22 bästa WordPress-portföljteman för alla nischer (2020)

Bästa portföljtema


Letar du efter de bästa portföljtema för WordPress?

Med ett WordPress-portföljtema kan du visa upp dina projekt, visa din expertis och i sin tur hjälpa dig att få affärsledningar.

I den här artikeln visar vi dig några av de bästa portföljtema för WordPress-webbplatser.

Att välja det bästa WordPress Portfolio Theme

Att välja rätt WordPress-portföljtema är viktigt oavsett om du är frilansare eller driver en byrå. Med rätt portföljtema kan du göra det bästa första intrycket, visa din expertis och i slutändan konvertera dina besökare till betalande kunder.

För bästa resultat, här är vad du behöver leta efter i ett WordPress-portföljtema:

 • Avsnitt som visas för att visa upp innehåll på hemsidan på din webbplats.
 • Visad reglage för att visa anmärkningsvärt innehåll på alla sidmallar som hemsida, enstaka blogginlägg, bloggsida.
 • Sömlös integration med drag-and-drop-sidbyggare.
 • Sömlös integration i sociala medier

Nu när du vet hur du väljer det bästa portföljtemat för din WordPress-webbplats, kolla in vår handplockade lista över de bästa WordPress-portföljtema.

1. Divi

Divi

Divi kommer med flera portföljlayouter som du kan använda för att ställa in din WordPress-portföljsida. Dessa layouter innehåller innehållsavsnitt, bildreglage och mer.

Divi finns i två smaker: Divi Theme och Divi Builder (plugin).

Divi Theme är bäst för användare som vill göra anpassningar genom att använda ett av dess 100+ fullständiga webbplatspaket som följer med temat.

Divi Builder-plugin fungerar med alla teman, så det är bäst för användare som vill använda det tillsammans med andra teman.

Skaffa Divi-temat idag!

2. Essence Pro

Essence Pro

Essence Pro är ett vackert WordPress-portföljtema byggt ovanpå Genesis Framework. Det stöder Gutenberg blockredaktör så att du enkelt kan anpassa din webbplats.

Temat erbjuder flera layoutalternativ, inklusive design med två kolumner, 3 kolumner och hemsidor i full bredd. Du kan dra nytta av den widgetade hemsidan genom att lägga till ditt presenterade arbete via WordPress-widgetar.

Få Essence Pro-temat idag!

GRATIS ACCESS: Essence Pro + 35 Andra StudioPress-teman!

Vill du prova alla premium StudioPress-teman, inklusive Essence Pro, GRATIS?

När du registrerar dig för WP Engine, den bäst hanterade WordPress-värdstjänsten, får du Genesis-ramverket och ALLA StudioPress-teman GRATIS (det är över $ 2 000 i värde!)

Få alla 35+ teman GRATIS med WP-motor »

3. OceanWP

OceanWP

OceanWP är ett gratis WordPress-portföljtema som kommer med dussintals färdiga layouter för olika affärs- och personliga nischer.

Temat inkluderar ett portföljstart-tema och en 1-klicksimportinnehållsimportör så att du kan komma igång snabbt. Den integreras med populära drag-and-drop-sidbyggare för anpassning.

Skaffa OceanWP-temat idag!

4. Astra

Astra

Astra är ett av de bästa portföljtema för WordPress-webbplatser. Den levereras med 100-tal startwebbplatser så att du kan bygga en webbplats lika en demosida så lätt som ett klick och sedan anpassa den efter dina behov.

Med Astra får du en snygg portföljlayout som är idealisk byggd för fotografer, konstnärer och grafiska formgivare. Detta tema är väl optimerat för sökmotorer.

Skaffa Astra-temat idag!

5. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro är ett klassiskt WordPress-sida på 1 sida som är byggt för alla typer av webbplatser. Temat har några förbyggda webbplatsmallar som du enkelt kan anpassa.

Det kommer med portföljavsnitt för hemsidor för att visa upp dina produkter och presenterat arbete. Det erbjuder också fullt stöd för WooCommerce så att du enkelt kan skapa en onlinebutik.

Skaffa Hestia Pro-temat idag!

