22 bästa WordPress-teman för ideella webbplatser och välgörenhetswebbplatser

wordpress-teman för ideella organisationer


Letar du efter de bästa WordPress-teman för ideella organisationer och välgörenhetsorganisationer? Om du driver en ideell organisation är det bäst att skapa din välgörenhetswebbplats i WordPress. Det finns många WordPress-teman specifikt utformade för att hjälpa dig att samla in fler donationer, visa upp dina välgörenhetsarbeten, lägga till evenemangskalendrar etc. så att du kan utöka dina hjälpande händer till fler människor i behov.

I den här artikeln kommer vi att dela de bästa WordPress-teman för ideella webbplatser och välgörenhetswebbplatser.

Att välja ett ideellt WordPress-tema

Att välja rätt WordPress-tema för ideella webbplatser och välgörenhetswebbplatser är särskilt viktigt. När du väljer ett WordPress-tema för en annan typ av företag, skulle du vanligtvis fokusera mycket på hur det ser ut och hur det fungerar. Även om dessa faktorer fortfarande är viktiga för icke-vinstdrivande webbplatser och välgörenhetswebbplatser, vill du också lägga en stark betoning på hur ett WordPress-tema “känns”. Du vill se till att du väljer ett WordPress-tema som passar din organisations känsla.

Det är också viktigt att välja ett tema som tar liten ansträngning för att anpassa efter dina behov. När allt kommer omkring bör du inte välja ett WordPress-tema som behöver en fullständig översyn av inställningarna och strukturen. Du bör kunna ladda upp dina egna bilder och logotyp, lägga till din egen text och omedelbart ha en webbplats som känns som din organisation. Lyckligtvis finns det ett antal WordPress-teman utformade specifikt med ideella organisationer och välgörenhetsorganisationer i åtanke.

När du väljer ett WordPress-tema för din välgörenhet, förutom att välja ett som känns som din organisation, finns det ett antal andra faktorer som du bör titta på också, inklusive:

 • Inbyggda widgetar: Det WordPress-tema du väljer för din organisation bör ha inbyggda widgetar för att hjälpa dig att uppfylla dina mål som donationsknappar eller rutor, nya avsnitt, kalendrar för evenemang och så vidare.
 • Betalningslösningar: Ditt WordPress-tema bör integreras med ett antal betalningslösningar så att användare enkelt kan donera till din välgörenhet online.
 • plugins: Det WordPress-tema du väljer för din organisation bör stödja alla de populära WordPress-plugins som du behöver för din webbplats, t.ex. Yoast SEO, WooCommerce, WPForms, och mer.
 • Mobil-Friendly: Välj ett WordPress-tema som ser bra ut på alla enheter inklusive stationära datorer, surfplattor och mobiltelefoner.
 • Stöd: Om du stöter på problem med ditt WordPress-tema bör hjälp vara tillgänglig för dig. Med många premium WordPress-teman får du detaljerad dokumentation och ett års e-postbaserat support.

Nu ska vi gå vidare och kolla in de bästa WordPress-teman för ideella webbplatser och välgörenhetswebbplatser.

1. Divi

Divi för ideella organisationer

Divi är det mest populära WordPress-temat för alla typer av webbplatser. Det kommer med flera layouter för din ideella, välgörenhets- och insamlingswebbplats.

Divi finns i två smaker: Divi Theme och Divi Builder (plugin).

De Divi Theme är bäst för användare som vill göra anpassningar genom att använda ett av dess 100 + fullständiga webbplatspaket som följer med temat.

De Divi Builder-plugin fungerar med vilket tema som helst, är bäst för användare som vill använda det tillsammans med andra teman.

Bland andra funktioner får du 100-tal designalternativ, anpassade kontroller, inline textredigering och mer. Det är ett modernt tema med globala element och stilar som fungerar på hela din webbplats.

Kom igång med Divi idag!

2. Zeko

Zeko-wordpress-välgörenhet-tema

Zeko är ett kraftfullt WordPress-tema för välgörenhet för att öka medvetenheten och främja din sak. Det levereras med viktiga ideella funktioner och välgörenhetsfunktioner som donationer, e-handelsintegration, nyhetsbrev och community. Den har full integration med Give-plugin som låter dig acceptera donationer från flera betalningsleverantörer, sätta donationsmål osv.

