23 bästa WordPress-restaurangsteman jämfört (2020)

Bästa WordPress-restaurangsteman


Letar du efter de bästa WordPress-teman för din restaurangwebbplats?

En restaurangwebbplats innehåller vanligtvis en meny, bilder och andra viktiga funktioner för att locka hungriga kunder. Att skapa en professionell webbplats för din restaurang börjar dock med att välja ett attraktivt, funktionellt tema.

I den här artikeln kommer vi att dela vår handplockade lista över de bästa WordPress-restaurangtema som för närvarande finns på marknaden.

1. Foodica

Foodica

Foodica är ett WordPress-tema för restauranger, receptwebbplatser, matbloggarer och tidskrifter. Det har flera färgscheman, ett receptindex för att lägga frestande recept och annonsutrymme för att tjäna pengar på din webbplats. Foodica stöder WooCommerce, och den har en bildreglage för att visa matvattenfoton.

2. Tro

Belize

Belise är ett mångsidigt WordPress-restaurangtema. Den levereras med en 1-klick-demoinstallatör för att starta din restaurangwebbplats. Belise är optimerad för SEO och snabbhet. Det kommer med anpassade bakgrunder, mega-menyer och en kraftfull live-anpassare. Den har WooCommerce-integration för att sälja mat online. Temat är översättningsklart så du kan skapa en flerspråkig webbplats.

3. Divi Theme

Divi

Divi erbjuder smakfullt tema för att starta en restaurangwebbplats. Divi kommer med ett Divi Restaurant Layout Pack för restaurang, receptwebbplatser och matbloggarer.

Divi finns i två smaker: Divi Theme och Divi Builder (plugin).

Divi Theme är bäst för användare som vill göra anpassningar genom att använda ett av dess 100 + fullständiga webbplatspaket som följer med temat.

Divi Builder-plugin fungerar med alla teman, är bäst för användare som vill använda det tillsammans med andra teman. Med Divi kan du skapa en vacker snygg restaurangwebbplats med bara några klick med Divi-byggaren för WordPress.

4. Hestia kaffe

Hestia kaffe

Hestia Coffee är en mall som används av Hestia Pro-temat för WordPress. Det är ett perfekt tema för din restaurangwebbplats. Med alla funktioner i Hestia Pro kan du enkelt skapa en mångsidig webbplats eller kaffeblogg. Det har parallaxrullning, eleganta hemsidor, e-handelsstöd och mer.

5. Cafe Pro

Cafe Pro

Cafe Pro är ett WordPress Genesis-tema. Det kan användas för att skapa en vacker och modern caféwebbplats. Temat är perfekt för en fullfjädrad restaurang eller matblogg. Den har en parallaxdesign, hemsidevidgets, menysystem, online-reservation, platsstöd och mer. Cafe Pro kommer med anpassade sidmallar och temalternativ för att designa dina målsidor.

GRATIS åtkomst: Cafe Pro + 35 andra StudioPress-teman!

Vill du prova alla premium StudioPress-teman, inklusive Cafe Pro, GRATIS?

När du registrerar dig för WP Engine, den bästa hanterade WordPress-värdstjänsten, får du Genesis-ramverket och ALLA StudioPress-teman gratis (det är över 2 000 dollar i värde!)

Få alla 35+ teman GRATIS med WP-motor »

6. Centrum

Stadens centrum

Downtown är ett WordPress-restaurangtema byggt specifikt för att skapa vackra restaurangwebbplatser, matbloggar och receptmagasiner online. Det är ett smart val för kockar att dela sina recept i en professionell, modern stil. Den har en anpassad logotyp, sociala delningsikoner, widgets och Google Maps för att visa din plats. Downtown har en fantastisk glidreglage för hemsidan för att visa dina matfoton.

7. Restaurang och café

Restaurang och café

Om du startar din restaurangverksamhet och letar efter ett prisvärt WordPress-tema, gå till Restaurant and Cafe. Det är ett gratis WordPress-restaurangtema med grundläggande funktioner för att skapa en vacker mat- eller bagerihemsida. Det kommer med en restaurangmenysektion, vittnesmål avsnitt, ett online-bokningssystem och en bildreglage. Du kan använda det här temat för att skapa en online matbutik.

8. Ambiance Pro

Ambiance Pro

Ambiance Pro är ett modernt WordPress-tema för restaurangwebbplatser. Det är baserat på Genesis-temaramen som gör det till ett kraftfullt tema. Det låter dig visa bilder och presenterade inlägg på hemsidan. Ambiance Pro har en anpassningsbar rubrik, widgets, temalternativ och sidmallar.

9. Delicio

Deliciou

Delicio är ett elegant WordPress-tema för att skapa en restaurang, kafé eller bageri-webbplats. Den har en drag-and-drop-byggmästare, skjutbar sidofält, välkomstmeddelandefält, matmeny, Google Maps-support och en responsiv design. Delicio har WooCommerce-stöd för att sälja online. Det har ett teamavsnitt för att visa foton av din restaurang personal och kockar.

10. Kol

Carbone

Carbone är en elegant WordPress-restaurang och cafétema. Den har ett menyhanteringssystem, online-bokningsformulär, support för sidbyggare och en anpassning av live-tema. Carbone är helt optimerad för SEO och snabb prestanda. Den är översättningsklar och kan användas för att skapa en flerspråkig restaurangblogg eller webbplats.

11. Restaurante

Restaurante

Restaurante är ett gratis WordPress-tema för din restaurang, grill, grillhus, snabbmat, pizzeriaer eller annan matrelaterad webbplats. Det har en anpassningsbar bakgrund, rubrik och meny. Restaurante stöder öppna graf- och Twitter-kort för att få popularitet på sociala mediekanaler. Den har både mallar med flera kolumner och full bredd.