6. Hörn

Hörn

Corner är ett professionellt WordPress-tema för kreativa artister, bloggare, designers och fotografer. Det har en minimal layout och har många presenterade innehållsområden.

De mest anmärkningsvärda funktionerna i detta tema inkluderar färgvariationer, anpassade widgetar och support för e-handelsplugins.

Skaffa hörnet tema idag!

7. Ultra

Ultra

Ultra är ett kraftfullt WordPress-tema med flera ändamål som erbjuder dussintals förberedda webbplatser och över 60 temainformationer som du kan använda för att ställa in din portföljsida direkt.

Den levereras med en 1-klicksimportinnehållsimportör så att du kan skapa en webbplats på bara några sekunder och enkelt byta ut innehållet med din ursprungliga text och bilder. Du kan välja mellan 17 sidstilar för att ge din webbplats ett unikt utseende.

Få Ultra-temat idag!

8. Zelle

Zelle

Zelle är ett snyggt WordPress-portföljtema som levereras med layouter på 1 sida och flera sidor. Det kommer med interaktiva hemsidaelement, presenterade innehållssektioner, parallax-rullning och mer.

Temat är kompatibelt med de flesta av sidbyggarna så att du kan bygga en webbplats från grunden som du vill. Det har obegränsade färgval och anpassade bakgrunder.

Få Zelle-temat idag!

9. Hög

Lugg

Pile är ett utmärkt WordPress-portföljtema byggt specifikt för fotografer och kreativa artister som låter dig visa upp ditt arbete professionellt. Det låter dig använda interaktiva färger på hemsidan för att få användarnas uppmärksamhet.

Den har skarp typografi, rullning av parallax, unika övergångar och perfekt layoutdetaljer som hjälper dig att skapa en portföljsida. Med stöd för ursprunglig sidbyggare kan du enkelt anpassa varje avsnitt på din webbplats.

Hämta Pile-temat idag!

10. Agncy

Agncy

Agncy är ett minimalistiskt WordPress-tema med vit bakgrund som gör ditt innehåll mer synligt för läsarna. Den har en anpassad rubrik med en enkel navigeringsmeny, en social media-meny och ett välkomstmeddelande.

Temat låter dig visa en markerad innehållsreglage för att visa upp ditt viktigaste innehåll i det översta avsnittet på din webbplats. Det innehåller också hemsidor för portföljen, inlägg som nyligen har gjorts, kontaktinformation och mer.

Det levereras med en fullskärmsanpassad sidfot, färgval, blogglayout, sidofältlayout och mer. Agncy är en översättning som är redo att enkelt skapa en flerspråkig webbplats.

Få Agncy-temat idag!

11. Återuppta

Återuppta

Resume är ett ljusfärgat WordPress-portföljtema som låter dig locka kunder och företag.

Det har separata avsnitt för portfölj, blogg, om och kontaktinformation. Temat är optimerat för hastighet och prestanda.

Få CV-temat idag!

12. Vinkel

Vinkel

Angle är ett fantastiskt WordPress-portföljtema som gör att du kan visa upp dina produkter och tjänster professionellt. Det har en minimal layoutstil med skarp typografi, anpassade bakgrunder och flera rubriker.

Temat kommer med en dynamisk hemsidebyggare, anpassade widgetar och widgetområdeswebbplatser. Det erbjuder också en perfekt portföljmodul för att visa dina foton eller annat arbete.

Få vinkeltemat idag!

13. Kustlinje

kust

Coastline är ett interaktivt WordPress-portföljtema som erbjuder portföljinnehållslayout. Med det här temat kan du visa dina presenterade foton så att du får det bästa första intrycket.

Temat erbjuder flera layoutalternativ, portfolio-bildspel, kolumnlistning, oändlig rullning och mer. Det är mycket flexibelt och enkelt att installera även för nybörjare.

Få temat kustlinje idag!

14. Onlineportfölj

Onlineportfölj

Onlineportfölj är ett gratis WordPress-tema byggt specifikt för personliga webbplatser, bloggar och biografier. Det levereras med inbyggda widgetar som du kan använda för att visa upp din portfölj på webbplatsens hemsida.