Zeko-temat innehåller 6 fördesignade sidmallar som passar för ideella syften. Temat är lätt att anpassa med live-förhandsvisningar med WordPress Live Customizer. Om du gillar dess demonstrationswebbplats kan du omedelbart installera den på din webbplats med ett klick, anpassa den och gå live.

Det stöder också populära plugins för sidbyggare som Beaver Builder, Elementor och SiteOrigin så att du kan njuta av flexibiliteten för att skapa en design som du vill.

Kom igång med Zeko idag!

3. Outreach Pro

Outreach Pro

Outreach Pro är ett vackert WordPress-tema för ideella organisationer, välgörenhetsorganisationer och kyrkor. Det är ett StudioPress-tema som byggs ovanpå deras populära temaram, Genesis. Genesis Framework är populärt för sina smarta alternativ för att göra din webbplats SEO-vänlig, enkel anpassning, snabbhet och responsiv design.

Temat har fantastiska reglage med alternativ för att lägga till meddelanden till webbplatsens användare. Det finns flera anpassade sidmallar, anpassningsalternativ för rubriker, anpassade menyer, layoutalternativ och mer för att hjälpa dig bygga din webbplats. Dessutom låter temaanpassaren dig se alla ändringar du gör i realtid.

Outreach Pro är 100% lyhört så innehållet på din webbplats kommer att se bra ut på alla enheter inklusive mobiltelefoner, surfplattor och stationära datorer.

Kom igång med Outreach Pro idag!

GRATIS åtkomst: Outreach Pro + 35 andra StudioPress-teman!

Vill du prova alla premium StudioPress-teman, inklusive Outreach Pro, GRATIS?

När du registrerar dig för WP Engine, den bästa hanterade WordPress-värdstjänsten, får du Genesis-ramverket och ALLA StudioPress-teman gratis (det är över 2 000 dollar i värde!)

Få alla 35+ teman GRATIS med WP-motor »

4. Gräsrots

gräsrötter-wordpress-tema

Grassroots är ett underbart WordPress-tema utformat för att hjälpa dig skapa en fantastisk webbplats för din organisation. Det låter dig lägga till en hjältesektion med en fullskärmsvideo eller bildbakgrund med dina viktigaste meddelanden högst upp på dina sidor.

Det skapas med WooCommerce-kampanjens tilläggsplugin så att du kan samla in pengar direkt på din webbplats. Det finns alternativ för att visa dina sponsorer, personal, kontaktinformation, din plats och kontortid med mera. Den har också djup integration med händelsekalendern för att presentera dina kommande evenemang.

Det är lätt att anpassa med alternativ för dra och släpp hemsida. Du kan enkelt ändra din webbplatslogotyp, färger, bakgrundsfärger och bilder, teckensnitt osv. Och skapa den webbplats du alltid har drömt om.

Kom igång med Grassroots idag!

5. Framåt

framåtwordpress-tema

Framåt är ett elegant tema för ideella organisationer och välgörenhetsorganisationer. Det har fullt stöd för WooCommerce och dess plugin för kampanjförlängning så att du kan samla in pengar och sälja produkter direkt på din webbplats. Du kan enkelt skapa Donera nu avsnitt för att locka fler att donera till din goda sak.

Temat har alternativ för att skapa en vacker blogg för att visa upp dina senaste nyheter och artiklar. På samma sätt kan du lägga till personalsida och sponsorer för att visa vem som arbetar hårt för organisationen. Du kan också lägga till en Facebook-widget, nyhetsbrev, Google maps, kontaktwidget etc. för att hjälpa människor att hitta ditt arbete.

Det är ett mobilkänsligt tema som fungerar bra både på smartphones och på datorskärmar.

Kom igång med Forward idag!

6. Maisha

Maisha-wp-theme-for-ideella

Maisha är ett kraftfullt välgörenhetstema för WordPress. Den levereras full av alla funktioner som din ideella webbplats kommer att behöva någonsin. Den har en vacker design med gott om utrymme för att kommunicera dina meddelanden, kraftfulla donationsalternativ och ett mycket anpassningsbart utseende.

