21 bästa Beaver Builder-teman för WordPress (Jämfört)

bästa Beaver Builder-teman


Letar du efter de bästa Beaver Builder-teman för din WordPress-webbplats? Beaver Builder är en populär sidbyggare som hjälper dig att skapa sidor med ett enkelt dra och släpp-gränssnitt. Inte alla WordPress-teman stöder Beaver Builder. Om du tänker använda den här fantastiska sidbyggaren måste du först ta reda på vilka teman som är kompatibla med den.

I den här artikeln kommer vi att dela de bästa Beaver Builder-teman för WordPress som du kan använda för att enkelt bygga dina drömmar..

1. Potenza

Potenza

Potenza är ett populärt WordPress-tema på en sida. Det stöder fullständigt sidbyggare, inklusive Beaver Builder. Det låter dig dra och släppa ditt innehåll, widgets och andra element på hemsidan. Med Beaver Builder kan du också redigera andra målsidor på ett ögonblick. Potenza har en flexibel layout med flera kolumner och designfunktioner.

Det levereras med anpassade widgets, parallaxbakgrunder, bilder, animationer och mer. Du kan använda WordPress-anpassaren för att kontrollera färgbalansering och visa den förhandsgranskning av dina förändringar direkt.

2. Hestia Pro

Hestia

Hestia är ett mångsidigt Beaver Builder-tema. Den integreras med sidbyggaren så att du kan designa din webbplats när du är på språng. Den har en minuts inställnings- och demoinnehåll, så att du enkelt kan duplicera demosidan. Du kan enkelt byta ut innehåll och bilder med dina egna data.

Den är helt optimerad för hastighet och kompatibel med de bästa cache-plugin-programmen. Hestia stöder mega-menyer, anpassad bakgrund och RTL (från höger till vänster). Den är översättningsklar och kan användas för att skapa en flerspråkig webbplats.

3. Sydney Pro

Sydney

Sydney är ett kraftfullt affärstema som stöder Beaver Builder. Det är mycket flexibelt och innehåller innehållsblock för att snabbt ställa in din hemsida. Det kommer med en fullskärmsreglage, sidhuvudbild, klibbig navigationsmeny och anpassad logotyp. Sydney har en drag and drop-byggare för att enkelt skapa målsidor och andra webbsidor.

Det stöder Google-teckensnitt, full färgkontroll för layouter, anpassade layouter, logotyper och översättningar. Till skillnad från andra teman har Sydney en uppsättning sociala ikoner som du kan lägga till på din webbplats för att samverka med dina besökare.

4. OceanWP

OceanWP

OceanWP är ett gratis WordPress-tema kompatibelt med Beaver Builder sidbyggare. Det har en otroligt snabb sidladdningstid som du kan kontrollera med vilket hastighetsprovningsverktyg som helst för WordPress-webbplatser. OceanWP har inbyggda funktioner för att skapa en eCommerce-butik med WooCommerce. Du kan skapa en onlinebutik med det här temat.

Temat kommer med sina egna tillägg för rullning på full skärm, popup-inloggning, Instagram-flöde, vit märkning och mer. Den har stark dokumentation som kan hjälpa till med den första installationen.

5. Astra

Astra

Astra är ett snyggt WordPress-tema gjord för Beaver Builder och andra toppsidebyggare. Det erbjuder förbyggda webbplatser för att minska tiden och ansträngningen du lägger ned på webbplatsen. Du kan helt enkelt starta demosidor och ersätta innehållet med dina egna. Alla deras demonstrationssidor är designade för att anpassa sig till alla typer av webbplatser du vill ha.

Den levande WordPress-tematilpassaren har alla alternativ för att redigera din webbplats. Du kan se en förhandsvisning av dina ändringar direkt. Astra har betalat tillägg för att utöka funktionaliteten för rubriker och layouter.

6. Benson

Benson

Benson är ett WordPress-fototema. Det kan integrera Beaver Builder för att dra och släppa innehåll och bilder på din webbplats. Det ger en historia-baserad layout till fotografer. Benson är användarvänlig och anpassningsbar så att du kan skapa den exakta webbplatsen du vill ha.

Det fungerar bra med WordPress live anpassning för att göra ändringar på din webbplats och se dem i förhandsgranskningen. Du kan använda deras videoinstruktioner för att lära dig hur du hanterar din webbplats utan att kämpa med test- och felaktiker.

