19 bästa WordPress-teman för mobila appar och programvara (2020)

bästa wordpress mobilapp-teman


Letar du efter de bästa WordPress-teman för appar och programvara?

Om du är en mobilapp eller en programvarukreatör som vill öka produktens räckvidd behöver du ett WordPress-tema som är specifikt byggt för att marknadsföra appar och programvara.

I den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa WordPress-teman för appar och programvara.

Att välja de bästa WordPress-teman för appar och programvara

Med rätt WordPress-tema får du alla viktiga temalternativ för att visa upp dina appar och alla dess funktioner.

Nedan är några funktioner du behöver leta efter från ett WordPress-tema för att bygga en appwebbplats.

 • Framträdande uppmaning: Ett bra apptema för WordPress låter dig placera uppmaningsknappar på de framstående platserna på din webbplats, till exempel din startsida, rubrik, etc..
 • Prissättningstabell: Med en anpassningsbar prissättningstabell kan du enkelt markera prissättningen för olika applicenser på din prissida.
 • Anpassad hemsida: Du behöver också en anpassad hemsida för att marknadsföra din programvara och uppmuntra nedladdningar.
 • Mottaglig: För att inte tala, ditt WordPress-tema måste vara lyhörd och mobilvänlig för att se bra ut på alla enheter

Vi skapade också en lista över de bästa WordPress-teman som du kan använda. Kolla in dem.

1. Divi

Divi

Divi är ett av de populäraste WordPress-teman som finns på marknaden. Divi kommer med hundratals webbplatspaket, inklusive ett för marknadsföring av programvara. Webbplatspaketet för mjukvarumarknadsföring kommer med 9 olika layouter och du kan importera paketet med ett klick. Du kan använda Divi för att bygga dina appar och mjukvaruwebbplats med full anpassning.

De främsta funktionerna i Divi-temat inkluderar realtidsdesign, lyhörig redigering, anpassade moduler, förbyggda element och kraftfulla designverktygssatser. Du kan lära dig mer om detta tema i vår detaljerade granskning av Divi-teman.

2. Flat

Platt

Flat är ett vackert och minimalt WordPress-tema som kan användas för att skapa en webbplats för appar och programvara. Det har en platt layout med djärva och ljusa färger. Hemsidan är indelad i flera avsnitt för appportfölj, betyg och recensioner.

Du kan helt anpassa temat för färger, teckensnitt och bakgrund. Den är optimerad för SEO och stöder WooCommerce för att sälja apparna online.

3. Landning

Landning

Landing är ett modernt WordPress-tema med en bakgrundsbild på full skärm. Det är packat med flera temademonstrationer inklusive en layout för appar och mobilappar. Detta tema har en ren och minimal design med attraktiv typsnitt. Landningstema kommer med en sida och flersidiga mallar.

Temainställningarna är enkla och enkla med alternativpanelen. Det kan också anpassas med hjälp av live WordPress-anpassaren.

4. Astra

Astra

Astra är ett kraftfullt och snabbt snabbt WordPress-tema för alla typer av webbplatser. Den har flera startsidor för att starta din webbplats på några minuter. En av startsidorna har en layout för appar för att marknadsföra och sälja dina applikationer online.

Det är ett funktionsrikt och sidobyggarvänligt tema. Astra fungerar bra med alla populära WordPress-plugins för att lägga till funktioner och funktioner på din webbplats.

5. Ultra

Ultra

Ultra är ett avancerat WordPress-tema för mobila appar och programvara. Det levereras med dussintals vackra webbplatslayouter för alla typer av webbplatser inklusive crossfit gym, fitness, bröllopsplanering etc. Du kan välja applayout för att bygga en applikationswebbplats.

Som alla populära teman kan typsnitt, färger och bakgrund anpassas. Du kan använda live WordPress-anpassaren för att redigera vad som helst i temat.

6. iTheme2

iTheme2

iTheme2 är målmedvetet utformad för programvara, mobilappar, stationära appar och andra appbaserade webbplatser. Det har en perfekt design och automatisk justerbar layout med mediaalternativ. Detta tema kommer med en anpassad skjutreglage, widget för sociala medier, widgets för 4 fot, rullgardinsmenyer på flera nivåer och mer.

Det har två temaskinn, sidhuvudmeny, sidfotmeny, gängade kommentarer och support för e-handel.

7. advent

första advent

Advent är ett snyggt WordPress-tema för dina appar. Den har anpassningsbar typografi som gör innehållet mer läsbart. Den kommer med en klibbig navigationsmeny, stöd för Visual Composer-byggare, social integration och bästa WordPress-formulär-plugin.

Detta tema innehåller en förstoringsglasfunktion för att zooma bilder. Med 1-klick-demoimport kan du importera en demodesign, anpassa den och starta din webbplats.

8. Bramble

Björnbär

Bramble är ett mångsidigt WordPress-tema med en nätbaserad layout. Det kan användas för att skapa en webbplats för dina applikationer och mobilappar. Den levereras med en inbyggd sidbyggare för att redigera och designa temlayouter. Bramble levereras också med färdiga hemsidor som hjälper dig att komma igång direkt.

Andra viktiga funktioner inkluderar portföljavsnittet, videobakgrund, parallaxeffekter, anpassade färger och en separat bloggsideslayout. Det är enkelt att konfigurera med den levande WordPress-anpassaren.

9. Flyta

Flyta

Float är ett utmärkt WordPress-tema för appar och mobilappar av Themify. Det kommer med parallaxeffekter för smidig rullning. Precis som alla Themify-teman levereras det med Themify-drag-och-släpp-byggaren för redigering och hantering av layouter.

