23 bästa WordPress-teman för bröllop och engagemang (2020)

Bästa WordPress-teman för bröllop och engagemang


Letar du efter de bästa WordPress-teman för bröllop och engagemang?

Titta sedan inte längre. Här är listan över några av de mest eleganta, snygga och bedårande WordPress-teman för bröllop och engagemang. Du kan bara dyka in och börja välja ditt bröllopstema som matchar dina krav och sedan lägga till några plugins för att förbättra dess funktioner.

Att välja ett WordPress-tema för webbplats för bröllop och engagemang

Det finns tusentals gratis och premium WordPress-teman på marknaden som låter dig skapa en bröllops- eller förlovningswebbplats. Ett bra WordPress-tema för bröllop och förlovningswebbplats måste ha några funktioner som:

 • Foto- och videogallerier med lightbox-popup
 • Stöd för platskartor
 • Kompatibilitet med händelseplugins
 • Sociala delning ikoner

Låt oss titta på några av de bästa WordPress-teman för bröllop och engagemang.

1. Divi

Divi Theme

Divi är ett kraftfullt WordPress-tema och sidbyggare av eleganta teman. Divi är perfekt för att skapa alla typer av webbplatser, inklusive bröllop, engagemang, evenemangsplanering, etc. Detta tema har inbyggda layouter, anpassade inläggstyper och widgetiserade hemsida.

Det erbjuder flera färgval, sidofält, bakgrund och stöd för WooCommerce. Divi är kompatibelt med WPML, så att du enkelt kan skapa en flerspråkig webbplats.

2. Ultra

Ultra

Ultra är ett WordPress-tema för flera ändamål för att bygga alla typer av webbplatser. Ultra levereras med flera designskinn och pre-made demosajter. Det levereras också med en layout för bröllop och förlovningswebbplatser. Med en fullskärmsbakgrund kan du presentera bröllopsdatum, bilder, videor och RSVP-knapp.

Ultra-temat är mycket anpassningsbart och ingår i Themify-byggaren för att hjälpa dig att utforma din layout snabbt och enkelt. Det är kompatibelt med WooCommerce.

3. Astra

Astra

Astra är ett modernt WordPress-tema utformat för att bygga blixtnedslagna webbplatser. Det kommer med massor av demosajter, inklusive en för bröllop och engagemang. Du kan också hitta flera inbyggda rubriklayouter för att anpassa din rubrik som du vill. Detta tema kommer också med en navigationsmeny, anpassad logotyp och en bakgrundsbild på full skärm.

Astra är kompatibel med populära drag-and-drop-sidbyggare. Det är ett lätt tema och det behöver bara mindre än 50 kB resurser.

4. Essence Pro

Essence Pro

Essence Pro är ett vackert WordPress-tema byggt ovanpå Genesis Framework. Det är mycket anpassningsbart och stöder sidbyggare för att göra ändringar på din webbplats. Detta tema är perfekt för webbplatser för bröllop, förlovning och bröllop.

Den har en bakgrundsbild på full skärm, navigeringsmeny, sökfält, prenumerationsruta för nyhetsbrev och mer. Du kan också använda WordPress-anpassaren med live-förhandsvisning för att redigera temainställningar.

5. OceanWP

OceanWP

OceanWP är ett populärt WordPress-tema för bröllop, engagemang, evenemangsplanerare och mer. Det har vacker skarp typografi, bildreglage, navigationsmeny och vackra hemsidor för att visa dina foton.

Det bästa är att kärntemat är helt gratis. Du kan köpa tilläggspaketet om du vill att det enkelt förbättrar din webbplats. Det innehåller färgscheman, anpassade widgets, bakgrunder och mer. OceanWP är inte bara kompatibelt med WooCommerce, utan det ger också fantastiska inbyggda funktioner för WooCommerce, som popup-popup-popup, flytande tilläggskorg-bar och mer …

6. Inspiro

inspiro

Inspiro är ett utmärkt tema för bröllop och engagemang i WordPress. Det är packat med videobakgrund och popup-videoljusbox. Du kan också visa YouTube- och Vimeo-videor i bildspelsbakgrunden. Temat är interaktivt och engagerande för användare.

Den har vackra avsnitt för att visa dina foton och videor på hemsidan. Med sin enkla temalternativspanel kan du anpassa temat enkelt.

