12 bästa GoDaddy-alternativ för domän- och webbhotell (2020)

bästa godaddy värd alternativ


Letar du efter det bästa GoDaddy-alternativet för domänregistrering och webbhotell?

Utan tvekan är Godaddy ett av de mest populära namnen när det gäller registrering av domännamn och värd för ditt företag online. Under de senaste 22 åren har GoDaddy lyckats etablera ett fäste på marknaden.

I den här artikeln visar vi dig 8 bästa GoDaddy-alternativ som erbjuder bra domänregistrering och webbhotelltjänster.

Bästa GoDaddy-alternativ för webbplatsägare

Den här artikeln är uppdelad i två avsnitt-

 1. Bästa GoDaddy-alternativ för domännamn
 2. Bästa GoDaddy-alternativ för webbhotell

Så låt oss börja.

Bästa GoDaddy-alternativ för domännamn

Ett domännamn är adressen till din webbplats på internet, som Google.com eller IsItWP.com. För att registrera ett domännamn måste du gå till en domännamnsregistrator, skapa ett tillgängligt domännamn och sedan registrera det.

Här är fyra bästa domänregistreringsplattformar som kan vara ett bra GoDaddy-alternativ för dig.

1. Bluehost

Bluehost-webbplats

Bluehost är en one-stop-lösning som låter dig välja ett domännamn och vara värd för din egen webbplats.

Det bästa är att Bluehost låter dig välja ett domännamn gratis när du väljer en webbhotellplan. Du får också 63% rabatt på webbhotell.

Klicka här för att göra anspråk på detta exklusiva Bluehost-erbjudande »

Alla domäner som köpts från Bluehost kommer med automatisk förnyelse och domänlåsningsalternativ.

2. Domain.com

Domain.com är en annan populär domännamnsregistrator som låter dig enkelt registrera ett domännamn. Med domain.com kan du registrera ett helt nytt domännamn eller överföra ditt befintliga.

Det har också möjlighet att låta dig köpa en premiumdomän för ditt företag. Premium-domännamn är högkvalitativa domäner som tidigare har registrerats men som kan säljas till dagens marknadsvärde.

Prissättning för domännamnet börjar på $ 9,99 per månad.

3. Namecheap

Namecheap-blogg-name-generator

Namecheap är ett av de bästa GoDaddy-alternativen som låter dig välja ett perfekt domännamn för ditt företag. Om du inte själv kan hitta en bra kan du också bläddra igenom marknaden för att köpa ett namn du vill. Om du vill sälja en domän som du parkerat för länge sedan är det också möjligt.

Det bästa är att förnyelseskostnaden för domännamn är billigare än för GoDaddy.

För att hålla dig uppdaterad om vad som är nytt på marknaden kan du också kontrollera de nya och toppnivå-domänutgivningarna. Och om du gillar en av dessa kan du ta tag i den direkt från ditt Namecheap-konto. Dessutom kommer det med mer än 50 olika toppdomäntillägg.

4. Dreamhost

dreamhost recension

DreamHost erbjuder mer än 400 TLD (toppdomäner) som du kan välja mellan. Med DreamHost kan du enkelt välja en domän som återspeglar dina affärsidéer och som är lätt att komma ihåg. Du kan också överföra dina domäner utan problem.

Precis som Bluehost låter DreamHost dig också registrera ett domännamn gratis när du köper webbhotell. Du får också 47% rabatt när du prenumererar på en värdplan.

Tillsammans med huvuddomänen kan du också välja ett obegränsat antal underdomäner. Du kan också hantera dina domännamn, redigera DNS-poster, ställa in domän vidarebefordran och mer. Om du fastnar kan du enkelt kontakta deras supportteam som är tillgängligt dygnet runt för dig.

Låt oss nu titta på några av de bästa GoDaddy-alternativen för webbhotelltjänster.

Bästa GoDaddy-alternativ för webbhotell

GoDaddy-värd
Om du har tittat på GoDaddy som en webbhotell för din webbplats och du inte är säker på om de är rätt val för dig, låt oss snabbt gå igenom några av de fördelar och nackdelar.

Fördelar med GoDaddy Hosting

 • prisvärd – GoDaddy-värd har planer från $ 4,99 per månad.
 • WordPress Hosting – Bygg snabbt en WordPress-webbplats med GoDadddys WordPress-värd med automatisk installation.
 • Webbplatsbyggare – Förbyggda webbplatser och dra & drop page editor för nybörjare.
 • Domän – Gratis domännamn med årsplan.
 • 99,9% drifttid – 99,9% drifttidsgaranti.

