11 bästa WordPress-anslagstavlor och teman (jämfört)

bästa wordpress jobbbrädetema och plugins


Vill du ha de bästa WordPress-jobbkortet plugins och teman? Jobbkort WordPress-plugins och teman kan användas för att enkelt bygga en jobbportal eller sökmotor för jobblistor. Det hjälper dig att posta nya jobböppningar och du kan också låta andra arbetsgivare lägga till jobb på din blogg.

I den här artikeln kommer vi att dela de bästa WordPress-jobbkortet plugins och teman så att du kan spendera mindre tid på att söka efter rätt verktyg och mer tid att implementera dem.

Skapa ett jobbbräde med WordPress

WordPress är världens bästa webbplatsbyggare. Många av de största märkena använder WordPress för sina webbplatser. Det är superflexibelt och erbjuder alla de fantastiska funktioner du behöver för att bygga din egen jobbtavla.

Du hittar två typer av WordPress-webbplatser: WordPress.com, som är en värdplattform; och WordPress.org, som är en självhostad lösning. Du kan se vår sida vid sida jämförelse på WordPress.com kontra WordPress.org för mer information.

Vi rekommenderar att du använder WordPress.org. Det är en komplett lösning med tillgång till alla de mest otroliga funktioner du behöver för att lyckas.

Men först behöver du ett domännamn och webbhotell.

Bluehost är vår rekommenderade värdlösning. Det är ett av de bästa webbhotellföretagen, och också WordPress core officiella värdpartner.

För våra användare erbjuder de ett gratis domännamn, gratis SSL-certifikat och en enorm rabatt på webbhotell.

skapa en blogg på bluehost

Klicka här för att göra anspråk på detta exklusiva Bluehost-erbjudande »

När du köper webbhotell bör du följa vår guide för hur du skapar en webbplats med WordPress.

Låt oss nu titta på några av de bästa WordPress-jobbkortet plugins och teman som du kan installera på din webbplats.

1. WP Job Hunter

WP Job Hunter

WP Job Hunter är ett WordPress-jobbkort-plugin som är lämpligt för att visa jobb på din webbplats eller blogg. Du kan också tjäna pengar online genom att tillåta betalda jobbförteckningar. Det kommer med en jobbportalwidget som du kan dra och släppa i något av de widget-färdiga områdena på din webbplats för att enkelt kunna visa jobb där du vill.

Det innehåller många anpassade och automatiserade integrationer som gör installationen lätt för dig. Det stöder de mest populära plattformarna för sociala medier, inklusive Facebook, för att lägga till liknande och dela funktioner. WP Job Hunter integreras också med Google Maps för att visa platserna för jobben för dina användare.

2. Divi Theme

divi-theme-for-jobb-skivor

Divi är ett av de bästa mångsidiga teman som gör att du enkelt kan skapa en webbplats för jobbkort. Divi levereras med hundratals fullständiga webbplatspaket, inklusive Jobb-rekryteringslayoutpaket, som innehåller layouter för kandidater, sida med arbetsgivare, listningssida och några andra.

Divi finns i två smaker: Divi Theme och Divi Builder (plugin).

Divi Theme är bäst för användare som vill göra anpassningar genom att använda ett av dess 100 + fullständiga webbplatspaket som följer med temat.

Divi Builder-plugin fungerar med alla teman, är bäst för användare som vill använda det tillsammans med andra teman.

Det är också packat med funktioner som Inline Text Editing, Global Elements & Stilar, responsiv redigering och mycket mer. Divi tillhandahåller 800+ färdiga design, så du kommer aldrig att få slut på alternativen.

För att få din jobbportal att vara funktionsrik med Divi kan du lägga till jobblistor med kartplats och beskrivningar.

3. Jobbsökning

Jobbsökande

JobSearch är ett premium WordPress-jobbkort-plugin. Den har jobbvarningar, spårning av applikationer, en återuppbyggnadsbyggare, inloggningar för sociala appar och mer. Det kommer med ett effektivt sökverktyg som gör jobbsökningen enkel för dina användare.

Det ger arbetsgivarna möjlighet att publicera fullständiga detaljer för varje jobb, och kandidater kan kortlista de jobb de väljer. Dina användare kan ansöka om jobb med sociala medieplattformar som Facebook och LinkedIn. Det är ett plugin med översättningsklar och stöder WooCommerce helt.

4. Executive Pro av StudioPress

Executive-pro-jobb-skivor

StuioPress-teman drivs av Genesis Framework som är mycket optimerad för hastighet och SEO. Executive Pro är utformad med förståelse för att betjäna mångsidiga webbplatser. Det drivs av Genesis Framework som är mycket optimerad för hastighet och SEO.

Executive Pro kommer att stöda funktioner som anpassade menyer, anpassade rubriker, sidfot widgets, flera layoutalternativ och mycket mer.