7. Nayma

Nayma

Nayma är ett snyggt WordPress-tema byggt för att skapa alla typer av webbplatser. Den har en modulär funktionalitet som hjälper dig att snabbt ställa in din webbplats. Det fungerar också bra med alla WordPress-plugins från tredje part för att maximera funktionerna och alternativen.

Det levereras med flera färdiga webbplatser, så du behöver inte alltid börja från början. Detta tema integreras också sömlöst med WooCommerce för att starta en onlinebutik.

8. Gallery Pro

Gallery Pro

Gallery Pro är ett minimalistiskt WordPress-tema för bröllop och engagemang. Du kan använda detta tema för att visa upp dina bröllopsfoton i vackra bildgallerier. Det innehåller massor av alternativ för layout och sidanpassning.

Den har en widgetiserad layout, vilket innebär att du kan använda anpassade widgetar för att ställa in din webbplats direkt. Sidhuvud och sidfot är också helt anpassningsbara.

9. Bröllopsdag

Bröllopsdag

Som namnet antyder är bröllopsdagen ett WordPress-tema utformat specifikt för bröllop och engagemang. Det låter dig visa upp dina bröllopsfoton vackert. Temat har en responsiv design i full bredd, smidiga övergångseffekter, bildreglage och fotoalbum.

Det levereras med Tesla Framework som du kan använda för att anpassa alla element på din webbplats. Den integreras med sociala medienätverk för att dela foton med dina vänner och familj.

10. Bröllop

Bröllop

Wedding är ett WordPress-tema på en sida för bröllopsplanerare, arrangörer och chefer. Den har funktioner för att växa ditt bröllopsplaneringsverksamhet och öka kundkretsen. Den levereras med en anpassad schemaläggare för att visa upp kommande evenemang.

Den har också ett RSVP-formulär för deltagare, ett avsnitt för brudtärnor och brudgummar och en bildreglage för visade presenterade händelser. Bröllopsteman är lätt att skapa även för nybörjare.

11. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro är ett modernt materialdesigntema för bröllops- och förlovningswebbplatser. Det är kompatibelt med dra och släpp sidbyggare för att skapa anpassade layouter. För att spara tid kan du använda deras färdiga startsidor och komma igång direkt.

Det kan också redigeras med WordPress-anpassaren med live-förhandsvisning. Hestia Pro är fullt optimerad för SEO, prestanda och hastighet.

12. Orfeo

Orfeo

Orfeo är ett en-sidigt och mångsidig WordPress-tema för alla typer av webbplatser, inklusive bröllop och engagemang. Det kommer med en anpassad bakgrund, så du kan ändra den för att ge en unik look på din webbplats. Den har en användarvänlig mega-meny för att skapa enkel webbplatsnavigering.

Detta tema har färgval, layoutalternativ, anpassade widgetar och mer. Orfeo är översättningsklar och är ett av de perfekta valen om du vill skapa RTL-bröllopswebbplatser.

13. Bröllopband

Bröllopband

Wedding Band är ett gratis WordPress-tema för bröllopswebbplatser, bröllopsplanerare och arrangörer av evenemang. Den har en huvudbild i full bredd med en anpassad logotyp, navigationsmeny och händelsesdetaljer. Det innehåller också ett avsnitt om oss för att dela dina detaljer.

Det är ett nybörjarvänligt tema med enkla alternativ och funktioner. Du kan använda WordPress-temanpassare med live-förhandsvisning för att snabbt göra ändringar på din webbplats utan att behöva växla fram och tillbaka mellan din förhandsgranskningssida och redigeraren.

14. Zelle

Zelle

Zelle är ett elegant WordPress-tema byggt för alla typer av webbplatser. Med Zella kan du skapa en webbplats för ditt bröllop och engagemangsplaneringsverksamhet. Det levereras med parallaxrullning, interaktiva hemsideselement och en-siders layout.

Det har obegränsade färgalternativ, anpassade bakgrunder och flera layoutalternativ. Temat stöder alla populära drag-and-drop-sidbyggare, WooCommerce och WPML.

15. Truelove

Äkta kärlek

Truelove är ett annat gratis WordPress-tema för bröllops- och förlovningswebbplatser. Det gör att du kan visa dina bröllopsfoton och videor vackert. Det integreras med kontaktformulär 7 för att skapa ett RSVP-formulär och ett kontaktformulär för dina deltagare.

