15 bästa verktyg och plugins för innehållsmarknadsföring för WordPress

bästa verktyg och plugins för innehållsmarknadsföring


Letar du efter de bästa innehållsmarknadsverktygen och plugins? Såklart du är! Du skulle inte ha klickat på den här artikeln om du inte hade gjort det.

Att ha rätt uppsättning verktyg och plugins för din WordPress-webbplats kan ta dina strategier för innehållsmarknadsföring till nästa nivå och höja dig till nya nivåer av framgång.

I den här artikeln kommer vi att dela de 15 bästa verktyg och plugins för innehållsmarknadsföring för tillgängliga WordPress-webbplatser.

1. MonsterInsights

MonsterInsights

Att spåra användarengagemang är en enorm del av att skapa en framgångsrik innehållsstrategi. Så är att känna till dina övergripande trafikmått. Gissa vad: MonsterInsights hjälper dig att göra båda!

Det gör också vår expert att välja de bästa WordPress-pluginsen genom tiderna.

Genom att snabbt och enkelt ansluta din WordPress-webbplats till ditt Google Analytics-konto låter MonsterInsights dig se trafik- och engagemangsrapporter direkt från din administratörspanel..

Upptäck hur besökare hittar och använder din webbplats och justera dina strategier i enlighet därmed.

Kom igång med MonsterInsights idag!

2. OptinMonster

optinmonster-wordpress-plugin

Har du en hög avvisningsfrekvens? Om besökare landar på din webbplats och lämnar omedelbart, finns det en god chans att de aldrig kommer tillbaka … Om du inte använder OptinMonster.

Med sin patenterade Exit-Intent®-teknologi fångar OptinMonster användare rätt innan de klickar ut från din webbplats och visar dem ett meddelande för att konvertera dem till prenumeranter, kunder eller följare.

Som det bästa blygenereringsverktyget på marknaden låter OptinMonster dig skapa underbara optinformer som du enkelt kan ansluta till din e-postmarknadsföringstjänst eller CRM-programvara. Använd detta plugin för att öka användarnas engagemang, sänka din avvisningsfrekvens och skyrocket dina e-postabonnemang.

Kom igång med OptinMonster idag!

3. Grammatik

grammatikbästa verktyg för innehållsmarknadsföring

Utan stort innehåll skulle det inte finnas någon innehållsmarknadsföring. Om ditt innehåll inte är upp till snus och lämnar dina läsare ifrågasätter din expertis på grund av grammatiska fel, är Grammarly verktyget för dig.

Grammarly är det ledande grammatikontrollverktyget online och kan användas nästan var som helst, inklusive din WordPress-inläggsredigerare eller din webbläsare (de har tillägg för Google Chrome, Firefox och Microsoft Edge).

Om du eller ditt team för innehållsskrivning är ESL kommer det här verktyget att hjälpa dig att låta mer naturligt och professionellt för inhemska engelska läsare. Eller, om du är engelska som talar engelska, men att skriva bara inte är din sak, kan Grammarly hjälpa dig att finslipa dina färdigheter.

Missa inte den här artikeln om Grammarly vs Hemingway vs Jetpack.

När den har installerats kommer Grammarly att markera alla grammatik-, stavnings- och kontextuella fel i ditt innehåll.

Kom igång med grammatik idag!

4. Canva

Duk

Skrivande är huvudelementet i god innehållsmarknadsföring; professionella bilder kan emellertid förvandla “bra” till “bra.” Med vackra bilder att följa med ditt innehåll ökar dina chanser för framgång exponentiellt.

Canva låter dig göra din egen grafik, ikoner, infografik och banners utan att behöva bryta banken för dyr redigeringsprogram.

Detta enkla men ändå kraftfulla bildredigeringsverktyg körs i din webbläsare och kommer med ett stort antal mallar som hjälper dig. När du är klar med dina redigeringar exporterar du den bild du har skapat och använder den på din WordPress-webbplats.

Kom igång med Canva idag!

5. reSmush.it

återuppta det bästa verktyget för marknadsföring av innehåll

När du har skapat, köpt eller hittat en bild du vill använda på din webbplats använder du plugin reSmush.it för att komprimera den.

Varför? Eftersom stora bilder tar längre tid att ladda och kommer att bromsa din webbplats hastighet och prestanda, vilket negativt påverkar användarnas upplevelse.

Kolla också: Hur man förbättrar webbplatsens hastighet och prestanda

reSmush.it krymper storleken på dina bildfiler utan att påverka kvaliteten. Du kan också optimera bildfiler i bulk och till och med optimera äldre bilder som du redan har använt på din webbplats.

Kom igång med reSmush.it idag!

6. Yoast SEO

Yoast SEO

Ingen kommer att se ditt innehåll om de inte hittar det. Det är därför det är viktigt att uppmärksamma din SEO (sökmotoroptimering) så att du kan få en högre sökrankning på Google.

Som världens bästa WordPress SEO-plugin, hjälper Yoast SEO dig att utnyttja sökmotoroptimeringens fulla kraft för att öka ditt innehålls ranking. Det är en fullständig SEO-svit som går långt utöver metabeskrivningar och taggar. Du tvingas välja ett nyckelord för fokus så att hela inlägget kan graderas och optimeras, inte bara dina metadata. Yoast är bland de mest använda listorna över SEO-verktyg.

Kom igång med Yoast SEO idag!