GRATIS ACCESS: Executive Pro + 35 Andra StudioPress-teman!

Vill du prova alla premium StudioPress-teman, inklusive Executive Pro, GRATIS?

När du registrerar dig för WP Engine, den bästa hanterade WordPress-värdstjänsten, får du Genesis-ramverket och ALLA StudioPress-teman gratis (det är över 2 000 dollar i värde!)

Få alla 35+ teman GRATIS med WP-motor »

5. JobEngine

JobEngine

JobEngine är ett enkelt WordPress-jobbbrädetema. Den har alla funktioner som du behöver för att skapa en jobbportal. Det är mycket anpassningsbart och flexibelt, så att du enkelt kan lägga till nya jobblistor. Du kan också låta arbetsgivare lägga till sina jobb på din webbplats. För detta kan du skapa flera paket och debitera dem för varje lista.

Det stöder presenterade listmall, betalningsportar, flera färgscheman, anpassade temalternativ, sidofält, inbyggda målsidor och mer. Det gör att du enkelt kan skapa en flerspråkig webbplats.

6. JobRoller

JobRoller

JobRoller är ett utmärkt temat för brädor för WordPress-webbplatser. Den levereras med flera avsnitt för presenterade jobblistor, alternativ för intäktsgenerering, målsidor och ett Ajax-baserat sökfilter.

Dessutom är det enkelt att konfigurera och inkluderar anpassade temalternativ. JobRoller låter dig och dina användare skapa ett konto, ladda upp jobblistor, hantera en CV-bank med mera. Det är ett kraftfullt WordPress-tema för jobbportalerna med enkel, snygg layout.

7. WP Job Manager

WP Job Manager

WP Job Manager är ett flexibelt WordPress-jobbkort-plugin med fantastiska funktioner. Det låter dig enkelt skapa ett jobbkort med nödvändiga sidor, användarregistreringsformulär och jobblistor. Det erbjuder en anpassad instrumentpanel för dina användare att ladda upp nya jobb, hantera listor och mer.

Det levereras med flera tillägg. Det integrerar ditt jobbkort med Facebook, WooCommerce, faktiskt och andra användbara appar.

8. Job Board Board Manager

Job Board Board Manager

Job Board Manager är ett gratis WordPress-jobbkort-plugin som kan användas för att starta din jobbportal snabbt. Den har företagsprofiler, Geo-platser, anpassade widgetar och premiumtillägg. Det låter dig lägga till jobblistor på flera sidor och inlägg med kortkoder.

Dessutom kan du lägga till nya jobblistor, skapa betalda listor, hantera jobbvarningar och mer. Det stöder Schema.org-rika utdrag, en instrumentpanel för jobbansökningar, WooCommerce-butiker och brödsmulor.

9. Ansök online

Ansök online

Som namnet antyder är Apply Online ett pluginprogram för WordPress jobbkort som låter användare söka jobb online. Det är lämpligt för hantering av annonser, accepterar jobbansökningar, tillåter användare att ansöka om jobb online och skickar e-postvarningar.

Det kommer med sökfilter, kategorier för jobblistor, ansökningsformulär online och anpassade jobbannonser. Det finns ingen möjlighet att lägga till betalda listor, så du måste använda en följeslagare-plugin som erbjuder betalda prenumerationer. Du kan också skapa ett kontaktformulär för att ta emot ansökningar från arbetsgivare för anpassade listor.

10. Simple Job Board

Simple Job Board

Om du letar efter en enkel, enkel lösning för att lägga till en jobbportal på din WordPress-webbplats kan du prova Simple Job Board-plugin. Det ger dig full kontroll över dina jobblistor. Plugin är inte uppblåst med funktioner. Du måste skapa manuellt jobbannonser, lägga till kategorier och mer. Det tillåter inte dina användare att skapa ett konto eller lägga till betalda listor, så du måste skapa ett formulär på din webbplats för att acceptera erbjudanden från arbetsgivare.

Med alla begränsningar kommer flexibilitet eftersom det ger dig tillgång till lägga till fullständiga detaljer för jobblistor, visa anpassade ansökningsformulär till kandidater och mer.

11. WPJobBoard

WP Job Board

WPJobBoard är ett kraftfullt WordPress-plugin för att skapa ett jobbkort på din blogg. Den har en anpassad portal för arbetsgivare att titta på de nya applikationerna och välja de bästa kandidaterna. Den har en frontpanel som gör att användare kan ladda upp filer som CV, lägga till nya jobblistor och mer.

Det har ett gratis jobbbrädetema som kan användas för att enkelt skapa en jobbportalwebbplats. Det är också helt flexibelt med de bästa WordPress-teman. Det stöder betalningsportaler, medlemskap, rabatter, kuponger och erbjudanden.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress-jobbkortet plugins och teman. Du kanske också vill se vårt expertval av de bästa VPN-tjänsterna för WordPress-användare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map