12. Igloo

Igloo

Igloo är ett unikt och kraftfullt WordPress-restaurangtema. Det gör att du kan publicera dina matfoton professionellt via ett inbyggt bildgalleri. Det har ett fantastiskt menyhanteringssystem för att visa förrätter, huvudrätter och desserter med sina priser. Igloo har flera färgscheman och 4 innehållstyper. Den har anpassade widgetar och är optimerad för hastighet.

13. Laurent

laurent

Laurent är ett elegant restaurangtema av Qode Interactive. Temat är estetiskt så tilltalande att det hjälper dig att konvertera dina fönster-shpppers till köpare. Det är ett lyxigt stiltema med moderna layouter, reglage och gallerier för att hjälpa dig att stå fram från mängden. Det är idealiskt designat för barer, restauranger, mat, bloggar och några andra.

14. Säsonger

Seasons

Seasons är en professionell restaurang WordPress-tema. Det innehåller flera layouter för ett café, bar, restaurang eller andra matbaserade webbplatser. Liksom alla restaurangtema har det ett matmenysystem och tillåter online-bokningar. Det kommer med ett unikt bildspel som kan användas för att visa händelser, matfoton, menyer och mer. Seasons stöder en bloggmall för matbloggarer.

15. Listee

Listee

Listee är en företagskatalog och listningstema för WordPress. Om du vill skapa en lista med lokala restauranger är Listee ett perfekt val. Den har en lyhörd layout, flexibelt sökningssystem, inlämningar i frontlistan och en anpassning av live-tema. Det kommer med en dra-och-släpp-sidbyggare för att skapa målsidor och företagskataloger.

16. Petit

Petit

Petit är ett matreceptema för WordPress-webbplatser. På hemsidan finns det ett visst område och en karusellreglage för att publicera dina recept. Det har ett betygssystem som gör att dina användare kan betygsätta recept och begära fler kök. Petit har anpassade widgets, receptkodkoder, en panel för temalternativ och en Instagram-widget. Med den anpassade inläggsfunktionen kan du enkelt separera ett receptpost och visa det på hemsidan.

17. Mise En Place

Mise En Place

Mise En Place är ett WordPress-tema för kockar och restauranger. Det stöder anpassade logotyper, Google-teckensnitt, obegränsade färger och en live-anpassning för att utforma din webbplats. Den har en sidbyggare för att dra och släppa funktioner och innehåll. Menyn kan läggas till med miniatyrbilder, och du kan visa den i sidofältet med en widget. Mise En Place har WooCommerce-integration.

18. Lzrestaurant

Lzrestaurant

Lzrestaurant är ett annat gratis WordPress-restaurangtema. Det är byggt för matkritiker och bloggare att skriva om kaféer, restauranger, barer och livsmedelsföretag. Det kan också användas för att sälja matrecensioner. Avsnittet med vittnesmål ger dig möjlighet att samla in feedback från användare om kritikerna. Lzrestaurant har integration i sociala medier, SEO-vänlig design och en lätt layout.

19. Quna

Quna

Quna är ett minimalt WordPress-tema för restaurang- och caféwebbplatser. Den har en postarkivsida för att spara dina matbloggar och recept för användare. Det kommer med sociala medier stöd, och du kan visa matfoton från ditt Instagram-flöde. Det låter dig importera demodata och ändra innehållet. Med Quna-temat kan du starta din restaurangwebbplats och tjäna pengar snabbt.

20. Umami

Umami

Umami är ett modernt restaurangtema för WordPress. Den har WooCommerce-stöd för att skapa en onlinebutik och sälja dina livsmedelsprodukter. Det kommer med ett bildspel med full skärm för att visa matfoton. Navigeringsmenyn finns i sidofältet med restaurangens öppettider, adress och sociala ikoner. Umami har ett kraftfullt system för att visa din restaurangs meny på dina sidor, widgetområden och inlägg.

21. Moonrise

Moonrise

Moonrise är ett WordPress-tema för restauranger, kaféer, barer, evenemang och konferenser och tavernor. Den har flera mallar, inklusive en 1-sidmall, bloggmall, inre sidmallar och mer. Moonrise har en lång hemsida med upp till 7 sektioner för att visa din matmeny, tjänster, bildspel, kontaktinformation, widgets och innehåll. Det erbjuder enkel anpassning för att lägga till din logotyp, ändra teckensnitt, skapa bildgallerier och hantera temafärger.

22. Salt och peppar

Salt och peppar

Salt och peppar är ett WordPress-recepttema som används för att dela lockande recept och matlagningstips med dina användare. Den har alla vanliga webbsidor, inklusive om, kontakt, blogg och mer. Temat kommer med en dra-och-släpp-layout för att enkelt lägga till funktioner och innehåll på din webbplats. Den har WPML-stöd för att skapa en översättningsklar webbplats eller blogg.

23. Rosa 2

Rosa

Rosa 2 är ett vackert WordPress-restaurangtema. Det levereras med flera hjältblock och parallaxrullning. Temat erbjuder inbyggda animeringseffekter vid sidbelastning. Det ger dig full kontroll över färger och teckensnitt. Med anpassade block är det lättare att skapa din matmeny, lägga till engagerande innehåll och mer. Rosa 2 är lätt att installera och gör att du kan skapa en fantastisk restaurangwebbplats.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress-restaurangtemaen. Du kanske också vill kolla in våra listor över de bästa WordPress-fastighetsteman och billiga premium-WordPress-teman.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map