11 fyrkantiga alternativ för alla typer av webbplatser

mest populära fyrkantiga alternativ


Letar du efter de mest populära Squarespace-alternativen? Squarespace är en förstklassig webbplatsbyggare med ett lättanvänt gränssnitt. Det är ett bra val för när du börjar första gången; Men när ditt företag växer och du behöver lägga till fler funktioner på din webbplats kan Squarespace bli ganska dyrt.

När du har vuxit ut Squarespace, eller så börjar det kosta mer än det är värt, är det dags att söka ett alternativ.

I den här artikeln kommer vi att presentera några av de populära alternativen till Squarespace som du kan använda för att skapa den webbplats du alltid har velat.

1. WordPress

Wordpress

WordPress är världens mest populära webbplatsbyggare. Många toppmärken använder WordPress för sina webbplatser och bloggar. Det är helt gratis att använda. WordPress-förvaret har tusentals teman och plugins tillgängliga, vilket gör det mycket flexibelt.

Förutom webbplatser och bloggar kan WordPress användas för att skapa en onlinebutik med WooCommerce-plugin. Det erbjuder integrationer med nästan alla appar på marknaden inklusive betalningsappar, kundvagnar etc. Medan Squarespace tar ut en avgift på 3% per transaktion på deras butik, tillåter WooCommerce obegränsade gratis transaktioner och det har massor av andra användbara funktioner också.

Du bör kolla in denna sida vid sida jämförelse mellan Squarespace vs WordPress för att lära dig mer om de två plattformarna. Om du använder Squarespace och vill expandera, kolla in vår steg-för-steg-guide om hur du byter din webbplats från Squarespace till WordPress.

2. Wix

Wix

Wix är en utmärkt webbplatsbyggare för att skapa en webbplats, blogg eller en webbutik. Det är enkelt att konfigurera och levereras med en drag-and-drop-sidbyggare. Det gör att du direkt kan lägga till bilder, innehåll och funktioner på din webbplats.

Grundversionen av Wix är gratis vilket är bra för att lansera en ny webbplats. Det är en gratis värdplattform, så du behöver inte köpa webbhotell. Om du vill ha avancerade funktioner på din webbplats eller vill skapa en onlinebutik måste du dock köpa en av deras betalda planer. De betalda versionerna av Wix gör det möjligt för dig att integrera flera betalningsalternativ som autorize.net, PayPal och mer.

Missa inte den här artikeln om Wix-alternativ och konkurrenter.

3. Weebly

Weebly

Weebly är en annan populär webbplatsbyggare på marknaden. Den kan användas för att skapa en webbplats och en onlinebutik på samma gång, vilket gör Weebly till ett perfekt alternativ till Squarespace. Den har funktioner för att skapa en attraktiv webbplats med parallaxbakgrunder, anpassade teckensnitt och mycket mer.

Du kan starta en Weebly-webbplats gratis men när din webbplats växer måste du uppgradera till deras premiumversion för fler funktioner. För startsidor är det en utmärkt lösning och är väldigt nybörjarvänlig.

4. BigCommerce

BigCommerce

BigCommerce är en kraftfull e-handelsprogramvara. Det är en värdlösning och låter dig lista dina produkter på branschens bästa webbplatser för att få mer affärer från dem.

Det är en perfekt webbplatsbyggare för alla storlekar på affärsmodellen online. Du kan skapa en anpassad butik med deras mallar och hantera den i enlighet därmed. När det gäller integrationer fungerar det perfekt med betalningslösningar från tredje part för att acceptera betalningar online.

5. Shopify

Shopify är en populär e-handelsbyggare. Den har en enkel att hantera backend så att du kan starta din onlinebutik direkt. Det kommer med en dra och släpp-byggare, appar, integrationer och mer. Medan Squarespace kan integrera en e-handel butik, konkurrerar den med Shopify, som är en fullfjädrad webbutikstillverkare.

Förutom deras grundläggande funktioner kan du köpa premiumtillägg, tillägg och betalningslösningar för att ge ditt onlineföretag ett boost. När det gäller design kan Shopify helt anpassas med sina färdiga teman.