Maisha-temat innehåller fyra utmärkta icke-vinstdrivande välgörenhetswebbplatsfunktioner. Först har den kraftfulla donationsalternativ med Give-plugin. För det andra har det fullt stöd för WooCommerce så att du kan sälja produkter för din välgörenhet. För det tredje kan du enkelt skapa abonnemangsformulär för nyhetsbrev för att skapa en e-postlista. Och slutligen integreras det med BuddyPress för att hjälpa dig skapa en gemenskap.

Det är lätt att anpassa med Live Customizer. Du kan leva förhandsvisning av alla ändringar när du redigerar.

Kom igång med Maisha idag!

7. Stiftelse

Foundation-wordpress-välgörenhet-tema

Foundation är ett funktionsrikt responsivt WordPress-tema utformat för att ge dig möjlighet att skapa en fantastisk webbplats för din välgörenhetsstiftelse. Den har en mycket anpassningsbar design som du kan använda för att enkelt ändra din logotyp, bakgrund, färger osv.

Stiftelsens tema har en komplett uppsättning donationsverktyg som hjälper dig att lägga till en donationsfält, uppmaningsknappar, donationswidgets på dina inre inlägg etc. Du kan acceptera donationer direkt med PayPal eller en anpassad URL. Det låter dig också samla in pengar för ett specifikt projekt, sätta ett mål och visa dina framsteg mot målet på ett imponerande sätt.

Fler funktioner inkluderar integration i sociala medier, alternativ för att lägga till din organisations sponsorer, en MailChimp-widget för nyhetsbrevregistreringar, en widget-sid-widget och mer.

Kom igång med Foundation idag!

8. Maranatha

Maranatha

Maranatha är ett kreativt WordPress-kyrktema som passar för religiösa och ideella organisationer. Den har en lång bläddringssida med parallax med alternativ för att lägga till bilder eller en video i bakgrunden.

Temat kommer med ett kraftfullt predikanhanteringsverktyg som låter dig lägga till ljud, video eller text som predikningar. Du kan enkelt organisera och presentera dina predikaner efter ämne, serie, bok, talare och månad. På samma sätt har den ett kraftfullt händelsekalendervärde som låter dig lägga till dina kommande händelser och återkommande händelser på din webbplats.

Andra funktioner inkluderar en klibbig menyfält, anpassad logotyp, anpassade färger, anpassad utformad karta, sidfot widgets, webbplatssökning, blogg, etc. Det är ett bra tema att starta din ideella webbplats.

Kom igång med Maranatha idag!

9. Välvillig

välvillig-wordpress-tema

Benevolent är ett gratis responsivt WordPress-tema för ideella organisationer. Det är ett mycket anpassningsbart och mångsidigt tema så att du kan uppleva varianter av din webbplatsdesign med det. Byggt med den senaste WordPress Live Customizer kan du enkelt anpassa din webbplats med realtidsförhandsvisningar i realtid.

Den har fantastiska reglage, en community-sektion, statistikräknare, en klientsektion, ett banner med uppmaningsknappar, sociala medier etc. på din hemsida. Den har fyra widgetområden i sidfoten där du kan lägga till nya inlägg, populära inlägg, knappar på sociala medier och en presenterad inläggswidget. Du kan också använda dessa widgetar i sidans sidfält.

Det välvilliga temat är optimerat för SEO och snabbhet. Framför allt kan du uppleva smidig navigering på alla typer av enheter eftersom det är fullt lyhört.

Kom igång med Benevolent idag!

10. Ultra

ultra-wordpress-tema

Ultra är ett mycket flexibelt tema för WordPress. Det är en fantastisk skapelse av Themify som levereras tillsammans med den populära sidbyggaren-plugin Themify Builder. Med kraften från Themify Builder kan du utforska obegränsade designmöjligheter med detta tema.

Ultra-temat kommer med 15 vackert utformade demonstrationer och 60+ färdiga layouter som du kan importera på din webbplats med 1 klick, ersätta dummy-innehåll med ditt innehåll och göra din webbplats klar på kort tid. Du kan enkelt skapa eller redigera de importerade layouterna med dra-och-släpp-sidbyggaren.

