22 bästa WordPress-kyrkatema för att utvidga flocken

Bästa WordPress-teman för kyrkor


Letar du efter de bästa WordPress-teman för kyrkor? Det perfekta temat kan förvandla din kyrkas webbplats till en följdgenererande maskin.

I den här artikeln kommer vi att dela de 22 bästa kyrkliga teman för WordPress. Alla är lyhörda, så de ser perfekta ut på alla enheter.

1. Maranatha

Maranatha

Om du vill starta en webbplats som innehåller innovativa funktioner, som parallaxinspirerad rullning på hemsidan, är Maranatha ett bra tema att använda.

Du kan använda en stillbild eller en video som bakgrund på hemsidan för att locka nya följare till din flock. Och dina viktigaste sidor kommer alltid att vara bara ett klick bort tack vare den klibbiga menyn som “fastnar” högst upp på skärmen, även när webbplatsens besökare bläddrar nedåt.

Med Maranatha kan du ladda upp dina predikaner som ljud- eller videofiler eller till och med skriva ut transkriptionerna som text inlägg för din blogg. Detta tema erbjuder också vackra layoutalternativ för din About-sida och händelsekalender.

Kom igång med Maranatha idag!

2. Outreach Pro

uppsökande pro

Tillhandahålls till dig av de fina människorna på StudioPress, använder Outreach Pro deras kraftfulla Genesis-ramverk. Om du behöver förmedla mycket information på din webbplats är detta ett bra tema att välja.

Det finns flera färdiga mallar för att få din webbplats igång i en hast. Och temaets anpassning gör att du kan ändra färgschemat så att det matchar kyrkans varumärke.

GRATIS åtkomst: Outreach Pro + 35 andra StudioPress-teman!

Vill du prova alla premium StudioPress-teman, inklusive Outreach Pro, GRATIS?

När du registrerar dig för WP Engine, den bästa hanterade WordPress-värdstjänsten, får du Genesis-ramverket och ALLA StudioPress-teman gratis (det är över 2 000 dollar i värde!)

Få alla 35+ teman GRATIS med WP-motor »

Med 12 widgetområden och en anpassningsbar rubrik har du inga problem att justera Outreach Pro för att se exakt hur du behöver det.

Kom igång med Outreach Pro idag!

3. Divi

Divi

Divi är ett betydande val för kyrkans webbplatser. Med Divi på plats kan du visa viktig information som media, pastorer, servicetid och mycket mer.

Divi finns i två smaker: Divi Theme och Divi Builder (plugin).

Divi Theme är bäst för användare som vill göra anpassningar genom att använda ett av dess 100 + fullständiga webbplatspaket som följer med temat.

Divi Builder-plugin fungerar med alla teman, är bäst för användare som vill använda det tillsammans med andra teman.

Med så många Divi-barntema för kyrkliga webbplatser kan du visa nedräknare, CTA, skjutreglage för predikningar och mer. Temat är enkelt och rent med fantastiska typografimöjligheter för att uppfylla dina behov.

Kom igång med Divi idag!

4. Frälsning

Frälsning

Ren, elegant och mjukt rosa som en himmelsk soluppgång. Frälsningens tema är perfekt för ett antal valörer för att få sina trobaserade meddelanden över på ett vackert sätt.

Detta tema kommer med ett evenemangshanteringssystem och en smakfull donationsform som integreras med PayPal. Dessutom finns det flera anpassade widgetar du kan använda för att få ut mesta möjliga av din webbplats.

Kom igång med Frälsning idag!

5. Exodus

Exodus

Låt inte namnet lura dig! Även om “exodus” vanligtvis innebär en massavgång av människor, är det sista som dina besökare vill göra när de landar på din webbsida kvar. Exodus-temat kommer att ha troende som rusar till din flock.

Exodus kan lätt anpassas och använder en live-förhandsvisningsfunktion så att du kan se dina ändringar i dess färger och teckensnitt i realtid.

Detta tema innehåller sidor som redan är inbyggda för predikningar, evenemang, platser och personalprofiler. Vi var särskilt imponerade av Sidan predikan eftersom det gör att du kan ladda upp dina meddelanden som text-, ljud- eller videofiler.

Kom igång med Exodus idag!

6. Återuppstånd

Återuppväcka

Ta med nytt liv till din kyrkas webbplats med Resurrect-temat! Välj mellan ett ljust eller mörkt färgschema och anpassa det sedan efter ditt hjärta.

