13 bästa webbdesignprogramvaran du inte vill missa

bästa webbdesignprogramvara


Letar du efter den bästa professionella programvaran för webbdesign? Webbdesignprogramvara gör att du kan skapa webbmallar och mönster på mycket mindre tid. I gamla dagar måste du skriva hundratals svåra kodrader för att skapa även de mest grundläggande mallarna; men med den avancerade mjukvaran för webbskapande nu på marknaden kan vem som helst bygga vackra webbdesign snabbt och enkelt.

I den här artikeln delar vi den bästa webbdesignprogramvaran som du kan använda för att skapa webbplatsmallar eller fullfjädrade webbplatser.

1. WordPress

Wordpress

WordPress är en gratis och open source-programvara som gör att du enkelt kan bygga alla typer av webbplatser. Över 30% av webben använder WordPress, vilket gör det till det populäraste Content Management System i världen.

För att spara ännu mer tid kan du också kolla in de bästa inbyggda WordPress-teman. Du kan installera ett WordPress-tema och redigera det efter behov. Varje tema har en grundläggande struktur, och du kan ändra vad som helst i ett tema som dess färger, bakgrund, bilder osv.

WordPress-installationen är enkel. Du behöver ett domännamn och webbhotell för att komma igång med WordPress, som kostar cirka $ 14,99 per år respektive $ 7,99 per månad. Det kan vara mycket när du precis börjar med en ny webbplats.

Lyckligtvis har vi arbetat med en specialavtal för IsItWP-användare. Du kan starta en webbplats för endast $ 2,75 per månad med Bluehost, en officiell webbhotell som rekommenderas av WordPress. Det betyder att du får ett gratis domännamn + 60% rabatt på webbhotell.

Klicka här för att göra anspråk på detta exklusiva Bluehost-erbjudande »

2. Konstant kontaktbyggare

Konstant kontakt

Constant Contact erbjuder en kraftfull dra och släpp webbplatsbyggnad och designa programvara. Även om du är en absolut nybörjare kan du skapa en webbplats från grunden.

Allt du behöver göra är att synkronisera webbplatsbyggaren med din Facebook-sida. På några minuter kommer byggaren att hämta in kontaktinformation, bilder och text från Facebook och fylla en företagswebbplats åt dig.

Annat än så kan du bygga en e-handel butik och marknadsföra dina produkter med Constant Contact e-postmarknadsföringsprogram. Det låter dig sälja fysiska och digitala produkter, tjänster osv.

Du kan börja med ett gratis konto som har grundläggande funktioner. Om du gillar Constant Contact för att skapa din webbplats kan du uppgradera till deras premiumplaner för fler funktioner. Titta bara på vår kompletta Constant Contact-recension för mer information.

3. Gator Builder

Gator webbplatsbyggare

Gator Builder är en webbdesign och utvecklingsprogramvara av HostGator. Det är packat med dussintals webbmallar för varje affärsnisch. Mallarna är vackra och helt dynamiska att arbeta med tredjeparts tjänster. Du kan använda dra och släpp-gränssnittet för att lägga till bilder, videor, Google Map och mer med några klick.

Eftersom det är byggt av HostGator, ett av de bästa webbhotellföretagen på planeten, kommer varje plan också med ett värdalternativ. Gator Builder integreras med sociala kanaler för att visa flöden från dina Facebook-, Twitter- och Instagram-konton.

4. SiteBuilder

SiteBuilder.com

SiteBuilder är en webbdesignprogramvara som kommer med hundratals färdiga mallar som gör att du enkelt kan bygga en webbplats. Du kan antingen anpassa webbmallarna eller designa dina layouter från början med dra och släpp-byggaren. Det erbjuder ett gratis domännamn och webbhotell med varje plan för att hjälpa dig komma igång snabbt.

Det erbjuder också fantastiska anpassningsalternativ för att designa en komplett webbplats, starta en blogg eller driva en e-handelsaffär. Den har flera designverktyg för att lägga till bilder, innehåll och andra mediefiler till din webbmall.

5. Divi

divi tema granskning

Divi är ett populärt WordPress-tema och programvara för webbdesign. Det kommer med en dra och släpp-byggare som låter dig enkelt skapa anpassade webbmallar. Divi erbjuder också hundratals förbyggda mallar designade för restaurang, café, medicin, gym, etc. Det ger dig en avancerad visuell redaktör för att anpassa dina mallar med effekter, formdelare, transformationer och mer.

Med dess pek- och klickverktyg kan du lägga till text var som helst på din webbmall. Det är en modern programvara med alternativ för att redigera, ångra, göra om och ändra dina anpassningar. Divi Builder är full av massor av globala element, stilalternativ och innehållsblock för att underlätta din webbdesignprocess.

För mer information, kolla in den här kompletta Divi-recensionen.

6. Weebly

Weebly

Weebly är en populär webbutvecklings- och designprogramvara. Det kan användas för att skapa webbdesign för allmänna webbplatser och e-handelsbutiker online – miljontals användare på internet litar på det. Weebly kommer med ett dra och släpp-gränssnitt för att skapa din webbdesign på bara några minuter.