Dessutom innehåller det flera sidhuvudlayouter, menyformat, transparenta sidhuvudalternativ, sidfot widgets och mer. Float är kompatibelt med WooCommerce.

10. Stapla

Stack

Stack är ett modernt WordPress-tema för applikationswebbplatser. Stack är inspirerad av Windows 8 Metro design och skickas med ett tillägg för brickor, så att du kan skapa murplattorlayout som Windows 8. Temat verkar bra på alla enheter inklusive skrivbord, surfplatta och mobil.

Det levereras med WordPress-postformat för att skapa små bloggar som Tumblr. Du kan helt anpassa dina inläggs färger, länkfärger, teckensnitt och bakgrund.

11. Metro

Metro

Metro är ett minimalt och färgrikt WordPress-tema som är byggt för mobilappar och programvara. Med hjälp av den anpassade inläggstypen känd som brickor kan du lägga till knappar, bildgallerier, kartor, bilder etc. till din hemsida. Den använder 9 olika färger för brickor och stolpar.

Den innehåller en oändlig rullningsfunktion som hjälper dig att förbättra webbplatsens prestanda och hastighet. Detta tema stöder kortkoder för att lägga till innehåll på valfri sida.

12. Listee

Listee

Listee är ett WordPress-katalogtema som kan användas för att skapa en lista över dina favoritappar. Den levereras med en kraftfull och filtrerbar sökfunktion som låter dina användare leta efter apparna de behöver. Du kan använda drag-and-drop-sidbyggaren för att skapa målsidor för appar.

Detta tema gör att dina användare kan skicka in sina personliga favoritappar som ska läggas till i din katalog. Listee har flexibla anpassningsalternativ för att redigera färger och typografi på din webbplats.

13. Fet

Djärv

Fet är ett WordPress-portföljtema som kan användas för att skapa portföljbaserade appar. Den har lista och rutnätvy. Hemsidan är indelad i avsnitt för ett välkomstmeddelande, bildgallerier, inlägg och mer.

Det har anpassade färgalternativ, bakgrundsstilar, förinställda bilder, sociala medieikoner, sidfot och Themify anpassade alternativpanelstöd.

14. Postline

Postline

Postline är ett enkelt WordPress-tema för att visa upp dina appar. Den har oändlig rullning för användare att utforska dina inlägg, bilder och videor på hemsidan. Temat är inspirerat av Facebook-tidslinjen. Det kommer också med layouter med flera kolumner som gör det annorlunda än Facebook.

Andra viktiga funktioner inkluderar lista och rutnätslayouter, sidfot-widgetkolumner, temaskinn, animerade bakåt-till-knapp, popup-ljus, sidhuvud- och sidfot-meny och ikoner för sociala medier.

15. Specialitet

Specialitet

Specialitet är ett WordPress-tavla-temat för en webbplats för rekrytering av programvara. Den har flexibel sökfunktion för att låta användare ta reda på jobb och arbetsgivare. Den drivs av WP Job Manager-plugin för att hantera och kategorisera dina jobblistor.

Temat har stark dokumentation och kompatibelt med populära WordPress-plugins. Den är WPML klar och låter dig skapa en flerspråkig webbplats.

16. Cousteau Pro

Cousteau

Cousteau Pro är ett modernt WordPress-tema för resorelaterade appar. Temat har en sökmotor som låter användare leta efter sin favoritresa-app.

Det är helt anpassningsbart för färger och bakgrund. Cousteau Pro stöder Elementor Builder för att designa dina layouter och målsidor.

17. Helskärm

Fullskärm

Helskärm är ett WordPress-galleritema för mobilappar. Den har en enkel temalternativspanel för att göra ändringar på din webbplats. Du kan också använda Themify-drag-och-släpp-sidbyggaren för att lägga till innehåll och appar i WordPress. Det har 2 visningsalternativ för listor, lista och rutnätlayouter, anpassad sidhuvudmeny och sidfot widgets.

Temat stöder kortkommandon som piltangenter, ESC och mer för att använda galleriet. Det kan anpassas med den levande WordPress-anpassaren.

18. Enkelt

Enkel

Simple är ett gratis WordPress-tema för att visa dina appar. Det är packat med Shopify Buy Button-plugin så att du enkelt kan integrera WordPress med Shopify. Detta tema har en transparent och klibbig navigationsmeny som hjälper dina användare med enkel navigering.

Det kommer med en bakgrundsbild för varje sidtitel som gör temat unikt från andra. Det enkla temat är lätt att anpassa med WordPress live anpassare.

Kolla in denna steg-för-steg-guide om hur du ställer in Shopify med WordPress.

19. Pinboard

Anslagstavla

Om du gillar Pinterest är Pinboard-temat för dig. Det levereras med en automatisk staplingslayout med oändlig rullning. Detta tema har flera rutnätslayouter i alla storlekar. Dina användare kommer att behandlas med ett anpassat välkomstmeddelande från webbplatsägaren. Du kan enkelt visa upp dina appar på hemsidan.

Temat låter dig lägga till alla typer av media inklusive bilder, videor, gallerier, etc. Det har medier stödjande funktioner som lightbox popup, video popup, image zoom och iframe fönster.

Vi hoppas att den här artikeln har hjälpt dig att hitta de bästa WordPress-teman för mobilappar och programvara. Du kanske också vill kolla in vår guide för bästa e-handelsplattformar för multivendor marknadsplatser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map