22 bästa WordPress-temat för fastigheter för 2020 (jämfört)

bästa wordpress fastighetsteman


Letar du efter de bästa WordPress-fastighetsteman?

Fastighetsbranschen är mycket konkurrenskraftig, och ibland krävs det en snygg webbplats! Men även om det låter tillräckligt enkelt kan det i teorin ta veckor att titta igenom de tusentals teman som finns tillgängliga för att hitta din perfekta matchning.

I den här artikeln har vi valt de bästa fastighetsteman för WordPress just för dig. Nu kan du sluta oroa dig för att välja ett tema och komma tillbaka till det du gör bäst!

Att välja det bästa WordPress Real Estate Theme

Ett fastighetstema är inte annorlunda än de vanliga WordPress-teman. Men om du kombinerar de relativa funktionerna som krävs för att skapa en kraftfull fastighetswebbplats, kan du toppa konkurrensen i din bransch.

Här är några av de funktioner du bör leta efter i ett WordPress fastighets-tema:

 • IDX-lista: De flesta fastighetsteman erbjuder denna funktion som en fördel för fastighetsmäklare att lista alla fastigheter i stan. Du bör välja ett tema med alternativet IDX-lista eller temat ska stödja ett plugin för att lägga till den här funktionen på din webbplats.
 • Medlemskap: Att få människor att registrera sig på din webbplats kan ge dig mycket verklig information som behövs i fastighetsbranschen. Du kan välja ett tema som kommer med support-plugins för WordPress-medlemskap.
 • Community Forum: Ett tema som låter dig ställa in dynamiska forum på din webbplats är en bonus. Forumen hjälper dig att förstå din publik på ett bättre sätt och du kan rikta in dig mot potentiella köpare / säljare effektivt.
 • Responsiv design: Du bör välja ett tema som är fullt mobil responsivt. På så sätt kan dina användare uppleva din perfekta look på din webbplats på alla skärmstorlekar eller enheter.

1. AgentPress

agentpress-pro

AgentPress Pro har fått till dig av StudioPress och kör den berömda Genesis Framework. Det är exakt vad du letar efter om “kunniga” är det ord du använder för att beskriva ditt företag.

AgentPress Pro har sitt eget plugin för listhantering, så att du kan skapa anpassade widgetar, taxonomier och posttyper. Du kan också anpassa rubriken så att din webbplats perfekt matchar ditt märke.

På tal om anpassning kan du också ändra tematets inställningar och färgscheman. Dessutom har den 6 hemsidor widget-områden!

Det här temat är lätt att konfigurera och börja använda och inkluderar även ett live-förhandsvisningsalternativ för att se dina förändringar i realtid.

GRATIS åtkomst: AgentPress Pro + 35 Andra StudioPress-teman!

Vill du prova alla premium StudioPress-teman, inklusive AgentPress Pro, GRATIS?

När du registrerar dig för WP Engine, den bästa hanterade WordPress-värdstjänsten, får du Genesis-ramverket och ALLA StudioPress-teman gratis (det är över 2 000 dollar i värde!)

Få alla 35+ teman GRATIS med WP-motor »

Kom igång med AgentPress idag!

2. Divi

Divi fastigheter

Divi är det populära WordPress-temat som du kan använda för att bygga en fastighetswebbplats. Det levereras med flera färdiga layouter för fastighetsmäklare, fastighetsmäklare och IDX-listningssidor.

Divi finns i två smaker: Divi Theme och Divi Builder (plugin).

De Divi Theme är bäst för användare som vill göra anpassningar genom att använda ett av dess 100 + fullständiga webbplatspaket som följer med temat.

De Divi Builder-plugin fungerar med vilket tema som helst, är bäst för användare som vill använda det tillsammans med andra teman.

Temat erbjuder massor av anpassade alternativ, visuell design, inline textredigering och globala element för anpassning. Det är lätt att konfigurera och kräver ingen kunskap om kod.

Kom igång med Divi idag!

3. MustSee

måste se

MustSee är ett klassiskt webbplatstema med en modern twist med sin parallax-rullande fotobakgrund.

Du kan välja mellan fyra färgscheman för att anpassa MustSee till din personliga stil. Dessutom byggdes det på Equity Framework, speciellt gjord för fastighetsmäklare, för extra oomph.

Kom igång med MustSee idag!

4. EstateEngine

EstateEngine

Detta tema har allt du kan förvänta dig av en fastighetswebbplats och sedan några! Den har många avancerade funktioner som alla är ganska enkla att använda för både dig och dina potentiella kunder.

Sökfunktionen är top-of-the-line och EstateEngine gör det enkelt att ladda upp egenskaper och låta klienter skicka in egenskaper. Det är också otroligt enkelt att tjäna pengar tack vare betalningsplaner och annonsutrymmen.

Vi älskar att EstateEngine kommer med sin egen drag-and-drop-byggare, vilket gör det enkelt att anpassa.