Resurrect kommer med flera teckensnitt att välja mellan och alternativet att ladda upp en anpassad logobild. Det är också optimerat för högupplösta skärmar, så dina bilder kommer att se skarpa ut på alla enheter.

Kom igång med Resurrect idag!

7. En kyrka

en kyrka

En kyrka har 12 olika färgscheman att välja mellan. Gillar du inte någon av de medföljande färgerna? Inget problem. De har också en anpassad färgväljare så att du kan välja din egen!

Du kan publicera dina predikningar i video-, ljud- eller textformat. Och sidkategorierna låter dig lista dem efter talare, ämne eller serie.

En kyrka är också integrerad med Adobe Typekit så att du har massor av teckensnitt att välja mellan för att göra din webbplats sticker ut från mängden.

Kom igång med en kyrka idag!

8. Bön

Bön

Med sin flexibla hemsideslayout låter Bön dig lägga till flera widgetar på din första sida för att skapa en verkligt unik layout. Den visade galleri skjutreglaget är en fin touch också.

Om din kyrka är aktiv på sociala medier är du mycket nöjd med sin widget för sociala nätverk. Du kan ansluta din webbplats till Instagram, Twitter och mer!

Precis som böner kommer i många olika former, kommer bön tema i många olika färger. Bäst av alla? Du kan använda ett annat färgschema för varje sida du skapar!

Kom igång med bön idag!

9. Kerygma

Kerygma

Om din kyrka har en podcast är Kerygma temat för dig. Det gjordes specifikt för att presentera podcast i ljud- eller videoform.

Det levereras med SiteOrigin, en av de bästa pluginprogrammen för webbplatsbyggare på marknaden. Du kan använda dess dra-och-släpp-funktionalitet för att snabbt och enkelt anpassa din webbplats så som du vill.

Med möjligheten att ladda upp din egen logotyp, ändra tematets färgschema och använda över 600 Google-teckensnitt kan du enkelt anpassa din webbplats till ditt varumärke.

Kom igång med Kerygma idag!

10. Epic

Episk

Detta tema kommer att göra din webbplats lika episk som din kyrka själv! Välj mellan ett ljust eller mörkt färgschema och gör dig redo att imponera.

Ett annat podcast-fokuserat tema, Epic, låter dig ladda upp ljud- och videoflöden för iTunes- och RSS-prenumerationer. Och kategorifunktionen låter dig arkivera var och en av dina högtalare separat.

Vi gillade att navigeringsfältet kunde placeras i din logotyp eller direkt ovanför den.

Kom igång med Epic idag!

11. Adore kyrka

älskar kyrkan

Adore kyrka är ett fullt funktionellt kyrkatema byggt av ett temaForest makt elit författare imiter. Detta tema är bäst lämpat för att utveckla kyrkor, välgörenhetsorganisationer, ideella och religiösa webbplatser.

Nedan finns några kärnfunktioner i temat från Adore Church.

 • Inbyggt plugin för events manager: Bygg snabbt upp evenemang utan att behöva köpa ett händelseplugin.
 • Preken chef: Skapa predikaner med ett inbyggt alternativ.
 • Mega Menu Module: Skapa menyer du väljer med flera kolumner.
 • Demoinstallation med ett klick: Importera demosidan enkelt med ett enda klick.

Kom igång med Adore Church idag!

12. Gud nåd

Gud nåd

Fullt integrerad med WPBakery är God Grace snabbt och enkelt att installera via en intuitiv drag-and-drop-byggare. Men detta är bara en av många anledningar till att det kom till vår lista över de bästa WordPress-kyrkans teman.

God Grace garanterar fullt stöd från deras team om du någonsin fastnar när du bygger din webbplats. De är stolta över att vara snabba och pålitliga.

Dela predikaner, marknadsför evenemang och ta emot donationer genom detta otroliga evenemang och konferens tema. Du kan till och med sälja produkter, som kyrklig litteratur eller märkeskläder, tack vare WooCommerce-integrationen.

Kom igång med God Grace idag!

13. Välsignelse

Välsignelse

Blessing är utrustad med WPBakery och Revolution Slider och lever upp till dess namn. Du kommer säkert att känna dig välsignad av detta lättanvända kyrkotema.

