelslösning som du kan använda för att bygga din onlinebutik. Det är en premiumlösning och du måste betala varje månad för att hålla ditt företag levande. 3dcart har planer för enskilda till flera användare. Alla deras planer inkluderar inga transaktionsavgifter, obegränsad produktkapacitet, kundsupport, 100+ betalningslösningar och mer.

Du kan integrera din onlinebutik med Facebook, Stripe, MailChimp (även kassa till de bästa alternativen till MailChimp), Amazon.com och andra populära nätverk för att få fler konverteringar. Den har färdiga teman för att anpassa din butik efter ditt hjärts önskan.

Bäst för: Användare som vill testa ännu en e-handelsplattform

Prissättning: $ 19 / month

7. Zoey

Zoey

Zoey är en företagslösning för B2B / grossist e-handelslösningar. Det är ett bra val för stora företag där kunder kan begära en offert, prata med en säljare, uppleva produkten innan de köper och mer. Med denna online-lösning kan du undvika pappersarbete och spåra varje konversation i butikens backend.

Det har webbplatsverktyg för marknadsföring för att växa ditt företag med korrekt rapportering, kundservice och mer. Zoey har massor av teman och tillägg för att anpassa din webbplats. Det är flexibelt och integrerar lätt tredjepartslösningar för att uppfylla dina krav.

Bäst för: Användare som vill ha en grossist-e-handelsplattform med B2C-funktioner

Prissättning: Anpassade priser

8. Volusion

Volusion är en modern e-handels- och kundvagnsprogramvara på marknaden. Det har fantastiska teman för att starta din butik och locka användare. Volusion erbjuder lagerhantering, obegränsat produktlager, enkla betalningslösningar, marknadsföring och SEO-verktyg.

Deras kundsupport är känt för att hjälpa till med webbdesign, marknadsföring och marknadsföringsbehov. Volusion litar på tusentals onlinebutiker för att sälja sina produkter.

Bäst för: Användare som vill ha ännu en värd eCommerce-plattform

Prissättning: $ 29 / month

9. Pinnacle Cart

Pinnacle Cart

Pinnacle Cart är en populär webbutiker och e-handelsprogramvara. Den har inbyggda anpassade mallar, marknadsföringsverktyg, appintegrationer och tillägg. Det är enkelt att konfigurera och levereras med online-utbildning från deras experter.

De erbjuder VPS-värd och egen dedikerad servervärd. Till skillnad från många andra kundvagnslösningar har Pinnacle Cart betalningsintegrationer med PayPal, Stripe, CardConnect och mer.

Bäst för: Användare som inte vill dela transaktionsavgifter med eCommerce-plattformen.

Prissättning: $ 79.95 / month

10. Stor kartell

Stor kartell

Big Cartel är en e-handelslösning för artister och andra skapare. Det kommer med anpassade teman som kan användas för att sälja målningar, t-shirts, tryck, smycken och mer. Med gratis teman kan du anpassa designen och utseendet på din onlinebutik.

Den har inbyggda verktyg för att lägga till produkter, hantera order, kontrollera statistik, köra kampanjer, publicera annonser och mer. Det gör att du kan hantera din onlinebutik från vilken enhet som helst.

Bäst för: Konstnärer och kreativa butiksägare

Prissättning: Gratis för 5 produkter. Sedan $ 9,99 / månad

11. Wix

Wix

Wix är en populär lösning för webbplatsbyggnad som kan användas för att skapa en onlinebutik. Det är en värdlösning, vilket betyder att allt du behöver mycket för att starta är deras premiumversion. Du kan helt enkelt använda dra och släpp-byggaren för att lägga till produkter, bilder, innehåll och ställa in din butik.

Det låter dig integrera betalningsmetoder som PayPal, autorize.net och andra för att samla in betalningar från klienter. Wix har utmärkt dokumentation och du behöver inte kodningskunskap för att starta en webbplats eller onlinebutik.

Vi rekommenderar också att du tittar på denna kompletta Wix-granskning, så att du kan lära dig mer om dess funktioner och funktioner.

Bäst för: Användare på entrénivå som vill bygga en grundläggande butik med en dra och släpp-byggare.

Prissättning: $ 29 / month

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att lära dig om Shopifys konkurrenter. Om du gillade den här artikeln, rekommenderar vi också att du kolla in den här guiden på de bästa bloggplattformarna för nybörjare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map