Kom igång med fastighetsmotor idag!

5. Bostad

bostad

Elegant och silver ger Residence en lyxig luft. Om du letar efter avancerade kunder är detta tema ett bra sätt att visa upp dina mest värdefulla egenskaper.

Residence kommer med dsIDXPress-plugin-integration, så att dina potentiella kunder lätt kan söka igenom MLS. Vi uppskattade också att den levereras med nästan alla valutasymboler du någonsin skulle behöva, vilket gör det enkelt att prissätta dina listor oavsett var du är i världen.

Detta tema fungerar också lika bra om du har flera agenter i ditt team. Residens ger varje agent sin egen admin-instrumentbräda.

Kom igång med bostad idag!

6. Oikia

Oikia

Sökmotor optimerad och laddad med sin egen drag-and-drop-byggare, Oikia är otroligt lätt att anpassa. Det finns widgets tillgängliga för nästan allt, inklusive sociala medielänkar, innehållsblock, kartor och mer!

En av de bästa funktionerna som ingår i Oikia är möjligheten att välja ett annat färgschema för var och en av dina sidor.

Kom igång med Oikia idag!

7. Elviria

Elviria

Välj 1 av 2 förbyggda hemsidor, lägg till ditt eget innehåll och gör dig redo att sälja! Elviria gör det enkelt att få din webbplats snabbt igång.

Istället för de vanliga sidofältet och sidfotens widget-områden har Elviria alternativ för att lägga till widget-färdiga områden till flera delar av din webbplats. Detta, tillsammans med dess obegränsade alternativ för färgschema, gör det mycket anpassningsbart.

Listorna karusell och bildgalleri alternativ ger också extra vädjan till din webbplats, locka potentiella kunder med iögonfallande grafiska effekter.

Kom igång med Elviria idag!

8. Bahia

bahia

Anpassning är nyckeln till Bahia-temat. Du kommer att älska hur lätt det är att matcha ditt tema till ditt märke när du kommer igång med det här.

Med obegränsade färgalternativ och ett anpassat rubrikområde kan Bahia anpassas med bara några musklick.

Som dess systertema, Elviria, innehåller Bahia också en lista över karusell- och bildgallerialternativ.

Kom igång med Bahia idag!

9. London

London

Flexibla widgetområden, obegränsade färgalternativ och ett mycket anpassningsbart rubrikområde är alla en del av det som gör London till ett av de bästa fastighetsteman för WordPress.

London kommer med massor av anpassade widgets inklusive bildreglage, presenterade innehållslådor, abonnemangsoptioner för nyhetsbrev och uppmaningsknappar.

Baserat på Bootstrap-ramverket med några imponerande jQuery-skript har London mycket att erbjuda.

Kom igång med London Today!

10. HomeQuest

homequest

Om du driver en portal för fastighetsannonsering är HomeQuest det tema du vill ha. Dina kunder kommer att älska den sökbara kartan och andra avancerade sökfunktioner.

HomeQuest var speciellt utformad för att tjäna mer pengar. Med massor av olika inlämningspaket, ett alternativ att göra anspråk på egenskaper och flera annonsutrymmeområden; du skakar i degen på nolltid!

Kom igång med HomeQuest idag!

11. Oslo

oslo

Genom att använda Bootstrap packar Oslo en hel stans. Det har till och med flera jQuery-skript för att göra det ännu kraftfullare.

Du kan använda dess förbyggda hemsida för att komma igång omedelbart eller anpassa Oslo till ditt hjärts innehåll med obegränsade färgalternativ, rubrikinställningar och widgetområden.

Kom igång med Oslo idag!

12. Mainstreet

huvudgata

Detta tema kanske kallas Mainstreet, men du tror att du just har laddat ner Easy Street tack vare dess otroligt enkla installation. Dra-och-släpp-byggaren gör att starta din fastighetswebbplats till en vind, så att du kan tjäna pengar på nolltid.

Besökare kan söka på MLS tack vare dsIDXPress-plugin. Dessutom kan du visa dina listor i valfri valuta.

Detta tema fungerar perfekt för flera agenter också. Varje agent får sin egen instrumentpanel.

Kom igång med Mainstreet idag!

13. Fastighetslite

real-estate-lite

Detta gratis tema är ett av de viktiga WordPress-fastighetsteman eftersom det är en komplett lösning för dina behov.

Detta tema är översättningsklart och mycket anpassningsbart. Du kan anpassa bakgrund, färger, logotypområde, menyer och rubrikområde. Det har också flera widget-klara områden, liksom alternativ för 1, 2 eller 3 kolumnlayouter.

Kom igång med fastighetslite idag!

14. Fastigheter just nu

real-estate-höger-nu

Fastigheter just nu är perfekt om du säljer fastigheter i olika valutor eller språk. Dessutom kan du ändra ditt temas färgschema från mörkt till ljus med ett enda musklick.

