19 bästa och billiga premium WordPress-teman (2020)

Billiga premium WordPress-teman


Letar du efter de bästa billiga premium-WordPress-teman? Vi förstår. När du just har kommit igång har du troligen ingen enorm budget för webbplatsbyggnad. Du bör dock aldrig äventyra kvaliteten när det gäller webbplatsens tema.

Lyckligtvis har vi stött på denna fråga gång på gång med våra användare, så vi har lagt in forskningen för att identifiera de absolut bästa teman för webbplatsägare med en stram budget. Dessa premiumteman snäpper inte efter kvalitet och kommer inte att banta ditt bankkonto. De är verkligen det bästa från båda världar.

I den här artikeln kommer vi att dela de 17 bästa billiga premium-WordPress-teman som du kan använda för att bygga din drömwebbplats på en budget.

Vi skapade också en lista över de bästa WordPress-teman som du kan använda. Kolla in dem.

1. Divi

Divi

Divi är förmodligen det mest populära WordPress-temat som finns. Divi finns i två smaker: Divi Theme och Divi Builder. Medan Divi Theme riktar sig till användare som behöver en temabaserad lösning för att bygga en fantastisk webbplats, är Divi Builder för dem som vill använda byggaren med ett annat WordPress-tema.

För att ladda ner Divi måste du gå med i Elegant Themes Club, som kostar 89 dollar per år. Med medlemskapet får du hundratals webbplatspaket, vilket innebär att du betalar mindre än en dollar för ett tema. Det bästa är att du kan använda alla dessa produkter på obegränsade webbplatser utan några begränsningar.

Här är de fullständiga produkterna du får genom att gå med i klubben.

 • Divi med 100+ webbplatspaket
 • Det extra temat (ett tidningstema)
 • Bloom (bästa WordPress-popup-plugin) och Monarch (för social delning) plugins

2. Beaver Builder

Beaver Builder

Beaver Builder är en populär drag-and-sid-byggare med dussintals WordPress-mallar. Med sidbyggaren kan du placera texten och bilderna som du vill ha dem på din webbplats. Den har premiummoduler och mallar som fungerar bra med kolumnbaserade layouter.

Beaver Builder har också en gratisversion som kommer med grundläggande funktioner.

Även om det är ett plugin, kommer det med 30 fantastiska mallar precis som ett tema, så du kan bygga alla typer av webbplatser utan att behöva bygga designen från början. Det är enkelt att konfigurera och helt anpassningsbara.

Du bör läsa denna fullständiga granskning av Beaver Builder för mer information.

3. OceanWP

OceanWP

OceanWP är ett klassiskt WordPress-mångsidig tema. Det erbjuder gratis och premium kreativa demonstrationer för att skapa en webbplats för din affärsnisch på kortare tid. Det har en snabb sidladdningstid, en responsiv layout och är optimerad för SEO. OceanWP fungerar bra med alla toppsidebyggare för att skapa sidor med en enkel drag-and-drop-funktion.

Den stöder fullt ut WooCommerce och är översättningsklar så att du kan skapa en webbplats på ditt önskade språk. Det inkluderar också premiumförlängningar för vit märkning, integrering av ditt Instagram-flöde, lägg till ett meddelande om källa till GDPR och mer. Dessa tillägg hjälper till att lägga till fler funktioner direkt på din webbplats.

4. Astra

Astra

Astra är ett snyggt och prisvärt premium WordPress-tema. Det är mycket anpassningsbart och erbjuder många alternativ i WordPress-anpassningen för att göra ändringar av webbplatsens sidhuvud, layout och sidfot. Detta tema integreras med alla de mest populära sidbyggarna för att snabbt ställa in din webbplats och skapa iögonfallande sidor. Det är ett lätt tema och är optimerad för snabbhet och prestanda.

Den har vackra alternativ för färg och typografi. Om du är författare har Astra en separat bloggsida och en arkivsida för att lägga till värde till ditt skriftliga innehåll.

5. Fet

Djärv

Fet är ett enkelt, rena och prisvärda WordPress-tema som är designat specifikt för bloggar, portföljer, fotografihemsidor och andra kreativitetsfokuserade webbplatser. Det stöder flera typer av media inklusive bilder, videor, fotogallerier, animerade reglage och kartor. Detta tema har en design i full bredd med perfekt anpassning för media och innehåll.

Det låter dig lägga till en anpassad bakgrundsbild eller välja en färg för din webbplats bakgrund. Fet har både list- och rutnätsvyer för din portfölj, gallerier, blogg osv. Du kan välkomna användare med ett personligt meddelande bredvid menyn eller startsidan. Det är enkelt att konfigurera och behöver ingen kodningskunskap.