För att skapa en ideell webbplats med Ultra kan du använda den fördesignade välgörenhetslayouten eller skapa din egen design med tillgängliga widgetar och tillägg.

Kom igång med Ultra idag!

11. Exodus

utvandring-wordpress-tema

Exodus är ett minimalistiskt WordPress-tema perfekt för kyrkor och andra religiösa organisationer. Det har en enkel och ren layout som säkert kommer att imponera. Den har allt du vill ha på en kyrkans webbplats, inklusive alternativ för att lägga till predikningar i text-, ljud- eller videoformat; visa din organisations händelser; personalprofiler; departement; och platser.

Med Exodus kan du lägga till en fantastisk bild och skjutreglage med en uppmaningsknapp på hemsidan. Dessutom kan du lägga till och redigera rullgardinsmenyer, bloggar, bildgallerier, anpassade färger, teckensnitt, rubriker, sidofält etc. Anpassningsprocessen är mycket enkel med Live Customizer.

Det är ett nybörjarvänligt tema så att du kan konfigurera hela tematets inställningar och bygga en webbplats utan att skriva någon kod. Om du behöver support kan du kolla dokumentationsguider och videor på tematets webbplats.

Kom igång med Exodus idag!

12. Välgörenhetsorganisation

välgörenhet-review-tema

Om du vill starta din välgörenhetswebbplats med en minimal budget är Charity Review ett bra val för dig. Det är ett gratis WordPress-tema utformat för välgörenhetsorganisationer, ideella organisationer och INGOs.

Charity Review-temat har en mycket anpassningsbar design. Du kan enkelt lägga till och anpassa anpassad meny, sociala medier, uppmaningsknappar, bannerreglage, vittnesmål, blogglayout, sidfot widgets, färger etc. med Live Customizer.

Den har fullt stöd för WooCommerce, Event Manager och andra stora plugins. Med WooCommerce kan du skapa en onlinebutik, sälja dina produkter och samla in pengar till din välgörenhetsorganisation.

Kom igång med Charity Review idag!

13. Idyllisk

idyllisk-välgörenhet-wp-tema

Idyllic är ännu ett vackert gratis WordPress-tema som passar för små portföljsidor, bloggar och välgörenhetssidor. Den har flera avsnitt på framsidan inklusive vackra widgetar, flera navigerings- och sociala menyer och mer. Du kan enkelt anpassa varje avsnitt och skapa vilken design du vill ha.

Det idylliska temat är ett WooCommerce-klart tema så att du enkelt kan skapa en butiksida för att sälja produkter och samla in pengar för din sak. Det låter dig dela dina senaste nyheter och uppdateringar i bloggsektionen. För att hedra dina givare och inspirera fler människor att donera, har det en fantastisk givarsektion.

Om du vill ha fler funktioner kan du lägga till dem genom att installera dina favorit plugins. Det stöder alla stora WordPress-plugins inklusive bbPress, Polylang, Jetpack osv.

Kom igång med Idyllic idag!

14. Charity WP

välgörenhet-wp-tema

Charity WP är ett av de mest populära välgörenhetsämnen på ThemeForests marknad. Det är ett kraftfullt WordPress-tema som är perfekt för välgörenhets-, ideella eller icke-statliga organisationswebbplatser som vill samla in donationer och hjälpa behövande.

Charity WP-temat innehåller den kraftfulla plugin Donate för att göra donationsprocessen bättre och effektivare på din webbplats. På liknande sätt har den en händelseplugin integrerad för att skapa attraktiva händelser med en nedräkning. Den har också WooCommerce-plugin så att du kan skapa en butiksida och sälja produkter för insamling.

Om du vill skapa nya layouter eller anpassa dina befintliga sidor kan du använda dra- och släppsidebyggaren. Du kan kombinera, blanda och matcha olika typer av innehållsblock och bygga den webbplats du vill skapa. Men om du gillar tillgängliga temademonstrationer kan du importera 1 med ett enda klick och komma igång.

Kom igång med Charity WP idag!