Nackdelar med GoDaddy Hosting

 • Pris – Det finns bästa billiga värdalternativ på marknaden för nybörjare. Plus att få några av de rabatter som erbjuds måste du registrera dig i 3 år.
 • Stöd – GoDaddy erbjuder anständigt stöd men begränsat livechatsupport, inte 24/7 support som andra webbhotell.
 • begränsningar – GoDaddy begränsar din diskspace och databaser.
 • Ingen exportfunktion – Om du bygger en webbplats på GoDaddy webbplatsbyggare och vill migrera till WordPress till exempel kan processen vara svår.
 • Brist på e-handelsstöd – GoDaddy erbjuder inget e-handelsstöd till skillnad från många andra webbhotell.

Funktioner att leta efter i GoDaddy Hosting Alternatives

När du har bestämt dig för vilken typ av webbplats du ska bygga och vilka funktioner som krävs för det finns det andra faktorer du bör leta efter i en bra webbhotell, inklusive:

 • Kosta
 • Pengar tillbaka garanti
 • Stöd
 • Laddningstid
 • Uptime
 • Användarvänlighet

Att välja en webbhotell borde inte vara ett snabbt beslut. Titta noga på dessa faktorer för att avgöra vilket alternativ som är bäst för dig.

bluehost recension1. Bluehost

 • Laddningstid: 689 ms
 • Uptime: 99,99%
 • Stöd: 9/10
 • Hemsida: Bluehost.com

Kom igång med Bluehost »

Bluehost är en av de officiellt rekommenderade webbhotellleverantörerna av WordPress.org. Det erbjuder delade, WordPress och dedikerade hostingtjänster för sina kunder. Och de tjänster som tillhandahålls av Bluehost är mycket bättre än GoDaddy. Genom att vara värd för din webbplats på Bluehost får du också använda ett gratis domännamn, gratis SSL och 1-klick WordPress-installation.

Vem är det till?: Bluehost är ett fantastiskt alternativ för alla nya bloggare och webbplatsägare. På grund av det fantastiska stödet som Bluehost erbjuder är det lätt att komma i kontakt om du någonsin fastnar.

Prissättning: Prisplanerna för Bluehost är mycket budgetvänliga även för nybörjare. Beroende på din plan kan det vara mellan $ 2,95 per månad – $ 79,99 per månad.

Läs vår detaljerade recension på Bluehost här.

hostgator granskning2. HostGator

 • Laddningstid: 691 ms
 • Uptime: 99,96%
 • Stöd: 10/10
 • Hemsida: HostGator.com

Kom igång med HostGator »

HostGator är ett annat GoDaddy-alternativ som du behöver kolla in. Det erbjuder olika värdplaner och om du redan har värd din webbplats med ett annat webbhotellföretag kan du överföra din webbplats utan att betala några extra kostnader.

Du kan också använda dess anpassade brandväggar för att skydda din webbplats mot DDoS-attacker. Inte bara det, det erbjuder också obegränsat diskutrymme och bandbredd.

Vem är det till?: HostGator kan vara den bästa värdtjänsten om du vill ha en nybörjarvänlig webbhotell som har alla viktiga funktioner, som 1-klick WordPress-installation, webbplatsbyggare, etc..

Prissättning: Priset för HostGator börjar på $ 2,64 / månad.

Läs vår kompletta HostGator-recension för mer information.

siteground granskning3. SiteGround

 • Laddningstid: 649 ms
 • Uptime: 99,98%
 • Stöd: 10/10
 • Hemsida: SiteGround.com

Kom igång med SiteGround »

Nästa alternativ som vi vill föreslå är SiteGround. SiteGround är ett av de bästa GoDaddy-alternativen som ger dig alla viktiga värdfunktioner. Med SiteGround har du möjlighet att få en snabb och säker hosting.

Om du vill lägga till en onlinebutik och börja sälja dina produkter och tjänster online låter SiteGround göra det med sin optimerade WooCommerce-värd.

Vem är det till?: SiteGround är ett perfekt alternativ för nybörjare som inte är mycket skickliga med det tekniska arbetet med att hantera sina webbplatser.

Prissättning: SiteGround har hållit sina priser mycket rimliga. Du har olika alternativ som sträcker sig från $ 3,95 / månad till $ 11,95 / månad.

dreamhost recension4. Dreamhost

 • Laddningstid: 445 ms
 • Uptime: 99,90%
 • Stöd: 7/10
 • Hemsida: Dreamhost.com

Kom igång med DreamHost »

DreamHost är ett annat fantastiskt GoDaddy-värdalternativ. Det ger dig fantastiska värdplaner för dig att välja mellan, men om du är ny på det här och inte är säker på vilken du ska välja kan du kontakta dem för att få hjälp. Alla planer kommer med gratis SSL, obegränsad bandbredd och ett gratis domännamn.

För att göra installationen och inställningen enkel har den också erbjudit ett alternativ med installation med ett klick. Den lättanvända anpassade kontrollpanelen ger dig tillgång till alla dina DreamHost-produkter där du kan justera dina inställningar.

Vem är det till?: DreamHost med sitt fantastiska stöd och fantastiska service är ett perfekt alternativ för både nybörjare och avancerade användare.

Prissättning: DreamHosts delade värdplaner sträcker sig från $ 2,59 per månad till $ 13,75 per månad.

