17 bästa barn-tema för Genesis för WordPress (2020)

Bästa Genesis-teman


Letar du efter de bästa Genesis-barntemaen?

Genesis-teman byggs ovanpå Genesis-ramverket av StudioPress, världens mest populära temaram. Genesis fungerar helt bra på egen hand, men om du vill göra underverk med Genesis måste du använda det med ett barntema på din webbplats.

I den här artikeln visar vi våra experter ett urval av de bästa Genesis-teman och hur du får alla Genesis-teman GRATIS.

Att välja det bästa Genesis-temat

Som sagt, Genesis är en av de bästa ramarna för WordPress-teman.

Om du inte är säker på vad en WordPress-temaram är, låt oss förklara lite om det.

Ett WordPress-temaramverk är en centraliserad plats där alla primära temafunktioner är värd. Ovanpå ramverket måste du installera ett underordnatema för att lägga till anpassad styling på din webbplats medan all kärnfunktion i ditt ramverk förblir orört.

Även om ett ramverk fungerar helt fint på egen hand, fungerar det bäst när det används tillsammans med ett barntema.

För mer information, kolla in vår fullständiga Genesis Theme Framework Review (För- och nackdelar).

Här är några saker du behöver leta efter i ett Genesis-barntema för WordPress:

 • Gutenberg-stöd: Välj ett Genesis-barntema som kommer med komplett Gutenberg-blockredigeringsstöd. Klassisk redaktör går långsamt i pension, så naturligtvis är Gutenberg framtiden.
 • Support widgetiserat innehållsområde: En av de viktigaste aspekterna av Genesis är att den följer WordPress-standarder för användargränssnitt. Innehållet på hemsidan måste läggas till via widgets snarare än att använda ett plugin från tredje part, så underordnatema bör också ha widgetiserade innehållsområden
 • e-handelsintegration: Detta är praktiskt om du vill sälja en produkt på din webbplats eller enkelt behöver integrera en betalningsport.

Vill du prova alla 35+ premium StudioPress Genesis-teman GRATIS?

När du registrerar dig för WP Engine, den bästa hanterade WordPress-värdstjänsten, får du Genesis-ramverket och ALLA StudioPress-teman gratis (det är över 2 000 dollar i värde!)

Skaffa alla 35+ genesis-teman GRATIS »

För mer information bör du också kolla in vår artikel om att få premium StudioPress-teman gratis.

1. Academy Pro

Academy Pro

Academy Pro är ett WordPress Genesis-tema som byggs specifikt för webbkursskapare, utbildningswebbplatser, professionella högskolor, universitet och akademiska institutioner. Det kommer med kraftfulla inbyggda funktioner, till exempel e-postoptins, videohuvud, presenterade sektioner och mer.

Temat erbjuder 6 widgetområden för att visa ditt innehåll på hemsidan och målsidorna. Den är översättningsklar och låter dig skapa en flerspråkig webbplats.

2. Magazine Pro

Magazine Pro

Magazine Pro är ett utmärkt WordPress-tema för Genesis designad för online-förlag, tidskrifter och tidningar. Det är byggt för att visa visuellt tilltalande innehåll, som bilder och videor framträdande på din webbplats.

Temat har dubbla navigationsmenyer, annonsplaceringar, prenumerationsformulär för nyhetsbrev, integration av sociala medier och mer. Det låter dig organisera ditt innehåll i lämpliga kategorier och taggar.

3. Cafe Pro

Cafe Pro

Cafe Pro är ett populärt Genesis-tema för WordPress. Det kommer med 2 Genesis-barntema och erbjuder en perfekt layout för din restaurang, café, bageri, kock och kulinariska affärswebbplatser.

Med färdiga widgetar kan du visa användbar information som kontaktinformation, öppettider och mer. Temat är enkelt att anpassa med WordPress live anpassare och Gutenberg block editor.

4. Lifestyle Pro

Lifestyle Pro

Lifestyle Pro är ett WordPress-tema i magasinstil byggd ovanpå Genesis Framework. Det är ett mångsidigt tema som är mycket flexibelt och robust.

Temat kommer med flera designalternativ, en berättande layout och en vit bakgrund. Det integreras sömlöst med WooCommerce, så att du kan skapa en onlinebutik.

5. News Pro

Nyheter Pro

News Pro är ett WordPress-publiceringstema för tidningar, tidskrifter, bloggare och innehållsrika webbplatser. Den är byggd ovanpå tematramen för Genesis, vilket gör det kraftfullt och obrytbart.

Temat kommer med två navigationsmenyer, en 3-kolumnslayout, med skjutreglage och hemsidevidgets. Det innehåller också anpassade bakgrund, färgscheman och flera layoutalternativ.

6. Genombrott Pro

Genombrott Pro

Breakthrough Pro är ett modernt WordPress-tema som passar marknadsföringsbyråer, PR-företag, digitala studior och annonsörer. Den har en vit bakgrund som gör ditt innehåll läsbart och attraktivt.