15. Välgörenhetsnav

välgörenhet-nav-wordpress-tema

Charity Hub är ett lysande välgörenhetstema som är tankeväckande designad för en välgörenhetsorganisation, donationer, kyrkor och insamlingswebbplatser. Det kommer med en kreativ anpassad inläggstyp som heter orsak att låta dig presentera dina välgörenhetsorsaker imponerande. Med den här anpassade inläggstypen kan du enkelt lägga till en donation uppmaningsknapp, procentsats för att visa donationer som samlats in mot ett donationsmål, tabeller och tidslinjeelement.

För att samla in donationer har det PayPal och Stripe integrerat. Det inbyggda donationssystemet skickar automatiskt ett framgångsrikt meddelande till givarna efter att det har behandlats. Det hjälper till att upprätthålla förtroende och öppenhet i din organisation.

Andra funktioner inkluderar en 1-klicks demoimportör, support för sidbyggare, parallax eller videobakgrund i önskade avsnitt, obegränsade färger etc. Om du vill skapa en butiksida kan du göra det med WooCommerce.

Kom igång med Charity Hub idag!

16. Välgörenhetsinsamling

välgörenhet-fundraiseren-theme

Charity Fundraiser-temat gör exakt vad namnet säger. Det är för att hjälpa dig samla in pengar för din sak. Det är ett vackert WordPress-tema skapat med välgörenhetsorganisationer i åtanke. Det ger en bra layout fylld med alternativ för att visa dina orsaker och samla in donationer.

Huvudfunktioner i temat inkluderar enkla teman anpassningsalternativ, uppladdning av logotyp, sociala medielänkar, reglage, kontaktsida, etc. Du kan också installera och använda WooCommerce eftersom det har fullt stöd för plugin.

Charity Fundraiser har en helt lyhörd design för att ge en utmärkt look på alla enheter oavsett skärmstorlek eller upplösning.

Kom igång med Charity Fundraiser idag!

17. SKT Välgörenhet

skt-välgörenhet-wordpress-tema

SKT Charity är ännu ett enkelt och vackert WordPress-välgörenhets- och ideellt tema. Det levereras med ett paket användbara funktioner och funktioner som hjälper dig att skapa en enkel välgörenhetswebbplats.

Temat låter dig lägga till reglage med ett meddelande på webbplatsens hemsida. Sedan kan du lägga till olika avsnitt, inklusive en del av orsakerna, evenemang, toppgivare, volontärer och senaste nyheter. Det låter dig lägga till sociala medielänkar, ett formulär för nyhetsbrev och din kontaktadress i din webbplatss rubrik.

Teman anpassas är mycket enkelt eftersom det är byggt med den kraftfulla Live Customizer. Det gör att du enkelt och snabbt kan anpassa allt på din webbplats med live-förhandsvisningar.

Kom igång med SKT Charity idag!

18. DonateNow

donatenow-wordpress-teman-för-ideella

DonateNow är ett fantastiskt nätverksklar WordPress-välgörenhets- och donationstema som passar alla organisationer som vill samla in donationer. Den levereras med ett kraftfullt donationsplugin så att du kan skapa ett komplett donationssystem i WordPress. Det finns gott om enkla kortkoder och alternativ för att lägga till ett donationsformulär, donationslista, donationsmål, målsökning, samlade medel och mer.

Temat inkluderar en mycket intuitiv dra och släpp frontend-sidan byggare. Sidobyggargränssnittet låter dig skapa nya innehållssektioner och också anpassa dina befintliga innehållssektioner enkelt genom att dra, släppa och redigera element genom att helt enkelt klicka på dem.

Andra funktioner inkluderar flera postformat, flera layoutstilar, skjutregionområden, portföljalternativ och anpassade bakgrunder. Temat har möjlighet att aktivera eller inaktivera den responsiva designen.

Kom igång med DonateNow idag!

19. Välgörenhet

välgörenhet-wordpress-tema

Välgörenhet är ännu ett lysande WordPress-tema för välgörenhetsorganisationer och ideella organisationer. Det är ett helt lyhört tema byggt på Twitter Bootstrap-ramverket som passar bra på alla skärmar.