Detta tema har flera färgscheman, bakgrundsbild på rubriken och händelsekalender. Det är lätt att anpassa med live WordPress-anpassare.

16. Neve

Neve

Neve är ett snabbt och lätt WordPress-tema utformat med ett syfte – att skapa en webbplats som du vill. Den har en elegant design och är enkel att installera. Detta tema är helt kompatibelt med sidbyggare så att du enkelt kan bygga en webbplats precis som du föreställde dig.

Du kan använda WordPress-temanpassaren för att kontrollera och justera dina layoutalternativ.

17. Elegance Pro

Elegance Pro

Elegance Pro är ett enkelt WordPress-tema för bröllops- och förlovningswebbplatser. Det har en elegant svartvit layout med centrerad inriktning. Temat kommer med ett alternativ för att lägga till en stor bild i rubrikavsnittet. Du kan också lägga till navigationsmeny, sociala ikoner och anpassad logotyp till din rubrik.

Den har anpassade sidmallar, förbyggda layouter och flera widgetområden. Temat är mobilkänsligt och ser bra ut på alla skärmstorlekar.

18. Moduler

moduler

Modules är ett fint WordPress-tema som är skapat för att skapa en webbplats snabbt och enkelt, inklusive en webbplats för ditt bröllop, engagemang, födelsedag eller något annat evenemang. Den har en widgetad hemsida, så du kan fylla innehållet genom att konfigurera dina WordPress-widgetar.

Det kommer med flera färdiga layouter för att komma igång direkt. Modulens tema fungerar bra med alla populära WordPress-plugins.

19. WedSnap

Bröllop Snap

Om du är en bröllopsfotograf och letar efter det perfekta temat, är WedSnap det du behöver för din webbplats. Detta tema erbjuder imponerande funktioner inklusive bakgrundsbild på helskärm, navigationsmeny i sidofältet, hemsidor och mer.

Med WedSnap kan du ställa in en separat bloggsida för att publicera artiklar och dela dina fotografiprojekt. WedSnap har färgskal, sociala ikoner, anpassade widgets och en inbyggd kontaktformulärmall för din sida.

20. Vignett

Vinjett

Vignette är ett WordPress-fototema för bröllop, engagemang och evenemangsfotografer. Den har en flexibel hemsideslayout för att visa upp dina foton i en professionell stil. Det kommer också med flera layoutalternativ för vart och ett av dina bildgallerier.

Andra viktiga funktioner inkluderar anpassade widgetar, en panel för temalternativ, integration i sociala medier och kompatibilitet med Jetpack.

21. Selfie

Selfie

Selfie är ett annat WordPress-bröllopsfotograferingstema. Det är utformat vackert med block för att lägga till bildgallerier, foton och innehåll på hemsidan. Detta tema kan också användas för att visa din fotograferingsportföljsida.

Den har inbyggd lat funktion för att ladda bilder för att påskynda din webbplats. Selfie-tema stöder Google-teckensnitt, anpassade färger och bildbakgrund.

22. Parallax Pro

Parallax Pro

Parallax Pro är ett visuellt attraktivt svartvitt WordPress-tema för alla typer av webbplatser. Med Parallax Pro kan du skapa en webbplats för bröllops- och förlovningsplanerare. Detta tema är uppbyggt ovanpå Genesis Framework, vilket gör det robust och pålitligt.

Den har widgetområden för hemsidan för att anpassa webbplatsen snabbt. Parallax Pro stöder e-handel för att starta en onlinebutik, som också låter dig sälja bröllopsaktiefoton.

23. Bröllopsplanerare

Bröllopsplanerare

Wedding Planner är ett fantastiskt WordPress-tema för bröllop, engagemang och arrangörer. Det hjälper dig att marknadsföra din bröllopsplaneringsverksamhet med dess innehållsmarknadsföringsverktyg och funktioner. Den kan integrera din Instagram-profil för att dela foton direkt från Instagram.

Detta tema skickas med flera bloggsektioner, vacker galleridesign, kontaktformulärmall och moderna förbyggda layouter. Wedding Planner-tema är mycket optimerat för SEO och prestanda.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress-teman för bröllop och engagemang. Du kanske också vill kolla in vår guide om bästa fotografiämnen för WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map