6. Ultra

Ultra

Ultra är ett mycket flexibelt billigt WordPress-tema för crossfit gym och fitnessrelaterade webbplatser. Det kommer med 60+ förbyggda layouter för alla typer av företag och flera designskinn för att förbättra utseendet på din webbplats. Dessa demonstrationer är färdiga och minskar den tid du kommer att spendera på att skapa din webbplats. Du kan också importera demoinnehåll med 1 musklick och ersätta det med ditt eget.

Dessutom innehåller detta tema anpassade widgets, navigationsmenyer och tilläggsbyggare som en framstegsfält, WooCommerce, prissättningstabeller, tidslinjer, en nedräkningstimer, etc..

7. Kustlinje

kust

Coastline är ett WordPress-portföljtema med en unik layout för att visa ditt arbete. Det är ett billigt premiumtema med en 2-kolumnslayout; så att du kan ha din logotyp och navigationsmeny på vänster sida medan dina portföljbilder visas på höger sida. Du kan hantera din portfölj med postens innehållstyp och visa upp den med hjälp av ett skjutreglage, bilduppsättning, kolumnlistning eller oändlig rullning på hemsidan.

Detta tema har en anpassad widget för socialt nätverk så att du kan visa upp ditt Twitter-flöde, Instagram-foton och mer. Du kan integrera det med populära drag-and-drop-sidbyggare för att snabbt ställa in webbplatsens sidor.

8. Dekoratör

Decorist

Decorist är ett minimalt billigt premium WordPress-tema. Det var speciellt utformat för att visa upp dina dekorationsprodukter, hemmabaserade produkter, modeprodukter eller skapa en onlinebutik av alla slag. Det fungerar bra med Elementor-byggaren och stöder också de anpassade Elementor-modulerna för att göra ditt webbutvecklingsprojekt enkelt. Decorist har full WooCommerce-integration för att förvandla din webbplats till en eCommerce-butik.

Dessutom kommer det med flexibla layoutalternativ, en anpassad butikskontor och många andra anpassningsalternativ. Du kan använda demoimportfunktionen med 1 klick för att starta en onlinebutik som liknar demot och ersätta dummiprodukterna med din egen.

9. Beauté

Beaute

Som namnet antyder är Beauté en salong- och spa-tema för WordPress. Den har en fullskärmslayout med fyra innehållstyper, inklusive en bildskärm för fullskärm, servicesektion, personalavdelning och bildgallerier. Du kan lägga till en boknings- / bokningsformulär för dina kunder för att reservera en plats i ditt schema. Den har flera vackra färgscheman och låter dig välja en annan färg för varje sida.

Den levereras med anpassade innehållswidgets, sociala ikoner med mera. Beauté är översättningsklar och kan användas för att skapa en flerspråkig webbplats.

10. Enkelt

Enkel

Simple är ett elegant billigt premium WordPress-tema packat med fantastiska funktioner och flexibilitet. Det har en 1-siders layout med flera designalternativ att välja mellan. Det kommer med parallaxa bakgrundseffekter, smidig rullning, enkla navigationsmenyer, ett bildspel och mer.

Det stöder WooCommerce, anpassade layoutwidgets, vackra färgscheman, Google-teckensnitt och sidfältlayouter. Simple har hemsideavsnitt för vittnesmål, tjänster, senaste inlägg och presenterat innehåll.

11. Lokaler

lokaler

Locales är ett billigt premium WordPress-tema utformat specifikt för att skapa online-kataloger. Den har attraktivt dina listor och gör att dina användare också kan skicka in sina egna listor. Det hjälper till med att skapa innehåll och erbjuder stor flexibilitet så att du kan skapa en lokal katalog för restauranger, barer, kaféer, butiker eller något annat företag i ditt område.

Den har en platsskarta med filter, separata sidor för olika listor, skarpa färger och mer. Lokaler kan vara ett praktiskt tema för att skapa en stadsguide för turister. Den integreras med Visual Composer för att dra och släppa innehållsmoduler på din webbplats.

12. Flat

Platt

Flat är ett modernt och djärvt WordPress-billigt premiumtema. Den levereras med Themify-byggaren för att skapa gränssnittet du väljer direkt. Dra-och-släpp-byggaren hjälper till att lägga till moduler som text, bildreglage, videor, gallerier, navigationsmenyer osv. Det har en animeringsfunktion för höjdpunkter för att engagera användare med dina funktioner. Andra avsnitt inkluderar en portfölj, framstegsfält, animerad tidslinje och en vittnesreglage för vittnesmål.

Det gör att du kan visa upp dina teammedlemmar professionellt. Flat är paketerat med kortkoder och anpassade inläggstyper för snabb webbplats / bloggsättning.