7. Lins

Lins

Lense är ett WordPress-tema utformat specifikt för fotografer och butiker som säljer kameror. Det erbjuder flera gallerilayouter, fullskärmsbilder, färgkontroll och mer. Lense är ett lyhört tema och ser bra ut på alla skärmstorlekar.

Den har en inbyggd galleriuppladdare, inställningar för utseendeskontroll, moderna layouter och WPML-stöd. Lense kan integreras med Beaver Builder för att dra och släppa ditt innehåll för sidor.

8. GenereraPress

GeneratePress

GeneratePress är ett enkelt WordPress-tema med Beaver Builder-kompatibilitet. Det är ett lätt tema och mycket stabilt med de bästa kodningsstandarderna. Den har premiummoduler och tillgång till deras webbplatsbibliotek.

Om du vill prata om anpassning kommer du gärna att höra att GeneratePress kommer med typografi, färger, layouter och kompatibilitet med WordPress-plugins. Det är också optimerat för sökmotorer för att få mer trafik på din webbplats.

9. TrueNorth

Äkta norr

TrueNorth är ett WordPress-portföljtema. Den har en unik layout tack vare välkomstmeddelandet och portföljinnehållsblock. Du kan visa olika typer av portföljer i bildspelet, bilder, kolumner och mer. TrueNorth är kompatibelt med Beaver Builder för att skapa sidor.

Temat har anpassade widgets, färger, alternativspanel och en 1-klick-demoinnehållsimport för att göra din webbplats klar. Det är lätt att konfigurera och är ett verkligt användarvänligt WordPress-tema.

10. Ava

Ava

Ava är ett e-handels WordPress-tema med WooCommerce-integration. Den levereras med 50+ gratis tillägg och är kompatibel med alla andra WooCommerce premiumförlängningar. Det fungerar bra med Beaver Builder för att dra och släppa dina produkter och anpassa dina sidor. Ava är det perfekta valet för försäljning online.

Den har anpassade layouter, färger, teckensnitt, sociala ikoner och fler redigeringsalternativ. Ava innehåller 6 mallar, lightboxgallerier, gallerilayouter och design i full bredd.

11. Milos

Milos

Milos är ett WordPress-tema för hotell, vandrarhem, lägenheter och boendeverksamheter. Den har externa bokningssystem, restaurangmenyhantering och andra alternativ för ditt hotell webbplats. Milos är lätt att installera och använda med Beaver Builder-redigeraren.

Kolla in de bästa WordPress-teman för hotell och resorts.

Eftersom den är översättningsklar kan du skapa hotellwebbplatsen på ditt lokala språk och också lägga till andra internationella språk. Temat är optimerat för hastighet och SEO.

12. Anpassa

Customify

Som namnet antyder är Customify ett mycket anpassningsbart WordPress-tema. Den är byggd för sidbyggare och stöder fullt ut Beaver Builder. Med realtidsredigeraren kan du skapa sidor, sidhuvud, sidfot och sidofält och se dina mönster direkt. De hävdar att varje enskilt element i Customify-temat kan anpassas.

Customify har många färdiga webbplatser som du kan använda för att snabbt starta din webbplats. Ändra helt enkelt innehåll och bilder så att det blir ditt eget. Temat är lätt och optimerat för prestanda.

13. Neve

Neve

Neve är ett Word Builder-vänligt WordPress-tema och fungerar utmärkt med Beaver Builder. Det är byggt med moderna standarder och anpassningsbara layouter. Neve är helt lyhörd, översättningsklar och erbjuder en 1 minuts installation med en inkluderad demoimport. Den har vackra navigationsmenyer, typografi, färger och anpassade bakgrunder.

Det är kompatibelt med alla WordPress-plugins från tredje part. Med WordPress-anpassaren kan du redigera valfri sida på din webbplats och se en direkt förhandsvisning av ändringarna.

14. Flevr

Flevr

Flevr är ett WordPress-affärstema för e-handelssajter. Det stöder WooCommerce för att skapa en onlinebutik och sälja dina produkter. Den har en widgetbaserad hemsida för att lägga till funktioner, innehåll och anpassade widgetar. Flevr innehåller 7 innehållstyper för hemsidor, inklusive portföljer, reglage, tjänster, team, partners, vittnesmål och produkter.

Med flexibla layoutalternativ kan du ställa in kolumner, listor, filter och sidofält på din webbplats. Detta tema är kompatibelt med sidbyggare som Beaver Builder för att designa dina sidor med dra och släpp-funktioner.