Temat har en layout i full bredd, stöd för Gutenberg-redaktör och knappar för att handla. Den använder den perfekta färgbalansen för att imponera på dina användare snabbt.

Få onlineportföljtema idag!

15. Parallax Pro

Parallax Pro

Parallax Pro är ett modernt WordPress-portföljtema byggt upp ovanför Genesis-ramverket. Den har en mörk färglayout och vacker typografi som engagerar användare på din webbplats.

Temat välkomnar besökare med ett meddelande och en uppmaningsknapp på den översta vikten. Det erbjuder fem hemsidor widget widget för att lägga till din portfölj, tjänster och produkter.

Skaffa Parallax Pro-temat idag!

16. Nico

Nico

Nico är ett minimalt WordPress-portföljtema designat specifikt för artister, marknadsföringsbyråer och frilansare. Den har två layouter, flera färgscheman och flera anpassade inställningar för att skapa en vacker portföljsida.

På hemsidan kan du visa ditt arbete i kategorier och rutnätstil. Andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar en filtrerbar portfölj, layouter med flera kolumner och navigationsmeny för sidofält.

Få Nico-temat idag!

17. Utkast till portfölj

Utkast till portfölj

Utkast till portfölj är ett gratis WordPress-portföljtema byggt specifikt för fotografer, designers, kreativa byråer och personliga portföljsidor. Det låter dig visa dina presenterade foton på hemsidan i rutnätstil.

Med sin minimalistiska strategi kan du sätta fokus på ditt arbete och tjänster på hemsidan och målsidorna. Temat är lätt att anpassa med WordPress live editor.

Hämta utkastet till portföljtema idag!

18. Välformad

Välväxt

Välväxt är ett populärt WordPress-tema. Det levereras med en fullskärmsanpassad rubrikbakgrund, widgets för hemsida och parallaxavsnitt.

Temans hemsida är helt anpassningsbar så att du enkelt kan lägga till portfölj, vittnesmål, produkter och tjänster. Det stöder WordPress-plugins från tredje part för att lägga till fler funktioner på din webbplats.

Få Shapely-temat idag!

19. Inspiro

inspiro

Inspiro är ett fantastiskt WordPress-portföljtema. Det kommer med en anpassad videobakgrund som ger din webbplats ett tydligt utseende.

Det är 100% lyhört, så din webbplats ser bra ut på alla skärmstorlekar och enheter. Dessutom innehåller det sidbyggare-integration, gallerimodul och portföljavsnitt.

Få Inspiro-temat idag!

20. Vignett

Vinjett

Vignette är ett fullskärms WordPress-portföljtema som passar fotografer, modeller, artister och kreativa byråer. Det kommer med en anpassad videobakgrund för att engagera användare på din webbplats.

Startsidan är mycket flexibel, vilket innebär att du kan välja mellan en bild eller video som ska visas i bakgrunden. Det kommer också med 4 layoutalternativ, 3 widgetområden, en kraftfull panel för temalternativ och mer.

Skaffa Vignette-tema idag!

21. Elegance Pro

Elegance Pro

Elegance Pro är ett svartvitt WordPress-portföljtema som är idealiskt byggt för att visa upp din portfölj i en presentabel stil. Den har vacker typografi, iögonfallande hemsida design och eleganta sektioner.

Temafunktionerna består av anpassade sidmallar, flera widgetområden, 6 layoutalternativ och en anpassad rubrik. Den är byggd ovanpå Genesis temaramverk av StudioPress, vilket ger temat en solid och kraftfull backend.

Få Elegance Pro-temat idag!

22. Portfölj

Portfölj

Portfolio är ett elegant WordPress-tema byggt för att utforma vackra och professionella portföljsidor. Den har ett anpassat widgetbibliotek för att enkelt ställa in startsidan och målsidorna.

Den använder Ajax för att ladda sidor och portföljer enkelt. Andra viktiga funktioner inkluderar portföljfilter, layouter med flera kolumner, bildstorlekar, integration av Google-teckensnitt och mer.

Hämta portföljtema idag!

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa portföljtema för WordPress-webbplatser. Du kanske också vill kolla in vår artikel om hur man skapar en onlineportfölj på WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map