Temat stöder Gutenberg ur lådan. Den har 9 widgetområden, anpassade sidmallar, portföljsidor och mer.

7. Digital Pro

Digital Pro

Digital Pro är ett elegant WordPress Genesis-tema byggt för marknadsförare, byråer och digitala säljare. Temat erbjuder en perfekt layout för att sälja dina digitala varor online.

Det är flexibelt för e-handelsföretag, vilket innebär att du får fullt stöd för att starta din onlinebutik. Andra anmärkningsvärda alternativ inkluderar uppmaningsknappar, anpassade färgval och färdiga kontaktformulär.

8. Wellness Pro

Wellness Pro

Wellness Pro är ett perfekt WordPress-tema för hälsorelaterade företag, yogainstruktörer, fitnessguider och gym. Det är byggt ovanpå WordPress Genesis Framework.

Temat kommer med 12 färdiga widgetområden som du kan använda för att anpassa flera delar av din webbplats. Den har en helt anpassningsbar rubrik för att lägga till en navigationsmeny, logotyp och en anpassad bild i full bredd.

9. Daily Dish Pro

The Daily Dish Pro

Daily Dish Pro är ett WordPress Genesis-tema för restauranger, matbloggarer, foodies och matfotografer. Den har en vacker berättarlayout för att skapa din mat- och receptwebbplats med bilder.

Hemsidan har widgetade områden för att lägga till ditt innehåll, presenterade recept, om sektion och restaurangmeny.

10. Vackra Pro

Vackra Pro

Vackra Pro är ett WordPress mångsidig Genesis-tema.

Temafunktionerna innehåller anpassade sidmallar, 10 widgetområden, välkomstnot, bakgrundsbilder, obegränsade färgval och mer. Det är också idealiskt för bloggare att starta en WordPress-blogg.

11. Författare Pro

Författare Pro

Author Pro är ett enkelt WordPress Genesis-tema för författare, förlag och bokhandlare online. Det stöder WooCommerce ur rutan, så att du kan ställa in ett online-bibliotek och sälja böcker.

Det låter dig visa din presenterade bok ovanför veckan. Du kan också visa upp andra viktiga böcker på hemsidan och organisera dem baserat på kategorier och läsares intressen.

12. Agency Pro

Agency Pro

Agency Pro är ett fantastiskt WordPress Genesis-tema för onlinebyråer, marknadsförare, företagare och tjänsteleverantörer. Det kommer med en anpassad bakgrundsbild på full skärm som snabbt tar tag i användarnas uppmärksamhet.

Temat har anpassade sidmallar för bloggar, arkiv och mer.

13. Outreach Pro

Outreach Pro

Outreach Pro är ett WordPress kyrktema byggt på toppen av Genesis Framework av StudioPress. Den har en imponerande layout för att visa ditt meddelande högt och tydligt.

Temat hjälper till att samla in donationer online, visa upp ditt filantropiska arbete, visa kommande evenemang och mer. Den har 12 widgetområden, 6 layoutalternativ och en enkel temalternativpanel som låter dig ställa in din kyrkas webbplats.

14. Modern Studio Pro

Modern Studio Pro

Modern Studio Pro är ett klassiskt WordPress Genesis-tema för designers, fotografer, artister och bloggare. Det ger en vacker läsupplevelse för dina användare med skarp typografi och parallaxeffekter.

Med en widgetad hemsida är det enkelt att lägga till ditt presenterade arbete och engagera dina användare. Det låter dig anpassa färger, bakgrund och teckensnitt var som helst på din webbplats.

15. Executive Pro

Executive Pro

Executive Pro är ett WordPress-affärstema byggt upp ovanför Genesis Framework. Det låter dig visa ditt presenterade verk i en professionell stil på webbplatsens hemsida.

Den har ett innehållsreglage, en uppmaning-till-banner, vackra färger, en enkel navigationsmeny och en anpassad bakgrund. Det erbjuder också sidfotmottagningar och mallar för målsida.

16. Utbildning Pro

Utbildning Pro

Education Pro är ett bra WordPress Genesis-tema för universitet, högskolor, skolor och utbildningsinstitutioner. Den har vackra och attraktiva färger som du kan lägga till på hemsidan för att imponera på dina användare.

Temat har en skjutreglage för innehåll, ett välkomstmeddelandeområde, förlagda sidmallar och dubbla navigationsmenyer. Du kan använda WordPress-anpassare för att göra ändringar på din webbplats med omedelbar förhandsvisning.

17. Metro Pro

Metro Pro

Metro Pro är ett fantastiskt WordPress Genesis-tema för innehållskyndiga webbplatser som online-tidningar, tidningar, bloggar etc. Det har en svartvit layout som gör ditt innehåll läsbart och attraktivt.

Du kan visa den presenterade historien längst upp på hemsidan och visa upp andra berättelser nedan.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa Genesis-teman. Du kanske också vill kolla in vår artikel om att få premium StudioPress-teman gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map