13. Hörn

Hörn

Corner är ett portfölj WordPress-tema för kreativa yrkesverksamma, fotografer och artister. Liksom andra billiga premiumteman som listas här, har den en enkel, vacker layout som inte är uppblåst med funktioner. Den minimala layouten hjälper användare att fokusera på ditt innehåll och din portfölj. Den har obegränsade färgvariationer för att anpassa din webbplats. Corner erbjuder ett välkomstmeddelande och presenterade arbetsavsnitt på hemsidan.

Detta tema har fullt Jetpack-stöd och WooCommerce-integration. Med anpassade widgetar kan du visa sociala flöden för Twitter, Flickr etc. i sidofältet och andra widget-klara områden. Det är optimerat för SEO och snabb prestanda.

14. Anlitad

Anlitade

Hyrt är ett perfekt exempel på ett fantastiskt billigt premium WordPress-tema. Den byggdes för att visa upp din CV och kontaktinformation på ett professionellt sätt. Det kommer med flera förbyggda mallar för att skapa en webbplats eller starta en blogg. Hyrd är lätt att använda och erbjuder prov / demo-innehåll för att komma igång snabbt.

Den har obegränsade färgalternativ, Google-teckensnittsväljare, ett lyhörd ramverk och SEO-optimering för att öka din webbplatstrafik.

15. Igloo

Igloo

Igloo är ett kylande vackert WordPress-restaurangtema. Det kan användas för att skapa en mat / receptwebbplats, matblogg eller annan matrelaterad affärssida. Den har en unik layout som främjar din restaurangverksamhet till nästa nivå. Igloo erbjuder ett menyhanteringssystem för din restaurangföretag för att visa upp priser på ett engagerande sätt.

Den har fyra innehållstyper så att du kan lägga till en bildreglage, galleri, meny och vittnesmål på din hemsida. Detta tema har anpassade widgetar, flera färgscheman och stöd för Divi Builder för att dra och släppa ditt innehåll.

16. SimpleShift

Enkel skift

SimpleShift är ett billigt premium WordPress-tema som är byggt för webbplatser för små företag. Det har en layout i full bredd med flera användbara avsnitt på hemsidan. Detta tema har moderna parallaxeffekter för att locka din målgrupp. Med SimpleShift kan du lägga till en anpassad logotyp, navigationsmeny och sociala ikoner i rubriken.

Det har WooCommerce-stöd för att ställa in din butik. Du kan använda obegränsade färger, anpassade widgets och fantastiska layoutdesign för att ändra din webbplats.

17. Företag

Företags

Företag är ett mångsidigt billigt premium WordPress-tema för företag och portföljsidor. Det kan också användas för att marknadsföra dina fotografitjänster. Med Themify Builder-stöd kan du använda obegränsad layoutdesign som följer med moduler för bilder, videor, innehåll, annonser, navigationsmeny osv. Företag ger dig full kontroll över anpassningen av din webbplats.

Den har en videobakgrundsfunktion som gör temat unikt på många sätt. Du kan lägga till en anpassad bakgrundsvideo med full skärm med ljud för att engagera dina användare. Om du inte vill lägga till en video kan du lägga till animerade bakgrundsfärger. Det här temat har flera animeringseffekter för ikoner, framstegsfält, moduler och mer.

18. Venture

Våga

Venture är ett 1-sidigt billigt premiumtema för kreativa byråer, småföretag, frilansare, startups och andra WordPress-webbplatser. Den har en lyhörd design med en intuitiv navigationsmeny, sociala ikoner, anpassad logotyp, tagline och en skjutreglage i full bredd. Du kan använda deras kortkoder för teckensnitt Awesome ikoner, knappar, kolumner etc. för att försköna din webbplats.

Det kommer med mångsidiga färgalternativ som matchar ditt affärsmärke. Venture har hög synlighet för bilder, videor, reglage, presenterade inlägg och mer. Med stöd för Google-teckensnitt kan du lägga till fantastisk typografi på hela webbplatsen.

19. Hotelia

Hotelia

Om du letar efter ett billigt premium WordPress-tema är Hotelia det bästa valet. Detta tema designades för hotell, resenärer, bokningswebbplatser, resebloggare och andra hotellrelaterade företag. Den har flera premiumresurser gratis, som en bildreglage och sidan för byggare av Visual Composer. Hotelia har en videobakgrund, klibbig navigationsmeny, parallaxeffekter och ett bokningssystem.

Den har flexibla anpassningsalternativ, teckensnittikoner, anpassade widgets, inläggstyper och underbara färgscheman. Det är WooCommerce redo och kan användas för att sälja reseprodukter online.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa billiga premium-WordPress-teman. Du kanske också vill kolla in våra expertval för de bästa enkla WordPress-teman för att starta en webbplats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map