Charity-temat har integrerade donationsfunktioner för att lägga till donera uppmaningsknappar, insamlat donationsbelopp, donationsmål med en framstegsfält, etc. Det innehåller också praktiska kortkoder för flexibla kolumner, färgade knappar, växlar, flikar, anpassade höjdpunkter och Mer.

Med det här temat får du också ett premium-reglage-plugin gratis. Andra funktioner inkluderar obegränsade färger, Easy Digital Downloads-integration, PayPal-support osv.

Kom igång med välgörenhet idag!

20. Kunco

kunco-wordpress-teman-för-ideella

Kunco är ett briljant välgörenhets-, folkmassafinansiering och insamlingstema för WordPress. Du kan skapa en fullständig ideell webbplats med hjälp av detta tema. Det har kraften i populära plugins som WPBakery Page Builder, Slider Revolution, Give, WooCommerce och mer i det som erbjuder obegränsade funktioner och designmöjligheter till ditt förfogande.

Kunco-temat kommer med fem vackert utformade hemsidor-demos som du kan importera med 1 klick och använda för din webbplats med liten anpassning. Du kan anpassa hela webbplatsens design enkelt med panelen för temalternativ.

Andra funktioner i temat är parallax och videosektion för alla sidor, stöd för barntema, Google-teckensnitt, färganpassning och mycket mer.

Kom igång med Kunco idag!

21. Goodwish

goodwish-wordpress-tema

Goodwish är ett välgörenhets-, ideell och insamlingstema för WordPress. Som namnet säger är det det perfekta temat för organisationer och individer som önskar gott för andra och arbetar hårt för att hjälpa människor i nöd. Helt kompatibel med Give-plugin, kan du enkelt skapa ett donationssystem på din webbplats och börja samla in donationer för din sak.

Goodwish-temat är mycket kraftfullt eftersom det har integrerade premium-plugins WPBakery Page Builder och Slider Revolution för utökade designmöjligheter. Den har också inbyggda funktioner så att du kan skapa händelser på din webbplats.

Dessutom finns det åtta importerbara hemsidedesign ur rutan, alternativ för sociala medier, färgalternativ, layouter på inre sidor och mer.

Kom igång med Goodwish idag!

22. Karitär

charitious-wordpress-tema

Charitious är ett icke-vinstdrivande välgörenhetsorganisation för välgörenhet WordPress-tema. Byggt med den kraftfulla donationen och crowdfunding-plugin WP Fundraising, har den en komplett uppsättning funktioner för att visa dina orsaker och samla in pengar.

Temat inkluderar Elementor sidbyggaren plugin så att du kan anpassa och designa vackra sidor. Det finns fyra vackert hemsidor med temat. Du kan importera demosidor med ett klick för att använda på din webbplats med lite anpassning.

Andra funktioner inkluderar Google-teckensnitt, retina-klar design, fantastiska ikoner för teckensnitt, smidig animering, parallaxavsnitt, Google maps-integration och mer. Det är ett fantastiskt tema med fantastiska funktioner.

Kom igång med Charitious idag!

23. Nayma

nayma-wordpress-tema

Nayma är ett snyggt mångsidig tema för WordPress. Du kan använda detta tema för att skapa ett brett utbud av webbplatser, inklusive en ideell webbplats, blogg, fotografering, bröllop och engagemang, byråportfölj, eller webbplats för evenemang och konferenser. Det levereras med några fint utformade demosajter som du kan installera i WordPress med ett enda klick och använda med lite anpassning.

På samma sätt innehåller den 20 färdiga moduler som en blogg, handlingsfråga, portfölj, tjänster, slogan, vittnesmål osv. Allt du behöver göra för att skapa en webbplats är att kombinera och anpassa modulerna. Det finns ingenting du behöver göra från grunden.

Temat stöder dina favorit-plugins som WPForms, WooCommerce, WPML och mer så att du enkelt kan göra din webbplats mer interaktiv. Det är ett bra tema för att visa dina välgörenhetsarbeten och bjuda in fler människor till din sak.

Kom igång med Nayma idag!

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress-teman för ideella webbplatser och välgörenhetswebbplatser.

Du kanske också vill se vår handplockade lista över de bästa WordPress resebloggsteman och billiga premium WordPress-teman.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map