Du kan välja mellan en hel eller rutig layout och du får tre sidfot widgets. För ett gratis tema är det ett bra alternativ!

Kom igång med fastigheter just nu i dag!

15. Nytt gods

ny egendom

New Estate kan laddas ner gratis för en fullständig uppsättning grundläggande funktioner, eller så kan du uppgradera till premiumversionen för ännu fler alternativ.

Den kostnadsfria versionen har allt du behöver för att köra en webbplats med flera agenter. Du kan till och med låta klienter ladda upp sina egna egenskaper.

Premiumversionen levereras med en vacker bildreglage, kartor och dedikerat stöd.

Kom igång med New Estate idag!

16. Di Business

di affärer

Di Business är WooCommerce redo och innehåller flera mallar, inklusive en 1-klicksinstallationssida för demo. Du kan vara igång på nolltid!

Detta tema är rent, modernt och anpassningsbart. Vi älskade att det är kompatibelt med alla de mest populära plugins för sidbyggare. Du kan justera din webbplats till perfektion utan att behöva kodning.

Kom igång med Di Business idag!

17. Fastigheter 7

real-estate-7

Oavsett om du säljer fastigheter för att köpa eller hyra, har Real Estate 7 täckt dig!

Detta tema innehåller massor av plugins och till och med en 1-klicks demoinstallatör för att göra din webbplats snabbt klar. Temat garanterar även förstklassigt stöd och gratisuppdateringar.

Kom igång med fastigheter 7 idag!

18. MyHome

Mitt hem

Om du vill prova ett premiumtema, men känner dig osäker, kommer du att uppskatta MyHome 14-dagars gratis provalternativ.

MyHome inkluderar 6 webbplatser med 1 klick och 14 hemsidamall. De skryter med att deras inkluderade drag & drop-sidbyggare har ännu fler moduler än WPBakery! Detta tema kan också anpassas för valutor eller språk.

De avancerade sökfunktionerna inkluderar nyckelord autofullständig, kartsökning och klassiska sökningar. Kunder kan också spara sina sökningar om så önskas.

Detta tema innehåller också många alternativ för bilder och videor, inklusive en funktion som låter dig göra virtuella egendomsturer.

Intäktsgenerering är också en bris tack vare WooCommerce-integration och betalningsportaler för PayPal, Stripe och direkt banköverföringar.

Kom igång med MyHome idag!

19. Houzez

houzez

Houzez är GDPR-kompatibel precis utanför fladderträet, och fungerar bra med WPBakery, det mest populära dra-och-släpp-plugin, så att bygga din webbplats enkel som paj.

Detta tema har också översatts till 20 olika språk och kan översättas till mer via plugins.

Kom igång med Houzez idag!

20. WP Residence

WP Residence

Detta tema låter dig ge dina kunder möjlighet att ladda upp sina egna egenskaper. Du kan låta användare ladda upp sina egenskaper gratis eller ställa in en avgift för inlämning.

Med över 400 temalternativ är WP Residence mycket anpassningsbar så att du kan göra din webbplats perfekt matchande ditt märke. Eller om du har bråttom kan du använda 1 av deras 12 förbyggda demosajter och helt enkelt lägga till ditt eget innehåll.

WP Residence har också översatts till 32 olika språk.

Kom igång med WP Residence idag!

21. Real Homes

Verkliga hem

Real Homes har en avancerad, anpassningsbar sökfunktion för egendom som du och dina kunder båda kommer att uppskatta. Den har också en kartsökningsfunktion som fungerar med Google Maps API. Vi gillade särskilt jämförelsesverktyget som gjorde det möjligt för potentiella kunder att titta på egenskaper sida vid sida.

Detta tema har möjlighet att använda rutnät eller listlayouter för att visa upp dina fastighetslistor. Dessutom finns det många mallar för bildgallerier!

Real Homes har sitt eget barntema för enkel anpassning med utdrag och några premium plugins som Slider Revolution och WPBakery.

Kom igång med riktiga hem idag!

22. Fastighetsmäklare

fastighetsmäklare

Oavsett om du är på egen hand eller är en del av en byrå är Realtor definitivt ett av de bästa WordPress-fastighetsteman. Det är rent, modernt och ultra-elegant.

Du kommer att älska dess avancerade fastighetsfilter och sökfunktioner, och det kommer dina kunder att göra. Det integreras till och med Google Maps API för att skapa en egenskapskarta.

Det är superlätt att lista och sälja fastigheter med Realtor. Bildöverföringsfunktionen är smörjig, och vi älskade att du kunde anpassa stilen för varje enskild egendomssida.

Kom igång med Realtor Today!

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att upptäcka de bästa WordPress-fastighetsteman!

Om du gillade det här inlägget kanske du också gillar vår jämförelse av de bästa WordPress-händelseplugin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map