Du kanske också vill kolla in vår kompletta lista med Shopify-alternativ och konkurrenter.

Läs vår kompletta Shopify-recension.

6. Jimdo

Jimdo

Jimdo är en webbplatsbyggare baserad på konstgjord intelligens. Du kan använda den för att enkelt skapa en webbplats. Det erbjuder ett gratis domännamn, värd och grundläggande SEO-funktioner. Jimdo har ett team av experter som är redo att hjälpa dig med designanalys, säkerhet, SEO och installation.

De erbjuder premiumplaner för din e-handelsverksamhet med obegränsad produktkapacitet. Jimdo tar ingen avgift på transaktioner och kan integreras med PayPal, SEPA-direktkredit och kreditkort för säkrade betalningar online.

7. Duda

Duda

Duda är en professionell webbplatsbyggare för digitala byråer, utgivare och värdföretag. Det har premiumplaner för webbplatser på grundläggande till avancerad nivå. Den levereras med en premium e-handel addon att sälja online.

Du kan använda deras mallar för att skapa en berättelsebaserad webbplats för din byrå. Duda erbjuder anpassade logotyper, team management, live chat support och mer. Den har en 30-dagars kostnadsfri testperiod på mellannivåplanen för att testa funktionerna innan du köper den.

Missa inte de bästa intercomalternativen med LiveChat, Olark, Slack osv.

8. Webbnod

Webnode

Webnode är en webbhotell som byggs med över 50 gratis webbmallar för att skapa den webbplats du behöver. Den har en gratis plan som låter dig skapa en grundläggande webbplats på Webnodes domän. För att lägga till ditt eget domännamn måste du skaffa en av deras premiumplaner.

Emellertid kommer premiumplanerna med andra funktioner inklusive e-postkonton, en formulärbyggare, annonsfri design, Google Analytics-support, bakgrundsvideo och mer. Webnode ger dig värdutrymme på deras servrar baserat på planen du väljer.

9. Slående

Slående

Slående är en freemium-webbplatsbyggare. Det har gratis- och premiumplaner för att skapa din webbplats. Deras live-redaktör är enkel och lätt att använda. Det gör att du snabbt kan redigera din webbplats och lägga till ditt innehåll. Du kan klicka på valfritt objekt för att redigera och publicera det.

Det levereras med en inbyggd e-handel butik. Slående integrerar med PayPal och Stripe för betalningar. Liksom andra webbplatsbyggare i den här artikeln är det ett bra alternativ till Squarespace som du kan använda för att skapa din webbplats.

10. Mozello

Mozello

Mozello är en premium webbplatsbyggare. Det är en värdlösning och låter dig registrera ett gratis domännamn. Det kommer med anpassade mönster, marknadsföringsfunktioner, e-handelsintegration och mer. Mozello har en gratis plan för grundläggande webbplatser (utan anpassat domännamn).

Det kan också användas för att skapa flerspråkiga webbplatser. Deras drag and drop-byggare hjälper dig att starta din webbplats direkt utan att veta något om kod. Med mobil responsiv design och SEO-funktioner kan du ranka din webbplats bättre på sökmotorer.

11. WebStarts

WebStarts

WebStarts är en gratis webbplatsbyggare med premiumabonnemang för avancerade funktioner. Den har en dra och släpp-redigerare för att lägga till bilder, text och andra element på din webbplats. WebStarts byggdes så att elever med mindre budget kan få en online-närvaro. Det integrerar formulärbyggare, plugins för medlemskap, musikaffärer, SEO-tillägg och mer.

Det är lätt att använda och behöver nollkodningskunskap. Som en värdplattform frigör det dig från oroet för att hitta webbhotell för din webbplats. Den har anpassade mallar som du kan lägga till i direktförhandsvisningen och publicera designen direkt.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att upptäcka de populära alternativen till Squarespace. Du kanske också vill kolla in vår lista över populära WordPress-konkurrenter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map