Det är en värdlösning. Dra-och-släpp-funktionen gör det ännu enklare att utveckla din webbplatsdesign utan att skriva en enda kodrader.

Även om gratisversionen av Weebly kommer med allt du behöver för att skapa vackra webbplatser, är det värt att kolla in deras betalda plan för fler funktioner och alternativ. För mer information, läs hela Weebly-recensionen från våra experter.

7. Adobe Photoshop

Adobe Photoshop

Adobe Photoshop är ett premiumverktyg för webbdesign. Det har massor av alternativ för att skapa och redigera dina webbmallar. Det fungerar med bilder och du kan skapa grafik för din webbdesign. Med oändliga färg- och lutningsalternativ kan du göra de bästa malldesignerna.

Det ger dig en tom duk för att leva din fantasi. Du kan bifoga bilder, flytta element, rita rutor, beskära kanterna och redigera din mall precis som du vill. Det fungerar med lager, vilket gör ditt jobb riktigt enkelt. Du kan visa / dölja ett lager för att effektivt hantera dina webbdesignelement.

Adobe Photoshop är ett mycket avancerat verktyg och du kommer troligtvis behöva lite träning innan du börjar. När du vet hur du använder det kan du njuta av den bästa upplevelsen i webbdesign.

8. Adobe Dreamweaver

Adobe Dreamweaver

Adobe Dreamweaver är en avancerad programvara för webbdesign. Den har en skärm för att skriva kod och designa din webbmall. Det har också ett drag and drop-avsnitt där du kan skapa din webbdesign med en direktförhandsvisning.

Du kan använda båda funktionerna tillsammans, vilket innebär att när du skriver koden kan du förhandsgranska den live på Dreamweaver-programvaran. Och om du utformar din mall genom att dra alternativen kan du gå tillbaka till kodskärmen för att göra dina justeringar.

Det är ett fantastiskt webbdesignverktyg för nybörjare till avancerade användare. Du måste ha grundläggande kodningskunskaper för att kunna använda Adobe Dreamweaver.

9. GIMP

GIMP

GIMP är ett populärt gratis webbdesignverktyg. Liksom Adobe Photoshop fungerar det med bilder för att skapa webbsidor och malldesign. Det har kanske inte samma avancerade funktioner som Photoshop, men det kommer med alla verktyg som du behöver för att skapa en vacker webbmall.

Programvaran är tillgänglig för alla dina enheter. Du kan arbeta med högupplösta bilder för att skapa konstverk, mockups och webbdesign.

10. Skiss

Skiss

Sketch är en webbdesignprogramvara för Mac-enheter. Det är ett professionellt verktyg fokuserat på att skapa webbmallar och mönster. Det fungerar med vektorbilder så att du får bästa resultat med högsta upplösning. Verktygsfältet och alternativen är mycket enkla. Sketch ger dig full flexibilitet för att skapa och hantera dina webbdesignprojekt.

Kolla också: Bästa WordPress-responsiva teman.

Den har en spegelfunktion som gör att du kan testa din webbdesignmall på flera enheter som en mobiltelefon eller en surfplatta. På så sätt kan du vara 100% säker på hur din webbdesign kommer att visas på olika skärmstorlekar.

11. Figma

Figma

Figma är en programvara för webbdesign för flera användare. Det låter dig ansluta till ditt designteam för att arbeta med samma webbmall. Det är ett smart verktyg för att dela ett projekt med din klient och göra direkta ändringar i en malldesign. Figma tar webbdesign till en helt ny nivå.

Det kommer med teckensnitt, färger och andra inställningar i redigeringspanelen. Verktygen och alternativen är fantastiska när de används för att skapa en ikon eller en komplett webbmall. Figma har både gratis- och premiumplaner.

12. Canva

Duk

Canva är ett gratis designverktyg. Det kan inte betraktas som en fullfjädrad webbdesignprogramvara, men du kan använda Canva för att skapa intressanta och attraktiva mönster för att stödja din webbmall. Det är perfekt att bygga bilder som du kan lägga till i din webbdesign.

Det kommer med hundratals mallar som underlättar ditt arbete. Om du inte har några designfärdigheter kan du använda en mall i Canva och enkelt bygga professionella bilder för din webbmall..

13. Bootstrap

bootstrap

Bootstrap är ett populärt ramverk som används för att skapa webbdesign och webbplatser. Det är utformat för tekniska användare att skapa front-end designs vackert. Det kommer med de mest avancerade utvecklingsfunktionerna. Ramverket är kraftfullt och kan användas för att skapa webbdesign med HTML, CSS och JS.

Den har förbyggda webbmallar som fungerar bra med Bootstrap-ramverket. Du kan redigera dessa mallar för att få önskat resultat.

Relaterad: 11 bästa QuickBooks-alternativ för småföretag.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta den bästa webbdesignprogramvaran på marknaden. Du kanske också vill kolla in vår lista över de bästa webbplatsbyggarna för nybörjare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map