7. SEMRush

semrush

SEMRush är det favorit-SEO-verktyget som valts av tusentals yrkesverksamma. Om du vill ha en fördjupad titt i dina konkurrents bästa organiska nyckelord, annonsstrategier, backlink-tekniker och så mycket mer, är SEMRush det verktyg du behöver.

Med inblick i dina konkurrenters SEO-strategier kan du lättare förbättra din egen marknadsföring för innehåll för att hålla takten. SEMRush delar också nyckelord som du enkelt kan rangordna för, håller reda på dina bakåtlänkar och tillhandahåller andra användbara rapporter och data som hjälper dig att lyckas.

Kom igång med SEMRush idag!

8. Titel och nollfölj för länkar

infoga-title-and-nofollow-for-länkar

Som standard kommer WordPress inte med ett alternativ att lägga till nofollow-taggar. Detta är olyckligt eftersom de flesta SEO-experter rekommenderar att du använder nofollow-taggar för externa länkar.

Lyckligtvis finns plugin för titeln och nollfölj för länkar för att lösa problemet!

Med detta praktiska plugin kan du enkelt lägga till alternativ för titel och nofollow via WordPress ‘infoga länk popup i inlägg och sidredigeraren.

Kom igång med titel och nollfölj för länkar idag!

9. Redigera flöde

redigera flödesbästa verktyg för marknadsföring av innehåll

Att ha en blogg som en del av din strategi för innehållsmarknadsföring är värdelös om du inte uppdaterar den konsekvent. Genom att använda Edit Flow-plugin kan du ställa in din WordPress-blogg för att lägga till anpassade inläggstatus, visa en redaktionskalender och till och med lämna redaktionell feedback för dina författare..

Edit Flow är ett måste-ha plugin om du driver en blogg med flera författare som en del av din strategi för innehållsmarknadsföring.

Kom igång med Edit Flow idag!

10. Asana

asana content marketing tools

Har ett helt team att hantera? Om så är fallet, är Asana det projekthanteringsverktyg du har längtat efter.

I stället för att slösa bort tid med flera e-post, organiserar Asana dina uppgifter och konversationer i ett område. Öka effektiviteten genom att inte behöva växla mellan oändliga e-postmeddelanden och faktisk produktivitet!

Kom igång med Asana idag!

11. Ahrefs

Ahrefs

Ahrefs använder kraftfulla sökrobotar för att övervaka webben, och genom att använda deras tjänst kan du använda dessa sökrobotar för att utöka din tävling. Upptäck snabbt och enkelt varför dina konkurrenter rankas högre än du är och hur du kan vända borden på dem!

Spåra dina bakåtlänkar och dina konkurrenters bakåtlänkar. Ta reda på de bästa betalda annonsering nyckelorden. Eller använd innehållsundersökningsverktygen för att förbättra dina blogginlägg.

Kom igång med Ahrefs idag!

12. IFTTT

IFTTT

Automatisera dina sociala mediekonton med IFTTT. Du kan enkelt ansluta till alla populära webbplatser för sociala nätverk, samt WordPress och andra tjänster.

Trigger återvänds, dela bilder, dela automatiskt dina WordPress-blogginlägg på sociala medier och så mycket mer.

Kom igång med IFTTT idag!

13. Delade räkningar

Delade räkningar

GDPR-kompatibel och lättanvänd, Shared Countts är bland de allra bästa sociala medie plugins för WordPress. Det låter dig lägga till knappar för delning av sociala medier till dina blogginlägg med lätthet.

Du kan också visa aktieräkningar och det totala antalet aktier för varje artikel. Och till skillnad från andra plugins av den här typen saknar inte delade räkningar din webbplats!

Kom igång med delade räkningar idag!

14. BuzzSumo

buzzsumo

Ange ett nyckelord och ta reda på vilken typ av innehåll som fungerar bäst för det. Låter det enkelt? Det är. Det är därför vi älskar BuzzSumo.

Detta unika verktyg låter dig också upptäcka viktiga påverkare i din nisch och hjälper dig ta reda på den bästa strategin att skicka e-post till dem, skicka en tonhöjd och få dem att marknadsföra ditt innehåll.

Behöver du hjälp med en iögonfallande, högpresterande rubrik? BuzzSumo kommer att analysera ditt ämnesval och rapportera tillbaka med de mest populära rubrikerna, organiserade av sociala aktierankningar.

Du kan till och med ställa in varningar för dina favoritord för att hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna!

Kom igång med BuzzSumo idag!

15. Återuppliva gamla inlägg

Återuppliva gamla inlägg

Om dina äldre artiklar fortfarande är relevanta, varför inte fortsätta att dela dem? Med plugin Revive Old Posts kan du automatiskt dela äldre blogginlägg på dina sociala mediekonton. Ställ bara in det, glöm det och låt det göra jobbet åt dig.

Genom att marknadsföra gamla artiklar upprätthåller du en konsekvent online-närvaro på sociala medier; och nya följare kan komma ikapp med inlägg som de tidigare har missat.

Kom igång med att återuppliva gamla inlägg idag!

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa innehållsmarknadsföringsverktygen och plugins för WordPress.

Om du gillade den här listan kanske du också älskar att läsa våra listor över de 25 bästa affärsteman för din WordPress-webbplats och 11 bästa QuickBooks-alternativ för små företag.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map