15. Igloo

Igloo

Igloo är ett Beaver Builder WordPress-tema för restauranger och barer. Det erbjuder en unik layout för ditt livsmedelsföretag för att marknadsföra din restaurang online. Liksom andra sådana teman har den ett menyhanteringssystem för att visa rätter och priser vackert.

Den har fyra innehållstyper för hemsidan, inklusive reglage och bildgallerier för att visa upp dina matfoton. Igloo har flera färgscheman, anpassade widgets, färger och typografi för layouter.

16. Rocked Pro

Rocked Pro

Rocked Pro är ett premiumtema för WordPress-webbplatser. Den har en crelly skjutreglage, sidmallar, ytterligare widgetar och mer. Temat är kompatibelt med Beaver Builder och andra sidbyggare vilket gör anpassningen superenklad. Du kan dra och släppa ditt innehåll och widgets för att ställa in din webbplats.

Det har stöd för WooCommerce för att skapa en eCommerce-butik. Temat är översättningsklart och fungerar bra för RTL-språk. De har stark dokumentation och guider för att fullt ut förklara de funktioner som ingår i temat.

17. Struktur

Struct

Struct är ett enkelt Beaver Builder WordPress-tema för mobila appar och programvara, mjukvarorelaterade webbplatser och SaaS (service som en tjänst) -projekt. Hemsidan är baserad på widgetar som du kan dra och släppa för att lägga till innehåll och bilder. Beaver Builder hjälper också till att ställa in din startsida med innehållswidgets, bildavsnitt och mer.

Det levereras med 13 anpassade widgetar som sociala ikoner, kontaktkartor, uppgifter scheman, etc. Strukturen delar ditt innehåll i 5 typer inklusive portfölj, team, tjänster, vanliga frågor och guider. Du kan anpassa temat med obegränsade färgscheman, teckensnitt och bakgrundsstilar.

18. Ryan

Ryan

Ryan är ett gratis, mångsidigt WordPress-tema med Beaver Builder-stöd som du kan använda för att snabbt skapa din webbplats. Panelen med temalternativ har många anpassade inställningar för att ändra designen och utseendet på din webbplats. Den har en skjutreglage i full bredd på hemsidan.

Det låter dig lägga till en anpassad logotyp, dra och släpp innehållswidgets och lägga till en bakgrundsbild. Ryan är fullt lyhörd och optimerad för SEO.

19. Radcliffe

Radcliffe

Radcliffe är ett annat gratis WordPress-tema. Den har en fullbreddmall för hemsidan. Detta tema är kompatibelt med Beaver Builder vilket gör det enkelt för dig att lägga till innehåll, bilder, formulär och mer på din hemsida. Beaver Builder-sidbyggaren hjälper dig också skapa dina målsidor snabbt.

Dessutom har den vackra mallar, rubrikbilder, typografi, en anpassad logotyp, anpassade färger och widgetområden. Radcliffe är ett översättningsklart tema så du kan använda det för att skapa en webbplats på vilket språk som helst.

20. GBeaver

GBeaver

GBeaver är ett Beaver Builder-kompatibelt tema för WordPress-webbplatser. Det är ett Genesis-barntema som ger det en solid grund. Den har flera layouter och inbyggda webbplatser för att snabbt ställa in din webbplats. Det stöder också WooCommerce för att skapa eCommerce-butiker.

Det levereras med inbyggda widgetar, moduler, anpassade logotyper, klibbiga menyer, menyer utanför duk, flexibla sidfotkolumner med widgetområden och temalternativ för att designa din webbplats. Det är ett komplett paket för att skapa en webbplats med Beaver Builder.

21. Sidbyggerram

Sidbyggsram

Precis som namnet är Page Builder Framework ett perfekt WordPress-tema som stöder alla sidbyggare, inklusive Beaver Builder. Det är ett superlätt tema med flexibla alternativ för att designa och anpassa din webbplats. Page Builder Framework levereras med betalda tillägg för klibbig navigering, Typekit-integration och transparenta rubriker.

Detta tema är fullt responsivt och optimerat för sökmotorer. Den är byggd med den senaste tekniken för att hålla den säker och säker mot sårbarheter.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa Beaver Builder-teman för WordPress. Du kanske också vill kolla in våra expertval för de bästa WordPress-teman för medlemswebbplatser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map