Berörings- och svepbildkarusellen är perfekt om du räknar med att ha många mobila eller pekskärmbesökare.

Kom igång med välsignelse idag!

14. Heliga kyrkan

Holy Church

Perfekt för kyrkor och bönegrupper, Holy Church är full av allt du behöver för att göra din webbplats till en framgång. Detta tema har en kraftfull blogg som är bra för att dela nyhetsuppdateringar med dina följare.

Den levereras med händelsekalender för att visa upp kommande evenemang inom din organisation. Det är också kompatibelt med WPBakery för användarvänlighet och WooCommerce så att du kan sälja saker från din presentbutik online.

Kom igång med Holy Church idag!

15. Credo

Credo

Credo är perfekt för kyrkor i alla valörer. Det fungerar också mycket bra för välgörenhetsorganisationer och ideella organisationer.

Arkivera dina predikaner, dela foton och videor, se på dina kommande evenemang och berätta världen om din kyrka!

Kom igång med Credo idag!

16. Charitize

Charitize

Översättningsklar med många anpassningsalternativ, Charitize är perfekt för din kyrka eller välgörenhetsorganisation.

De rekommenderar att du använder Jetpack-plugin med det här temat. Om du råkar älska Jetpack redan, är detta ett bra val!

Kom igång med Charitize Today!

17. TheMoments

TheMoments

Detta gratis WordPress-tema är väldigt lätt, vilket gör lastningshastigheten prioriterad. Det är också optimerat för SEO så att du går upp genom Googles rangord.

Det stöder WooCommerce så om du har en onlinebutik är du bra att gå. Vi gillade också Instagram-widgeten, som är perfekt om du redan har en social media-närvaro.

Kom igång med TheMoments idag!

18. Kyrka och evenemang

kyrka och evenemang

Har du en kyrka? Är din kyrka värd för evenemang? Då är kyrka och evenemang temat för dig.

Detta tema stöder händelsekalendern Pro, filterfält, WooTickets och community events plugins vilket gör det helt perfekt för kyrkor som är värd för flera evenemang under hela året.

Den har också 10 sidhuvudalternativ och 20 sidfotalternativ, vilket ger dig gott om anpassningsalternativ.

Kom igång med kyrkan och evenemang idag!

19. WP-kyrkan

WP-kyrkan

Med sin prenumerationswidget för nyhetsbrev designades WP-Church för att hjälpa dig att skyrocketa dina e-postabonnenter. Och med sitt specialbyggda predikangalleri och iögonfallande bildspel får du massor av engagemang på din webbsida.

Med 6 anpassade färger att välja mellan och 8 anpassade widgetområden kan du få WP-kyrkan att se exakt ut hur du vill att den ska.

Kom igång med WP-kyrkan idag!

20. Dunamis

Dunamis

Ge din religiösa rörelse ett modernt utseende med Dunamis-temat.

Dunamis kommer med en demosida som är enkel att installera för snabb webbplatsinställning. Eller, om du föredrar, kan du använda den inbyggda drag-and-drop-sidan för att designa din webbplats från grunden.

Vi var särskilt imponerade av dess donationshanteringssystem. Acceptera donationer på din webbplats och följ sedan enkelt med dem direkt från din admin-instrumentpanelen!

Kom igång med Dunamis idag!

21. Benedicto

Benedicto

Benedicto har 9 anpassade sidlayouter, 35 anpassade widgets och är helt översättningsklara. Om du vill locka ett mångfaldigt följande är detta ett fantastiskt val.

Med obegränsade färgval och typsnitt kan Benedicto enkelt anpassa sig till ditt märke. Dessutom kan du bädda in alla predikningar du har laddat upp på Soundcloud.com!

Kom igång med Benedicto idag!

22. Risen

Risen

Stig upp till nya höjder med Risen-temat! Den har allt du någonsin kan önska dig i ett WordPress kyrktema: ett predikanarkiv, en händelsesida, ett fotogalleri, en nyhetssida och mer.

Detta tema är oerhört mångsidigt och fungerar bra för kyrkor i alla valörer, välgörenhetsgrupper och ideella organisationer.

Kom igång med Risen idag!

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att upptäcka de bästa WordPress-teman för kyrkor.

Om du gillade det här inlägget kan du också njuta av vår enkla steg-för-steg-handledning om hur du bygger en donationsformulär i WordPress och bästa billiga premium WordPress-teman.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map