5. iPage

IPage-GoDaddy-värd-alternativ
iPage är en av de mest billiga webbhotelltjänsterna på marknaden, men det är fortfarande ett mycket pålitligt alternativ. iPage erbjuder en enda typ av värdplan, medan GoDaddy erbjuder flera olika alternativ.

Men med iPages värdplan får du gratis domänregistrering, gratis dra och släpp webbplatsbyggare med över 1000 gratis mallar, gratis SSL-certifikat, gratis e-post och support 24/7.

Dessutom har deras plan kostnadsfritt extrakostnader på över $ 500 inklusive Google Adwords-krediter, gratis säkerhetsverktyg från SiteLock, Bing Ad-krediter och gratis WordPress-byggverktyg.

Om du är orolig för att minska ditt koldioxidavtryck är iPage en EPA-grön kraftpartner; deras datacenter och webbservrar drivs av vindkraft. Och de är också bland de bästa kanadensiska webbhotelltjänsterna.

Prissättning: Börjar på $ 1,99 per månad.

Läs vår fullständiga iPage-recension »

Kom igång med iPage idag »

6. A2 Hosting

A2-hosting-hosting-alternativ
A2 Hosting är en webbhotell för utvecklare och vän som låter dig välja mellan två operativsystemalternativ, Windows och Linux. De erbjuder också värdalternativ som delad, WordPress, VPS, återförsäljare och dedikerad.

A2 Hosting är känt för deras ultra-snabba och pålitliga hosting och de erbjuder också gratis och enkel webbplatsöverföring, obegränsat utrymme och bandbredd, 24/7 support och mer.

Som en enorm bonus erbjuder A2 Hosting en häpnadsväckande återbetalningsgaranti när som helst, vilket innebär att du kan ge deras webbhotell ett försök helt riskfritt.

Prissättning: Börjar på $ 3,92 per månad.

Läs vår fullständiga recension av A2 Hosting »

Kom igång med A2 Hosting idag »

7. GreenGeeks

GreenGeeks-web-värd
GreenGeeks är en annan extremt populär miljövänlig värdleverantör. Denna branschledare sätter tillbaka tre gånger den kraft de förbrukar i nätet i form av förnybar energi. De tillhandahåller webbhotell, WordPress-värd och värd för bästa återförsäljare.

Med GreenGeeks finns det inga dolda avgifter. Du behöver inte oroa dig för att de försöker sälja dig några webbhotell-tillägg. Dessutom ger de också en gratis drag n ‘drop-byggare, gratis webbplatsöverföring, gratis e-postkonton, 24/7 teknisk support och mer. De är också bland de fem brittiska webbhotelltjänsterna.

Prissättning: Börjar på $ 2,95 per månad.

Läs vår fullständiga GreenGeeks-recension »

Kom igång med GreenGeeks idag »

8. InMotion Hosting

Inmotion-web-värd
InMotion Hosting är en annan pålitlig webbhotell som erbjuder ett antal webbhotellalternativ inklusive WordPress-värd, VPS, dedikerade servrar, webbhotell och mer.

Med InMotion Hosting får du gratis webbplatsmigrering, app-installationsprogram med 1 klick och deras gratis dra och släpp webbplatsbyggare för att hjälpa dig att få din webbplats snabbt online. De erbjuder också de senaste teknikfunktionerna för att göra din webbplats smidig och snabb, till exempel SSD-lagring, PHP 7 och anpassad servercache..

Dessutom kan du prova InMotion Hosting riskfritt med deras 90-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Prissättning: Börjar på $ 4,99 per månad för våra läsare.

Läs vår fullständiga InMotion Hosting-recension »

Kom igång med InMotion Hosting idag »

Sammanfattning: Topp 8 GoDaddy Hosting-alternativ

Värd för alternativCostMoney BackLoad Time UptimeSupport
1. Bluehost$ 2,75 / mo.30 dagar689 ms99,99%10/10
3. HostGator$ 2.78 / mo.45 dagar691 ms99,96%10/10
2. SiteGround$ 3,95 / mo. 30 dagar649 ms99,98%10/10
5. DreamHost$ 2,59 / mo.97 dagar445 ms99,90%7/10
4. iPage$ 1.99 / mo.30 dagar2600 ms99,98%8/10
6. A2 Hosting$ 3.92 / mo.30 dagar1280 ms99,90%9/10
7. GreenGeeks$ 3.49 / mo.30 dagar697 ms99,92%9/10
8. InMotion Hosting$ 3.49 / mo.90 dagar982 ms99,91%9/10

Det här är några GoDaddy-alternativ för domänregistreringar och webbhotelltjänster för ditt företag. Var och en av dessa erbjuder stort stöd så det finns inget att oroa sig för.

När du väl har valt din domän och värd, skulle du definitivt ställa in din webbplats. Här är en guide som hjälper dig att skapa din webbplats steg för steg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me