19 bästa WordPress-biltema för bilhandlare och garage

bästa wordpress biltema jämfört


Letar du efter de bästa WordPress-biltema?

Utan tvekan blomstrar fordonsbranschen. Ett av de bästa sätten att ligga före kurvan i din bransch är att bygga en webbplats som drivs av ett WordPress-tema för fordon.

I den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa WordPress-teman för bilhandlare och garage för att öka din bilverksamhet.

Att välja de bästa WordPress-biltema för bilhandlare

För att skapa en webbplats för automatisk handel och garage behöver du ett WordPress-tema som erbjuder rätt funktioner som matchar dina behov. Du kanske känner att det finns tusentals WordPress-teman på marknaden, vilket gör det utmanande att välja det bästa temat för din webbplats.

Här är några av de viktigaste funktionerna du ofta hittar på en fordonswebbplats.

 • Fet och ljus layout
 • Landningssidor för fordon
 • e-handelsstöd
 • Alternativ för bilfinansiering
 • Inventeringssystem
 • Bokningsformulär för möten

Låt oss titta på några av de bästa WordPress-teman för bilhandlare och garage.

1. Astra Car Repair

Astra bilreparationer

Astra Car Repair är en färdig demonstrationswebbplats av WordPress Astra Theme. Denna demo är designad speciellt för bilhandlare, garage, bilreparationer och biltvätt. Du kan också använda demoimportören med ett klick på demoinnehåll för att snabbt starta en bilplats med detta tema.

Det fungerar bra med alla populära drag-and-drop-sidbyggare. Det innebär att du kan anpassa din webbplats på samma sätt som du vill utan att behöva oroa dig för kompatibilitetsproblemet i kombination med en sidbyggare. Temat är översättningsklart och stöder WooCommerce ur rutan.

2. Divi

Divi

Divi är ett utmärkt WordPress-tema med tusentals layoutpaket för alla affärsnischer som du kan tänka på. Det levereras med flera demonstrationsmallar, inklusive en för bilnisch som hjälper dig att skapa en perfekt webbplats för bilhandlare, bilreparationer, biltvätt och bilbloggar. Du kan importera valfri layout för att starta din webbplats direkt.

Med WordPress Divi-byggaren kan du snabbt lägga till text, bilder och globala element till din webbplats. Detta tema kan också anpassas med WordPress live anpassare.

3. Ultra

Ultra

Ultra är ett populärt WordPress-tema för att bygga en webbplats. Den har flera inbyggda demomallar för olika affärsnischer, inklusive bilreparationer, bilshowrum, garage och bilhandlare. Den har också en helsidig horisontell bildreglage för att ge din webbplats ett tydligt utseende.

Den har anpassade widgetar, färgscheman, skarp typografi och sociala medieikoner. Temat är mycket optimerade för prestanda och snabbhet.

4. Fordon

Bil

Automotive är ett djärvt och ljust WordPress-tema för bilhandlare, garage, showrooms och bilreparationer. Den är full av fantastiska funktioner som en finansräknare som hjälper användare med bilfinansiering. Det gör det möjligt för bilhandlarna att lägga till VIN-avkodare på webbplatsen så att du kan visa all fordonsinformation med ett klick.

Den har obegränsade färgstilar, vacker typografi och enkla anpassningsalternativ. Du kan justera dem alla med WordPress-anpassare så att du inte behöver växla mellan förhandsgranskning och redigerare.

5. Monokrom Pro

Monokrom Pro

Monochrome Pro är ett kraftfullt WordPress-tema för att skapa en webbplats, inklusive bilreparationer, bilhandlare och garage. Detta minimalistiska tema passar bäst för dig om du vill ha en visuell stark online-närvaro. Det kommer med anpassade widgetområden på hemsidan där du kan lägga till text, bilder och widgets.

Du kan använda tematilpassaren för att anpassa vad som helst på webbplatsen. Det fungerar sömlöst också med sidbyggare, så att du kan bygga en högt anpassad bilplats och skapa en stark digital närvaro.

6. Arbetare

Arbetstagare

Worker är ett professionellt WordPress-tema för alla webbplatser för små företag. Du kan använda detta tema för att skapa din webbplats för automatisk handel och garage. Det levereras med ett inbyggt bokningssystem och en kalender som du kan bädda in var som helst med kortkod eller widget.

Den är kompatibel med Google Kalender och gör att dina kunder kan hantera sina möten online. Arbetstagartema kan översättas till alla språk.

7. Technico

Tech

Technico är ett modernt WordPress-tema som byggs specifikt för alla professionella affärswebbplatser som garage, bilreparation och mekanik. Hemsidan drivs av förbyggda innehållswidgets, vilket gör det lättare för dig att fylla den med visuellt tilltalande innehåll.

Det levereras med anpassade widgets, oändliga färgscheman och flera innehållstyper. Du kan använda sidbyggarna och WordPress live-anpassare för realtidsanpassning.

8. AutoMax

Automax

AutoMax är ett perfekt WordPress-tema för din bilhandlare och garageverksamhet. Det levereras med funktioner som valutaväxlingar, finansräknare, online-bilhantering och målsidor.

Andra funktioner inkluderar färgstilar, anpassad logotyp, automatisk import av lager och mer. Det låter dig visa dina bilfoton i vackra bildgallerier och album.

9. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro är ett vackert WordPress-tema med flera färdiga fordonswebbplatser. Det innehåller mallar med en sida och flera sidor som du kan importera med 1 klick.

Detta tema kommer med en bild- och videoknapp i rubrikavsnittet. Hemsidan är helt anpassningsbar med WordPress live anpassare.

10. Moduler

moduler

Moduler är ett snyggt WordPress-tema baserat på den modulära layouten som gör det lättare för dig att lägga till funktioner och innehåll på din webbplats. Detta tema är perfekt för att skapa en webbplats för bilhandlare, garage, biluthyrning och bilföretag.

Det låter dig skapa en separat bloggsida eller starta en onlinebutik för att sälja bilar. Modulens tema har flera annonsplatsplatser, vilket är praktiskt om du vill tjäna pengar på din bilblogg med reklam.

11. Bilhandlare Deluxe

Bilhandlare Deluxe

Som namnet antyder är Car Dealer Deluxe ett WordPress-tema utformat specifikt för bilhandlare som låter dig köpa och sälja fordon online. Den har en kraftfull inbyggd sökmotor som hjälper användare att hitta bilar baserat på aktienummer och funktioner.

Detta är ett perfekt tema om du vill tjäna pengar på din bilblogg med annonser. Det stöder WooCommerce och WPML, som låter dig skapa en flerspråkig webbplats för din bilverksamhet.

12. Advance Automobile

Advance Automobile

Om du letar efter ett gratis WordPress-tema för din bil- och återförsäljare, då Advance Automobile kan vara det bästa valet. Det passar bäst för att skapa en webbplats för mekanik, hyrbilar, garage, showrooms för motorcyklar och hyttjänster.

Hemsidan innehåller en bildreglage och en uppmaningsknapp.

13. Zelle

Zelle

Zelle är ett elegant WordPress-biltema som erbjuder en en-siders layout för alla webbplatser inklusive bilhandlare, biluthyrning, garage och återförsäljare. Den har bläddring av parallax, interaktiva hemsideselement, vackra färger och mall för sidbyggare.

Det innehåller också anpassade bakgrunder för att lägga till en bild eller video utan att använda ett plugin. Zelle-tema är SEO-vänligt och optimerat för snabbhet.

14. Auto Trader

Auto Trader

Auto Trader är ett fantastiskt WordPress-biltema för att bygga en fordonsmarknad, bilblogg eller tidskrift. Den har flera reglage och animationer på hemsidan. Temat inkluderar också en mega-meny, anpassade bakgrunder och inbyggda sidlayouter.

Det levereras med ett administratörsgränssnitt, anpassade inläggstyper, vittnesmål, tjänstesektion, vanliga frågor och ett kontaktformulär. Du kan placera annonser på webbplatsen för att tjäna mer pengar online.

15. Bilen

Bilen

Bilen är ett gratis WordPress-biltema för din bilhandlare och bilföretagets webbplats. Det har ett snyggt rubrikavsnitt med anpassad logotyp, navigationsmeny, adress, kontaktnummer, sökfält och sociala nätverksikoner. Den kommer med en vacker bildreglage med text och en uppmaningsknapp.

Temat erbjuder en berättande layout för att skapa din bilblogg. Det stöder WooCommerce att sälja fordon online.

16. Orfeo

Orfeo

Orfeo är ett WordPress-tema för att skapa alla webbplatser inklusive bilhandlare, hyrbilar och garage. Den har en bakgrundsbild på full bredd med en anpassad logotyp, navigationsmeny, bloggsida och knappar för att handla.

Temat har en anpassad sidfotlayout där du kan lägga till widgetar och användbara länkar.

17. AutoMall

Auto

AutoMall är ett avancerat WordPress-biltema som är specifikt byggt för bilhandlare, mekanik, garage och alla bilföretag. Den har en mörk layout med fantastiska sökfilter som hjälper användare att hitta de perfekta bilarna som de alltid ville köpa. Temat låter dig visa bilavtal och presenterade fordon i rubrikavsnittet.

Temat är fullpackat med professionella tillägg för att utöka funktionerna och funktionaliteten på din bilwebbplats. Det integreras med populära betalningssystem för smidiga online-transaktioner.

18. Neve

Neve

Neve är ett lätt WordPress-biltema med en attraktiv design som du kan använda för att skapa din webbplats för bilhandel, garage och återförsäljare. Temat är mycket anpassningsbart med sidbyggare som Beaver Builder och Elementor. Du kan också anpassa temalternativen med WordPress live-anpassare.

Det erbjuder flera färdiga sidmallar med en klick på demoinnehållsimportör. Neve-tema har anpassade sidhuvud- och sidfotlayouter.

19. AutoDeals

AutoDeals

AutoDeals är ett e-handels WordPress-tema som gör att du kan starta en onlinebutik för att köpa och sälja bilar. Det låter dig också skapa en webbplats som handlar om lagerförsäljning och inköp. Du kan visa listade erbjudanden och erbjudanden i det översta avsnittet på din webbplats.

Det har fantastiska funktioner som en finansräknare, onlinebetalningar, avancerad bilsökning med filter, valutaväxling och mer. AutoDeals-temat är översättningsklart och stöder RTL-språk.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress-teman för bilhandlare och garage. Du kanske också vill kolla in våra bästa och billiga premium WordPress-teman.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map